De gemeente neemt het beheer en de exploitatie van het Vogeleiland weer in handen, tenminste als de gemeenteraad akkoord gaat met dit voorstel van het college.
Volledig scherm
De gemeente neemt het beheer en de exploitatie van het Vogeleiland weer in handen, tenminste als de gemeenteraad akkoord gaat met dit voorstel van het college. © FOTO HISSINK

Gemeente neemt beheer en exploitatie Vogeleiland over; niet de dieren en vogels

Het beheer en de exploitatie van het Vogeleiland komt weer in handen van de gemeente Deventer. Dat is het voorstel van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad. Daarbij stellen ze ook voor om de aanwezigheid van de dieren op het eiland en de zorg voor hen niet voort te zetten.

  1. ‘Wen, dit gaat niet goed’, roept Erwin (43) nog: zijn onverwachte overlijden komt als een grote klap
    PREMIUM
    van wieg tot graf
    2

    ‘Wen, dit gaat niet goed’, roept Erwin (43) nog: zijn onverwach­te overlijden komt als een grote klap

    Dochter Sophia, vrouw Wendy. En voetbalclub Go Ahead Eagles. Die dingen zijn voor Erwin Morsman (43) uit Deventer het allerbelangrijkst. Hij kan intens genieten van touren op de motor, gamen met zijn dochter. Een mensenmens, die tijdens zijn wandelingen door de buurt en de thuiswedstrijden van zijn favoriete club met iedereen een praatje maakt. Zijn onverwachte overlijden komt als een grote klap.
    Deventer