Het filmpje toont hoe enkele veiligheidsagenten een hoogzwangere Zweedse vrouw tamelijk hardhandig uit de metro sleuren.
Volledig scherm
Het filmpje toont hoe enkele veiligheidsagenten een hoogzwangere Zweedse vrouw tamelijk hardhandig uit de metro sleuren. © Instagram

Zweden reageren woedend nadat beveiligingsagenten hoogzwangere vrouw hardhandig uit metro sleuren

 In Zweden leidde een filmpje waarin een zwangere vrouw tamelijk hardhandig uit een metro wordt gesleurd, tot heel wat boze reacties. De hoogzwangere vrouw had geen kaartje gekocht waarop twee veiligheidsagenten de vrouw uit het toestel trokken.

5 reacties

  • André Gijbels

    5 jaar geleden
    Dat had ook op een andere manier gedaan kunnen worden, dat houd dat klein meisje nog een trauma over.Had ze gewoon een boete geven, was beter geweest dan zo brutaal op te treden, wat ingeval dat er iets misgelopen is met de zwangerschap?
  • jean-pierre rejek

    5 jaar geleden
    Betaald gelijk de meeste en houdt u niet van de domme,dan krijgt ge geen problemen ,want ze hebben altijd een uitvlucht om niet te willen betalen .
  • etienne bies

    5 jaar geleden
    Het is niet omdat men zwanger is dat men geen geldig vervoerbewijs nodig heeft en dat men geen gevolg moet geven aan de vraag het metrostel te verlaten.
  • paul van gele

    5 jaar geleden
    Juiste beslissing iedereen moet betalen.
  • Luc Pardon

    5 jaar geleden
    Het zijn weer de mensen die hun werk doen die geviseerd worden. Wat hadden ze dan moeten doen: de vrouw wou niet uitstijgen hoewel ze niet betaald had, iedereen dan maar zwart laten rijden? Zwanger zijn is geen ziekte nietwaar. Respect voor politie en hulpdiensten is ver te zoeken tegenwoordig.