door Hangingmen in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 27
  • 641x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Eens

6
1 ObJener

Applaus. Duidelijk gemotiveerd. En geen speld tussen te krijgen.

4
2 Ness

Het blijft akelig stil in het pro-pardon kamp,niemand de behoefte om de argumenten,genoemd in het artikel tegen te spreken?!....

3
3 Hangingmen

De wet moet weer wijken voor de huili-huili multi-culti gutmenschen. Het CDA doet weer een zig-zag. samen met utra-links GL. Laat de wetteloosheid nooit zegevieren. Altijd die zg. speciale groep waarvoor uit-en afstel (van de wet NB) bedongen wordt. Weer een waardeloze regering, die eigenlijk keihard is; door steeds ONZEKERHEID over de wet-interpretatie laat onstaan. - Harbers(VVD) verdedigt kinderpardon na uitspraak CDA & D66 - Vragenuur 22-1-2019 - YouTube
-

4
4 flessenhals

Aan die kinderen hangt een hele familie (echt of niet echt, zoals vrienden, buren etc), die allemaal aan het staatsinfuus gaat hangen. Hoe Nederland dat kan volhouden zonder Nederlanders hun pensioenen, AOW etc af te pakken, mag Joost weten.
Dit kan niet lang goed gaan.

4
5 gaulette

* Verwijderd door de redactie *

6 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

7 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

8 E.Meel

@6 Die kinderen worden ooit volwassen, die kinderen hebben broers en zusjes alsmede ouders. Als er iemand dus lulkoek serveert ben jij het zelf

3
9 General Lee

@8 Om uw eigen woorden aan te halen : "U schrijft slecht, dus zult u ook wel slecht lezen."

2
10 dr.Bedwetter

* Verwijderd door de redactie *

11 Pxf7+

** gebruiker verwijderd **

Gewoon laten blijven die kinderen. Met hun ouders. En de regels zo snel mogelijk aanscherpen. Je gaat de levens van onschuldige kinderen tot niet overhoop gooien omdat volwassenen er een zootje van maken? Dat er mensen zijn die daar volkomen schijt aan hebben, daar kan ik met mijn pet niet bij.

12 verwijderd23941

@12
Wat zijn deze kinderen meer dan andere kinderen,dus omdat hun ouders lak hebben aan onze wetgeving,moeten deze kinderen mogen blijven?

3
13 Hangingmen

@11 Tochh vreemd dat iemand die om de haverklap met de grondwet komt, of met de vrijheid van godsdienst, in dit geval volstrekt aan het handhaven van de wet (die zegt dat men uitgeprocedeerd is en het land dient te verlaten) voorbijgaat.
Zoals zo vaak weer zéér selectief ...

2
14 dr.Bedwetter

** gebruiker verwijderd **

@13 Ja. Het zijn kinderen.

15 verwijderd23941

@8
Wat is het verschil dan?,buiten het feit dat ze ouders hebben die lak hebben aan onze wetgeving

2
16 Hangingmen

* Verwijderd door de redactie *

17 Pxf7+

@15
Maar waarin verschillen zij van andere kinderen die ook 'moeten' emigreren net als kinderen van expats of bijvoorbeeld die mensen van 'ik vertrek'?

3
18 Hangingmen

Het medewerkings vereiste aan uitzetting van de Regeling langdurig verblijvende kinderen is een regelrechte Catch-22 regel die aangepast zou moeten worden.

2
19 Crannbuidhe

@19
Gewoon afschaffen

2
20 Hangingmen

** gebruiker verwijderd **

@18 Gaat het daar over dan?

21 verwijderd23941

@21
Heeft u het artikel niet gelezen? want 'daar gaat het over' ja...

3
22 Hangingmen

** gebruiker verwijderd **

@22 Nee hoor, het gaat niet over kinderen van expats en van ouders die zich hebben opgegeven voor een televisieprogramma.

23 verwijderd23941

We weten nu al dat de volgende keer er weer wordt toegegeven aan de volgende groep. Zolang deze mensen eindeloods mogen procederen, op onze kosten, gaan die nooit terug. Na de eerste afwijzing door een rechter, naar huis sturen en dan kunnen ze verder met onze ambassades en hun eigen vermogen procederen tot ze zwart zien.

Ik erger me het ergste aan de zakkenvullende advocaten die op kosten van de gemeenschap zich verrijken om illegalen zolang hier te laten blijven totdat de kinderen weer zo'n pardon moeten krijgen.

1
24 niet-alles-geloven

Ik heb er geen moeite mee om de pardonkinderen hier te laten voor een opleiding. De volwassenen moeten retour. Dan kunnen de kinderen later kiezen of ze terug willen of hier blijven. De ouders parasiteren over hun kinderen heen. Krijgen zelfs recht op AOW zonder daar iets voor te hoeven doen.

1
25 Verwonderd

Ik noem het ook geen kinderpardon, geen gezinspardon maar familepardon. Eenmaal een verblijfsvergunning start de familiehereniging, want daar hebben ze recht op. 700 kinderen pardon geven is meer als 3000 personen levenslang aan het infuus van de Nederlandse staat.
@25 heeft gelijk. Laat die kinderen eenmalig hier en de rest van de familie terug. Zijn ze graag bij hun ouders dan gaan ze maar mee.

0
26 68plusser

De ouders hadden na eindeloos geprocedeerd te hebben geen recht op een verblijf vergunning, Maar die worden nu als nog beloond voor hun slechte gedrag over de ruggen van de kinderen en de belastingbetalers. De ouders moeten dan ook gewoon terug, en gezinshereniging hoort hier al helemaal niet bij. De kinderen kunnen terug als ze een diploma hebben behaalt om in eigen land iets te gaan toevoegen, want ook die hadden geen recht om hier te blijven, maar hebben hun pardon alleen maar gekregen omdat dat zo'n mooi gebaar is zo voor de verkiezingen. De regels en wetten aangaande de asielindustrie worden steeds verder opgerekt.

0
27 Jill

Goed stukje. @2 ++

@12 De mensen zijn die daar volkomen schijt aan hebben, zijn vaak de ouders van deze kinderen..
En hun advocaten die er dik aan verdienen...

0
28 Logic

** gebruiker verwijderd **

@28 Iedere goede ouder zal voor de beste toekomst voor hun kinderen gaan. Niet geschoten is altijd mis. De kinderen hebben in elk geval geen schuld. Dit land moet zijn regels aanscherpen, zorgen dat mensen op korte termijn weten waar ze aan toe zijn en dat zaken niet eindeloos gerekt kunnen worden.

29 verwijderd23941

En laat de media ook eens ophouden met dit een kinderpardon te noemen. Het is een gezinspardon. De ouders van de zielige kindertjes zijn de oorzaak van het jarenlang gebruik maken van democratische rechten die in eigen land niet bestaan en hebben dus jarenlang misbruik gemaakt en hun kinderen als een soort schild gebruikt. Van mij mogen kindern die geheel vernederlandst zijn gewoon asiel krijgen maar de ouders beslist niet.

1
30 nostradamus666

@29 de meeste afrikanen kijken nog geen week vooruit. Geven ook niet veel om hun kinderen blijkbaar, anders maakten ze er niet zoveel, terwijl er amper te eten is..

2
31 Logic

** gebruiker verwijderd **

@31 Het is niet te vergelijken met de westerse wereld. Waarom zullen zij daar zoveel kinderen krijgen, denk jij?

32 verwijderd23941

Helder betoog dat klopt als een zwerende vinger.

1
33 Tsaar

Ik ben benieuwd naar de minners op @2 : Welke spelden zijn er tussen het betoog te krijgen?

2
34 Reagentje

Gewoon stoppen met dat oeverloos kunnen procederen. De ouders en de advocaten zijn hier de schuld aan. Uitgeprocedeerd is uitgeprocedeerd. 1 x naar de rechtbank en dan gewoon aanvaarden dat er een 'nee' is uitgesproken.
Nederlanders die het ergens niet mee eens zijn, kunnen , na een uitspraak, nog 1 x procederen, waarom meten met twee maten voor niet Nederlanders?
Op de schop die hele asieleisersprocedures.

1
35 gaulette

Er moeten 2 dingen gebeuren om tot een rechtvaardige oplossing te komen:

1. De kinderen zijn hier geworteld en moeten hier blijven. Zo simpel is het.

2. Wetgeving moet per direct worden verscherpt. Je mag blijven en zo niet dan na maximaal 6 maanden het land uit, zodat die kinderen hier niet kunnen wortelen. Op die manier kunnen er dus geen nieuwe gevallen bijkomen.

Dit is hoe het moet gebeuren. Dat deze situaties zijn ontstaan kun je wijten aan de ouders, maar primair is de wetgeving hier debet aan. Die moet per direct worden aangepast, zodat er geen nieuwe gevallen bijkomen.

2
36 Kopkaas

Dit kinderpardon is heel sociaal tov een kleine groep kinderen, maar heel asociaal tov de rest. Dat is het punt wat een ieder vergeet. Daarnaast wordt de wet nu weer aan de kant geschoven voor emotionele chantage en dat is simpelweg niet sjiek.

Het vreemde van deze aanpak is echter dat het volledig contraproductief is en een zeer gemene uitspraak tov de mensen die wel netjes weg zijn gegaan. Als we daar eens naar kijken dan ontstaat een onthutsend beeld. De mensen die naar de wet hebben geluisterd en uitgewezen zijn en daarop weg zijn gegaan, zijn in principe mensen die de wet respecteren en die wil je eigenlijk in ons land hebben. De mensen die lak aan die wet hebben en blijven procederen en traineren en dus in principe schijt aan onze rechtspraak hebben, mogen nu opeens blijven, terwijl je dat soort types eigenlijk liever kwijt dan rijk bent.

Maar omdat het zo'n lekker gevoel geeft, geeft men toch weer toe aan een verruimd kinderpardon. Bang voor de emotionele chantage en een slecht image. En de meeste mensen voelen direct aan dat dit niet klopt, maar de politiek gaat gewoon door. En ondertussen vraagt de politiek zich af, waarom er steeds meer weerstand komt op besluiten.

@36 : Mee eens. De wetgeving moet echter nu per direct aangepast worden. Sterker nog, eerst had de wetgeving aangepast moeten worden en dan pas het kinderpardon doorgevoerd moeten worden. Nu wordt het paard achter de wagen gespannen en zijn we nog geen steek verder.

0
37 Gezond boerenverstand

"Eenmalig" betekent bij deze Rutte-kliek: voor altijd.
Zodra ze dat woord wéér gebruiken, dan weet je al genoeg.
Let maar op, wat er straks met die opvarenden van de Seawatch gaat gebeuren.
Die wachten nu op "aktie" vanuit Nederland.
Dat "dobberen" is namelijk óók zó zielig... question

0
38 Strongoli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Ach dit gaat niet werken; in sommige culturen zit antisemitisme ingebakken ...

zojuist geplaatst door maarten1234

wildersfan
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@1 Ik vind het een rare snuiter. Hij moet maar eens belasting gaan betalen....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Kan natuurlijk ook zo zijn dat maar een gedeelte van de geproduceerde wapens functioneel zijn.Tenminste gezien op dat schroot wat ze nu gebrui...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@1Nee, meer een ondernemer die zijn bedrijf niet als een filantropische of sociale instelling ziet.Een ondernemer die betaald voor het werk ...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bob Sleebaan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@8 Met de exponentiële toestroom van asielzoekers gaat hier sowieso wel een keer de pleuris uitbreken. Dat kan iedereen op zijn vingers natelle...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@25 Ik draai en kronkel niet, dat ben je toch echt zelf.Iets met een klok en een klepel.Maar toch maar even een herhaling van je eigen w...

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Graaier1000
Muziekdraadje

The Nolans - I'm In the Mood for Dancinghttps://www.youtube.com/watch?v=XbAM2_6jKY0...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

In dergelijke landen moet je niet openlijk partij kiezen als je leven je lief is. Dat kan een ieder weten. ...

17 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Dit is het niveau van onze klimaatminister. Een kind van 5 is nog slimmer:https://www.youtube.com/watch?v=TCVI2YM14Qg...

19 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

"Bezos werkt met een beoordelingssysteem voor werknemers waarbij hij jaarlijks de 10 procent van zijn personeelsbestand die het slechtste preste...

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Bhabhi Ki Chudai Porn VideoLatation PornAnime Porn GiffsBug Anime TittiesFun Size BoysAnnabelle Wallis NudeCuck WivesXxx SyoriesTopescortUrvrsp-262Cheating XxxErotic Comedy MoviesAishwarya Rai Blue PictureXvideos RoughDesi Gand XnxxTeenagepornRscortsAgentredgirl KemonoSmall PronLesbian Strapon RoughCharissa Thompson PornAlinity FandySexin HomeSearchable PornWhatsapp SexSunny Leone Sex FuckShemale Fuck FemaleLatest Teen Porn VideosFingering GirlfriendGettho Black PornAi Porn RedditMrdeepfaMegan Marx NudeChubby Indian SexDesi Sexy Blue VideoFacehugger HentaiSelena Green-vargasExcogi CharliPorn BaltimoreSleeping JavConnie Carter AnalOnly Fans Nude LeakPorn MalucoBig Titties Tumbler5movie Rullez ComNude Indian MilfNude In VegasLa Video Du Jour J&mPorn Vedio Hd .comXxx Hot English MoviesDigital Playground Fly GirlsHeroine Anushka Sex VideosEpotnetHidden Porn MmsCassidy CleinActrices PornográficaBig Tittes LesbiansGretchen Corbett NudePor StarAdult Feiend FinderTushy PornolariMetart XPornwallAunty SuckingFull Sexy MassageThick Indian PornSexy Butt PornForced Sex With BhabhiSasha PolanskPorn Movie H DThosavPorn For NursesMandindo PornI Fucked My Step-cousin In The Ass . Yamileth RamírezFamous Porn ActressXxxhindi SexChubby Gay PornHentai GoddessMirra BellkaFree Adult Chat SitesOnlyfans LeakingDana WolfMona Nudeক্ষক্ষক্ষMarvadi Sex VideosAmateurity PornNaked EmoSex Of Indian BhabhiCurvy ErotCartoon Biggest BoobsChina BigtitPorn ComoicsStriptease PornôTiahnieTulgu XnxxEgyp PornWww X Hot VideoDasi PornDabi Daniels PornGranny's Giving BlowjobsSammy JanexBrasil PornmoBelami OnlineXxx Photo GifAdult Breastfeeding PornIndian Xxx SisterSouth Indian Nude AuntyKardashian Sex TapeJamaixan PornJacolandiaExtreme Teen PornThisvodVideos VoissaPerfect GirldHdmovie99Men Naked In The Locker RoomSybal StalloneKaten Fisher PornJacking Off To PornDani Daniels DownloadKate Marley PornAlien Impregnation PornLauren Phillips PornstarSweedish PornstarsKannada Blue FilmChudai AudioNamitha Sex ComTeen Titans PornPorn Free SearchBig Bounsing TitsBahut Hi SexPorn Alicia MachadoNigerian Sex MoviesBig Tattooed TittiesNami HentaicomicsGerman PornstartsSpicybigbittHd Porn VideosBig BlackcockpornBoy And Boy Xxx VideoAnushka Sen Hot SexHard Boobs PornSex Of GirlTrío PornográficoStrapon Morocco For SaleAnal Fisting.pornTube PornhdPornstar NameThe Big List Of PornPornobdsm