Links: Felicia Perkins-Ferreira. Rechts: haar zonen Mahmud (11) en Ayyub (7).
Volledig scherm
Links: Felicia Perkins-Ferreira. Rechts: haar zonen Mahmud (11) en Ayyub (7). © RV

“Ik wil alle reddende engelen een dikke knuffel geven”: kinderen die achtergelaten werden door Antwerpse IS-weduwe herenigd met hun biologische moeder

ISDe twee kinderen van een IS-strijder die in Syrië achtergelaten werden langs de kant van de weg zijn herenigd met hun biologische moeder. Roger Waters, de voormalige zanger van de Britse rockgroep Pink Floyd, leende zijn privéjet uit om de hele familie veilig naar Zwitserland te laten vliegen. Dat weet ‘The Guardian’.

20 reacties

  • JAMAL MAHASSINE

    5 jaar geleden
    fantastische mens roger waters altijd geweest
  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    Tanja Vos. U aapt onzin na. Was u eergisteren in "De Buren" naar een debat over IS moeders en kinderen van prof. dr. Marion van San waar iedereen luisterde met open mond naar wat zij te vertellen had, dan zou u er een ander verhaal op nahouden. Haar kerngedachte was: Breng al die vrouwen en kinderen terug naar België, hen daar laten is levensgevaarlijk. Maar selecteer zorgvuldig geval per geval, zoals men nu al doet in Nederland.
  • Jan De Korte

    5 jaar geleden
    getraumatiseerd en herinneren hun moeder niet meer. Nogal wiedes als ge maar 1 jaar en 5 jaar oud zijt.1 jaar weet ge nog van tuten en blazen. Op 5 jaar heten alle ouders mama en papa. Of hoe men weer op onze emoties wilt inspelen.
  • Tanja Vos

    5 jaar geleden
    Bouchra heeft haar Stiefkinderen een heel trauma bezorgt. En haar eigen kinderen dan als je moeder je (Stief)broers zo dumpt. Is ze wel een meerwaarde voor haar kinderen of een miniwaarde? In dat laatste geval is ze dus niet positief voor de opvoeding van haar kinderen. Dus beste rechter wat was je uitspraak weer?
  • Marlies Schoefs

    5 jaar geleden
    nog eens goed hartverwarmend nieuws