door aalmoes bin karl in Binnenland  ·  77 Reacties

  • 22
  • 669x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 . Los van dat het nogal zwakzinnig is om op te roepen tot het neerknallen van mensen, heeft men hier helemaal geen idee welk “ras” ze voor zich hebben. Bruin is moslim.

11
51 mo

** gebruiker verwijderd **

@48 Misschien moeten we mensen die wél in de "afknalcategorie" thuishoren verplichten zich duidelijk als zodanig kenbaar te maken. Met een stukje textiel bijvoorbeeld, in een heldere duidelijke kleur, geel of zo, dat zij dan op hun jas moeten bevestigen.

52 verwijderd23941

@48
Natuurlijk weet ik dat maar ik wil alleen even laten zien dat je met de tekst licht getint een heel breed publiek bedoelt. En het is als licht getint persoon toch akelig om te lezen.
Doet mij een beetje denken aan de vroegere KKK in de USA die waren onder andere ook antisemitisch, homofoob, anti-islamitisch, antikatholiek en anticommunistisch en keerden zich tegen nieuwe immigranten.
Vind ik erg verontrustend.

7
53 Edwinlzv

Dat verbaast me toch wel. Had nooit gedacht dat die groep zoiets zou doen, zijn toch allemaal geweldige voorbeeldige burgers.

0
54 niet-alles-geloven

@43 : Maakt het Sylvana c.s. wat uit? Wij zijn toch allemaal afstammelingen van Michiel de Ruyter enzo, en toch allemaal rijk daardoor?

2
55 Wendel

O ja, en allemaal racisten, zo niet dan onbewust?

1
56 Wendel

** gebruiker verwijderd **

@53 Natuurlijk weet ik dat maar ik wil alleen even laten zien dat je met de tekst licht getint een heel breed publiek bedoelt. En het is als licht getint persoon toch akelig om te lezen.

Geef ik u gelijk in, het gaat bij mij dan ook niet om de huidskleur maar om de mentaliteit! En daar bied ik wel mijn excuses voor aan, want dat dat kwetsend is snap ik!

Wat tricky is met dit soort zaken. Niet elke moslim is een terrorist maar praktisch elke terrorist is moslim... En dit is met getint hetzelfde, zoveel getinte mensen in Nederland die zich netjes gedragen en een aanwinst zijn in ons land. Maar 90% van de veelplegers is wel getint question
Anders benoemen maar hoe?

57 verwijderd110

@53 uw mening is hier niet welgevallig @49

lichtgetint dat achter, Wilders, Baudet en Emile Ratelband loopt daarentegen weer wel.
maar dan moeten ze zich ook tegen immigranten en de Nederlanders met 2 paspoorten keren.
u krijgt het nog moeilijk hier.
welkom trouwens.

oei, ik was al weg en gloeiende haast nu.

11
58 info

@49 "Niet gelijk je straatje proberen schoon te vegen als je geconfronteerd wordt met het feit dat niet alle licht getinte mensen tuig zijn zoals jullie het noemen."

Fijn om te zien dat jij niet aan generaliseren doet!

2
59 Cody

@59
Nee want als ik op uw reacties af zou moeten gaan dan moet ik elke blanke een racist noemen. En laat ik nu heeeeeel veeeeeeeel blanke mensen kennen die uw gedachten verwerpen. Dus generaliseren slaat helemaal nergens op.

7
60 Edwinlzv

ALWEER een racistische overval ! Wanneer gaan die lichtgetinten eens hun eigen soort overvallen ?

0
61 B55

@53
Dan moet u uw beklag bij de politie doen , zij hanteren de termen licht getinte en ook donkergetinte in hun opsporingsberichten . Lijkt op een stil zwijgende geheimcode om aan te geven uit welke bevolkingsgroep(en ) daders komen , en de meesten onder ons weten de code te kraken , zo simpel is dat .
Zou een verdachte van Chinese komaf zijn heet het niet een licht getinte maar een verdachte met een Chinees of Aziatische uiterlijk .
In een opsporingsbericht hoort te staan verdachte is iemand met een Afrikaans , Noord -Afrikaans uiterlijk , Aziatische uiterlijk , Oost blok uiterlijk of west of zuid Europees uiterlijk .( Blank en licht getint) , Gewoon het beestje bij de naam noemen .
Al is vaker niet duidelijk of het zich bij een verdachte om een Noord afrikaan , Mediterraan of een Eur-Aziaat of Aziaat zich handelt .
Het is dan ook niet makkelijk een signalement van een verdachte te geven , en daarom is het omschrijven van een verdachte als donkergetint , licht getint of Blank makkelijker te hanteren , want stel u voor dat het signalement is gezocht Noord Afrikaan terwijl de verdachte achteraf een Italiaan of Turk is , krijg je daar weer heibel om .

1
62 Olivia

@60
Mijn man is ook Indische , hij voelt zich helemaal niet aangesproken als een verdachte als licht getinte wordt aangeduid . Getint zijn we allemaal , alleen de albino niet .

0
63 Olivia

Getint tuig is per definitie uitermate laf! Ze pakken ouderen die zich niet kunnen verweren. Ze werken als hyena's in groepen wanneer ze op straat iemand in elkaar willen slaan. Zo zijn er nog veel voorbeelden te geven. Het zijn laffe onderkruipsels. Ik zie het vaker in mijn omgeving. Zijn ze met een groepje dan hebben ze een grote bek, maar als je zo'n onderkruipsel alleen op straat tegenkomt durft hij je niet eens aan te kijken. Echt kutvolk. Een andere benaming kun je het niet geven.

0
64 Christiaan

Ik krijg wel eens het idee dat de licht getinten een vrijbrief van de overheid krijgen in dit land

1
65 Querulijn Xaverius,

@13 daar heb je weer een struisvogel en je volgers komen nog zeker.
.

2
66 de redelijkheid

@31 je mag het beestje niet meer bij de naam noemen en dat is jammer, maar het zijn voornamelijk moslims. En dat komt door de islam, dat is een wraakzuchtig, vrouwen vernederend en joden hatend en afvalligen ter dood veroordelende ideologie die moslims op een voetstuk plaatst. Daar gaat het mis. En niet iedere moslim is zo, maar hun ideologie is dat wel degelijk. Ik kijk echter nooit het individu eropaan en maak dus ook geen onderscheid tussen blank donker of ertussen in, maar ben wel 200% tegen islam en tegen meer moslims, vanwege de gestoordheid van die ideologie.

0
67 view2006

Als men in de media over licht getint spreek .,dan gaat het voor 99%
over crimineel Noord Afrikaans tuig/schorem of tuig uit de Antillen

1
68 Bollieboos

Alweer rotzooi door GToS: Getint Tuig op Sportschoenen.

1
69 General Lee

@31 Als u zich gedraagt als tuig, misschien wel in de ogen van sommige reacties. Als u zich gewoon gedraagt, dan niet.
Het ligt aan het gedrag, niet aan het kleurtje.

0
70 gaulette

en worden ze gepakt wat krijgen ze dan voor straf?
om het een volgende keer weer te doen.

0
71 ongelovenloos

@62 Dat is alleen maar een huidskleur , soms is dat ook het enige wat te zien is maar anders valt er wat te vertellen over de gezichtskenmerken en soms is de afkomst qua land of regio zeer duidelijk.

1
72 21st Century Guy

@10 Vrouwen hebben vaak grotere ogen , maar Arabische mannen ook dadelvormige, grote ogen.

1
73 21st Century Guy

@72
Ik weet niet hoe de dadels er in Marokko uit zien , maar de pinner heeft grote ronde vrouwen ogen . zo ook lijken de wenkbrauwen bewerkt , kan me natuurlijk vergissen . verder is de dader wel erg extreem slank en zonder vormen , en dat hoort dan weer eerder bij een man . Maar ja tegenwoordig kun je daar ook niet meer van op aan .

Ik zie het verschil vaker niet . Een Marokkaan heeft vaker krul haar daar waar de Turk en de Mediterraan vaker Glad haar heeft . ik dacht ook dat de Turk er Qua gezichts kenmerken er fijner uit ziet , en de Marokkaan eerder weer grover of harder .

0
74 Olivia

Gewoon op VVD/CDA/D66/GL/PVDA blijven stemmen, dan bent u verzekerd dat dit door blijft gaan in de toekomst. Misschien bent u zelf wel slachtoffer later!

1
75 Spraypaint

Als de overheid zoveel tuig binnenhaalt dan moeten ze ook de wapenwet aanpassen. Burgers moeten zich kunnen verdedigen!!

0
76 PeKa

Tja, zolang degenen die er wat van vinden worden kaltgestellt gaat dit gewoon door. Pim Fortuyn ("Dit land is het zat"), dood, Theo van Gogh ("5e colonne geitenneukers"), dood, Geert Wilders ("meer of minder?"), bij 15 jaar ondergedoken.

0
77 grovi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Burgemeester legt extreemrechtse bijeenkomst in Brussel stil

Schandalig!...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

LoydMorris
Celine (21) valt net als 1,1 miljoen Nederlanders met licht verstandelijke beperking buiten veel regelingen

@1 Brrrrrrrrr Klijnsma. . . Dat mens wat armoedzaaiers een volkstuintje wilde aansmeren zodat het gepeupel toch wat te vreten heeft. ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Burgemeester legt extreemrechtse bijeenkomst in Brussel stil

Goed zo. . . . 👍...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

DikkeTor
De Franse actrice weigert een aanklacht in te dienen wegens woninginbraak nadat ze erachter kwam dat de verdachten illegale immigranten waren - Dissident.one

Goed gedaan, je moet er niet aan denken dat kans-arme mensen zomaar het land uitgezet wordt XD....

14 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Graaier1000
Offtopic

"@2315 GraaiVind je het heel erg als ik je even oversla?Wel nog als antwoord -> knippen en plakken is wat betreft dit specifieke rechtsgebie...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Zie Hier
Celine (21) valt net als 1,1 miljoen Nederlanders met licht verstandelijke beperking buiten veel regelingen

Tja dat is door Klijnsma van GL/Pvda goed geregeld...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Britse uitzettingsvlucht naar Rwanda op losse schroeven: 'Dit is harteloos'

En wanneer komt het werkelijke nieuws!...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Burgemeester legt extreemrechtse bijeenkomst in Brussel stil

links van links radikaal en groen!dus kort samen gevat fantasie oprijen en provoceren!...

21 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Graaier1000
Offtopic

"@2243 Graai Is waarschijnlijk een berichtje dat via een algoritme uit een regionale bron is opgepikt.Had je zelf ook wel kunnen bedenken."...

27 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

LoydMorris
Wilders ontevreden na hervatting asieloverleg: ‘Ziet er niet florissant uit, maar ik sta er nog’

Beste Geert, net als vele honderdduizenden Nederlandse stemgerechtigden, heb ik mijn stem uitgebracht op de PVV omdat ook ik deze doorgedraaide ...

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Indian Mallu Aunty PornBest Asia Porn StarAnastasia Doll NudeDouble Penetraton PornXxxnmoRiyality Kings ComPorn MedievalJoyspornerPregnant NakedBridget PornIndian Gay Fuck VideoXmissy NlEgoallstarsFetlife.com LinkedinTru Kait PornEbony Onlyfans LeakedCreampiewifeRough Sex PornSmall Sexdoll PornAnime Characters NakedZoe Perry HotAnuska Sen Xxx VideoAri Alectra LeakKang HanaBhabhi Ki Chut XxxKaty MorganLush StoriesIndian Porn SitesMasalasewnNous LibertinCàmel Toes PhotosXxxporno ColombianoXsxsxsSwap Family XxxHotwife With FriendsEmily Willis Onlyfans LeaksMassage Nude Near MeSaudi Arabia Porn VideoJill SexMichael Hoffman PornstarAnya Taylor-joy NudeReddit Cum TributeR/milfieHot Tean PornNudeist Family PicsAkanksha Puri XxxSexy Vide0Anna Faris NuseFemily XxxAmericanfuckCensored Japanese PornChamster LiveBest3d PornImagenes EroticasCumming In Mouth VideosMother AnalAmature Teen PornLoyalfanCock PhotoEllq KnoxMassage Sensual VideosDimand Jackson PornCojiendo Con MiermanaHanime.vSexe Photo300 PornMackzjonesAriana Grande SextapeFemdom IndianVideos Caseros Reales PornosSissy LingerieVideos Twinks GaysIndian Aunty Nude BoobsXnxx RajwapJ XnxxMujer Caballo SexoUncensored Japannese PornMiley Cyrus PuusyYiffer XyzMerrin PornLeila LaroccoAmetur Big TitsFirst Time SexvideoLeaks OnlyfansWebtoon HentAcadadasbrasileirinhasWww Tonicmovies ComAhsoka Rule 34Masturbate And ChillTamil Lady SexOzuna GayKolkata Open SexMissbnasty LeakedNew Hindi Porn MovieHindi Hot Sex Video DownloadPics Of Anime PornMet Art PornKaedialang PornXnxx VipAbby Dowse NudeAsian Happy Ending PornBig Tittie MexicanJayne Kennedy Sex TapeGhetto Latina PornRedditcumKatie Holmes NudeJoan Jett NudeJapanesegloryholeOld Sex MovieTamil FuckBhabhi Sex Bhabhi SexGirl Girl XxxxSex Of Rakul Preet SinghThreesometumblrPorn Star VietnamBrasil HenraiXnxx Hard CryingBigboobspornVargen PussyShannon TweedsexSalice Tose NudeCheat Xxx VideoMale PronstarPotn MoviesBig BoobssexFuked While SleepingEboney PulseFat Mature PornXnxx.japaneseBeautifu Nude WomenXxx Vedio Brother And SisterRough Lesbian PoNaked Pictures Of Drew BarrymoreAshley Garaham NudeHentai Cat GirlSatta SexChloe Temple BbcXxnx VedieosMisaaxGiant Black CockAsian Doll LeakedBig Boobs Public AgentWomen ScissoringOlder Men Younger Women PornMorgpie CompilationGay Porn GamingAudioporn RedditSexe.comJogos De SexNikocado Avocado Ass