door aalmoes bin karl in Buitenland  ·  92 Reacties

  • 14
  • 1202x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@42
Je draait wel heel handig mijn postings om, eerst @39 en dan @27 .
Maar ik draai niet, ik blijf er bij dat die vrouw niet spoort om haar eigen kind dood te steken omdat ze moslima is geworden.

5
51 Marrie

@40 "Het feit dat je zelfdenkende kind zichzelf plotsklaps degradeert tot een toekomstige onmondige broedmachine is voer voor psychiaters ."

Als je denkt dat dat de enige optie zou ik zelf eens gaan babbelen met een psychiater.

2
52 21st Century Guy

@1 We zijn niet bereid om het te benoemen.

0
53 Ketter

@51 . Ik draai niks om. In @27 Zeg je het om wat voor reden dan ook te keuren en dan in @39
Zeg je “Onzin, weet jij veel in wat voor situatie dat gezin leeft, en of die vrouw niet een geestelijke stoornis heeft.
Misschien heeft ze haar dochter om een andere redenen dood gestoken, en wordt er nu een verhaaltje om heen gemaakt door de Marokkaanse media.”

Daar zoek je excuses dus.

4
54 mo

@37 ja als mijn dochter een moorddadige religie aanhangt die kinderen misbruikt en vrouwen verkracht en mensen vermoord, is het hetzelfde als dat mijn dochter in de 2e wereld oorlog zich zou aansluiten bij de Duitsers

10
55 Jan met de korte achternaam

Ik denk dat de vrouwe ook vermijden wou dat zijn dochter de zich tot het islam had bekeerd vermijden wou dat te ook gewelddadig word tegen EU burgers wat onder moslims all bekent is waar te ook nog discrimineren en het homo zijn als ziekte beschouwen en opgehangen moeten worden plus nog verkrachter zint waar te wel en punt mee heft . De islam heft ook in heen eigen land massa mensen vermoordt op grond van en ander geloof.

8
56 Gunther

@2 Het christendom kwam met veel meer geweld binnen (o.a. Verden, Noorwegen, Rusland). Pas nadat ze Europa onderworpen hadden gingen ze zich gedragen, dat wil zeggen als je de sadistische en draconische straffen (inclusief gruwelijke mensenoffers in de vorm van ketter- en heksenverbrandingen) niet meetelt. Pas nadat de Verlichting de Christenen een beetje beschaving bijbracht waren de scherpe kantjes eraf.
Nu ze het gevoel hebben de grip te verliezen worden ze stukje bij beetje ouderwets agressief. We moeten alle Abrahamisten in de gaten houden. Je kan ze niet vertrouwen met hun anti-Europese normen en waarden.

0
57 Ketter

@55 is het hetzelfde als dat mijn dochter in de 2e wereld oorlog zich zou aansluiten bij de Duitsers

Het scheelt uiteindelijk wel een bezoek aan de kapper na die oorlog.

7
58 in holland

@59 Ja hoor, om te voorkomen dat iemand gewelddadig wordt, word je zelf gewelddadig. Uitermate logisch. //sarc off

0
59 Smiling

Enkele reaguursels over dit zelfde onderwerp bij de buren, het forum van marokko.nl

- Daarom trouw met je eigen soort bespaard je een hoop gezeik pijn verloren tijd verloren moeite en waarom zou je een marokkaanse dame inruilen voor misspiggy

- KK HOEREN KIND JIJ Convicted
SMERIGE ARAD IER RAT

- dus geen Nederlandse kaffer trouwen bv

6
60 dr.Bedwetter

@44 Had ze zich maar tot de Christelijke Lord's Resistance Army bekeerd (zoek het op, IS is er een kinderclubje bij vergeleken).

0
61 Ketter

@54
In beide postings keur ik het doodsteken af!, dus probeer maar niet om daar iets anders van te maken.
En in @39 reageerde ik op @37 , dus je haal je die posting uit zijn verband.
En ja, het kan best zo zijn dat de Marokkaanse media er een verhaaltje om heen weeft, en dat de werkelijke redenen heel anders is. Die vrouw is in ieder geval ziek in haar hoofd
Of vindt jij het gewoon dat een moeder haar eigen kind dood steekt?

6
62 Marrie

Ik ben cijferblind, geloof ik. #59 is voor @56 .

0
63 Smiling

@62
@37 moest @36 zijn.

3
64 Marrie

@54 Doe jij toch ook als een kind halfdood wordt geschopt of zo.

6
65 Yiroesh

@55 Wat een racistische onzin zeg.

3
66 Yiroesh

@47 en jij bent? Iemand die er geen probleem in zou zien eigen vlees en bloed te vermoorden om de persoonlijke keuze die het maakt? Je zou het goed doen in IS land met je haat.

3
67 BlackNinja

@66 Oh volgens jou is het een vredelievend volk wat vrouwen zeer hoogacht. Geen vrouwen en kinderen verkracht geen pedofielen heeft en geen oorlog voert?

Ja dat denk ik ook. Ze doen nooit een vlieg kwaad

10
68 Jan met de korte achternaam

"De moeder vertelde aan de rechter dat ze bang was geweest dat ze haar dochter nooit meer zou terugzien"
En ze dacht dat haar neersteken wel zou helpen?

0
69 Wild Rover

@68 Noen mij eens een groep waar vrouwenonderdrukking, kindermisbruik en oorlog niet voorkomen...

2
70 Yiroesh

@70 Vrouwenonderdrukking komt niet voor bij de amazones, die onderdrukken nml mannen. questionquestionquestion

6
71 General Lee

@70 Ik geloof niet dat joden boeddhisten baptisten en andere geloven overal ter wereld oorlog voeren tegen elkaar en vrouwen massaal verkrachten en stelselmatig pedofiel zijn omdat hun boek dat voorschrijft en verplicht

En ja onder de Katholieken is kindermisbruik ook aanwezig maar niet zo massaal als bij de islam en ze voeren ook geen wereldwijde oorlog

6
72 Jan met de korte achternaam
73 BlackNinja

@72 Kijk en hierom bestempel ik je onzin dus als racistisch.

2
74 Yiroesh

@73 Wat een watjes daar, die mannen.

3
75 Yiroesh

@74 Wat is er racistisch aan? De islam is in oorlog in vele landen. Dit kan je niet ontkennen. In alle landen waar de islam aanwezig is worden er stelselmatig vrouwen verkracht en lopen er pedofielen rond en worden aanslagen gepleegd. Ook in Nederland. Kijk maar naar Keulen en Malmö Parijs

In Syrië en Irak worden zelfs mensen onthoofd door de islam en in stukken gehakt. Welk ander geloof doet dat nog meer dan?

9
76 Jan met de korte achternaam

@76 Ik begin me inmiddels af te vragen of je zwakbegaafd bent...Er is zoveel aan te merken op je berichten. Ik ga me daar niet aan wagen. Tijdsverspilling ook gezien je totaal niet snapt waar ik op doel.

3
77 Yiroesh

@75 eigenlijk wat je in de natuur veel vaker ziet. Het mannetje moet zich opdoffen en zn best doen een vrouwtje te vinden. Keurt ze 1 goed mag ie kort zn ding doen, haar bevruchten en dan moet ie weer optiefen.

1
78 BlackNinja

Uit het artikel: "De moeder vertelde aan de rechter dat ze bang was geweest dat ze haar dochter nooit meer zou terugzien. En dat is exact wat er gebeurde. Sinds de aanval weiger Sarah haar nog te spreken."

Had deze moeder zich van te voren gerealiseerd dat ze haar dochter ook nooit meer gezien zou hebben als ze haar had vermoord door de messteken?

Haar dochter spreekt ze nu ook niet meer na deze daad!

Geloof maakt soms meer kapot dan men lief is!!!

Geldt ook voor mensen met alle andere geloven die soms ook wel soortgelijke actie's ondernemen door niet te accepteren als hun kinderen met iemand van een ander geloof willen trouwen!

0
79 Nieuwsgierig

@79 Correctie, het moest zijn: weigert Sarah haar nog te spreken.

0
80 Nieuwsgierig

@72 In de overwegend christelijke VS is in veel staten het kindhuwelijk van 12 jaar nog toegestaan. Afschaffing ondervind veel tegenstand in fundamentalistisch-christelijke kringen. Vrijwel al die huwelijken zijn dan ook oudere streng christelijke mannen met jonge meisjes. Waarom? Omdat je sex mag hebben met een minderjarig meisje zodra je getrouwd bent. Vorig jaar is het in Florida afgeschaft.

0
81 Ketter

@37 : Dat is nou precies het probleem. Zo'n meid is opstandig, wil een daad stellen, waar ze haar ouders het hardst mee ergert, heeft toch al ruzie. Dan stelt ze haar moeder voor een voldongen feit, waar ze geheid later spijt van gaat krijgen, maar dan is het te laat, en kunnen de ouders haar niet meer helpen, dus "terugvallen op de ouders", waar zij nog steeds blind op rekent, ook al denkt ze van niet, dat kan dan niet want die zijn machteloos.

Die hele maatschappij is ingericht op slavernij en dus het goed verbergen en grondig intimideren en effectief gevangen houden van gekaapte mensen naar wie iemand eventueel komt zoeken. En dan zit iedereen, de ouders, de dochter, de kleinkinderen, allemaal shocking klem, voorgoed.

8
82 Wendel

@76 , alleen een idioot denkt dat verkrachting iets typisch voor de islam is. Het is meer iets typisch voor mannen. Alleen in Nederland al zo'n 150 tot 200 keer per week, in veruit de meeste gevallen door bekenden. Dat was al zo voordat er zoveel moslims deze kant op kwamen. Ook pedofilie hadden we allang voor die tijd. En de islam hakt niemand in stukken, dat wordt gedaan door mensen, IS in dit geval. Dat zijn nu niet bepaald doorsnee moslims, als je al moslim zou kunnen noemen.

6
83 Giesje

Ook als dit een christenmeisje in een moslim-land is, zal ze haar hele familie vaarwel moeten zeggen, vroeger of later, want moslims minachten christenen en mogen ze niet als gelijkwaardig bejegenen, zelfs als ze dat zouden willen, van hun imam/omgeving. Zijzelf zal altijd de paria in de harem blijven. En haar kinderen idem.

6
84 Wendel

@83 : En dat is een goed excuus om lieden hier massaal te importeren die nog veel erger zijn?

7
85 Wendel

@85 , hoezo erger? Erger dan wat? Denk jij dat het erger is om verkracht te worden door een moslim dan door een niet-moslim?

3
86 Giesje

Is zeker een goede reden.

7
87 Bosschenaar

bladna.nl

Onbetrouwbaar. NEXT !

6
88 B55

* Verwijderd door de redactie *

89 Manja

Doodsteken hoeft niet. Je kan ze ook gewoon wegsturen, onteigenen en uitzwaaien.

2
90 sparta

Meestal gebeurt het omgekeerde. Misschien was ze daar bang voor.

5
91 samcash

@77 en jij bent of een moslima of heb je een moslimvriendje

0
92 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

https://ejbron.wordpress.com/2024/04/24/who-bindt-in-bij-pandemieverdrag/...

1 minuut geleden geplaatst door Malinois

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

EU-migratie >> EU-migratiepact...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@16 " minder asielzoekers" De meest en eenvoudige (en wellicht snelste) (en misschien ook enige) manier om dat te realiseren, is het...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ach we zie de resultaten van een groot links blok in de EU dagelijks is te hopen dat ze niet meer terug keren in het EU bestuur!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Dat ik mag denken en schrijven wat ik wil....

13 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Toch wel frappant dat degene die grootse uitspraken doen over klimaatverandering, deze keer n.a.v een klimaatrapport, in de praktijk weinig tot ...

15 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Dat ik naar buiten mag wanneer ik wil, ongeacht het tijdstip....

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@23 Liever bruinrechts dan groenlinks. . . . ...

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Sowieso de Nederlandse vlag op juiste wijze, Rood Wit Blauw, uit hangen. . . . ...

23 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Reconquista
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

"" is Europa het snelst opwarmende continent ter wereld. ""Die had ik nog niet gehoord maar als dat zo is dan zou de belangrijkste maatregel...

26 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Devar Bhabhi FuckSales Girl Sex VideosBbc Porn CaptionsXxx Video Sister And BrotherPreseley HartPretty Naked ChicksSilvie DuluxeNo 1 Porn VideoAshly Anderson PornNetgirl ComWatch Online Indian Porn VideosThe Sex FactorTypes Of FuckingReal Sax VideoPirates Revenge StagnettiKelsi MonroeGardener SexKareena Kapoor Fucking ImagesDaddy Magal SexBig Tits StepsisterJenna Haze FeetTabooporns.Kendra Lust RimjobSquirt In Porn4k SexxxNude Photo GeneratorOmirashiFamily Xxx ComJemontremesseins ComFamily EtrokeNami HentiX Videos DoggyHeaven PovVette VickyWife Porn AmatuerSex With Indian BhabhiBoys Touching Girls BoobsMumbai Girl Porn VideoHollywood Heroine XvideoDaddy Cock SuckLesbian Indian PornNetvideogirls Curves For DaysWannonveXcodeosKulhad Pizza Couple Viral Video XxxLady Dimitrescu FutaBukkake TampaPage Van Zandt NakedBrazzers Com X VideoDasi SexxDick Flash IndiaShillong XxxBabes Sex HdAnime Ghost PornCuckqueenedPorn Free PicHigh On Life PornKiley JayYoung Fuck VideoLanewgirlsHot Indian Aunty Porn VideosBangalore Bf VideoAlexia GoldSpanked On The Bare BottomFreepornbigtitsForced Lesbianism PornJoe Fantasy PornWife First Time With BbcRomantic Porn VideisPone MoviesMia Khalifa Ki Bf HdBrazzers Upcoming MoviesEbony Porn StarIndian Big PornHomemade Sex MoviesMorther Daughter PornFeet Lick PornRule 34 Po RnMaduras Tetonas PornOnly Fans GrstisTana Mongeau Sex TapeNon NudesViolet Summers AnalBest Porn MomLucas Frost PornhubLondonkeysNicki Minaj Nip SlipVanna WhitenudeFilthy Rich PornMyhentigalleryEhentai NetNet échangismeXnxx PakisyanJackie Chan Sex VideoNadia Ali HdMegan Hall Sex VideoNude ScineTelugu College Sex ComGujarati Sex Gujarati SexDogsex HumanBj 야하니Xvedio IndianKarina Kapoor XnxxJapanese Teacher Student PornIndian Aunty Nude DancePegging PovDaughter JoiThicknstackBorderline Hentai AnimeIndian Incest ChatNude Latin WomenVidéo X GratuitePrivateclassicsBoquete AgressivoMale PornographyLive PussyPorn De DesenhosHolly Hunter NakedFree Sleeping Sex VideosTeen Porn ActressPorne AfricaineTanagonewildSexcams For FreeBalck PornstarsMim SexXx Sex IndianBest Websites For Indian PornPoro GratisWww XnxcToilet No Hanako-sanMassage Hidden Camera PornMidget TwerkingAmandablakenudeXnxxx VedeoSex Fast NightPorn DeeperBondagesexPornonegrasIndian Mother NudeCogiendo A Mi HijoHitchhiking PornOtomi-games18 Years Boys Sex VideosLatest Free PornYoga Class Porn VideoXxx CommomWankingpornPornhub.xomDise Xxx Video ComSoumya Sex