door Inter in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 31
  • 871x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Armeense ouders weten: vanaf het moment dat een kind in Armenië naar school moet, moet je overal voor betalen."
wij hier ook ,maar voor hun is alles gratis.

of ze nou mee willen werken aan terugkeer of niet zodra het verzoek is afgewezen of degene die zo wie zo geen kans maken moeten per direct het land verlaten er is geen andere optie .
het word nu al teveel en alles loopt vast dat komt omdat we worden overspoeld met deze plaag die wel binnenkomen maar nooit meer vertrekken .
planten zich voort als konijnen en dan is het over 2 generaties helemaal afgelopen met Nederland en de Nederlandse bevolking.

4
1 ongelovenloos

Hieruit blijkt maar wéér voor de zoveelste keer, dat het al lang niet meer om "vluchtelingen" gaat, maar om figuren die hier voor "andere dingen" komen.
(u mag zélf invullen, voor wat.. question)

2
2 Strongoli

Gewoon uitzetten.

2
3 General Lee

Dan moet Nederland vastbesloten zijn om uitgeprocedeerden uit te zetten en wat mij betreft ook om asielzoekers niet toe te laten maar in hun herkomstregio te laten opvangen.

1
4 21st Century Guy

Als er bepaald is dat mensen uitgezet moeten worden, dan moet dat conform de wet of uitspraak van rechter onmiddellijk gebeuren punt uit. Maar ook alleen als het in hun land oorlogsvrij is. Daarbij moeten gezinnen eender welke vreemde nationaliteit, gewoon opgepakt en teruggestuurd worden.

0
5 Robbedoes

Nekschot zoals de Turken dat deden

24
6 Jan van Gent

Dit zijn natuurlijk geen vluchtelingen maar ordinaire opportunisten die misbruik van ons sociale stelsel willen maken

3
7 Hangingmen

Maar blijf vooral op die Linkse partijen stemmen, hoeft je verder niks te doen, en worden de inboorling enclaves wel geopend, zie 020. !!

1
8 Doordenker

Tja dat krijg je als de reclame van asiel-advocaten onder families worden verspreid en dat ze door samenwerking met de linkse-Soros-clubs een redelijk kans op succes is!

0
9 Zie Hier

Die mensen weten toch met een zeer hoge graad van zekerheid dat ze hier kunnen blijven als ze zich maar lang genoeg in Nederland kunnen handhaven.

0
10 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

11 bomber

Te zot voor woorden. Als een Nederlands gezin in de problemen komt dan kunnen ze het zelf uitzoeken, hooguit mogen ze de schuldhulpverlening in waarbij ze 3 jaar op een houtje moeten bijten en geen donder meer over hun financiën te zeggen hebben. Maar als een Armeens gezin in de problemen komt verkassen ze naar Nederland en staat er een heel leger aan hulpverleners klaar om ze met alles terzijde te staan en alles voor hen te regelen en betalen. Absurd gewoon.

0
12 Mariska3

@2 @8
Maar al die Afrikanen die Rutte massaal importeert ,dus niet links ,zijn wel echte vluchtelingen ??
Dat deze mensen jaren in de procedure zitten is niet hun schuld . Na zoveel jaren Rutte mag je hem hier ook de schuld van geven.
Maar ga vrolijk verder met je simpele Links de schuld geven. U wordt schijnt graag bedonderd.
Maak je vooral druk over die paar goed geïntegreerde Armeniërs en niet over de horde moslims die Rutte importeert.

5
13 visvogel

@2
Sorry foutje ben eens met u.

1
14 visvogel

Allemaal eruit zetten.
En niet meer te lang wachten.
Zijn grote profiteurs.
Van het gratis in ons land.
Harbers moet nu eens snel hier iets aan gaan doen.

0
15 annie

Ik snap niet waarom ze die gezinnen wel met harde hand uitzetten, maar de uitgeprocedeerde van we are here niet!

1
16 MamaMaantje

er uit, als je als maar door blijft procederen.. australisch/canadees model

0
17 maarten1234

* Verwijderd door de redactie *

18 Gr@ndioos

Alle illegalen, of het nu Armeniërs of ander soort landhoppers zijn, uitzetten en de wet handhaven, wat niet meer gebeurd hier inde BVNL, in ieder geval niet voor deze illegale landhoppers die hier alleen maar komen om te profiteren van de riante sociale voorzieningen, die hier voor deze illegale landverhuizers van toepassing zijn.
Dat al deze "mogelijkheden" nodig moet worden herzien is heel erg duidelijk, zou een stuk schelen om al deze profiteurs richting eigen regio uit te gaan zetten, zonder "pardon"!

Illegaal = wegwezen vooral degene die geen geldige "papieren" kunnen overleggen, en op illegale wijze hier binnen "gewandeld" zijn! Wat een wanbeleid wordt hier in dit "land" gevoerd! Foei!

0
19 Widaan

Ze hebben de zaak goed voorbereid. Ook met namen en adressen van bijv. psychologen die wel bereid zijn gunstig te rapporteren. Dat ze alleen in Nederland hun leven kunnen leiden. Doortrapte querulanten dus. En meteen maar kinderen in de strijd gooien. Dat is ook een gekende truc. Full-time, hard-core ellendelingen zijn het. Met een 'vrome' bakkes in de kerk zitten ook nog. Schijnheilige nepvluchtelingen.

0
20 schrootflint

Het verhaal van Lili en Howick in een notendop. Gewoon 10 jaar lang kansloos doorprocederen, beroep na beroep instellen, negeren van rechterlijke uitspraken, en als ze dan eindelijk niet meer verder kunnen procederen gaan janken dat die kinderen hier al zo lang zitten, onderduiken, de publieke opinie manipuleren etc. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Die asielindustrie is inmiddels een zwaar ontstoken en rottende wond geworden, daar ga je spontaan van over je nek als je dat ruikt.

0
21 ParadiseLost

Het is niet de schuld van de Armeense asielzoekers maar van politiek Den Haag.

4
22 zilvergoud

** gebruiker verwijderd **

@22
Nu doet u het voorkomen alsof den Haag ze uitgenodigd heeft , dat is ook een beetje te kort door de bocht .
De mensen zitten in hun thuisland te kijken op het internet waar hun kansen het best zijn en gaan dan zeer opportunistisch onderweg naar Nederland .

23 verwijderd682241

Laten we 1 voorwaarde stellen:
de politieke partijen en pressiegroepen die voor een kinderpardon zijn, gaan alle kosten van eindeloos procederen, uitkeringen, huisvesting, etc. terugbetalen aan de schatkist.
Dan vind ik het kinderpardon goed.

Er moet een duidelijke fonqaniële straf zijn voor de politieke partijen, instellingen en organisaties voor het telkens weer negeren van de wet.
Zodra de burgers die voor de politieke partijen dienst doen als wingewest en die alle belastingen moeten betalen een wet overtreden, o, wat zijn de heren politici, instellingenofficieren van justitie, rechters en belastingdienst dan ineens bars en boos. Schande! De strikste letter van de wet moet worden nageleefd.
Dus"straf. Het liefst een enorme boete.
Afschrikwekkend voorbeeld jegens andere burgers. Anders is de rechtsstaat direct in gevaar

Zodra politici, bestuurders, overheidsinstellingen, belangengroepen of hun beschermelingen, - asielzoekende migranten en criminele gelukszoekers, de wet overtreden, dan ligt het ineens aan de wet. De wet is niet goed werkbaar, er zijn zulke achterstanden, zij strijden juist tegen deze wet .... Enz.
Einde van het verhaal is dat zij boven de wet en de rechtsstaat verheven zijn. Want zonder hen en hun goedertierendheid ka de rechtsstaat niet bestaan. Dus eigenlijk is het een nobele daad, dat ze de wet met voeten treden.

Dus Stanley, of Jan Belastingbetaler houdt zich niet aan de wet: Straf! Straf! Straf! , schreeuwt de politiek.
Jesse Klaver, Rob Jetten, Sybrand Buma, Lodewijk Asscher overtreedt de wet: wat stellen ze weer een geweldige daad!

0
24 stanley.staatsman

@2
Het wordt door velen al langer gesteld dat de grootste groep bestaat uit calculerende zwervers. De druk op allelei voorzieningen zal zodanig toenemen dat het niet meer vol te houden is. En dan gaan mensen beseffen dat ze belazerd zijn en i.p.v. een goed gevoel over medemenselijkheid zal er veel ellende ontstaan door het wegkijken.

0
25 Al

Ook Armeniërs uit Irak en Syrië zijn geen vluchtelingen , die mensen hebben de oorlog gebruikt om naar de EU te verhuizen

0
26 wijs

Met name Armeniërs hebben een heel netwerk om elkaar in te lichten hoe ze het in Nederland moeten spelen. Ze zijn heer en meester in het manipuleren en bedenken van smoezen en trucs, mazen in de wet opzoeken, uitspelen etc. Het is niet het eerlijkste volk dat er rondloopt, uitzonderingen zijn er altijd). Tegen achterbaksheid is onze cultuur en politiek niet opgewassen.

0
27 Marita3

@ 26 klopt, ze konden ook gewoon naar Armenië vluchten, naar hun eigen volk en land.

0
28 Marita3

Als ik in zo'n k#×÷%land geboren zou zijn dan zou ik ook desnoods de boel bij elkaar liegen om hier te mogen blijven. Wie niet?

2
29 Jopie Osdorp

Lekker terug naar het eigen shithole, Armenië!!!!

0
30 schrootflint

@27 Kun je nagaan, zelfs die zgn. Jezus was een Armeniër.

1
31 jbruntink

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
greenpollo
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@2Echt slaan kan natuurlijk niet nee Maar een ouderwetse schop onder de kont is niks mis mee. Ik ben er iig niks minder van geworden en leef...

11 minuten geleden geplaatst door greenpollo

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@65Klopt, alleen de vrouwen meestal niet.....

17 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Wedergeboren
​russians Show "ingenious" Solution Against Ukrainian FPV-Drones | Defense Express

Google TRANSlate: https://en-defence--ua-com.translate.goog/news/russians_show_ingenious_solution_against_ukrainian_fpv_drones-10278.html?_x_tr_...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
‘Uitleveringsproces van Quincy Promes in Dubai volgende week van start’

Doe vooral lekker rustig aan. . . ...

26 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Sissen en nafluiten moet afgelopen zijn: gemeente Alkmaar start nieuwe campagne

Tja je kunt de middelkeeuwen wel hierheen halen maar dan duurt het nog een aantal eeuwen voor ze enige beschaving krijgen!...

29 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ook Jack van Gelder boos op Frans Timmermans om Wilders-uitspraak

Ach eigenlijk kun je dat soort uitspraken van die extremistenclub wel verwachten!...

31 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
Russian Deputy Defense Minister Detained On Suspicion Of Corruption

Google TRANSlate: https://www-rferl-org.translate.goog/a/russia-military-ivanov-bribery-arrest/32917822.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=...

31 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@34Ach dat hele gendergedoe is iets wat tussen de oren zit en niets met uiterlijk te maken heeft. Je bent qua uiterlijk òf als vrouw òf als ...

32 minuten geleden geplaatst door Strongoli

baba jaga
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@9 Dankje voor het advies, ik denk helaas dat dat niet meer zal helpen.Of haar moeder moet alsnog opvoeden met terug werkende kracht zij is ...

32 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Defcte burger
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

@2 Gewone burgers dreigen niet met geweld , die zetten de tering naar de nering en trekken desnoods de broekriem nog even aan. ...

1 uur geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
Bengali Porn StarIndian Private PornSlutasianReddit R4rToik Tok XxxInteractial PassPorndiscountsPorn EdMilf PantiesCharlotte AyannaGay Forcing PornTelugu XxxVideos Prno GaysHexanne Lofi GirlLexi Revira NudeDakotajade OnlyfansBengali FingeringBubble Butt PawgBlack People PornographyPuma SwedeMomedian SexSofia Rose VideosMifl BoobsMisklgBangla Blue SexWww Telugu X Videos ComAmerican Kamasutra MoviePorn XcCarrie Stevens NudeRectal Exam PornJade Kush VrAsianstepsisterSkipthegames VtEscort 41Hent VideoNudecollegeIndia BrazzersXxx Porn RapCaballos Con Mujeres CojiendoGlory Hole SuckTop Sites Of PornBigass NudesChudai Ki RecipeHypnosis Gay PornJada Fire NudeGloryhole Full VideosBrazza XnxxClub SventeenBen 10 Sexing GwenEropmeYouporan. ComVintage Porn TeenageBeach CameltoeBeegxxxAyarna AdinGenelia D Souza HotChinese Bf XxxBrandi_belleDc Porn ComicsTrui AnalSki Hill Slut EmergencyXxx Hindi Kahani VideoPorn Of PornSofiareynax LeakedPron WebsiteIndian Student PornTransporn ComicsSpencer DesiraePami NudesSxsyKimber HavenNxx.comWet TittesAngel Rivera PornChut Ki PhotosHuge Sex VideoSchoolteachersexEufratTeens Audition For PornXvideoeBillie Eilish AssNude Photos BoobsIggy Azalea Leaked Only FansIndian Porn StoriesHentaitubeFree SextingCorinna Kopf TitesWoesenpiePorn With Tution TeacherFamous Japanese PornstarHottest Pics PornSocks PronNude FotoBoobs UnsenseredNude Retro TeensStormy Daniels Nude PicsBigassxxNaomi OnlyfansDirty Auditions.comDoujins.cokLaura Linley NudeGracecharisxo OnlyfansIce Spicee NudeLisa Ann Full VideosWww Horny Lily ComCamsexSextape ActressMfx ScatTopcomicpornoMelhor Pornografiaسكس زنوجSwimming NaledDoggystyle MilfIndian Fucking PicsLesbian Sex Video DownloadBrazzers PunishmentMia Khalifa And StepmomNudelatinaFilmes Pornô De SexoBillie Eilish NippleAunty SareePawg SpankbangSarla Bhabhi HotStep Family Sex VideosNude Movies NameHentaimassageIzzy SwallowsBf Xxx SaxDillan HarperSex Vedios In HindiMagnut02 PornWww Jav ComPorno HubTitanic Nude SceneTelugu Bf ScenesFingered By StrangerXxx Desi Indian ComLeaked Celeb Sex TapesBrooke Monk PornCreate Deepfake PornOona Chaplin NudeIamvictotyaSavannahxxxNude GirlspicturesViking BarbeVideos Pornode LesbianasCanella SkinJynx Maze NudeBlouse XxxYour_karmaaa3