VS en Canada: Guaidó is nieuwe president Venezuela (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 8
  • 1102x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Is Maduro al gearresteerd...?

7
1 uahoera

Maduro was een stuk minder slim en handig dan zijn voorganger, en liet zich in de val lokken met veel teveel goedkope leningen. Dat heeft hem uiteindelijk de kop gekost. Het enige dat US nog hoefde te doen was de geldkraan dichtdraaien. Zo gemakkelijk is geld, en vooral veel geld, als middel om een heel land om zeep te helpen. Maar ook hele groepen. Eindelijk is US van een socialistische buur af, en wel op een manier die socialisme voor vele decennia duidelijk demonstreert als een recept voor armoede en ellende.

8
2 Wendel

https://mobile.twitter.com/wikileaks/status/892675208901005312

0
3 PabloEscobar

Es un Miliki.

1
4 Ogod

Maakt dit Trump volgens de gebruikelijke definitie van de Trump fans niet tot een globalist? Hij steunt nu namelijk een coup in het buitenland. Zijn voorgangers werden door Trump’s aanhangers hiervoor verguisd.

Anyway, ik vind het verder geen probleem. Maduro was hard aan vervanging toe.

11
5 Gewoon een student

@2 ,

De vent ontsloeg onder andere competente mensen bij het staatsoliebedrijf om er vriendjes te installeren.

Zoals men dat doet in dictaturen, zo gaat men er ook ten onder. Door vriendjespolitiek, corruptie, incompetentie. Maduro is gewoon een waardeloze leider, daar kan de VS of Canada verder ook niks aan doen.

6
6 progressiefliberaal

Prima besluit dus van Canada en de VS. Weg met die koppige, incompetente sukkel die zijn eigen ideologie en zakken spekken belangrijker vindt dan zijn bevolking.

9
7 progressiefliberaal

@6 : Maar de VS wil al jaren van hun en Cuba af en heeft ook al heel veel geprobeerd. Deze man kon niet in de schaduw staan van zijn voorganger die nergens in trapte. Hij had het liever eenvoudig maar voldoende voor iedereen dan de luxe waardoor Maduro zich liet verleiden. Ze hadden aard-olie en Maduro ging in op leningen tot ver in de toekomst op het 0-renteniveau, toen nog.

1
8 Wendel

@8 ,

Chavez had gewoon vooral het geluk dat zijn olie duur verkocht kon worden. Ook hij nam al idiote beslissingen zoals eigendom van bedrijven afpakken (waarmee je dus iedereen met geld je land uit jaagt).

Verder heeft het niet zozeer met luxe te maken. Maduro is gewoon oliedom. Het type dictator dat denkt met maatregelen zoals het kunstmatig hoog houden van je munt, je economie te redden omdat je even goedkoop kunt blijven importeren.

En inflatie? Dat bestrijdt je gewoon door wat nullen weg te strepen en op de oude tour verder te gaan.

Het type dat graag presidentje wil spelen, maar intussen de economie naar de knoppen helpt omdat ze eigenlijk geen idee hebben waar ze mee bezig zijn.

7
9 progressiefliberaal

De dood van Chavez, die veel intelligenter was, en wel degelijk een goede president, kwam wel erg goed uit, aan ongeneeslijke snelle kanker, net als vaker gezien wordt bij mensen in hoge posities die US in de weg zitten.

Nu is Venezuela in dezelfde positie als Griekenland, dat ook in de val is gelokt met de Euro en leningen, ze worden het slachtoffer van financiële aasgieren en gedwongen al hun natuurlijke hulpbronnen en alles dat verder geld opbrengt aan de hoogste internationale, globalistische bieder te verkopen. Maar dat is natuurlijk toeval.

Griekenland, Italië, allerlei landen moesten zo nodig in de Euro zodat ze niet meer konden devalueren als het tekort op de handelsbalans te groot werd. Dat is van tevoren zo gepland, of economen zijn hun titel niet waard, die zich met de oprichting van de EU en het toelaten van leden bemoeiden. Met het resultaat van faillissement.

Was het nou Argentinië, dat een paar jaar geleden ook failliet werd verklaard, alleen zit er geen einde aan bij landen tot het compleet is leeggeroofd? Daarbij werden de oninbare promessen van de staat alsnog voor een schijntje verkocht, en net toen het land er weer bovenop krabbelde, kwamen prompt de kopers opdagen en eisten het volle pond met rente.

Vertel mij niet dat dit geen systeem is.

6
10 Wendel

@10 ,

Jaja, het is iedereen zijn schuld behalve die van de socialistische dictator zelf die zich meer door ideologie liet leiden dan door wat basiskennis economie mag heten.

Het is gewoon hetzelfde verhaal als zo vaak:

1 arm land met slecht leiderschap en slechte instituties ontdekt hulpbronnen
2 die aanvankelijk snel veel geld binnen kunnen brengen,
3 men vecht er meer om dan dat er iets zinnigs mee gedaan wordt, investeringen en diversificatie van de economie gebeurt niet
4 het tij keert, de prijs van de hulpbronnen daalt
5 de pleuris breekt uit

Zo is het, en zo gebeurt het op zoveel plekken waar types zitten die vooral eerst aan hun eigen portemonnee denken.

Je kunt overal wel een complot achter zoeken, maar het is net als met aliens: buitengewone claims vereisen buitengewoon sterk bewijs. Alleen roepen dat het aliens zijn, is niet afdoende.

5
11 progressiefliberaal

En weer lopen westerse landen zich te bemoeien met andermans interne aangelegenheden.

Ongeacht hoe verkeerd we een regime vinden het is niet aan het westen om te bepalen wie wel of geen president van een land is. Door dit soort dingen krijg je terreuraanslagen en dode westerlingen.

4
12 Harry Kroepoek

Allemaal machtsretoriek.

0
13 Dalon

@7 Jij begrijpt er helemaal niets van! Het gaat helemaal niet om wel of niet competente of corrupte regeringen!
Het westerse systeem functioneert alleen dankzij revoluties en culturele chaos....daardoor kunnen werkelijk incompetente leiders/puppets in het Westen als Merkel, Macron en Rutte zich handhaven!

5
14 CoolMemories

Maduro deugt niet, zoveel is wel duidelijk.

2
15 Lambaster

@14 ,

Het zal allemaal wel weer. Heb je verder nog iets zinnigs te melden, naast je gebruikelijke obsessie met Rutte?

Lees anders de titel nog eens van dit draadje.

1
16 progressiefliberaal

@12 Obama en Brussel waren er ook als de kippen bij om president Assad formeel te ontkennen als president toen de moslimrebellen een oorlog startten tegen de seculiere en gematigde Assadregering!

4
17 CoolMemories

Venezuela wordt al zeker 15 jaar geboycot.
En ja , dat was een usa plan , want op de lange duur gaat het volk klagen.
En dan komt er een kans op een "revolutie"

0
18 Jongens van de Witt

Typisch trouwens dat een reactie zoals @9 alleen maar gemind wordt, maar dat niemand aangeeft wat er dan niet klopt.

Informeer jezelf maar eens, dan zul je zien dat er, op subjectieve termen als 'oliedom' geen gelogen woord staat in wat ik daar schreef.

1
19 progressiefliberaal

@17 ja dat soort dilemma's heb je dus als swerelds grootste macht die ook een democratie is..Wanneer grijp je in en hoe. Assad heeft honderdduizenden doden op zijn geweten, sinds Maduro zijn meer dan 3 miljoen Venezolanen op de vlucht geslagen wat tot onrust in de buurlanden leidt. Moet je als sterke democratie dan blijven toekijken? Btw het is zeer de vraag hoe eerlijk de laatste verkiezingen zijn verlopen, wat het democratisch mandaat van Maduro in een zeer twijfelachtig daglicht plaatst.

1
20 BlackNinja

@18 Dat is standaard. Een land boycotten de regering de schuld geven van de armoede, oppositie opleiden in de VS en aan de macht helpen.

Tal van landen gingen Venezuela voor.

1
21 Harry Kroepoek

@18 ,

Venezuela wordt niet geboycot. Als dat zo was, dan namen andere landen geen olie af en was Maduro al lang verdwenen.

Waar komen al die wilde verhalen van samenzweringen en dergelijke toch vandaan? Is het werkelijk zo moeilijk om te accepteren dat Maduro en Chavez gewoon incompetent waren?

Waarom overal de oorzaak zoeken, behalve bij de corrupte en incapabele machthebbers?

3
22 progressiefliberaal

@21 ,

"Tal van landen gingen Venezuela voor."

Klopt, de Sovjet-Unie, het vroegere China onder Mao, een rits Afrikaanse landen zoals Zimbabwe...
Incompetent leiderschap, slechte instituties en het opofferen van miljoenen mensen als gevolg van een blinde overtuiging in het eigen gelijk en is niet beperkt tot Venezuela. Helaas.

5
23 progressiefliberaal
24 Harry Kroepoek

@22 2002 Coupe door de VS vergeten? Of alle andere coupes en politieke moorden waar de VS voor verantwoordelijk was in Zuid-Amerika.

En ja er zijn sinds 2002 gruwelijke sancties op dat land het heeft hun landbouwsector, industrie, olie-export enz enz hard geraakt.
https://www.forbes.com/sites/greatspeculations/2011/06/13/silly-sanctions-against-venezuela-boost-hugo-chavez/#131d618e58fb

0
25 Harry Kroepoek

@24 ,

Ja, daar hadden u en iedereen die de oorzaak overal zoeken behalve bij de incompetente leiders van Venezuela zelf, het over inderdaad.

Mijn reactie was een poging om duidelijk te maken dat dat het gevolg van een blinde vlek is.

Het gaat vaak genoeg fout omdat de VS zich ergens mee bemoeit ja. Maar de VS dan als grote schurk zien achter alles wat fout gaat, is te makkelijk.

4
26 progressiefliberaal

@26 De VS heeft zoveel massamoordenaars gesteund op dat continent als je dat goed praat ben je gewoon een idioot.

4
27 Harry Kroepoek

@27 ,

Ik praat niks goed. Dat doen de Maduro-fans juist die de VS overal de schuld van willen geven omdat ze niet in willen zien dat waar Maduro voor staat, gewoon niet werkt.

De grootste idioten zijn degenen die overal een samenzwering in moeten zien opdat ze maar niet hoeven te kijken naar wat er zich werkelijk in Venezuela zelf, aan de top, afspeelt.

Verder ontgaat je volgens mij nog steeds de essentie van wat ik eerder schreef: dat, ongeacht de twijfelachtige rol van de VS in buitenlandse inmenging, je niet alles op 'het zal wel de schuld van de VS zijn' kunt gooien.

China onder Mao, de Sovjet-Unie, Afrikaanse landen zoals Zimbabwe. Dezelfde factoren (slechte instituties, foute ideologieën, grootschalige sociale experimenten en overschatting bij de leiders) zie je steeds weer terug, overal.

Als de VS werkelijk de enige relevante of zelfs de belangrijkste factor zouden zijn, waarom speelden ze dan in die andere landen waar het fout ging juist maar een marginale rol?

Het is heel eenvoudig:

Bovengenoemde factoren --> ellende.
In al die andere gevallen: geen belangrijke rol van de VS, wel van interne factoren.

Als de uitkomst (ellende) keer op keer hetzelfde is, op meerdere verschillende continenten. Terwijl de rol van de VS in bijna al die genoemde gevallen verwaarloosbaar was. Waarom zou je dan, als nota bene diezelfde factoren nu ook weer in Venezuela aanwezig zijn, de oorzaak zoeken bij een samenzwering waar de VS achter zou zitten en erop blijven hameren dat dat de doorslaggevende factor is?

Ja, ze kunnen best een rol spelen. Nee, dat betekent nog steeds niet, zoals eerder aangegeven, dat dat ze daarom de belangrijkste factor maakt. Nogmaals, wilde claims vereisen extra veel bewijs. Roepen dat alles of de voornaamste oorzaak terug te brengen is naar één factor (de VS) die eerder ook niet nodig was om het gevolg (de ellende) te verklaren, is te gemakkelijk, onlogisch en derhalve niet afdoende.

3
28 progressiefliberaal

Trouwens, zitten al die landen van de Lima-groep dan ook in datzelfde complot?

Al die landen zijn er zeker op uit om Venezuela te slopen. Want Brazilië, Colombia enzovoorts zitten ook echt te wachten op honderdduizenden/miljoenen vluchtelingen per land.

En dat is meteen het probleem met überhaupt één factor (zoals een samenzwering van de VS) als oorzaak aan willen wijzen: je moet inderdaad met een flinke lading bewijs gaan komen wil je dergelijke beweringen stand laten houden.

3
29 progressiefliberaal

Oude tijden herleven.Guatemala Indonesië Congo Salvador Chili.de CIA staat weer op de dubieuze kaart.

0
30 jantje van leiden

Gladiolen in Venezuela (001)
donderdag 7 november-2013
13 Juni 2013. Cucuta, Colombia. Er wordt een kind geboren. Het Strategisch Plan voor Venezuela. Er zijn alleen maar pappa's bij. Die horen respectievelijk thuis bij de Amerikaanse consulting onderneming FTI en twee rechtse Colombiaanse groeperingen uit de stal van ex-president Uribe.
Het plan voorziet in de destabilisering van Venezuela in aanloop naar de regionale en gemeenteraadsverkiezingen in december. Onder andere via het laten uitvallen van de stroom en het afknijpen van de aanvoer van basaal voedsel. Dat moet voor een volksoproer met talloze slachtoffers zorgen, waardoor de polletieke tegenstanders van president Maduro onder leiding van Henrique Capriles zich genoodzaakt zullen zien om de hulp van de USSA en de NATO in te roepen.
Op 4 september jl. viel in het overgrote deel van Venezuela inderdaad om onverklaarbare reden urenlang de stroom uit en in de voedselvoorziening vielen ernstige gaten. Geheel volgens het Strategisch Plan. Nou nog het volksoproer en de NATO kan naar binnen om de Venezolaanse bevolking te beschermen. Kunnen we niet alleen ons gezicht laten zien in Mali, maar ook aan de baai van Maracaibo. Zijn onze randgemeenten in de West toch nog ergens goed voor.

voor wie meer wil weten :
https://www.stelling.nl/kleintje/dossiers/gladiolen-in-venezuela

0
31 Jongens van de Witt

Hulde voor ons landje dat we de interim president niet erkennen.

Maduro mag van mij morgen weg maar niet op deze manier. Komt alleen maar meer ellende van, dit hebben we in de jaren 70/80 vaak genoeg gezien.

politieke druk voor versnelde verkiezingen en toezicht op die verkiezingen en een beetje geduld lijkt me meer op zijn plaats ook als het niet 1,2,3 lukt.

0
32 Harry Kroepoek

Met met deze pro-Westerse - pro-VS kandidaat wordt Venezuela klaar gemaakt om door Westerse multinationals leeggetrokken te worden. Maduro is waardeloos en heeft er een puinhoop van gemaakt, maar ik vrees dat de puinhopen alleen maar groter worden. Wat je nu ziet is dat er 2 keuzes zijn Maduro en de oppositie, die beide een ramp voor de bevolking zijn.

1
33 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Het is niet alleen Amerika , ook de omligggende landen willen ingrijpen. Sommige willen zelfs militair ingrijpen. Wat de rest van de wereld denk Inc de prutsers in Canada zal de rest van het continent een worst schelen.


Noord en zuid Amerika zullen en moeten meer samen werken. Deze strategie was al in 2002 begonnen. En een liegende blok maakt al helemaal geen indruk bij die landen laat staan Amsterdam, wat dat is Nederland in hun ogen

3
34 Tyler

@32 Dat noemt men Pappen en Nat houwen

1
35 Jan van Gent

Nederland kiest geen kant bij volksopstand tegen Maduro
Dat is leuk, maar de EU neemt wel een standpunt:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/407540-eu-parlement-wil-vertrek-maduro-maar-poetin-zegt-steun-toe

Daar heeft Mark maar in mee te gaan ..

0
36 Schildpad

Zelfs daar heeft die weke bende gewoon het lef niet voor. Die weekdieren maken er echt een kunst van op hun handen te zitten en langs slinkse wegen overal de burger voor te laten dokken.

0
37 Al

In ieder geval steunt Rusland (lees: Poetin) actief Maduro. Dat scheelt.

0
38 Ketter

Venezuela is weer een voorbeeld van een linkse failed state.... Een stroming die beweert voor de arbeidersklasse op te komen, woont hun juist ordinair uit... Maar ja, Trump steunt de nieuwe interim - president, dus zijn veel socialisten gelijk tegen. Ofwel, de bevolking mag nog wel ff creperen voor de nobele idealen van Marx.

0
39 Rolmops

Ik neig ook te staan aan de kant van Maduro. Niet dat ik hem geweldig vind. Het is en blijft een lompe klootzak, die zijn land naar de kelote heeft geholpen. Dat zegt iets wat ik van de oppositie denk. Ik denk dat deze pro-Westerse pro-US stropop met propaganda eerst de bevolking gaat bewerken en vervolgens door multinationals de boel laat leegtrekken en metname de olie van Venezuela gaat voor een fooi de deur uit. Zolang er geen oppositie is, die het belang van het volk echt ziet moet Maduro maar blijven zitten. Enkel en alleen bij gebrek aan beter. Venezuela heeft mijninziens een soort leider nodig om het land weer op te bouwen en te zorgen dat de handel niet wordt uitverkocht.

0
40 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@33 Een kennis van mij heeft familie wonen in Venezuela , en zij komt daar ook vandaan , ze woont nou in Duitsland , en die heeft totaal niks goeds te zeggen over Maduro , volgens mij neigt zij toch echt wel naar de nieuwe kandidaat.

0
41 MarcusCole

@41 Mag ik het even iets anders formuleren. Laten we eens kijken naar Iraq. Daar was ook ooit een vreselijke man president en zijn naam is Saddam Hoessein. De US heeft hem verwijderd en hij is uiteindelijk berecht. Moet eens kijken wat er nu van Iraq terecht gekomen is. En het is niet alleen Iraq, maar ook Libie. Ook zo een succes. Nee Khadaffi was ook geen lievertje. - Kijk ik denk dat we het over eens kunnen zijn dat Maduro een lompe klootzak is, maar ik weet als de VS/ het Westen erbij komt dat het alleen maar veel erger wordt.

1
42 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@42 Ik heb hier verder geen mening in , lees alleen berichten van haar kant , zij is geemigreerd naar Duitsland , waar ze samen woont met haar vriend , maar ze heeft nog wel familie wonen onder Maduro , wat schijnbaar een gigantische ramp is want Maduro en Diens voorganger niet te vergeten hebben dat land in de gootsteen geworpen ...

0
43 MarcusCole

Ben bang dat dit enkel kan uitlopen in een burger oorlog … dat is voor niemand uiteindelijk goed :'(

Om heel eerlijk en objectief te zijn, lijkt het me overduidelijk (gezien de ontstane situatie) dat Marduro en kliek NIET in staat zijn het land te besturen en voor de bevolking het juiste te doen. Hij zou daarom de eer aan zichzelf moeten houden !

0
44 mightimouse

@27 "...De VS heeft zoveel massamoordenaars gesteund op dat continent als je dat goed praat ben je gewoon een idioot....."

Altijd een lachertje als mensen denken dat de grootste smeergeld- en omkoopfabriek ter wereld: de CIA, landen infiltreert en revolutie veroorzaakt omdat ze zogenaamd zooooo bezorgd zijn over 'de competentie en onkreukbaarheid van de politieke leiders'.....!

0
45 CoolMemories

@42 "...weet als de VS/ het Westen erbij komt dat het alleen maar veel erger wordt....."

Dat is ook helemaal niet het schrikbeeld dat onder westerse politici zou leven.......daarom blijven ze na al die fiasco's sinds Vietnam ook gewoon door gaan...

0
46 CoolMemories

Dictator Maduro, zoals de VS hem benoemt moet weg.

Hoe zit het met de dictators de de VS steunt, onder andere Salman (SA) of al-Sisi (Egypte).

Het verschil is dat de VS de ene dictator nodig heeft en de andere niet.

Daarbij komt dat binnenkort bedrijven uit VS als aasgieren op Venezuela gaan storten en deze volgens de Amerikaanse droom gaan leegplukken, dat is wel weer America First.

Het volk van Venezuela heeft even een geluksmoment, daarna is de realiteit aan de orde en de sloppenwijken zullen worden uitgebreid.

0
47 garriet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@56 Nou nou wat zijn we weer grof. Heb je weer hoofdpijn ?...

2 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@18 Het is noodzakelijk om strijdende partijen aan te spreken als zij het oorlogsrecht overtreden. Hamas overtreedt het oorlogsrecht maar dat is...

29 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

De fascist Baudet word gewoon regelrecht betaald door de oorlogsmisdadiger en dictator Poetin Oppakken voor landverraad dat gore zwijn...

38 minuten geleden geplaatst door Rinze

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Nee. Ik ben daar nooit aan afgestudeerd. Jij?Maar dit is ook een uitzonderlijke situatie.Israël heeft ook niet te maken met een agre...

39 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Pleuris tuig. ...

42 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

Zwakzinnige klootzak. Jammer dat hij niet ter plekke afgerost werd. ...

43 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

1 uur geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

1 uur geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Indian Hindi SexPunjabi Song SexHot Bhabhi Hot RomanceSexyiraniAngela White Tit Fuck CompilationCumming RedheadJapaness BdsmLatex Gloves Hand JobSkye Blue RelationshipsPorn Hubb AppXnxx PakisnNiksindianBeautifulxxxFemdom CumJerkmareWankzTube GalorEbony Tit SuckingFemale EacortsSex 69 ComStella VioleLosa Ann DpFarrah Fawcett PlayboyNice Tittie PicsCumonprintesMyley Cyrus NakedHindi Xvideo DownloadCum On MeTamil Aunty Sex Free DownloadWw Sex JapanKenzie Reeves Facial成人直播The FrappeningKowalskupageShemaleporn.Madura PornosIndica Flower PornKimberly CostaBreaking Bad NudeDdf Network PornMost Beautiful Pornstar PornHorny LikyGand XxxXixiyaxixi01Deja Vu Strip ClubIndian Poran XxxRagini SexNew Xxxx Video HindiPornobucetaPicspornJimmy MichaelsEsha Gupta PornSalesman XxxCouple Night SexLifeseleectorMuslim Hd BfManisha Koirala FuckTiava.Sexxx Pakسكس برازيليBihari XFamilysexAmazingmilfKolkata X VideoBing XxxPorn ChennaiJapanese Sister X VideosAnalauntInterracial PornFree Videos PornographicMasie Williams NudeZareen Khan SexyXxx OicsNew SexpornIndian Bengali Xxx VideoHot PusiFree Mobil PornEvolve Fights PornPornstar Sexy MoviePornostar TiktokGay Porn ProstitutePornografia IndianaSiri Dahl AnalXxxl HdNita Ambani XnxxPorn At UniversityHd Desi PronAmanda Seyfried PornFacesitting K.o.Elsa From Frozen NakedNana Liang Sex TapeHot Nude Women VideosHotwife ForumNyde BoobsBengali Boudi MmsLena HotSex In GirlsHardpornBrittny SkyePerfect Tits FlashJavnow.comMarietemara Leak3x PornVanessasinsxoReal Wives NudeBlack Bebe PornNude Flat ChestNudetiktokPorn GamTrashy Boners RedditChaturbadeJapanesw Porn VideoChqturbqteTeen Girl PornNude PageanHot Big Boobs XxxNepali Chikeko VideoMario Molina In HindiPov PeggedIncubus HentaiSis And Bro XxnxNatasha YarovenkoXxx BegBengali Porn StoryPorn Bengali VideoFre Brazzers VideosPorn Lesbian CartoonsSexideoNaked ComTunada NakedPorn GapeHijra BfGay Doctor SexBf Movie Full HdLesbian Scissor PornThick Japanese PornDaddy Dirty Talk PornMadres Que Follan Con Sus HijosNathalie Kitten BukkakeArabic PornstarIndonesia Bokep ViralSex DateChartubateHot PussiedIndian Sex Video XhamsterBazar XnxxPokemon Bea PornCartoon Movie PornHomemade PornhubTag French E-hentai