Jihadbruidjes: de terroristen van de toekomst (opiniez.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Overig  ·  34 Reacties

  • 22
  • 754x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

ga dan maar lekker op het Binnenhof rondlopen en jezelf opblazen. maar wat graag zelfs

0
1 Roomboterbabbelaar

Allemaal bij Grapperhaus in huis.
Ook weer zo'n dwaas .
En die Rutte met dat gaan we niet doen.
Weer een leugen erbij.
Gek zijn ze om die gehersenspoelde meiden terug te halen.
Land gaat met de dag verder achter uit.
Door die achtelijke regering.

1
2 annie

In een documentaire van de Belgische journalist Rudi Vranks over een Koerdisch kamp met jihad vrouwen en hun kinderen, zie je hem praten met enkele van deze jihad vrouwen. Wat opviel is dat deze vrouwen nog pal achter het IS gedachtengoed stonden. Ze zeiden ook geen spijt te hebben.
Ook kwam de commandant van dat kamp aan het woord die zei dat ze probeerdende kinderen te deradicaliseren maar dat dat niet lukte.
Een gevaarlijk en zeer naïef oliedom plan van dit kabinet. De overheid dient zijn eigen bevolking te beschermen en niet mensen die ons vijandig zijn binnen te halen.

2
3 Kaksaboemsa

Waarom wordt hier zoveel energie in gestoken? Waaron toch?

We hebben er al zoveel. Laat alsjeblieft daar blijven!

0
4 Arthur2000

Laat ze maar mooi zitten waar ze zitten. Ze hebben er zelf voor gekozen. Eigen schuld dikke bult.

0
5 Gurk

Waarom jihadisten terughalen? Welke gerechtvaardigde reden zou daaraan aan de grondslg liggen? Waar is Nederland met al die idiote pardonregelelingen toch mee bezig? Het gegrossier in zieligheid over mensen die bewust en met volle verstand de regels in Nederland misbruiken door maar eindeloos op kosten van de belastingbetaler te procederen, hun kind of kinderen als schild te gebruiken en de media die vervolgens liefkozend over het "kinderpardon" praten. Van mij mogen die kindern in Nederland blijven maar bij ieder kind horen 2 ouders, ooms, tantes neven en nichten en ook die vallen allemaal onder het generaal pardon ondanks het feit dat ze uit veilige landen afkomstig zijn. Praat gewoon in het vervolg over een ouderpardon dat dekt meer de lading.

1
6 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

7 braadpan

@7 Wie is wij?

19
8 alexandroepimenco

@4 , onderdeel van een agenda lijkt wel.

0
9 caso

@8 iedereen die gebaad is bij een veilige leef omgeving

0
10 Gratiebarmhart

@10 Okay, dankuwel voor de toelichting. question

8
11 alexandroepimenco

@11 graag gedaan question

0
12 Gratiebarmhart

@12 Jaja... dank u zeer !!! question

4
13 alexandroepimenco

Ik denk dat de minister lak heeft aan de veiligheid van de Nederlandse bevolking, kunnen ze teminste rustig verder gaan met het beramen van nieuwe aanslagen

1
14 Joepie

** gebruiker verwijderd **

Laten we ons eens 75 jaar terug zetten en het erover hebben dat we Nazi`s met hun vrouwen zouden importeren .
Ik weet de uitkomst en dit soort is net zo erg als wat men toen vond , waarom moet hier iedere keer het wiel opnieuw uitgevonden worden ?

15 verwijderd682241

Ik begrijp wel dat er de gedachten leeft bij politici deze jihad bruiden weg te halen, ik sta hier ook volledig achter, echter plaats ik één kanttekening, deze lieden dienen teruggehaald te worden, bij aankomst direct ter dood veroordeeld te worden.

1
16 Recovery Mode

@10 ja, maar de politiek is niet gebaat bij een veilige leef omgeving. Nou ja, wel voor hun elite vriendjes, maar zeker niet voor het plebs!

0
17 Remkraan

@17 precies, enkel hun eigen belang word gediend.

0
18 Gratiebarmhart

Waarom de rode loper uitrollen voor terroristen ????

0
19 B55

@19 wij zijn niet goed genoeg

0
20 Gratiebarmhart

Niet door blijven "emmeren" om deze criminele IS aanhang(st)ers weer 'terug te halen"!
Hebben gekozen voor "kalifaat", dus daar maar bestaan op gaan bouwen (zonder uitkering), hebben hier niks te zoeken, horen thuis in een IS lam land niet in de BVNL!
Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten! Tja. is een kwestie van keuzes die ze gemaakt hebben. Mooi daar blijven! Bah!

0
21 Widaan

* Verwijderd door de redactie *

22 muxer

@22 Rechters zijn niet onafhankelijk. En net als bij het kinderpardon kan een Minister anders besluiten.

0
23 B55

* Verwijderd door de redactie *

24 muxer

@21
Je verbinden aan een vijand in het buitenland, een gruwel terreur organisatie, is voldoende (zou voldoende moeten zijn) om de NL nationaliteit af te pakken. Daarbij, ze hebben hun gruweldaden daar begaan/ondersteund en behoren daar door die mensen berecht en gestraft te worden en hopelijk is dat voor hen via de Sharia waar ze zo gek op zijn, en die ze daar op de meest afschuwelijke manier hebben toegepast op vrouwen, kinderen en mannen.
Geen traan voor hen, een insect, elk insect is meer waard dan dat soort onmensen.

0
25 Bleke Betty

@2
Grapperhaus?
Dat is dus makkelijk, die is van het CDA.

Het is dus het CDA, wat de partij gaat worden die ons het terughalen van deze ISIS aanhangende Jihadbruiden (met kinderen!) gaat opdringen.
En dat vanuit hun misplaatste 'christelijke naastenliefde' (ik mag wel zeggen wederom iets opdringt).

Want kijk, na het kinderpardon dringen ze ons nu de rekening op voor hun islam-appeasement.
En gezien de perfide filosofie die de Jihadbruiden als ISIS aanhangers altijd aangehangen hebben, kon het voor de Nederlandse bevolking dit keer wel eens met een hele luide knal gaan aflopen (als een wel heel kostbare, traumatische rekening voor andermans 'christelijke naastenliefde').

Maar ach, dat zal die christendeugers, daar bij het CDA geen moer uitmaken.
Die kunnen straks weer volop zwelgen in valse naastenliefde en -christendeugdzaamheid.

0
26 tegenzinnig

Ondanks de minnetjes die muxer o.a. @22 is juist het probleem dat het inderdaad zo is, dus dat dit soort idioterien gewoon opgelegd worden door rechtstelsels die dit mogelijk maken. Het rechtstelsel is op meerdere gebieden ontoereikend. Zo zit er ook een bug in de benadering van de islam, aan de ene kant stelt de wet vrijheid van religie/godsdienst voor en staat aan de andere kant tegelijkertijd een religie (de islam) toe die de vrijheid van godsdienst expliciet wil afschaffen. Zolang men weigert dit soort fouten eruit te halen kan het nooit werken.

1
27 doxbar

Opinie, geen bewezen en terdege onderzocht ‘nieuws’

3
28 Zwartwit

Politici zitten nooit met de rotzooi die ze achterlaten. De gevolgen zijn per definitie aan de burger die gelooft in die paljassen. De Fransen zijn wel in beweging gekomen en daar heb ik bewondering voor. De manipulatie over die beweging is stuitend, maar zal wel effectief kunnen zijn. Het zal mij niet verbazen als niemand over 10 jaar zijn eigen stad nog terug herkent.

0
29 Al

@24 dat je dom was weten ze wel maar rechts ???

0
30 Alexis

En die ouders van zo'n Jihad bruid z'n verloren dochter incl. kinderen naar hier halen ( snap het wel ) Jammer dan had je ze beter moeten opvoeden. NOOIT maar dan ook NOOIT meer in Nederland toelaten ze heeft uiteindelijk er zelf voor gekozen om haar partner IS-Strijder te volgen. Vroeger werden dat soort meiden kaal geschoren en publiekelijk vernedert.

0
31 jbruntink

Deze "kinderen" en hun geradicaliseerde "moeders" zijn een gevaar voor de samenleving.
Er is helemaal niets zielig aan. Die kinderen zijn niet eens Nederlanders, zélfs niet in Nederland geboren, dus waarom moeite er voor doen en het leven van anderen in gevaar brengen?
Na het kinderpardon, krijgen we dan nu het IS-pardon.
Óf je nu wél of niet bij IS hebt gezeten, doet al niet eens meer terzake. Deze vrouwen zijn destijds uitgereisd en liegen alles bij elkaar.
En nu gooien ze dan hun kinderen in de strijd, om hun doel te bereiken.
Deze vrouwen zijn extra gevaarlijk, omdat ze géén afstand van hun IS-gedachtengoed hebben gedaan. Zolang ze deze kinderen om zich heen hebben, worden deze kinderen nog dagelijks volgepompt met de IS-ideologie.
Waarom zou je in hemelsnaam deze tikkende tijdbommen naar Nederland halen?
Nog afgezien van de intensieve "hulpprogramma's" die weer uit de kast moeten worden getrokken en die tot nu niets leiden.
En het heeft allemaal geen zin omdat deze figuren tóch binnen de kortste tijd wéér vrij rond lopen zoals óók in eerdere gevallen is gebeurd.
Men kan beter, het geld wat hier allemaal mee gemoeid is, besteden aan bijvoorbeeld onze ouderen, die wél van zorg verstoken blijven.
Dáár zouden de christelijke partijen zich eens meer druk over moeten maken, dan over niet-Nederlandse geradicaliseerde kinderen uit het kalifaat.

0
32 Dieke

Zelfs de VVD werkt hier aan mee. Ik stemde voorheen VVD, en voel me keer op keer genaaid door ze. Dat vergeet ik niet als ik in het stemhokje sta.

0
33 Walster

@32
Tja Dieke,
Sociale aandacht en zorg voor Nederlandse ouderen en zwakkeren.
Het staat allemaal niet duidelijk meer op het christen democratisch netvlies.
Hun oog is gericht op andere zaken.

Want hoewel het CDA zelf uit die typische Nederlandse drang voortkomt om te komen tot een verenigde christelijk sociale politiek en daar qua machtsbasis en financiering nog steeds sterk op leunt.
Lijken CDA politici en het CDA als partij enkel nog te kijken naar de zaken, welke ze voorbij de grenzen van behoefte van haar Nederlandse basis kunnen vinden.

Deugzaken, die voor christenen tot de moderne versie van 'christelijke naastenliefde' zijn gebombardeerd..
Zaken zoals een kinderpardon, islam-appeasement, Jihadbruiden (met aanhang) die nu spijt etaleren omdat ze voor ISIS gekozen hebben en ruimhartig behandelen van 'migranten' die voor asielvoordelen gaan.

Dat zijn nú de zaken die door de partij strategen gedefinieerd zijn als de speerpunten van de toekomst.
En daarbij zijn Nederlands ouderen en zwakkeren, , Nederlanders in het algemeen niet meer van belang.

Enkel dat bekende 2eKamerlid en partijdissident, Pieter Omtzicht, die probeert de partij nog een ander gezicht te geven (hoewel hij de benaming partijdissident daarvoor niet in de mond wil nemen).
Een poging die hem (door het partijechelon) niet in dankbaarheid word afgenomen.
Niet door Buma en zeker niet door de leidende CDA partijkliek.

0
34 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Het is een gebed zonder eind om alles wat maar binnenkomt op te vangen en van woningen etc te voorzien terwijl ze tig veilige landen hebben door...

zojuist geplaatst door ongelovenloos

Strongoli
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Er zijn ook boeren die niet op de BBB, maar op de PVV stemmen, met zoals katholieken en ander soort gelovigen. So what?Daarom slaat zo'n poll ...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@5Ja, dat ze veilig zijn is ondertussen wel bewezen.Die paar sprookjes, verzonnen door nep doctoren, veranderen daar niets aan.Miljarden g...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Krav
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Het heeft een ander deugbaantje gekregen....

3 minuten geleden geplaatst door Krav

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@7 Soms word ik ook wel eens een beetje moe van bepaalde figuren, die denken iedereen de maat te kunnen nemen, en gehele volkeren discrimineren ...

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@27Het lachen vergaat hem wel. Wacht maar gewoon af, totdat deze Nederlandse asielindustrie, aan zijn eigen ondergang, ten onder gaat.Lang ...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Slavink
Advies: maak meer van het Bijlmerramparchief openbaar, zodat burgers ‘hun eigen verhaal kunnen vinden’

Maar die mensen hebben na dertig nog steeds geen Nederlands geleerd, die spreken nog steeds Swahili ... 😎...

12 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Maar die man zijn Volkspartij heeft verlies geleden? Wat een grote broek trekt Timmermans hier aan. Alhoewel, groter dan de broek die hij op tv ...

13 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Mooi, een jankende Van der Burg, personeelstekort, geweld, Boa's moeten bewaken en nu her vertrek van deze directeur. De eerste barsten in die z...

15 minuten geleden geplaatst door Slavink

Sarcoff
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Het doet mij denken aan de eendenfuik....

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Lela Star PornvideoShaved CameltoesAnimes EntaiHalli Berry NakedXxx Hindi ClipXxx Vedos ComHikr-193Horny-auntXvideos AlternativeOctavia May PornGloryhole Swallow WifeNaked Boobs On WomenHot FukkingMiyakhalifasexvideoHotstar Sex VideoPorn College IndiaPorn Mom HandjobFuta SexdollsCrystal MaidensMikailadsncer OnlyfansBig Older CocksSexinteluguJenny ScordamaglianudeXxx Liya SilverXxxvidecLanahoades PornFelix Fox PornXxnxyHinata Hyuga PornFight For PornAda WonghentaiBrother And Sister PronPlace LibértineDeep-throating VideosHzgd-256Sexy Hard FuckFilm X StrzamingAva Addams VideoFirst Time XxxBangla Xx Hot VideoGreg LanskySister Share Bed With BrotherMelanie Hicks SexPorn Indian Video HdHeadscissor VideosBrazer Free AccountHypnoporn NetLana Rodehs PornGypssai OnlyfansTamil Teacher Sex VideoTatoo Xnxx山岸逢花Indian PussyDoujinshi PornBikini CameltoeHindi Sex Mp4Indian Sex AntySaotome YuiKemono OartyPor HentayGay CruisingDaisy Drew PornXvideos Free PornStreet XxxMen Sex PornGay Male PornDemi Sutra PornCatra PornPornography Videos To WatchCoqqnuBlowjob SexAnuty FuckLil D Sara JayApetubeFilm Pornographique Amateur GratuitPorn PublixCasting CoachCamilla.araujo LeakedWheelchair RapunzelHindi Xxx Bf VideoStep Daughter Seduces StepdadCleb PornXxxjordiFbb Porn HubXnx Sexy VideoSex Xxx 69Indian Mallu VideosAnime PussylickingEroup PornTsunade Naruto NakedCartoon PornyReferences SexePorn BiWomen Blonde NakedChudai Hindi MovieHot Hd Hindi Sex VideoPussy Creampie CompilationX Blacked ComAmateur Public PornHollywood Sexy SongFunny SexyvideosVoilet Myers PornLesbian Club PornPublic PormMost Well Known PornstarRargBit Tits PicsLesbian Tribbing CompilationMallu Nude VideosNew Sax MovieKara Danvers PornCuck WeddingFemoutNude Male Black CelebritiesSuccubus HentaisSol PérezSuzy Marie PornCamila CabellosexyJessica Henwick AznudeMaya Khalifa XxxSexso AnalSommer Ray Nudes LeakedTaboodadFree Live CamLeavian PirnAbellajade Nude VideoMatureanalpornMegyn Kelly HotHot PawgRough XnxIndian Girls Xnxx VideosBirthday Party XnxxTaylormade Breast ExpansionNuro Massage PornDsl PornHot Squirt Lesbians18 Yr Old PornstarsAnime HebtaiTubezxRetro Porn VideosKiki ManajiThe Red Fox PornYawoesenpaiOpen Sex KannadaAmature Wife PornVideo Brazzers DownloadSexy Nude LesboSofie Dossi PornSexo AmdoCatwoman R34