door Denisova in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 5
  • 401x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

*giechel*

7
1 zeikenderechter

Wel geinig.

Pelosi blijkt de sterke man die ze eigenlijk zochten.

7
2 zeikenderechter

@TS zoek hulp!! Idioot

14
3 PabloEscobar

ps, Trollen draadje

14
4 PabloEscobar

TS , Heeft ie jou getweet , @2 Sukkel het is een wijf.

12
5 Jan van Gent

@3 u bent hier de idioot, ken uw plaats

8
6 Denisova

Nancy : What I said to the president is when the government is opened we will discuss a mutually agreeable date," Pelosi said, adding "I'll look forward to doing that" and welcoming Trump in the House chambers when that is done.

Ze houdt zich aan haar woord, zonder haar bevoegdheden te overspelen. Pelosi speelt het spel bijzonder goed. Zij heeft dan ook immens veel meer ervaring en kennis dan Trump.

5
7 Crannbuidhe

@6 U valt in herhaling , besef dat uw plaats een groundzero wordt

14
8 Jan van Gent

De überTrumpsnol heeft weer wat gevonden .

14
9 El Matador

Grappig hoe ze protocol gebruikt om hem te sarren.

4
10 Anti-Prut

@10 En dat vind jij erg Prutteltje ?

12
11 Jan van Gent

@11 U heeft moeite met Nederlands.

Grappig https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/grappig#.XEy1LmlCcfM
Betekenis 'grappig'

Je hebt gezocht op het woord: grappig.
grap·pig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1zó dat je lachen moet; = leuk: een grappige geschiedenis

2
12 Anti-Prut

Vermakelijk hoor, voor mijn part maken waardeloze politici elkaar helemaal af en gaan we over tot de orde van de dag. En dan is die muur gewoon een briljant idee.

11
13 Al

Nancy for president!

2
14 Prof. Zuurbekje

Alweer DEnisova trollen haat blogje. een soort van haat-haat drug Kan D. niet buiten en heeft meerdere doses nodig. Borderline maakt anti-socialen van narcisten.

14
15 flessenhals

@15 Komt over als een stukje zelfreflecterende projectie.

3
16 Crannbuidhe

@5

De ironie van @2 ontgaat u. Dat was te verwachten.

Trump is het wijf.

3
17 zeikenderechter

En wow, de agressiviteit van de Trumpolina is nauwelijks meer passief te noemen.

Wat gaan ze tekeer zeg.

#denisova4ever

4
18 zeikenderechter

@18 De Trump-stijl, het zichzelf omhoogpraten door anderen neer te halen, daar herkennen de Trumpolina’s zichzelf dan ook in, dan wel identificeren zij zich mee.

4
19 Crannbuidhe

@19

Allemaal viswijven zogezegd?

3
20 zeikenderechter

@18 De trumpolinas voelen blijkbaar erg mee met hun idool, maar Trump kent helemaal geen empathie en denkt dat zijn volgers hem blijven steunen ondanks dat hij hen voortdurend besodemietert. (zijn eigen woorden). Dat is jammer, wan de liefde moet van 2 kanten komen, net als stereogeluid.

2
21 kritischelezer

@20 Dat is een accurate managementsamenvatting question

3
22 Crannbuidhe

@19 Sodemieter toch op met dat pseudo psychologisch gezwam .Als je dag in dag uit 24 uur per dag het internet doorkruist op zoek naar negatieve berichtgeving over Trump om het te posten op een onbeduidend forumpje , dan ben je gewoon compleet gestoord.

10
23 El Matador

@14 Nancy Pelosi is ziek. Net als Hillary. Pelosi wil president zijn, maar dan moeten Trump en Pence eerst "verdwijnen" Ze wordt dan automaisch president en benoemt Hillary als vice=president. Dan stapt Pelosi op en wordt Hillary toch president. Dus zonder verkiezingen. !! Dames en Heren een coup, een staatsgreep van linkse socialisten/communisten. NK moet dan direkt sluiten van dat tuig.. - Maar als je goed naar het gezichts grmassen van PELOSI kijkt lijkt ze te verdwalen ....haalt zaken door elkaar. Deze dokter ziet het volgende bij Pelosi. -- Podcast 81 - Pelosi's health revisited - YouTube

11
24 flessenhals

@23 Wat is jouw motivatie om op al die 'negatieve' berichten op dit 'onbeduidend forumpje' te komen reageren?

3
25 kritischelezer

@18 het is gestoord gedrag en geeft een inkijk in de verstandelijke achterstand en de emotionele huishouding van de trumpolina. Eigenlijk best meelijwekkend.

3
26 Denisova

@24 Mijn advies: schrijf je eigen boek met dit plot en geef het uit. Misschien is er iemand die het koopt. Ik zou het in de categorie 'fiction' plaatsen.

2
27 kritischelezer

@23

Wel leuk hoe ze een trumpbasher-basher zo over de rooie krijgt question

#denisova4ever

2
28 zeikenderechter

@24

Er is er hier maar één ziek. En u bent het niet!

*gaslighting*

3
29 zeikenderechter

@27 Bent u nu hier weer aan het leeglopen?

7
30 HORK

Begint House Speaker Nancy Pelosi hier niet een beetje overmoedig te worden?
Met haar bewuste schoffering van president Donald Trump.
En van haar verachting voor zijn vervulling van het presidentiële ambt.

Je zou kunnen stellen, dat hoort nou eenmaal tot het politieke spel...

Maar tegelijkertijd geeft ze met deze beslissing er blijk van een grote verachting te voelen voor al de Amerikanen, die met hun stem verkiezing van Donald Trump tot president mogelijk gemaakt hebben.

(Ze maakt bewust misbruik van haar positie als House Speaker, om te verhinderen dat de president de (zijn) 'State of the Union' kan uitspreken op de plek waar dat tot nu toe altijd gebeurt is, n.l. het Congres. Dat kan en mag ze als 'House Speaker' natuurlijk ook doen, want zij bepaalt de agenda van het congres. Maar haar beslissing zal door de kiezers van president Donald Trump (zeker) niet als erg democratisch ervaren worden . Meer als weer een uiting van de voortdurende pogingen van de House Speaker en haar Democraten (die nu de meerderheid in het hebben in het congres), om bewust tweespalt in het land te zaaien!) .

Vraag me af hoe dat gaat aflopen.

9
31 tegenzinnig

@23 Kennelijk voel jij je aangesproken.

4
32 Crannbuidhe

@31

Een paar tegenwerpingen:

- Equal branches of government. Pelosi is niet machtiger of minder machtig dan Trump
- Pelosi is (indirect) gekozen door een meerderheid, Trump is gekozen door een minderheid
- Pelosi houdt zich aan de afspraak: we beslissen samen welke datum

Toegegeven: ze speelt het spel op het randje. Of dat gaat ontploffen in haar gezicht... ik betwijfel het, want ze is momenteel populairder dan Trump. De achterban van Trump kon haar bloed sowieso al drinken. Ze heeft aan stemmen weinig te verliezen.

4
33 zeikenderechter

En laten we wel wezen: dit is hoe het systeem behoort te functioneren. Misschien niet op inhoud (da's allemaal wat kinderachtig) maar wel op de vorm.

Een out-of-control president die teruggefloten wordt door het congres.

Als de republikeinen de boel niet zo verzaakt hadden, dan was Trump al veel eerder met z'n neus op de democratische feiten gedrukt: de USA is Rusland niet.

2
34 zeikenderechter

@28 Over de zeik krijgen ? Ik zit hier compleet relaxed met een Trappist biertje wat mee te lezen en zo nu en dan eens wat te posten.Geinig dat jij gelooft dat ik me door een meute onbenullen op de kast zou laten jagen.

10
35 El Matador

@34 Kortom, met enkel een macho bullebak-bek op te zetten, red je het (uiteindelijk) in een met checks and balances goed ingeregelde democratie niet.

0
36 Crannbuidhe

@35

Ellie Ellie Ellie.

Zolang je het zelf maar gelooft. question

2
37 zeikenderechter

Vieze Zeikenrechter. is Ellie je Ex . hahahaha

6
38 Jan van Gent

@31 "Maar tegelijkertijd geeft ze met deze beslissing er blijk van een grote verachting te voelen voor al de Amerikanen, die met hun stem verkiezing van Donald Trump tot president mogelijk gemaakt hebben."
Dat vindt jij. De meerderheid van de stemmen ging met een verschil van 3 mio NIET naar Trump.
Maar al die Amerikanen die niet achter Trump staan, en dat is inmiddels meer dan 65%, zullen het heerlijk vinden dat hij keurig op zijn plek gezet wordt.

En als je denkt dat dit het spel is dat Pelosi speelt, dan heb je het mis. Een onderzoek naar de business en de belastingaangiftes van Trump, waar het Huis van Afgevaardigden het recht toe heeft, dat wordt het spel waar Trump de grote verliezer gaat worden. Ondertussen gaat Mueller door met het slopen van de ambiance van Trump voordat individual-1 omvalt.

0
39 kritischelezer

checks & balances:
https://pbs.twimg.com/media/Dx2DAc5VsAEgCOu.jpg

0
40 kritischelezer

@31 heb jij toevallig meegekregen dat er intussen midterms zijn geweest en dat Trumpie en zijn partij daar genadeloos op hun achterste hebben gekregen, Trumpie dumpie heeft in de 10 dagen voor die verkiezingen elke dag wel 10 tweets gestuurd over een niets onziende, catastrofale. Karavaan met tienduizenden midden amerikanen allemaal even gevaarlijk, gewapend , pervers en sommige nog moslim ook en toch kozen de meeste amerikanen voor de gezondheidszorg van de democraten, over die mensen hoor ik je niet die mensen worden door Trump zwaar in de kou gezet terwijl ze daar toch in meerderheid voor kozen.

0
41 Moien

@31
Het gaat mij niet om Donald Trump, ik zeg ook: "Je zou kunnen stellen, dat hoort nou eenmaal tot het politieke spel...", het gaat mij om respect voor het presidentiële ambt en de verhoudingen tussen dat ambt en het congres.
Het gaat mij er om dat de House Speaker zich nu zaken permitteert (Ik weet het, formeel kan en mag ze als 'House Speaker' dat natuurlijk ook doen, want zij bepaalt de agenda van het congres.) en met haar keuze haar verachting laat doorblinken voor al de Amerikanen (de niet democraten), wiens keuze (toen bij de verkiezingen) zij nu met haar blokkade van de presidentiële 'State of the Union' (een unicum toch?) bewust schoffeert.
Want een presidentiële 'State of the Union' behoort al heel lang tot de Amerikaanse 'politieke' folklore en zij verhinderd dat bewust.

Ik heb het gevoel dat zij met deze- en andere keuzen, in de Amerikaanse politiek een doos van Pandora opent, die beter gesloten kan blijven.
En dat ze daarmee bewust dit systeem op scherp zet, wat een systeem is dat al eeuwenlang tegengestelde politieke stromingen (in Amerika) in zich weet te verenigen.

@41
Ik heb het over een House Speaker, die m.i. binnen de Amerikaanse verhoudingen een lijn overschrijd.
Ik spreek over het systeem, u spreekt over uitwerkingen van het beleid van Donald Trump.

0
42 tegenzinnig

@42 hetzelfde onpresidentiele gedrag kan je zeggen van het te pas en npas gebruik maken van “het ondemocratische” presidentiel bevoegdheid of het dreigen met het onnodig uitroepen van de noodtoestand, want die is er niet.

0
43 Moien

@43
Nog steeds komt u aan met Donald Trump.
Maar nogmaals, dat is niet wat ik bedoel.
Die Donald Trump is ondanks zijn u onwelgevallige beslissingen, maar één president in een lange lijn van presidenten.

Nee, ik spreek over de beslissing van de 'House Speaker', die met deze beslissing een (imaginaire?) lijn overschrijd, een (gegeven, gegroeid) presidentieel voorrecht geweld aandoet..
En daarmee (m.i.) verkeerd doet, voor dat deel van Amerika dat anders dan voor de Democraten gestemd heeft.

Maar ook dat zijn Amerikanen, die wel altijd de machtsverhoudingen en regels van 'checks and balances' (b.v. regels als dat er een speciale aanklager benoemt kan worden, om het gedrag van een president te onderzoeken of zo) tussen congres en presidentieel ambt, als onderdeel van het Amerikaanse politieke systeem hebben geaccepteerd, net als dat ze een presidentiële 'State of the Union' als een presidentieel recht zien.

De 'House Speakers' beslissing, geen (of niet nu) presidentiële 'State of the Union', is een (tot nu toe) ongekend fenomeen in de Amerikaanse politieke geschiedenis.
En ik geloof dat de 'House Speaker' (met deze beslissing waar ze formeel, volgens de wet het recht toe heeft) politiek gezien de doos van Pandora heeft geopend.

Nu kunnen de echte 'dirty tricks' beginnen.

1
44 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

11 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

12 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

13 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

14 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

27 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

32 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

39 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
English Sex Pron VideoInsta Nip SlipMandigo BbcTeen Takes BbcO.k.pornPornos AnimadasXnxxjavJessica Matten NudeJabardasti XnxxMom Cheating XnxxHottest Hd PornDesixxxmoviesAbella Danger SoloKorran XxxAlbertacouple PornSexart.coomBest Colection PornFrench HentaiMiss BrattXnxx MusalmanPooja Singh NudeBig Com HdAsiangifsAndi Rose CreampieMandy MayhemNewly Married XvideoBig AreolasBunker XxxNude Anime GorlsChainsaw Man BlowjobJeux De SexseNastasa NiceVeruca JamesXxx MsaggeRoshini SexNudecamBrooklyn Decker NudesGina Gershon NakedXxx Vidio GujratiXnxx StepX Vidoes TeluguBeating PornBangros ComPoo PornAnime Manga PornKorean PornstarsEeveelution PornBlack Pussy PicturesCharlotte PornSexnightBf Sex Video HdMarathi Bai XxxFet Life ComInstagram Model SexSexy MummyBidesi Xxx VideoBest Fuck PornSex Bhabhi HindiTop Porn BideosHentain MangaIndian Hard XnxxKerolay Chaves OnlyfansDaisy Ridley BikiniChingy Right ThurrSavannah Bond BbcSuperr HqWww.xhamsterzTamilnadu Sex FilmCollege Sex VidioPlayboy SexcapadeHentia CatgirlNao Te Conto PornFilmes De Sexo BrasileirosSex Doll SimulatorTanyatateXx Video Xx Video Xx Video Xx VideoEvolved FightaTravestir PornorLinks Telegram PornErika Eleniak NudeBig Penis VideoSexy Asain NudesNewest MompovLesbian Asmr PornManga Online PortuguesRoxy SaintNude YogaXxx Video Angela WhiteDeepfakes XxxHentaitagsLegit Escort SitesHot PornerFilme X En FrancaisSambapirno.SingaporianLove Story Sex VideoHoly Trinity ThreesomePorn Hd Download VideoTentacle HentiLisa Ann YoungerJavlesbianPorn FomicSph CuckoldStepmom And Stepson Shares BedMilfs PhubAmy Adams NudaRachita Ram Sex PhotosNew Kerala XxxMikayla NudeHot Boobs PicWww.brasileirinhas.com.brCowgirl SexställningNylon FootjobsCaroet MuncherOnlyfans RipTattoo Xxx VideoBeautiful Cute GirlSmoking Hypnosis HentaiVintage Sex MoviesNuru Massage Porn VideosBlue Picture Video Blue PictureNagaland Sex ComIndian Hairy Sex VideosTou Chica PornGlamour NudesPorn SupeSwingers Tv ShowAsian Big Boob'sJanet Jackdon NudeRosorio Dawson NudeHarmony Wonder PornVideo Of Lingam MassageImagedap Beta無料avVongacamsBarebackgangbangKim Kardashian Nude PicsBlondie FesselElizbeth Shue NudeHot Sex Videos In TamilXxxx Bhabhi ComPorn Game Online Freeقصص سكسKristen Bell FeetIndian Gilma VideosSxe VideosSex BoudeWxnxxXhamster VideosNudes Big Tits