door Ovadjah Josef in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 4
  • 699x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hij gaat lekker met zweden.

Binnenkort een failed state vol met mohammedanen.

6
1 Ovadjah Josef

Dat is mooi dan laat men Nederland wellicht links liggen .

6
2 El Matador

Ja joh, waarom ook niet, hoe meer zielen hoe meer vreugd :-/
[sarc]

6
3 foshizzle

Die linkse regering zit daar illegaal! De Zweedse rechtse-nationalisten waren tweede geworden bij de verkiezingen. Maar die werden vakkundig buiten de regering gehouden. Net als de PVV hier overigens.

De Zweden moeten massaal in opstand komen en de regering afzetten!

6
4 Beflapje

Ik snap niet zo goed wat de Zweden, maar bijvoorbeeld ook de Duitsers bezielt.
Zou de MSM daar nog effectiever de boel verdraaien?

6
5 Al

@5 Noord-Europeanen zijn sinds de jaren ‘50, dus vlak na WOII, geïndoctrineerd met linkse propaganda. Er werd je geleerd dat minderheden altijd zielig en kwetsbaar zijn, ongeacht hun gedrag. De overheden waren bang om voor racist of Nazis uitgemaakt te worden. Dat wilden ze na WOII niet meer.

6
6 Beflapje

@4 Volgens mij snap je niet helemaal hoe een parlementaire democratie werkt. Anders zou je ook niet zulke domme dingen roepen.

19
7 Gewoon een student

@7 inderdaad....

Maar ja... het is xanderfakenews weer en dan weet je het wel.

16
8 TedjeR

@8 Jullie opperhoofd de grote Trumpfrust heeft ook een draadje geopend over uiteraard weer Trump.

3
9 Truffelaar

@9 truffeltje, het gaat hier niet over mr. Mushroom maar over Zweden. question

11
10 TedjeR

@10 Weet ik tedje,ik dacht dat jullie je daar beter thuis zouden voelen,daar is iedereen het met je eens.

3
11 Truffelaar

Op naar het kalifaat Sverige.

4
12 Wylde Gjert

@7 een parlementaire democratie is geen democratie. In een democratie zijn de burgers de baas en de bepalen de burgers dus het beleid. Als een partij dankzij stemmen als tweede is geëindigd, dan moet die partij ook regeren, samen met de nummer één en de nummer drie, als ze kwa zetels voor een meerderheid nog tekort komen.

5
13 Beflapje

Onzin.

5
14 Bullet108

@12 binnenkort ook rape capitol of the world. India staat op 1 met meeste verkrachtingen in de wereld, maar geloof het of niet, Zweden staat op twee! Maar ze kunnen dit jaar of volgend jaar weleens de eerste plek veroveren.

5
15 Beflapje

Bizar dat juist islamitische migranten massaal naar Europa willen komen.... Naar landen waar ze grotendeels uitgekotst worden. En toch komen ze liever hier naar toe dan naar een van de vele islamitische landen. Zijn dit "kwartiermakers" of hebben zij de pest aan hun eigen islamitische broeders?

2
16 LoydMorris

@16 In Europa kunnen ze lekker de beest uithangen. :-/

2
17 foshizzle
18 morandi

@16 islamisten willen de wereld veroveren. In hun eigen landen valt niet meer veel te veroveren.

2
19 Beflapje

@16 Kwartiermakers natuurlijk, dat is zo duidelijk als wat. Ze komen hier met een opdracht. Gelukkig zijn ze te dom om er op lange termijn een succes van te maken.

3
20 Wylde Gjert

@17 Yep Hij zei het al.

1
21 Jan van Gent

Aluhoedje Xanderniews heeft het over een ' extreemlinkse' regering. In realiteit heeft de regering gedoogsteun van de rechtse partijen De Centrumpartij en de Liberalen. Koekoek.

10
22 BlackNinja

als vrouw zijnde kan je het beste zweden verlaten

4
23 vis

@15 Rape statistieken zijn wel lastig te vergelijken omdat de definitie van verkrachting verschilt per land en bij de 'rape capitol lijstjes' deze verschillen niet weggehaald worden.

Zie: https://www.bbc.com/news/magazine-19592372
''But that is a misconception, according to Klara Selin, a sociologist at the National Council for Crime Prevention in Stockholm. She says you cannot compare countries' records, because police procedures and legal definitions vary widely.

"In Sweden there has been this ambition explicitly to record every case of sexual violence separately, to make it visible in the statistics," she says.

"So, for instance, when a woman comes to the police and she says my husband or my fiance raped me almost every day during the last year, the police have to record each of these events, which might be more than 300 events. In many other countries it would just be one record - one victim, one type of crime, one record."

0
24 ThierryBaedet

@21 Haha, die linksgekkies hier hadden het schuim op de bek van woede toen Donnie dit zei. question

3
25 Wylde Gjert

@13 Ja dat klinkt allemaal heel leuk en democratisch enzo. Maar heb je al nagedacht over de praktijk?

Het is nu soms voor relatief gelijkgestemde partijen al een hele opgave om tot een regeerakkoord te komen. Vaak moeten partijen al flink inboeten op hun verkiezingsbeloften om enigszins tot een compromis te komen. Wat denk je dat er gaat gebeuren zodra partijen die totaal verschillende dingen voor het land willen samen tot een akkoord moeten komen? Dat gaat gewoon simpelweg niet lukken.

Daarom is de huidige gang van zaken gewoon democratisch. Als een partij wint, en ze kunnen met andere gelijkgestemde partijen een meerderheid vormen, dan vertegenwoordigen ze ook gewoon simpelweg de meerderheid van de bevolking.

9
26 Gewoon een student

@24 Dat is inderdaad wel belangrijke informatie voor de beeldvorming. Goede contributie aan de discussie!

11
27 Gewoon een student

@26 dan moeten we net als in de UK en de VS een twee partijen stelsel invoeren. Dan is er altijd wel een partij die de meerderheid heeft en kan regeren. Misschien maar beter ook. Dan worden er tenminste knopen doorgehakt en weten de burgers wat ze kunnen verwachten.

2
28 Beflapje

@15
klopt weer niet, doe beter research voor je dingen beweert:

Zuid-afrika is al geruime tijd koploper in verkrachting, india komt niet in de buurt. Zweden staat onwaarschijnlijk hoog idd, maar dat heeft oa te maken met de ruime definitie van verkrachting die ze daar hanteren.

https://www.trendrr.net/13049/countries-with-highest-rape-crime-famous-global-statistics/

4
29 morandi

@28 Nou een twee-partijstelsel is ook niet per se ideaal, is vooral in Nederlandse context lastig te bewerkstelligen. Maar electorale blokken zouden wellicht wel voor verbetering kunnen zorgen.

- Marktliberaal (VVD)
- Sociaal-Conservatief (CDA, CU, SGP, 50 plus, *FvD*)
- Nationaal-Populistisch (*FvD*, PVV)
- Sociaal-Liberaal (D66)
- Groenen (GroenLinks, PvdD)
- Sociaal-Democraten/Socialisten (PvDA, SP, DENK)

Iets in die richting. Ik heb FvD tussen sterretjes gezet omdat ik het moeilijk vind die echt in te delen in sociaal-conservatief of nationaal-populistisch. Verder klopt het denk ik allemaal wel redelijk.

Ik denk dat met dit soort blokken de verkiezingen inderdaad veel duidelijker zouden zijn, en het regeren makkelijker zou maken.

9
30 Gewoon een student

@30 De SGP is niet zo sociaal hoor.

5
31 Yiroesh

@28 hoe ironisch, in het VK en de VS heerst nu juist complete gridlock.....Tenzij er sprake is van een dictatuur is regeren een kwestie van compromissen.

6
32 BlackNinja

@27 Luchtfietsende zwijmelaar !

4
33 Jan van Gent

Xandernieuws.....



NEXT.

7
34 Janzzen

@31 Dat zijn sociaal-conservatieven naar moderne standaarden sowieso niet zo.

7
35 Gewoon een student

@33 What the fuck heeft dat nou weer met luchtfietserij te maken?

8
36 Gewoon een student

@28 Geen enkel parlementair systeem is perfect. De voordelen van een tweepartijenstelsel begrijp ik wel, maar om zo'n stelsel te bewerkstelligen moet er wel een grote institutionele verandering komen die als nadeel heeft dat het wel minder democratisch is.
- Of je hebt een First Past The Post met een districtenstelsel, maar in zowel de VS als het VK zijn er veel gevallen dat de partij met de meeste stemmen in het hele land toch niet de meerderheid heeft. Laatste verkiezingen in de VS was dit bijvoorbeeld het geval.
- Of je moet er voor zorgen dat er drempels zijn voor kleinere partijen (bijvoorbeeld een hoge kiesdrempel) zodat je het tweepartijenstelsel kunstmatig in stand houdt, maar dit is natuurlijk ook bij lange na niet zo democratisch als ons huidige systeem, omdat er dan veel meer stemmen op kleinere partijen wegvallen. Hier kun je dus ook een geval krijgen waar je met een minderheid van de stemmen toch een meerderheid van de zetels kunt krijgen
- Of je moet een ander idee hebben waar je een tweepartijenstelsel krijgt? Slechts 2 partijen toelaten? Lijkt me ook alles behalve ideaal

Dus ik begrijp wel dat een partij in zo'n stelsel meer voor elkaar krijgt, maar het is in ieder geval wel minder democratisch. En aangezien jij vaker aangeeft heus wel wat economische groei op te geven voor democratie en soevereiniteit, lijkt het me wel raar als je niet bereid bent om lange termijndenken en meer knopen doorhakken wil opgeven voor meer democratie.

0
37 ThierryBaedet

@21 Trump : We keep our country save. question
Zweden gaat ten onder aan de Islam.
Rutte en Brussel helpen Nederland ook naar de kloten.

2
38 Bakgraag

@37 in de VS en VK is er trouwens geen sec twee partijen systeem. Beide landen kennen third parties. Liberalen en UDP hebben ook zetels in het Brits Parlement, de Liberalen hebben zelfs geregeed met de Conservatieven.

3
39 BlackNinja

Zweden is verloren. Een schip op het strand is een baken in zee.

Maar de rest van europa weet niet hoe hard ze Zweden achterna moeten rennen.

Eurabië staat voor de deur.

Wat bezielt de moslinksen dat ze hun continent uitdelen aan derdewereldmohammedanen en het in no time veranderen in een failed continent??

2
40 Ovadjah Josef

* Verwijderd door de redactie *

41 E.Meel

@5 The press is subsidized by the government and is owned by many actors, the dominant owner being Bonnier AB.

0
42 solidsteel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Groen licht voor asielopvang aan Jacob Obrechtlaan

Ik denk niet dat ouderen daar tussen willen wonen wat natuurlijk goed te begrijpen is....

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Thuis willen ze niet vechten, maar in Europa wel ... 🙃...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Rechter beperkt gebiedsverbod voor Pegida-voorman tot 10 april

Dubbel, zie deze koppeling:https://www.nieuwskoerier.nl/news/977417-gebiedsverbod-pegida-voorman-in-arnhem-teruggebracht-naar-drie-weken...

8 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@37 dus die Spreidingwet zal tegen 2026 in gaan. Nederland onaantrekkelijker maken? Als de mensensmokkelaars en landverlaters een hier zoude...

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

ongelovenloos
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Dus duiken ze allemaal hierheen....

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

@4Ik denk dat ze wel weten van wie de honden waren. De hondenpaspoorten zaten in de tas en daar staan ook de gegevens van de eigenaar op. En d...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Komt omdat het vorige kabinet ereen puinhoop van heeft gemaakt....

17 minuten geleden geplaatst door Weetal

ongelovenloos
IS-woordvoerder roept tijdens toespraak op tot aanvallen tegen christenen en joden

Dit gebeurt om dat ze er niet voor op de vingers worden getikt .en wederom een geluid van Amnesty die dit soort dingen de kop in moeten drukke...

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Er moet ook eens gecontroleerd worden op mensen die hun navigatie of mobiel midden op het raam hebben geplakt .Negen van de tien keer zitten z...

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 ja, vreselijk, nooit inhoud maar zo vaak op tekst, woordkeus en daar maar over etteren ... 🙃...

21 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Lila PornFutanari Sentai SquadCarton PornoRachael SteeleShraddha Kapoor PussyExcogi VeniceFrancaispornoOutlander Sex ScenesVergn PornHorny StoriesHot Cheating Sex VideosEbony PulzeJune 2023 HentaiHisexoticvixenSavita Bhabhi Cartoon VideoMilf MissionaryDesi Hindi Video XxxEnergy KoukaDiaper Messing PornPornografia NovinhaMiddle Eastern PornographyStormy Daniels InterracialAsian Doctor PornToutor PornPorn Stars By FaceCamclipsTrny TubeWooden DildoKamsutrasexHot And Sexy Indian PornAmina DangerB Elles Femmes NuesHunter PlaymateIndian Hot Bhabhi NudeMila Volker PornWet Panty PicsNiksindian XxxIndian Muslim Girl XxxPorn Star Sara JayNasty Mommy PornXvideo AmaforNathalie Emmanuel NjdeMature Leabians PornVendo A Mi NoviaRiskyproject PussyNepali X VideoBianka HelenPorntarzanBibi JobesGay HentiaKanchan Bhabhi Ki ChudaiSanney Leoney XxxHoby BucnanonAnal PovBrazzers Sex Hd ComFree Malayalam Kambi KathakalPihu JaiswalLotion HandjobPak Porn MoviesOnlyfansleaksسكس صورGayporn FilipinoJoesaphine JacksonMea MloneDitto Porn ComicDesi Village Girl Porn VideoKendra Lust Keiran LeeDad Is HornyPorn In DiapersLeah Gotti Hot VideosStoryline PornChut Porn VideoHardsex VidAalya LoveSex KeerthiAlex XnxxWww Xnxx VedeoYanefitlifeSquirt Porn GifXev Bellringer Porn VideosKameron Diaz PornPorn Bdsm TortureHitomi .laFacial AbusersJav Fspt-033Big Titis HotClassic Taboo PornTeen 3d PornMasturbacionhombrePlumplerpassCarlie Jo Howell NudeBlow Job Videos GaySava Schultz XxxHindi Six StoryCelebrity Sex.coMia Kalifia NakedNaruti HentiBazoocam ChatBesixxxTeen Curves ComPorn Movies Download Full HdJamaicasexSis Loveme FullOnlyfan SearchXxvideiaBig Titts MaturesAnisa Jomha PornBus Sex IndianHd Hole IndianCam PornosNoodlemagaiznKailani Kai AnalJapani Full Sexy MovieGayporn Black ThugTxxx SexClear SexMadisin LeeAnushka Shetty XxxErotic PositionsSister CreampieAsian Teen CreampieThick Arab PornWorldsex Vidoeسكس لوطNifyy ArchiveMangaoriginPornos MorritasSims 4 GaypornMorng PornNika Venom FeetPorn ShopReddir PawgBehind The Scenes XxxSingapore Girl SexStreet Meat Asia PornFictioaniaThunder Rosa NudeEmma Kotos SexWww 69 Sex ComMegnutt Leaked OnlyfansPhone Call XxxChristmascreampieMariahmallad NudeMalayalam Sex MasalaMalayalam Sex SMafia SexGay Migit PornNova PatraSunny Leone And Tommy GunSex Chat Roulette