door Reconquista in Binnenland  ·  100 Reacties

  • 35
  • 1069x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die ultra linkse/;iberalen slaan helemaal door in hun klimaat religie, alleen zo kunnen ze aan de macht blijven door mensen bang te maken, dat de wereld anders niet meer leefbaar is. Stelletje klimaat extremisten.

3
51 DONKEY R

@51

Als jij het een religie vindt, beargumenteer dan eens in eigen woorden waarom de mens volgens jou geen significante invloed op het klimaat heeft.

15
52 Pegasus

@52 Alles wordt uit de kast gehaald om de mens angt aan te jagen wat betreft de opwaring van de aarde door ultra links. De aarde warmt 0,00007 graden op, wil je dit tegen gaan, zorg dat er meer bomen komen en minder wordt gebouwd en geasfalteerd. Gooit de grenzen dicht Nederland is overvol.

5
53 DONKEY R

Dat is in het geheel geen argumentatie, het is niet eens relevant aan mijn vraag.


Het is een gegeven dat wij als soort rommelen aan zaken die invloed hebben op ons klimaat, denk aan:
- de uitstoot van broeikasgassen
- het veranderen van het albedo van de planeet
- de uitstoot van roetdeeltjes
- warmteproductie
- kunstmatige bewolking

Als al die zaken op natuurlijke wijze veranderen, verandert het klimaat mee.

Maar kennelijk is dat voor jou op magische wijze niet zo als de mens het doet en is er iets anders gaande? Of zeg je dat er in het geheel geen klimaatverandering plaatsvindt?

- "De aarde warmt 0,00007 graden op" -

Nee, we zitten nu op 0,9 graden:
https://climate.nasa.gov/vital-signs/global-temperature/

16
54 Pegasus

@53
Toen ik nog een kuikentje was probeerde ze de mensen bang te maken met zure regen. 70% van onze bossen was niet meer te redden en als we de rest wilde behouden moesten we snel handelen en blablabla. Dat kregen we destijds te horen en ik geloofde dat echt als kind en was er ook bang voor. Ben nu volwassen en heb zelf kinderen maar die bossen die niet meer te redden waren staan er nog steeds.

3
55 Reconquista

@54 Hou toch op met je bangmakerij en klimaat propaganda.

4
56 DONKEY R

@43 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

3
57 Bollieboos

@56

Geen reactie dus.

Zo maak je het wel erg duidelijk dat je beweringen op dit vlak slechts holle woorden zijn.

13
58 Pegasus

@54 Waarom moe tik die goedbetaalde klimaat wetenschappers van jou wel geloven? En die andere die het tegendeel en onafhankelijk zijn niet?

1
59 DONKEY R

@55

Zure regen is ook nog een serieus probleem. Hier in het westen hebben wij geluk gehad door de kalkhoudende grond welke zuur neutraliseert, en met de daadkrachtige milieuwetgeving welke zwavelfilters verplicht stelde.

In landen met een plutonische ondergrond zoals Canada, of waar deze milieueisen niet gelden, zit men nog altijd met een sterke verzuring opgescheept.

In Canada heb je bijvoorbeeld nog steeds meertjes met een pH van 5.

11
60 Pegasus

@59

Ik heb graag dat men zelf over de kwestie nadenkt en de argumenten afweegt. Vandaar dat jij je vraag waarom jij er zo over denkt. Het lijkt er immers op dat men voor zoete koek slikt wat een paar 'sceptici' zeggen zonder dat men überhaupt weet waar het om gaat.

Daar komt van jou kant dus geen enkel antwoord op.

14
61 Pegasus

Klaver heeft geen groene maar bruine ellenbogen !
Groenslinkse melkmuil

1
62 Bollieboos

@61 Ik heb graag dat men zelf over de kwestie nadenkt en de argumenten afweegt. Vandaar dat jij je vraag waarom jij er zo over denkt. Het lijkt er immers op dat men voor zoete koek slikt wat een paar 'sceptici' zeggen zonder dat men überhaupt weet waar het om gaat.

Daar komt van jou kant dus geen enkel antwoord op.

Waarom willen we eigelijk de wereld redden van haar ondergang ''het klimaat''. Wat is de meerwaarde ervan. Dat de mens wel is wijs wordt en evolueert. De mens leer niet van zijn fouten. Bekijk de geschiedenis er maar op na.

1
63 DONKEY R

Men heeft het over duurdere stroom door gascentrales en stroom inkopen in het buitenland.
Maar wat ook een duur geintje wordt: de energie bedrijven zullen gecompenseerd moeten worden voor het sluiten van de kolencentrales. Klaver denkt dat dit 1.8 miljard zal kosten maar dat zal een paar miljard meer zijn vrees ik. Het opnieuw opstarten van gesloten gascentrales kost ook wel aardig wat geld. En Klaver en consorten wilden och dat we van het gas af gaan?

En dan stroom inkopen in het buitenland? Dus dan heeft Nederland zijn CO2 uitstoot wel omlaag gebracht maar die buitenlandse stroom komt dan uit bruinkoolcentrales (Duitsland) of verouderde kolencentrales (bv Polen).
Wat is het klimaat dan opgeschoten met deze aktie?
Maar ja, dan kan Nederland op een spreadsheet laten zien dat hier de CO2 uitstoot is teruggebracht.
Als dit soort zaken het klimaat moeten redden kunnen we beter stoppen met al die onzinnige plannen.

0
64 kdekat

@43 mijn bijdrage
@49 Pegasus.

Dat vind ik interessant , Pegasus, wat U schrijft over eigen onderzoek.

Je zou dergelijke fluctuaties als die welke ik beschrijf, dus niet kunnen afleiden uit onderzoek van ijskernen en hun samenstelling? Zoals men bijvoorbeeld in de archeologie doet.

Ten tweede, het patroon aan het begin van de kleine IJstijd duidt er toch op dat in het midden van de 16e eeuw de winters strenger werden. Tot rond 1635. Daarna volgde een piekje van warmere jaren . Na 1760 werd het weer koeler , tot ca 1840 .

Hoe ziet U daartegenaan en vanuit welke discipline?

Dit is geen kritiek, maar nieuwsgierigheid.

0
65 duurendaal

@65 U heeft volkomen gelijk. Waat u stelt (als laatste) is ook erug te vinden in historische bronnen. Verslagen uit die tijd waarin zaken werden vermeld over de extreme koude en warmte. begin jaren '79 van de vorige eeuw werd nog gewaarschuwd voor een komende "ijstijd".
- https://www.skepticalscience.com/translation.php?a=1&l=15
Hieruit: Time in 1974:
"Gedurende de laatste 30 jaar is de gemiddelde temperatuur van de atmosfeer geleidelijk gedaald en deze trend vertoont geen enkele neiging weer te gaan stijgen. Onheilsprofeten onder de weerkundigen zien in deze weersafwijkingen in toenemende mate voorbodes van een nieuwe IJstijd."

0
66 Hochiplush

Vervolg: Maar de lariekoek van "pegasus" moet u dus niet serieus nemen. Zijn kwaliteiten als "klimaatonderzoeker' ( whahahah) waren kennelijk zo bedroefend dat men hem heeft ontslagen. En nu zit hij hier op NK zijn frustraties te botvieren.

2
67 Hochiplush

Ook een waar woord: "Er is in kwantitatief opzicht onvoldoende kennis aangaande het mechanisme van ons klimaat of van de manier waarop bepaald wordt in welke richting dit zich ontwikkelt. Zonder dit fundamentele begrip lijkt het niet mogelijk om klimaatvoorspellingen te doen."

2
68 Hochiplush

@64 Precies. Al die honderden miljoenen die men wil verspillen aan vermindering CO2 kan door een grote vulkaanuitbarsting weggegooid geld zijn.

1
69 Hochiplush

@49 : Ze kunnen toch aan resten van organisch materiaal en dergelijke altijd zien hoe warm het ergens was, en aan de verschillende lagen kunnen ze afleiden wanneer dat was.

0
70 Wendel

Kernenergie is de oplossing, wat denkt GL als er geen “kolenstroom” meer zou zijn? Denken ze nu echt dat we het kunnen redden met windmolens en zonnepanelen? Begin vorig jaar waren er 3 windstille en erg mistige dagen waardoor er in delen van het land stroom tekort was omdat de windmolens en zonnepanelen niets konden leveren. Vervolgens moest er dure stroom vanuit Duitsland en België ingekocht worden, waar wordt die stroom opgewekt, juist met kolencentrales en kernenergie.

Naast de huidige kerncentrale in Borssele waar nu nog een kolencentrale staat die van de toenmalige minister niet omgebouwd mocht worden naar een BIO centrale en nu gesloopt gaat worden. Op die plaats kan dus mooi een 2e kerncentrale gebouwd worden, infrastructuur zoals koelwaterleidingen liggen er al.

1
71 Interessant

Quote : " … om per direct de kolencentrales te sluiten … "

Als bij wijze van spreken morgen alle Nederlandse kolencentrales worden gesloten, [ ... ] , waar(!) komt de stroom dan vandaan die ik overmorgen ga gebruiken?

Komt die dan voornamelijk van Kerncentrales of kopen we stroom van Duitse Kolen- en Bruinkool- centrales ?
En is dat gunstiger voor het milieu ?

0
72 Gandalf

Bruinkolencentrale Grevenbroich-Neurath maakt electriciteit voor 25 €/MWh; u betaalt ca. 250. Deze centrale werd in augustus 2012 feestelijk geopend door Angela Merkel.

0
73 Lambaster

@4
"Vraag me af waar de energie voor al die e-auto's vandaan moet komen."
Onder andere uit verbranden van hout dat vanuit de ander kant van de oceaan hierheen wordt verscheept. Dat is namelijk als groen bestempelt door de EU onder de noemer biomassa.

Het milieu wordt ook niet geholpen met al deze zogenaamde klimaat maatregelen, voor de politieke top (van het wereldtoneel) die hiertoe aanzet gaat het uiteindelijk alleen om het verkrijgen van meer politieke macht, waarvoor ze de valse verkoopleus gebruiken: klimaatmaatregelen om de wereld te redden.

0
74 reageren

Gewoon even wat tips om energie te sparen.


- Trek gewoon eens een warme trui aan of pak er een lekkere warme deken bij als je 's avonds voor de TV zit. Dan kan de verwarming wat lager.

- Pleur die "slimme app" van je thermostaat eruit. Dan kun je de verwarming niet meer aanzetten een half uur voordat je thuis bent maar pas als je thuis bent. Scheelt je elke keer een half uur stoken.

- Kijk eens kritisch naar of het licht wel echt moet branden als je toch in een andere kamer zit.

Ik denk dat heel veel; huishouden aardig wat kosten zoudne kunnen besparen als ze eens wat kritischer naar hun verbruik waren.

4
75 Weet geen naam

Waarom moet er een foto van yasser bij dit artikel.
Die man kijkt werkelijk zó dom uit zijn ogen, onvoorstelbaar dat daar zoveel jonge vrouwen op hebben gestemd.

4
76 Jan met de korte achterlul

Dat is toch zo'n klimaatverbeteraar die zijn huis te koop aan biedt waar nu werkelijk niets klopt als je het als je naar het energie plaatje kijkt. Maar voor ons moet het zo nodig.

0
77 niet-alles-geloven

@74 : Ze hebben in de berekeningen zelfs biomassa opgevoerd waarvan niet eens duidelijk is waar die vandaan moet komen, groot tekort. En die politieke macht willen ze consolideren en verstevigen door ons te dwangvermengen en qua maatschappij in chaos te storten, maar vooral door ons collectief te verpauperen, en dat is de enige echte reden van dit klimaat-gebeuren, 1 dikke vette leugen om ons kapot te maken, economisch, en ons voorgoed de mond te snoeren.

De gemiddeld intelligente, goed geschoolde Nederlander laten intimideren door agressieve import en over onze geschiedenis de schaamte in drijven, net zoals VS deed na WOII met Duitsland via hun Hollywood-propaganda. En tegelijkertijd weg laten stemmen in eigen land door lieden die belang hebben bij de huidige gang van zaken, namelijk vrij toegang tot luilekkerland zolang VS/VN de baas is hier.

0
78 Wendel

@31 : Of de mens nu wel of niet verantwoordelijk is voor klimaatverandering, we verbruiken in hoog tempo de grondstoffen en we vervuilen de boel. Ik wil er best aan bijdragen om dit te verminderen....MAAR ik ben absoluut tegen wilde plannen die een vermogen kosten en totaal niet bijdragen aan een beter milieu. Het sluiten van de centrales hier en importeren van elders verplaatst alleen de uitstoot, iemand die dit voorstaat is niet groen maar gewoon een ordinaire oplichter.

GL is een partij die ik absoluut niet serieus neem. Hoe kun je jezelf groen noemen als je tegelijkertijd vanwege je linkse inslag wil dat half Afrika naar ons toch al overbevolkte landje mag komen. Elk jaar een stad aan migranten erbij die allemaal een huis moeten krijgen maar dan wel klagen dat er steeds meer natuur verdwijnt.

0
79 Winterpret

@79 Inderdaad, Groen Links moet het zeker niet hebben van hun "realistische inzichten".

Voor wat betreft "linkse inslag", Tegenwoordig is alles wat maar enigszins fout is/gaat de schuld van zogenaamd links. Vreemd is dat aangezien al een behoorlijk aantal jaren rechts het voor het zeggen heeft.
Verder heb ik niet zoveel met de begrippen links en rechts maar als links betekent dat je oog hebt voor milieu, mens en samenleving dan mag je mij links noemen.

1
80 MacGu

Nederland heeft nu al moeite met het aanleveren van energie aan de huishoudens.
Bv in Nijmegen hebben ze daar nu al problemen mee, huishoudens koken niet meer op gas, en rond deze tijd is er een enorm piekpunt in energie nodig.

Uit armoede hebben ze lokale bedrijven zoals de Lidl gevraagd om de energievraag tbv vriescellen te verminderen.

Kun je nagaan hoe het zal zijn als iedereen na het werk ook nog eens de auto wil gaan opladen.
1 grote ellende waar GL totaal geen visie opheeft.

En over een paar jaar zeggen ze met puppy-oogjes.
Wir habben es nicht gewüst.

1
81 Snuggles

Natuurlijk, alles direct doorberekenen naar de klant die geen kant op kan. Bij elke leverancier op dezelfde manier. Nooit is zoiets eens een investeringsrisico. Dit heeft wat weg van kartelafspraken!

0
82 Elli

Kunnen ze die groenlinksers niet het land uitzetten, jasser als eerste

0
83 wijs

Is dat het enige wat klimaatveranderingsontkenners te zeggen hebben? @62 @76 @56 En dat wil serieus genomen worden.

6
84 jantje van leiden

Klaver is dom & slecht.

0
85 Lambaster

@83

1
86 on the mountain top

@83 En dan vergeet je die communistische burgemeesteres van onze hoofdstad toch niet hoop ik , die mag van mij naar Afghanistan naar de communisten .

2
87 on the mountain top

Meer dan 50% van uw energierekening bestaat uit de heffingen en belastingen (de energiebelasting). Door het heffen van belasting hoopt de overheid dat particuliere en bedrijven bewuster om gaan met energie (of is het om de spaarpot te vullen?).

Hierbij vergeet overheid even dat sociale corporaties geen fuck aan de slecht geïsoleerde woningen en verwarmingsketels doen, dus mensen in de sociale huurwoningen betalen de rekening..

2
88 Rattocasi

Met zonnepanelen ontloop je niet alleen de energiekosten, maar ook de energiebelastingen.
Kolencentrales veroorzaken CO2-belasting.
Mij lijkt de keuze eenvoudig, maar extreemrechts denkt altijd alles beter te weten.

3
89 Hadjememaar

@88
[Hierbij vergeet overheid even dat sociale corporaties geen fuck aan de slecht geïsoleerde woningen en verwarmingsketels doen, dus mensen in de sociale huurwoningen betalen de rekening..]
Dat is aantoonbaar niet waar: https://www.duurzaamnieuws.nl/vooral-huurwoningen-commerciele-sector-slecht-geisoleerd/

Huurders in een huurwoning van een commerciële aanbieder wonen vaak in de slechts geïsoleerde woningen, blijkt uit een onderzoek van de Woonbond. De commerciële huursector telt bijna een miljoen woningen. Hiervan heeft 22% nog een label F of G. In de corporatiesector is dit 7%.

0
90 Wilmama

@90 Dat weten wij nu wel bij jou, op papier staat alles anders dan in de praktijk, daar blijkt het veel erger te zijn.

Maar even een vraag ga je mij hier nu ook lopen stalken?

2
91 Rattocasi

@91
Als jij het allemaal beter weet, kan je i.i.g. ervoor zorgen dat er hier melding van wordt gemaakt:
https://www.woonbond.nl/meldpunt-energiealarm

Laat de energiezuinigheid van uw woning te wensen over? Is daardoor uw rekening hoog? Vreest u dat uw rekening nog verder stijgt als de belasting op gas omhoog gaat? Laat het weten op dit meldpunt. De Woonbond gebruikt uw melding om bij verhuurders, politiek en pers aandacht te vragen voor hoge energiekosten in onzuinige huurwoningen. Ook krijgt u tips over wat u zelf kunt doen om uw rekening te verlagen en uw verhuurder te bewegen uw woning aan te pakken.

2
92 Wilmama

@92 Nou dame ik weet in ieder geval meer van de praktijk en wat er gaande is bij bepaalde mensen.

Ik pluk niet alles van internet af.
Wens je een hele fijne dag toe en ga iemand anders lopen stalken.
PUNT.

2
93 Rattocasi

zo,nou klaver succes bij de verkiezingen nu je je eigen ramen hebt ingegooid.

0
94 ongelovenloos

@93
Drogreden/kulargument. Jij dènkt alleen maar meer van de praktijk te weten dan o.a. ik.
Intussen ben je niet meer dan een roeptoeter die graag aan stemmingmakerij doet.

0
95 Wilmama

@84
Dit heeft niks met ontkennen te maken. Het goede antwoord geeft @85

2
96 Jan met de korte achterlul

@84 En als jij serieus genomen wil worden zou je een bezoekje aan een parenclub kunnen overwegen.

1
97 General Lee

@95 Beter een praktijk roeptoeter (dan hou je het menselijk aspect erin) dan een internet roeptoeter zoals jezelf bent.

Stopwoordje van je Drogreden/kulargument.

2
98 Rattocasi

@98
Als je in het vervolg maar gaat onthouden dat 93% van de huurwoningen in de corporatiesector intussen voldoende geïsoleerd werd. Nog maar 7% te gaan. Klinkt toch anders dan jouw aantijging 'geen fuck' gedaan in @88 Dan houd je pas echt het menselijke aspect er in.

0
99 Wilmama

@99 Ga eens met de gewone wereld praten in plaats van dag in dag uit achter het forumpje te zitten geitenbrijen.

2
100 Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@8 "Zodra een minister het vertrouwen van de TK niet meer heeft moet een minister aftreden." Dat is een héééééél ander verhaal ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

De salafist Marcouch handelt in dienst van de islam. De rest interesseert hem geen reet....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@15 Tuurlijk joh. Jij begint op dit draadje weer eens over een moslim en ik heb een obsessie.. Hahaha 😂...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@3 "een kooi van Faraday" Misschien '/sarcc off' vergeten? "Verder weet ik niet wat er in het artikel staat" Tja, ha...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Goed voor de islamisering. Het gaat als een speer....

14 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Zie Hier
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Slahi is uitgenodigd in Arnhem omdat hij veertien jaar lang vastzat in Guantánamo Bay zonder aanklachten. Daarom mag hij op Bevrijdingsdag zijn...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@4 Ja het is een fijnmazige 'volière' waarin de 'vogels' onzichtbaar zijn voor apparatuur die elektromagnetische straling kan meten. Ik zou...

16 minuten geleden geplaatst door VBOH

Zie Hier
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Word het niet tijd dat de raad van state een keer vernieuwd word zodat er mensen in zitten die enig contact met de gewone mensen wereld hebben!...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Formatie zonder vluchtstrook

Gelul in de ruimte!...

19 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Biscanna
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@18 Kom niet aan die opgeblazen minion, want dan krijg je die groene armoedzaaiers achter je aan. ...

19 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Bokep NenekWwwwxvideos ComIndian Land PicZmeenaorr LeaksPornovvideosTeen SkeetJapanese Porn Game ShowsIndian Dirty VideosBrigitte KingsleyJesse PornLisa Ann Walter TitsSexlogcomRachie Love OnlyfanKinkydom4subFamily Fuck ComHot Loud SexTsukaya AoiRedtybe PornPublic Agent.comAsiaticas TransandoShow Me Your TitsBunniexo NudeAlexis FawnAngela WhitexxxPlugtalkshowMilanaswBang Bros BusCzech PornographyPornasiatiqueسکس در اتوبوسGay Porn PhotoTelugu Romantic Hot Sex VideosWww Tamil XxxxSuperheroine BondageFree ToomicsSted Dad PornSlopy Deep ThroatColorado Campfire Urban DictionaryXvideo Hd DesiAmrika Xxx VideoNice Nude BoobiesSunny Leone Boobs SexForeign Xxx MoviesPrimal Taboo PornGirlfriends Mother PornLong Dong SilverHot Lesbian XxxMr XxxThothubExhenterBest Friends PornParalyzed PornFilmes Pornor AntigoHardcore Lesbuan PornPorn SeducedPussy HairyOlder Lingerie ModelsAngela White Full VideoBerazerzz HdMy PronPronhat ComIndian Aunty Home SexMom Pov PattyIanalxxxQueen Egirl PornVr Strip ClubAsia CarrerMorritas CachondasWwe Raw SexSexy Picture Blue Picture SexyErome TiktokOnlyfans NakedFirst Night Sex VideoX Video Movie FullIncestpornxxxKim Kardashian Nude Sex TapeJade JordanIndian Actress HotBengali Bhabhi PornAnjali Arora XxxWatch Sex ComSquritng PornBound HibTyler Tanner PornMiyan Khalifa Xxx VideosFollando PerrasNudes LeakNaked RedheadElisha Cuthbert HotWhite Girl XxxPain PornVideo Porn TriosCeclia LionBeeqHuge Lactating TitsAnal MareJanet Mason PovExtreme TubeMasalaseensAubrey Plaza SexyPornthugWoesenpieVoovlCum EncouragementAmber Blank PornPorn ForwomenPornos PrutalWendy RaineGay Strip ClubsMai Khalifa XxBunnyxwaifuFc2-ppv-3349153Old Blue FilmX Porn Video IndianOld Man Sex HdSavr-235Female Enjaculation VideoPinup PixieLaney Grey CreampieArtis BokepWww Xxx Videos HdZym XxxChudai Ke TarikeMikki SexxReal Twins PornOliver StrellyHqpoRebel Lynn PornLove Hd Porn VideoMiakhalifacomAriana Van X18tubeFree Poran VideoMysore Mallige XxxDesi Chudai In HindiPakistani FukingShoplytfer PornMamgas HentaisThug HuntersLovelo044Pornografia De VenezuelaCaylee CowannudeXxxxxzzzSex Full Hd PhotoNaked Women In High HeelsMoncler PufferTattooed Girl Having Sex With Her BoyfrienXvideo 2014MallumovieKorean Teacher Porn