Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen krijgt speciale show voor Duitsers

31-01-2019, 11.06 uur

Duitse bezoekers worden steeds belangrijker voor Attractiepark Slagharen. Onze oosterburen weten het Overijsselse pretpark steeds vaker te vinden. "Daar willen we graag rekening mee houden", vertelt directeur Wouter Pops aan Looopings. Daarom is er dit jaar voor het eerst een volledig Duitstalige show te zien.

In het 4D-theater El Teatro draait de nieuwe film Yogi Bear 4D in 2019 afwisselend in het Nederlands en in het Duits, met verschillende showtijden. "Het gaat om een experiment", legt directeur Pops uit.

De andere theatershows worden voorlopig nog gewoon in het Nederlands opgevoerd. "Al doen onze acteurs wel hun best om af en toe een Duits zinnetje toe te voegen, om de aandacht van Duitse gasten vast te houden. We merken dat dit gewaardeerd wordt." Wellicht dat er in de toekomst ook volledig Duitse theatershows komen. "We sluiten het niet uit, maar het is lastig in de praktijk te brengen."

Marketing
Op dit moment komt zo'n 30 procent van de verblijfsgasten en 20 procent van de dagbezoekers uit Duitsland. "En wellicht stijgen die percentages nog, want we gaan meer marketing in Duitsland ontplooien", aldus Pops. Het nieuwe seizoen start op vrijdag 5 april.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be