Andrew (41) en Owen Renner (18).
Volledig scherm
Andrew (41) en Owen Renner (18). © Facebook

Vader en zoon schoten zwarte berin en haar welpen dood, nu kennen ze hun straf

DierenmishandelingDrie maanden effectief en dertig dagen voorwaardelijk. De celstraffen die een vader en zijn zoon kregen omdat ze vorig jaar in Alaska een zwarte berin en haar twee welpen doodschoten, vallen op het eerste zicht mee. Maar nog belangrijker: Andrew (41) en Owen Renner (18) zijn ook hun jachtvergunning kwijt voor respectievelijk tien en twee jaar.

38 reacties

  • Geert Vermuyten

    5 jaar geleden
    Belachelijk lage straffen !!!!! Onmensen !
  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    En wat is het nut om een berin gelukkig in haar nest en haar twee pasgeboren jongen te doden??? Zien die domme jagers dan het lieflijke van die diertjes niet? Hoe kun je zo'n aanschouwelijk tafereel kapot maken?
  • irene van den bosch

    5 jaar geleden
    Welk plezier kan je hebben onschuldige dieren af te schieten daarvoor moet je al een echt rotkarakter voor hebben echt smerig en straffen zijn te licht nooit meer jagen trouwens jacht is geen sport het zijn moordpartijen.
  • Frederik Lootens

    5 jaar geleden
    Dit zijn wagelijke onverlaten. Veel zwaarder straffen.
  • ingrid mertens

    5 jaar geleden
    Straf kan niet zwaar genoeg zijn voor zulke moordenaars!! Levenslang was beter geweest,! Zulk mensdom heeft toch geen respect voor het dierenrijk...!
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN.  Twee doden bij Israëlische operatie op Westelijke Jordaanoever - Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosieven

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Twee doden bij Israëli­sche operatie op Westelijke Jordaanoe­ver - Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosie­ven

    Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties op aan Israëlische kolonisten vanwege geweld tegen Palestijnen. Binnen onze federale regering is enkel de MR nog niet overtuigd van de erkenning van de Palestijnse staat. Dat werd vrijdag vernomen na afloop van het kernkabinet. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.