Cory Greven door zoon Michael om het leven gebracht in Kaatsheuvel

In de Jan de Rooijstraat in Kaatsheuvel is vannacht een 64-jarige vrouw om het leven gebracht. Het slachtoffer is Cory Greven. Haar 28-jarige zoon Michael werd korte tijd later opgepakt, volgens bronnen had hij last van een psychose toen hij de moord pleegde.

Misdrijf

De politie kreeg rond 4 uur vannacht een melding binnen van een conflict bij het huis aan de Jan van Rooijstraat. Agenten die op de melding afgingen troffen vervolgens het zwaargewonde levenloze lichaam van Cory Greven aan in de voortuin van de woning. Michael zou de woning zijn binnen gedrongen en bleek vlak voor de komst van de politie in zijn auto te zijn gevlucht. In de woning bleven zijn 25-jarige (ex)vriendin en 6 maanden oude zoontje achter. Nog geen 40 minuten later kon Michael worden aangehouden in de woning van zijn broer in de Burgemeester van der Heijdelaan zo’n 1,5 kilometer verderop.

cory greven zoon michael

Hulp

Wat de exacte rol is geweest van Michael bij de dood van zijn moeder wordt nog onderzocht. Buren en bekenden omschrijven Cory als een ontzettend lieve en vriendelijke vrouw. Bij het huis aan de Jan van Rooijstraat zouden wel vaker problemen zijn geweest. Zo stond er volgens een buurtbewoner regelmatig een politieauto voor het huis. Een buurvrouw zou Cory diezelfde nacht nog om hulp hebben horen roepen maar twijfelde of ze het goed gehoord had waardoor ze er verder niet op heeft gereageerd.

[sgmb id=”1″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.