Dan Coats (links achter Donald Trump) maakt zich vooral zorgen over Rusland en China.
Volledig scherm
Dan Coats (links achter Donald Trump) maakt zich vooral zorgen over Rusland en China. © Photo News

Amerikaanse inlichtingendienst maakt zich geen zorgen over grens met Mexico, wel over Trumps beslissingen

Rusland, China, Syrië en Noord-Korea vormen volgens het rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst een gevaar voor de Verenigde Staten. Tijdens de jaarlijkse hoorzitting over bedreigingen voor de VS schetste het hoofd van de Amerikaanse inlichtingendienst een heel ander plaatje dan hetgeen dat Trump de Amerikaanse kiezer voorlegt. 

11 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    En zoals te denken was, heeft baby Trump Coats nu publiekelijk de mantel uitgeveegd en gezegd dat hij "terug naar school moet".
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Trump doet niets voor zijn land in de goede zin. Helaas heeft alles wat hij doet effect op de wereld economie, welvaart en vrede. Het is best deze man zo snel mogelijk te verwijderen en alles weer terug in orde te stellen zodat de wereld zich opnieuw kan stabiliseren en rustig herademen.
  • diane colman

    5 jaar geleden
    Ja hij is een uitdager, het lijkt wel of hij schaakt met de andere mogendheden en hij dreigt graag.... maar hij staat voor Amerika en dat vind ik als Europeaan al heel wat want dat gevoel heb ik hier niet.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Marcel Vandamme wat doet hij dan voor zijn land dan enkel verlies maken mensen zonder inkomsten zetten. Met andere landen en bondgenoten ruzie maken. een muur bouwen is de oplossing volgens sommige. die muur had mss 9/11 voorkomen wat een onzin een muur houd drugs illegalen of criminelen niet tegen.
  • Em Ve

    5 jaar geleden
    Hij doet tenminste iets voor zijn land en we krijgen steeds eenzijdige "informatie". Nog steeds heeft hij geen oorlog begonnen integendeel. De bangmakerij, het zwarte beest Rusland, heeft ons ook nog niets aangedaan, hen ook niet. De verkiezingen gemanipuleerd? Wat gebeurd er bij ons? En daarvoor hebben we geen onderzoekscommissie nodig... het is gewoon legaal. Kijk eens verder dan die eenzijdige berichtgeving en vergeet niet, Trump is niet onze president! Wij hebben andere charels...