door verwijderd322399 in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 4
  • 379x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wel raar dat ze nog steeds geen bewijs hebben over Trump en de Russen...

13
1 alexandroepimenco

@1 wie is 'ze' de NAVO?

3
2 Jewkakka

@2 De NSA.

12
3 alexandroepimenco

Daar staan we dan met onze gehuurde tankjes... Bedankt VVD voor de uiterst competente en visievolle Bennis destijds... (kuch)

10
4 Rolmops
5 alexandroepimenco

Ik zou zeggen doen Trump, vervolgens neemt Putin Europa over. Beter Putin dan Juncker/Merkel/Macron. Putin zal tenminste de white genocide stoppen.

14
6 Spraypaint

Dat kan Trump niet op z'n eentje beslissen.

3
7 kritischelezer

Trump heeft wel gelijk dat ieder land gewoon zijn eigen verdediging op orde moet houden. Wel heel erg raar om te denken dat de US zomaar voor alles komt opdraven.

8
8 alexandroepimenco

@6
Je kan ook naar St Petersburg verkassen. Dat geeft een iets zekerder resultaat.

5
9 -Koeievla-

@8
Zelfs daar zijn in NAVO-verband allang afspraken over gemaakt. Trump kan wel brullen maar voegt daar eigenlijk niets aan toe.
Daarnaast heeft Europa ook veel minder behoefte om als agressor op te treden dan de USA, dus onterecht vind ik het zeker niet dat de USA veel meer aan militaire zaken uitgeeft.

2
10 -Koeievla-

@10 Wel goed juist dat Trump NAVO landen wakker schudt. Sowieso... stel Rusland valt Polen aan, dan is het niet zeker dat andere NAVO landen helpen. Dat is alleen maar een afspraak, geen harde verplichting.

8
11 alexandroepimenco

@60 Vladimir heeft het al druk genoeg met een echte white genocide: zn onderdanen halen ternauwernood de 60 jaar. Wat een successtory! Je zult maar in dat shitholeland geboren worden question

1
12 BlackNinja

@60 = @6

1
13 BlackNinja

** gebruiker verwijderd **

Gewoon het contract voor de JSF verscheuren en kiezen voor Europese straaljagers. Als Trump contracten mag verscheuren mogen andere landen hetzelfde doen.

14 verwijderd5929219

Dat een eventuele terugtrekking van de VS uit de NAVO niet alleen de andere lidstaten maar ook de VS zèlf voor een aantal erg forse problemen zou stellen, daar hoor je The Orange natuurlijk niet over.
Terugtrekking zou òòk tot gevolg hebben, dat de VS een groot aantal militaire bases in NAVO-landen zou moeten ontruimen. Dat daarmee tevens de politieke invloed van de VS in die regio's ten einde komt, wordt door hem gemakshalve even vergeten.
Het beeld, dat alleen de overige NAVO-partners zouden profiteren van de alliantie en dat de VS alleen maar zou bijdragen en daar geen enkel voordeel uit zou halen, klopt niet. Ondanks dat de VS -mondiaal- veruit de grootste militaire capaciteit heeft, wil zulks niet zeggen dat de VS voor zijn positie als grootmacht niet mede-afhankelijk zou zijn van het NAVO-pact. Integendeel..
Het wegvallen van buitenlandse, strategische informatiesystemen, waarvan de VS nu gebruik kan maken gedurende diverse militaire operaties, zou de slagkracht van marine en luchtmacht aanzienlijk verminderen.
Ondanks dat er van de overige lidstaten een meer serieuze inspanning verwacht mag worden, is de gezamenlijke bijdrage aan de NAVO nog steeds substantiëel.
Het -vanuit electorale overwegingen- bagatelliseren van de bijdrage van overige lidstaten en het dreigen om de NAVO te verlaten, zou wel eens een kapitale blunder van Trump kunnen zijn met wereldwijde gevolgen...niet in het minst voor de VS.

1
15 Münchhausen

@11
Harde verplichting.

Weet je wel wat de NAVO is? En waar die voor is opgericht?
Lees artikel 5 er eens op na.

2
16 Janzzen

@6 Ik moet zeggen dat sinds Poetin middels zijn steun aan Venezuela laat zien nog steeds de oude communist uit zijn KGB tijd te zijn ik hem veel sympathieker vindt
"Sta op, verworpenen der Aarde". Maar dat jij een rode rakker bent zag ik niet aankomen, kameraad Sproeiverf.

0
17 Ketter

@6
Het is en blijft verwonderlijk dat hele landen plus hun buurlanden onder de Russische invloed uit willen.
Maar jij zit liever onder Poetin dan onder Juncker.....
Volgens mij realiseer jij je nog niet voor de helft wat je zegt.

1
18 Janzzen

@10 "....Daarnaast heeft Europa ook veel minder behoefte om als agressor op te treden dan de USA, dus...."

Je snapt er weer helemaal niets van! Het zijn niet de echte Amerikanen die verre vreemde landen aanvallen en verwoesten om er 'freedom en democracy' te brengen maar LIBERALEN en DEMOCRATEN...ofwel: GLOBALISTEN die 4000 miljard verspilden in bodemloze oorlogen ...maar nog geen 5 miljard over hebben voor de eigen nationale veiligheid!

6
19 CoolMemories

@18 "....Het is en blijft verwonderlijk dat hele landen plus hun buurlanden onder de Russische invloed uit willen...."

Dat komt omdat die landen (nog) verblind zijn door het (reklame)beeld dat ze hebben van het Westen: vrijheid, welvaart, rijkdom enz. ....ondertussen komen Polen en Hongarije al van een koude kermis terug en zien in plaats van een bevrijding een nieuwe gevangenis; de EUSSR met centraal politiek controlecentrum Brussel

6
20 CoolMemories

@19

Je bent weer vreselijk in de war, Cool.
Het waren de Demoblikeinen, die er samen met de Repucraten een puinhoop van hebben gemaakt.
Ga lekker slapen..., je praat weer wartaal.

2
21 Münchhausen

@9 [Je kan ook naar St Petersburg verkassen.]
Daar woont die landverrader al, joh....

3
22 TedjeR

Beste is dat de VS de overbodige NATO dumpen! Als je ziet wat een ellende dit peperdure bedrijf heeft aangericht met de bombardementen op Libië; miljoenen vluchtelingen, immigranten en Noord-Afrika als speeltuin voor strijdende jihadistische groeperingen ...dat allemaal nog steeds ontwrichtend werkt op Europa!

6
23 CoolMemories

@20
Wanneer ben jij voor het laatst in Polen of Hongarije geweest?
Ik kom nog wel eens die kanten op, en geloof me, ze zijn daar dolblij met de hulp die ze vanuit de EU krijgen. Waar de gemiddelde Hongaar niet vrolijk van wordt is dat hij ziet dat er bakken met geld in de zakken van Orban en zijn vrienden verdwijnt. Terwijl de levensstandaard zakt en zakt. En dat is niet de schuld van de EU maar van de door en door corrupte politici die roepen dat ze het beste voor hebben met de bevolking....

Als je een Hongaar kent, vraag hem maar eens hoe leuk de AVO was onder de Russen, en hoe die met de Hongaarse bevolking omsprong.

1
24 Janzzen

@17 "... Ik moet zeggen dat sinds Poetin middels zijn steun aan Venezuela laat zien nog steeds de oude communist uit zijn KGB tijd te zijn ..."

Belangrijkste reden voor Poetin om Maduro te steunen is dat regimechanges gebeuren door democratische processen en verkiezingen en niet door intrige, omkoping, manipulatie, butenlandse inmenging, revolutie en geweld. Rusland is namelijk een reële democratie, weliswaar gebrekkig maar reëel (en daarom kwetsbaar) Het Westen heeft een gesimuleerde democratie waar regimechange niet (meer) van toepassing is.

7
25 CoolMemories

@24 "...ze zijn daar dolblij met de hulp die ze vanuit de EU krijgen...."

De EU (ECB) heeft decennialang biljoenen weggezogen bij de Westerse burgers waarmee nu Oost-Europese landen gepaaid en gespekt worden om toch maar vooral biij het Westen te blijven en massaimmigratie, politieke afhankelijkheid en culturele desintegratie maar op de koop toe te nemen!

8
26 CoolMemories

De VS uit de NATO en een nieuw militair samenwerkingsverband tussen VS en Rusland! Klaar! EU staat dan te kijken met zijn pretentieuze globalistische 'wereldverbetering' en idiote sancties tegen Rusland vanwege 'gedrag van Poetin'....!

7
27 CoolMemories

Het meest overbodige en zielige aan de NATO is het krampachtig en nostalgisch vasthouden aan Rusland als 'gemeenschappelijke vijand'.....zonder dit axioma heeft de NATO nauwelijks nog bestaansgrond!

6
28 CoolMemories

@1 "....Wel raar dat ze nog steeds geen bewijs hebben over Trump en de Russen......."

Dat komt omdat de globalistische hysterici iets willen bewijzen wat helemaal niet bestaat: 'dictatuur Rusland' dat' een bedreiging zou vormen voor 'het vrije Westen'.....

Het is eerder zo dat de westerse globalisten een (agressieve) imperialistische bedreiging vormen voor alle soevereine landen in de wereld.....!

6
29 CoolMemories

@23
Je bedoelt het natuurlijk omgekeerd, dat de NAVO best de VS dumpt. Daar zit wel wat in. Die flikken al die kunstjes van oudsher zonder mandaat van NAVO of VN.

1
30 -Koeievla-

Dat een eventuele terugtrekking van de VS uit de NAVO niet alleen de andere lidstaten maar ook de VS zèlf voor een aantal erg forse problemen zou stellen, daar hoor je The Orange natuurlijk niet over.Terugtrekking zou òòk tot gevolg hebben, dat de VS een groot aantal militaire bases in NAVO-landen zou moeten ontruimen. Dat daarmee tevens de politieke invloed van de VS in die regio's ten einde komt, wordt door hem gemakshalve even vergeten. Het beeld, dat alleen de overige NAVO-partners zouden profiteren van de alliantie en dat de VS alleen maar zou bijdragen en daar geen enkel voordeel uit zou halen, klopt niet. Ondanks dat de VS -mondiaal- veruit de grootste militaire capaciteit heeft, wil zulks niet zeggen dat de VS voor zijn positie als grootmacht niet mede-afhankelijk zou zijn van het NAVO-pact. Integendeel..Het wegvallen van buitenlandse, strategische informatiesystemen, waarvan de VS nu gebruik kan maken gedurende diverse militaire operaties, zou de slagkracht van marine en luchtmacht aanzienlijk verminderen.Ondanks dat er van de overige lidstaten een meer serieuze inspanning verwacht mag worden, is de gezamenlijke bijdrage aan de NAVO nog steeds substantiëel. Het -vanuit electorale overwegingen- bagatelliseren van de bijdrage van overige lidstaten en het dreigen om de NAVO te verlaten, zou wel eens een kapitale blunder van Trump kunnen zijn met wereldwijde gevolgen...niet in het minst voor de VS.

1
31 Münchhausen

@25 Ik heb lichte twijfels bij enig democratisch gehalte van de processen in Venezuela, de intenties van Trump en de democratische bedoelungen van Poetin, een man die begon in een systeem van 2 termijnen van 4 jaar en aan het einde van deze termijn 24 jaar de absolute heerschappij in Rusland heeft, iets waarbij ik me even geen na-oorlogse West-Europese leider te binnen schiet, ook niet in systemen die geen beperkingen aan de duur opleggen. Wanneer je een systeem zo kan perverteren en naar je hand zetten ben je niet bepaald een democraat. Wanneer je constant je boodschap op TV kan verkondigen zonder ruimte voor de oppositie laaft je in elk geval de schijn op je van gemarchandeer achter de schermen. Als dan ook elke maar enigzins succesvolle tegenkandidaat dood gaat of achter de tralies verdwijnt heb je wel heel veel 'mazzel'.
Overigens zie ik de VS het 22ste amendement nog wel afschaffen om Trump in de rij Poetin, Erdogan en Xi te laten aansluiten, allemaal mensen die in een 2 x 4 jaar systeem begonnen.

0
32 Ketter

Trump kikt op macht .

1
33 eh

@6
Rusland is zowel militair als economisch zoveel zwakker dan de EU.

0
34 eh

** gebruiker verwijderd **

@34 Niet meer als Poetin zijn marionet Trump zijn taak heeft vervuld.

35 verwijderd5929219

@31 "..zou de slagkracht van marine en luchtmacht aanzienlijk verminderen...."

Wat nou 'slagkracht'?! Het Westen heeft toch geen aanvalsoorlogen nodig om zich te verdedigen tegen agressieve dictaturen....?! Of sta jij achter die oorlogen met veel 'shock and awe' in verre vreemde landen die biljoenen kosten en nauwelijks 'freedom and democracy' opleveren....!??!

1
36 CoolMemories

@33 "...Trump kikt op macht ....."

Wat dacht je van Brussel...?!? Of ben je de flagrante Brusselse inmenging (en zelfs steun aan jihadisten!) vergeten om regimes omver te werpen in Libië, Syrië en Oekraïne....?!

1
37 CoolMemories

@35 Ja, waar blijft Europa als Rusland en de VS dikke vrienden worden, China onder de knoet hebben en de peperdure altijd falende NATO gedumpt hebben....?!

Ja, dan houdt Brussel Iran als knuffel-objekt over.....lekker!

1
38 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=nZb7FcP84CMErbarme Dich Mattheus Passion het meesterswerk van Bach ...

zojuist geplaatst door elsemiek

LoydMorris
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Waar kunnen Nederlandse jongeren naar toe, als deze opgeroepen worden voor de dienstplicht?...

zojuist geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
'Promes moet afzien: kaalgeschoren en met twintig man in cel'

Die wil heel gauw terug naar Nederland. Dan maar een tijdje brommen in een Hollandse cel. . . ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

En volgende week zeurt hij weer dat hij geen plekken heeft.Bij uitstek de meest overbodige bewindsman van Nederland. Creëert alleen maar pr...

2 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

uit artikel:Sinds de privatisering in 1989 zijn de waterrekeningen in Groot-Brittannië met 360% gestegen, meer dan twee keer zoveel inflatie ...

4 minuten geleden geplaatst door eh

Reconquista
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Gewoon de klimaat en stikstoffondsen van Rutte en Jetten aanbreken en er zeker niet meer in stoppen zoals de bedoeling is . Daar zit 60 miljard ...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@47 Hoezo, zo ken ik er een paar? Jij geeft mij die link toch? Bekijk ik 'm, kom erachter dat je bewering er niet uit blijkt en dan wijs je naa...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Schildpad
Brian Tyler Cohen (@briantylercohen) on X

Als ie nu 9x had gestemt voor de presidentsverkiezingen in 2019, maar nee, hij heeft totaal 9x gestemt in allerlij verschillenden verkiezingen i...

14 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@31 Tuurlijk zie jij wat anders, want je kijkt altijd weg....

15 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@46Een heleboel maar op dit draadje of je het niet oneerlijk vind dat mannen meedoen in vrouwensport terwijl zij fysiek veel sterker zijn....

18 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Marina MayaNepali XvideoBollywood Actress Real Sex VideoSunny Leone Hot Video ComMiguel Ohara PornProperty Sex FullBooty Black NakedTitts SpankingShemal Porn VideoHorror HentaiCuminmommyMaggie Q NudaFamous XxxElixxxoficVeronikavonkPure Porn18 Age Girl XxxDoublelist.Gay Asian PornDestiny Deville Porn50 Shades Of Gray Porn ScenesKorean Softcore PornInfluencersgonwwildHuge Boobs NudeCuriosa 2019Xo_rybabyFilipino PornYoga Teacher FuckJason Luv And Lena VideoBrooklyn Chase PovCelebjihaf.conAmatuer PorntubesFree Comix AdultDj XxxOutdoor XxIndian Suhagraat MmsChanssonDerdd PornXxnx Sexy Video HdAmerican Sexy Video BfSophia Leone Hd SexHot Dog PornIndian Oil XxxPoonam Pandey AnalAmaturemilfSexual Hot ScenesDan Dangler XxxKpop NakedLa Video Du Jour De Jacquie Et MichelKutti SexHindi Hot Sex HdSexnhatTerveiro ZMillie Bobby Brown NudeErotic Nude MoviesMia Khalifa Sexy Video Sexy VideoHentai Porn Download4chan RandomBarbee BandzXvideo Hindi XvideoHollywood Porn Web SeriesArabelle RaphaeSexxxxxx ImageStep Siblings PornBiwi Ko ChudwayaAshley RiderPurpose Of ReunionWww Fatal ModelHaiganNataha MalkovaShin AngelGay Eboy PornSexamateurPorn With AsiansBella BumzyPorna TürkHmn-428Seducing Busty Step-mom . Kari CachondaMonster Porn ComicsMale Pics NudePolicias PornAmateur Public NudityAbdl And MommyXnxx TeenagerEnglish Blue Bf VideoIndian Godess PornDesi Porn MastiTitanic Naked SeneBbw Porn VidsCandaulisme ForumTribal PornSexy Paoli DamAya ShiomiPornos Con ChinasVideospornogratis EspañolLarrisa Riquelme NudeAcompanhante Bbw SpSex Jabardasti VideoMyanmar SexvideoThrisha XnxxEnanas XxxEbony Big AssessFree Hindi Blue FilmReshmi Hot Sex VideosNude ThreesomePartyxxxKendra Lust TwitterKennycomix PornDestinyfomo Onlyfans LeakedWillow Ryder First BlowbangPornos NoeliaFurryassKaty Perry AsssXxx Hot Hd SexDesi Chut Ka PhotoJqv GuruPerfect Boobs NudeVouyer House TvDesi Bhabhi Porn Sex VideoNude Video AuntyBlackmailing AnalFemale To Male PornIris And Veronica SterlingGranny BbcpornMandy Kay PornMexcian PussyHarmony ReignRachelxxxFree Hindi Adult MoviesMother Daugher NudeFull Porn ParodyTub X PornTrannytube PornGromets PazaHentaicomics FrKenzie Reeves PornViejito CojiendoA Z Men NudeFiji FalzzVideo Nude CelebrityLexing SteelTorbe La Puta LocuraMissalice PornChicktokFree Famliy PornLesbiam XxxShraddha Kapoor Bikni PicsDoggy InterracialIndian Aunty Chudai VideoCarmen De Luz Sex