Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Guus Schoonewille

PvdA woest om afblazen sociale huurwoningen in Den Haag

De teleurstelling is groot bij veel mensen die ondanks een kleine portemonnee hadden gehoopt op een sociale huurwoning op een geliefde locatie in de Haagse binnenstad. Zoals afgelopen zaterdag in deze krant gemeld, zien woningbouwcorporaties er vanaf om 88 huurappartementen af te nemen in de luxe woontoren die VolkerWessels aan het Spuiplein bouwt.

  1. Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Na belletjes van meerdere boze klanten uit Amsterdam trok een groothandel vorige zomer aan de bel bij z’n bezorger. Want waar bleef hij met de beloofde bestellingen? De chauffeur bleek op eigen houtje nog bezig met bezorgingen in het oosten van Nederland. Na meerdere waarschuwingen moest de man zich binnen twee uur op het kantoor melden, anders kon hij zijn spullen inleveren.
    Zoetermeer
  2. 6x Haagse bouwprojecten die financieel lekker uit de klauwen liepen
    indebuurt.nl

    6x Haagse bouwprojec­ten die financieel lekker uit de klauwen liepen

    Je kent het wel; je wilt de woonkamer gaan verven en hebt daarvoor een budget van 150 euro vrijgemaakt. Dat móet lukken voor dat geld, je hebt immers een aanbieding gezien bij de bouwmarkt voor verf. Maar ja, de aanbieding is verlopen, de verf die je kocht is te weinig en je kwasten zijn hard geworden. Al met al kost het grapje je ineens veel meer geld dan je hoopte. Dat gebeurt ook met grotere (ver)bouwprojecten.
    Den Haag