door Bleke Betty in Binnenland  ·  14 Reacties

  • 5
  • 376x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Met deze petitie hopen ze dat er een wettelijk landelijk meldpunt komt voor overheidsinstanties voor de registratie van gevonden overleden huisdieren. Zij vinden het niet kunnen dat een overheidsinstantie beslist wat er met een huisdier gebeurt en dat er geen meldingsplicht naar de eigenaar is. "Hierdoor blijven eigenaren altijd in onzekerheid en blijven ze zoeken naar hun vermiste huisdier."

Prima zaak. Het lijkt mij idd afschuwelijk als je dier om de één of andere reden er vandoor is gegaan en ze deze mogelijkheid om erachter te komen wat er gebeurt is, of dat het dier iig dood is...niet even wordt gemeld!

0
1 Bleke Betty

Tis mij kortgeleden (gisteren 2 weken geleden) overkomen dat onze (gechipte) kat niet meer thuis is gekomen. Vermist Flyers in de buurt rondgebracht waar, ik ken ze niet, kattenhaters wonen. De kat op div sites oa (landelijke site) Amivedi opgegeven-geregistreerd. Info gevraagd bij de dierenarts. Heeft zelfs internationaal voor me gezoch -> niks. Asiel, van waaruit we hem destijds (10 jaar geleden) als jong katje (aanloper) van plm half jaar oud hebben gehaald, gebeld .. Kan voor onze kat een aantal scenario’s uitsluiten. Dominante cyperse kat dus loopt niet zomaar met mensen mee of het huis in. Liet zich door anderen niet aanhalen. Mis de kat best wel. Maar tot op heden nog niks mogen vernemen wat er evt met onze kat gebeurd is. “Snik”

0
2 Tante Annie

@2
O ja, ook nog aangemeld bij en kenbaar gemaakt op de buurtapp ...

0
3 Tante Annie

@2 : Ik kan me voorstellen dat je je kat mist, ik hoop van harte voor je dat hij toch nog terecht komt. Heb onlangs zelf een poes moeten wegdoen om goede redenen (niet laten inslapen hoor) en ik mis haar vreselijk.

0
4 Reagentje

@4
Ach, wat jammer voor je. Dat het een gemis is kan ik me goed voorstellen.
Ik heb nog een beetje hoop voor onze kat maar begint elke dag wel wat meer te vervagen. Zou hij niet meer terugkomen, nergens ontdekt worden blijf je je afvragen wat er gebeurd zou kunnen zijn. Heb ook het gevoel dat hierop geen antwoord komt. Mss istie ook wel ergens weggekropen om stilletjes te vetrekken naar ‘gene zijde’ ? hoewel daar geen (ziekte) tekenen van waren. Voorlopig nog maar een beetje blijven hopen maar vrees dat hij niet meer leeft. Hey en bedankt voor je medeleven. Jij ook sterkte bij het gemis.

0
5 Tante Annie

@5 : Jij ook dank. Een grote (en enige) troost voor mij is dat poes een goed thuisje heeft. Jij verkeert in onwetendheid en dat is naar (ik heb het zelf ook meegemaakt). Maar geef de hoop niet op, je hoort van katten die zelfs na jaren weer bij hun baasje terugkomen.

0
6 Reagentje

@2
Ik moet er niet aan denken. Menige hond opgevangen en meestal weer herenigd met het baasje of een nieuwe gezocht, menige zwerfkat weten te vangen en naar het asiel gebracht en je denkt eigenlijk dat de meeste mensen dat toch wel zullen doen. maar dat is helaas niet zo. En met de sociale media zou je ook verwachten dat mensen meer opletten en foto's delen en vragen stellen... helaas dus toch weer veel minder dan ik dacht en hoopte.
Ik hoop van harte dat jij toch nog nieuws zal ontvangen van je kat. 2 weken moet toch nog mogelijk zijn. Sterkte en ook @4 sterkte met het verlies van je trouwe 4-voeter. Het is zeker erg moeilijk, je hoort ze soms gewoon nog lopen question Het mooie is dat je hem een mooi leven hebt gegeven en de herinneringen daaraan helpen het verdriet te verzachten. Het was het waard question

0
7 Bleke Betty

@2 sterkte. Hoop dat die terecht komt en jullie terug verenigd worden.

0
8 solidsteel

@7 : Fijn dat er mensen zoals jij zijn die zich echt bekommeren om huisdieren die baasje zijn kwijtgeraakt en zwerfdieren. Chapeau! Maar helaas zijn er ook mensen die een dier "maar als een dier zien". Alhoewel ik de indruk krijg dat hierin wel enige verbetering komt..

0
9 Reagentje

@7
Lijkt me heel erg dankbaar werk wat jij doet voor dieren. Geweldig.
Ja, ondanks ook social media .... zijn er nog steeds zoveel situaties die (helaas) onopgelost zullen blijven. Maar dank voor je aardige woorden en de wens dattie mss toch nog terug zou kunnen komen. Heb dat gevoel zelf niet omdat het een vrij dominante kat is/was dus ws weinig vriendjes hier op de buurt met mens en dier. Noemde hem zelf wel eens "Terror Joop". Deinsde niet terug als hij op zn eigen territorium zat en er een loslopende grote hond op hem af kwam hij dan kromme rug, dikke staart opzette en zich verdedigde.
Over zn verdwijning heb ik trouwens zelf (mss een hele foute gedachte) het idee dat er hier in de buurt mensen wonen die zelf ook een dier hebben, deze heel lief vinden, maar het dier van die ander niet ..... dat onze kat mss iets op die manier iets is aangedaan. Maar zoiets zal wel onder de radar blijven.

@8
Dankjewel.
Ik hoop het ook al is die hoop wel al een beetje aan het vervagen.

0
10 Tante Annie

@10
Nou zo fout is dat niet. Helaas zijn er genoeg van dat soort walgelijke figuren die dieren ofwel kwaad doen, jatten of zelfs doden. Uiteraard hou je met al die scenario's rekening. Ik moet er echt niet aan denken dat je met die gedachtes moet rondlopen, afschuwelijk. En daarom zou het toch een 'opluchting' zijn als je weet wat er met je dier gebeurt is. Een stukje rust. Of misschien zelfs verdwaald. Vorig jaar heb ik nog samen met mijn buurvrouw een kat weten te vangen die verdwaald was en eigenlijk 5 km verderop woonde. Mijn buurvrouw had de poster gezien en toevallig ook de kat. Zij had hem weten te vangen (reageerde toch ook op de naam en het eten want was best wel mager geworden) en we hebben uiteindelijk contact gekregen met de eigenaresse die dolblij was dat ze hem weer terugkreeg na iets van een maand. Geschrokken en op de vlucht steeds verder afgedwaald.
Ik weet niet of je in de buurt van water woont, want dan zou hij ook nog onder het ijs kunnen liggen. Nogmaals iig, ik hoop van harte dat je er nog achter komt en liefst zelfs nog terugkrijgt.
Als dat zo zou zijn, laat het dan even weten in een - Off Topic comment question Ik ben er wel erg benieuwd naar en heb toch ook nog wel hoop dat dit gaat gebeuren!

0
11 Bleke Betty

@11
Nee, moet daar ook echt niet te diep over nadenken maar wat jij ook opmerkt dat er dus zulke "walgelijke figuren" zijn. Ben ook ik me terdege wel van bewust. Maar zo mag je van de crowd niet denken. Dat 'verdwaald' verhaal geeft me weer wat moed ... als dat toch eens .... maar mn gevoel zegt van niet. Maar je weet het maar nooit. Ja, er is water (vijvers) om ons heen maar mn zoon is al langs de kanten (toen er nog geen ijs lag) wezen kijken maar nada. Trouwens hartstikke positief van je die gedachte "... dat dit gaat gebeuren!". De tijd zal het laten zien. En mocht dat gebeuren geef ik wel een OffT seintje. In ieder geval bedankt voor je reactie. question

0
12 Tante Annie

@12
Super, en ik denk en hoop met je mee! Ik brand dan altijd een kaarsje voor positieve hoop en energie, en onzin of niet, ik zal het toch vanavond doen. question Sterkte!
❤️ [^._.^]ノ彡 ❤️

0
13 Bleke Betty

@13
Thnx question

0
14 Tante Annie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@1 @3Kunnen er dus nu wel van uit gaan dat je onderzoeken niet bestaan....

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

Sarcoff
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@12 Typisch wokelinks gedrag, anderen minutieus op kleine foutjes controleren en daar op blijven hameren en wijzen, en zelf koeien van fouten m...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@11 "gedachten patroon" Het is gedachtenpatroon, één woord. Tja, dan zet je jezelf voor lul. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Artsen in het geweer tegen dalende vaccinatiegraad: ‘We maken ons ernstige zorgen’

@19 Probleempje met je vaccinatieschade is dat het nooit en te nimmer door een echte dokter wordt vastgesteld. Dus er zal dan ook nooit een be...

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@12 "geobsedeerd van" Juister is : geobsedeerd door. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

rebo
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

Hè ja gezellig. Laten we er hier met zijn allen maar een "Nederlands Dictee" draadje van maken. 😂...

7 minuten geleden geplaatst door rebo

Hendrianus
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@18 Op1 had een item over dat rode keppeltje voor de burgervaders en moeders op koningsdag. Hans Teeuwen zong daar nog een mooi lied over. En ve...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

@42 Tja, als het er niet over gaat dan zorgen ze gewoon dat het erover gaat. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Sarcoff
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@8 Wat bedoel je met verbetereing? Prik, je spreekt in raadsel tegenwoordig, ik snap er geen moer meer van. 🤣...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@12 Het is "schuimbekkend", niet "schuimbekend". 😌...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Prank Sex VideoXxx Desi JabardastiVillage Boudi SexAnty BfDadincestAngelina Valentine PornDouther SwapScarlett Johansonn PornMarleny Aleelayn NudeTeacher Xnxx VideoIncest Porn MoviesXxx Sexy Video BhojpuriBig Titted Older WomenDoujins-francaisTeenagers 18 PornCatgirl Cream FillingVoyeuristic PicsHot Bf PicturePron BtsIndian Hot Nude PornNeymar NudeEmmanuelle Seigner NudeSaxy XvideoPorn Star RockoBrazzers Step BrotherCaptive PornAnglina Porn StarRed Tube CategPorn Games DowlandLive Girl CamNude Katie CassidyAlexis Adams PornFlora Saini Web SeriesIndian Porn In CarBecky Bandini PovNude DelebPregnant Asian PornBf Video OpenVintagepornmoviesAmy-anderssenBooty SourceTamanna XxxSeth Gamble PornLesbian Toy PornHd Porn GifsAmerica Porn FreeTiktokblowjobAssfucked MaturesHidden Cam XvideosPornography JapaneseWoahkenzy LeakedFamily Guy FutaHot Lesbian XnxxErotica MommyBrdteengalMangas PornographiqueWomen Selfie NakedNude Tamil CouplesHdpornindianCloseups Of VaginasHome Made HandjobsLesbian Porn Talk DirtyLucy Cloud PornHentay BoobsManga HeantaiJepang BokepHottest.porn GifSex StopwatchMadison Pettis NudeXx ViodeZbiornuk ComDesi Sex Video With Hindi AudioTresome JapanXxx Hot Sexy TeacherPorn Star 4kBrunette DoggystyleTsseductonDirtychatPornwebsitePuteiro GayGay SrxPorn Hd HubTick Tock XxxHenati Lesbian PornAmeture Uk PornDry Hump PornhubShimoneta R34Free Catroon PornFilem Bokep IndonesiaXxx MasangePunjabi X StoriesKaren KaedaZootopea PornTaylor LolaFreesexy Indian ComSex Movies FreeTubegoloreFapelo Comسکس الکسیس تگزاسBubble Butt GaypornNude Snapchat SelfiesXxx PpornKamasutra Movie SexySmutbaseKittymeganAt Home Massage Near MeAnal HookAnal PlayAnnalisa Cochrane NudeThin XxxSunny Leone ShowerGame Of Thrones PorneKaty Mixon PornRedgifs..comCameron Diaz Sex TapeChinese Porn HdKiki ShepardJavmost.Xlove AmPornos DingueIndian Video SaxNami Rule34MycuteCojo A Mi HermanaBlack DreadheadKathy Bates NudeMujeres CuliandoMelissa MooreAkshara Singh Mms Leak VideoAssamese Local SexPorn Star Hard PornBottom Diaries MyvidsterKhet Me Chudai VideoSchool Ki Ladki Ke Sath SexHuge ArreolaPakistan Grill XxxSurfgayvideosXxx Video Hindi DesiIndian Car PornWebcampornLily LarimarFriend Wife XxxAngie Verona NudeNoughty AmarikaBig Boods GirlBbc Asian PornPorenhupKitty XxxJapanese Femboy PornIndian Porn Village