Hillary Clinton verloor in 2016 de presidentsverkiezingen van Donald Trump.
Volledig scherm
Hillary Clinton verloor in 2016 de presidentsverkiezingen van Donald Trump. © Photo News

“Hillary Clinton sluit niet uit dat ze in 2020 opnieuw mee doet aan de presidentsverkiezingen”

Hillary Clinton, die in 2016 door Donald Trump verslagen werd in de verkiezing om het Amerikaanse presidentschap, sluit voorlopig nog niet uit dat ze in 2020 een nieuwe poging zal wagen. Dat zegt CNN op basis van ingewijden. Clinton zou zich gesterkt voelen door de aanklachten tegen Trump-getrouwen, en put nog altijd moed uit het feit dat ze miljoenen meer stemmen behaalde dan Trump.

27 reacties

  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    @Jan krommentak. Ze had wel 3.2 miljoen stemmen meer dan Trump bij de presidentsverkiezingen, dus zeggen dat "de amerikaan" haar niet wil, is onjuist denk ik. Het is enkel door het kiessysteem dat ze verloor maar wel met veel meer stemmen dan Trumpie
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Zij is te oud. De dynamische wereld biedt nieuwe politieke en economische formules aan. Die kunnen niet bejegend worden met een instelling van de jaren stillekens.
  • Paul COLIN

    5 jaar geleden
    100 keer liever Hillary dan de huidige getikte, maar een nieuwe campagne zou niet goed zijn, noch voor Hillary, noch voor de democraten. Er moet een jongere m/v op het strijdtoneel verschijnen.
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Velen beseffen niet wat een zege voor de wereld het is dat dit mens geen president is geworden: stuurde peilrecht aan op oorlog met Rusland.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Heeft ze haar les nu nog niet geleerd de Amerikaan wil haar niet zo brengt ze alleen maar meer schade toe aan haar partij soms moet je je ego opzij zetten voor iets of iemand anders