Arme Palestijnen (niw.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hendrianus in Binnenland  ·  10 Reacties

  • 1
  • 357x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hamas Palestijnen zijn gewoon opgevoed tot beroeps-terroristen!
Zodra er een slachtoffer is bij een door gepleegde aanslag krijgt de familie een uitkering/bonus/premie!

3
1 Zie Hier

En die staat hebben ze, alleen zijn ze er niet de baas over: Jordanië. Niet voor niets dat die "palestijnen" in de jaren '50 probeerde via een staatsgreep de macht te verkrijgen over dat stuk van het Brits Protectoraat wat aan hen was toebedeeld. Altijd nog het grootste stuk van dat Protectoraat voor de kleinste groep; de Joden kregen het deel wat nu Israël is. Het kleinste stuk met de slechtste grond...
Toen de "palestijnse" machtsgreep mislukt bleek, werden heel veel van die "palestijnen" door Jordanië vermoord, en anderen werden naar de Westbank verbannen, om op die manier het nieuwe Israël dwars te zitten, en om ze ver van Damascus te laten zitten. Die lui kwamen oorspronkelijk deels uit wat nu Israël is, maar de meesten kwamen uit Egypte (net als vliegtuigkaper, moordenaar en terrorist Yasser Arafat) en uit Jordanië. Het is een samengeraapt zooitje gastarbeiders, in feite. Jordanië bezette de Westbank van 1948 tot 1967, en beschouwde het als haar eigendom. Ze gaven het stuk grond aan die "palestijnen". En dat kan natuurlijk niet. Als wij een stuk van Duitsland zouden bezetten en het daarna aan Frankrijk zouden geven, is dat gewoon heling van gestolen land. Dat flikte Jordanië dus ook. Elke "palestijnse" claim op de Westbank is onwettelijk en in strijd met het recht. Het gaat er hen alleen maar om om Israël het gebied niet te zien overnemen, om Israël zo klein mogelijk te houden Want oh jongens, wat zijn die arabieren doodsbang voor een sterk Israël. Laten we dat maar zo houden, dan blijft de arabische agressie en drang om Joden te vermoorden, in de arabische zandbaklanden.

https://pillaroffire.nl/2017/01/sinds-wanneer-hebben-de-palestijnen-recht-op-een-staat/
https://en.wikipedia.org/wiki/1957_alleged_Jordanian_military_coup_attempt
https://nl.wikipedia.org/wiki/Jordaanse_bezetting_van_de_Westelijke_Jordaanoever

4
2 weerman

Na enige verstandige woorden komt de aap uit de mouw,

"Het maakt allemaal niets uit: ‘pro-Palestijnse’ organisaties zijn helemaal niet pro-Palestijns; hun wezen en bestaansrecht zijn anti-Joods. Als westerse politici en BDS-organisaties, Arabische broeders en zelfs de eigen leiders zich niet bekommeren om het lot van de Palestijnen, hoe kunnen we dan van de Israëli’s verwachten dat zij dat wel doen?"

Beste meneer Schut, wie bezet de Westbank? Juist de Joodse staat Israël.en brengt een bezetting verantwoordelijkheid met zich mee? Alweer goed, dat doet het inderdaad. En wie neemt er al decennia een loopje met deze verantwoording? Geslaagd, dat is inderdaad Israël.
Verder is iemand die zich inzet voor BDS niet automatisch ongeïnteresseerd in het lot van de Palestijnen buiten Israël. Het is echter zo dat àls er een Palestijnse staat komt deze niet kan ontstaan als Israël er toe gedwongen wordt. Dat is maar al te duidelijk geworden sinds Trump op het toneel is verschenen. Onomwonden wordt er in de Israëlische politiek gesproken over de annexatie van zo'n zestig procent van de bezette Westbank.

Inderdaad, Israël lapt haar plichten als bezetter aan haar laars, zou mooi zijn als het NIW dat eens veroordeelde. Gebeurd niet want dan kan NIW sluiten. NIW is per definitie pro Israël en anti Palestijns, het is hun bread and butter.

23
3 Hendrianus

@3
Jij ziet Israël als "bezetter". Maar wat ooit gekregen is van een 'bezetter (Jordanië) nadat het eerst (door Jordanië) was geannexeerd in de jaren '50, kan niet weggegeven worden. Die "palestijnen" werken dus mee aan heling...
Verder is die vermeende "bezetting" ook maar een mening. Je zult wel weer met de VN aan komen zeulen, maar de VN staat grotendeels onder enorme druk van Jodenhatende moslimlanden en Israël hatende oliestaatjes. De rest maakt het niets uit en zij stemmen wel lekker mee, om bij een andere stemming dat HUN gelijk te krijgen. Koehandel dus. Verder "vergeet" je voortdurend dat de Palestijnse Autoriteit een verregaande graad van zelfbeschikking en bestuurlijke macht heeft. Dat vermijd je altijd zorgvuldig, anders zouden we maar uit het oog verliezen dat het allemaal wel meevalt met die "bezetting". Je hebt een illusie hoog te houden en 'moet' ons voortdurend proberen wijs te maken dat er 'bezet' wordt en dat het allemaal vreeeeselijk is. Ach, het is maar een mening. Jouw mening. question

2
4 weerman

@4 weerman

Het deel dat Jordanië veroverde van mandaatgebied Palestina was net zo legitiem als het deel dat de zionisten veroverden. Geef even aan wat er onwettig, welke wetgeving, was aan de Jordaanse verovering van de Westbank.

Verder heeft de PA een zeer beperkte autonomiteit over het kleinste deel van de Westbank. Dat een bezetting geen feestje is hoeft geen betoog. Je opmerking dat deze bezetting wel meevalt is schandalig. Deze bezetting duurt al vijftig jaar en Israël heeft reeds ruim 500.000 staatsburgers overgebracht naar bezet gebied. Dat is volgens de vierde conventie van Genève een oorlogsmisdaad.
Het IDF is al lang niet meer voor de veiligheid van Israël op de Westbank maar voor de kolonisatie/annexatie van de Westbank.

21
5 Hendrianus

@5
Het deel wat aan Joden werd toegewezen, werd geaccordeerd via de VN. De volgende dag vielen jouw vredelievende arabische vriendjes massaal aan, in een smerige poging tot genocide. Dat "vergeet" jij voortdurend. Verder nogmaals: het valt allemaal wel mee, die vermeende "bezetting". Ze mogen zelfs naar de Israëlische ziekenhuizen. Vreemd trouwens, dat er niet dagelijks rijen voor de Israëlisch-Jordaanse grens staan, om hun "bezette" gebied te ontvluchten... We horen nooit over pogingen van "palestijnen" om te emigreren... Gek he?

0
6 weerman

@6

"Het deel wat aan Joden werd toegewezen, werd geaccordeerd via de VN."
De VN erkende Israël in 1949. Israël zelf heeft nooit haar officiële grenzen bekend gemaakt, ook niet bij de stichting. De VN erkende Palestina in 2012. Geen idee wat met je eerste zin beoogd.

"Ze mogen zelfs naar de Israëlische ziekenhuizen". Als bezettende macht is er de zorgplicht voor burgers in bezet gebied, het is dus niet meer dan normaal dat patiënten naar een buitenlands ziekenhuis mogen als er geen hulp gevonden kan worden binnen het bezette gebied.

Verder ga je natuurlijk niet je land vrijwillig ontvluchten om het over te geven aan een stel van origine Russische, Amerikaanse of Europese maar nu Israëlische staatsburgers, het zgn.kolonisten tuig.

Je nonsens over emigratie en vluchten laat ik maar even. Ik zou zeggen lees eens wat over Palestijnen in het buitenland.

21
7 Hendrianus

@7
Veel "palestijnen" maakten dat ze wegkwamen toen ze hun land voor veel te veel geld aan wat kolonisten hadden verkocht. Er zitten duizenden welgestelde "palestijnen" (gewoon arabieren hoor) in Amerika, nadat hun ouders/grootouders die grond hadden verkocht...
En veel van die "palestijnen" zitten gevangen in kampementen in naburige arabische landen. Zonder paspoort, zonder vluchtelingenstatus, want dat krijgen ze niet van hun vredelievende, arabische moslimbroeders. Want een paspoort en erkenning als vluchteling zou indirect de erkenning van Israël betekenen, en dat willen je arabische vriendjes niet, met al hun Jodenhaat.
Je kiest verkeerde vrienden, Hendrianus! Dit zijn lui die niets geven om Mensenrechten en om 'vluchtelingen'... Ze chanteren de wereld met die lui.

Maar dat weet je allang, hmm?

En wie denkt dat dat 'onzin' is; leze dit:

http://www.franklinterhorst.nl/De%20zwendel%20over%20de%20Arabische%20vluchtelingen.htm

Lees eens wat anders dan alleen je "palestijnse" propaganda, H!

0
8 weerman

@8 weerman

Op de schrijfsels van de religieuze fanaticus Franklin ter Horst ga ik niet in.

Verder heb ik al meerdere malen aangegeven dat ik vind dat de Palestijnse vluchtelingen die niet in Israël, Gaza of de bezette gebieden verblijven opgenomen moeten worden als volwaardige staatsburgers in de landen waar zij nu wonen.

21
9 Hendrianus

@9
Jij hoeft er ook helemaal niet op in te gaan. Ik geef zo'n link niet voor jou, want jij bent allang 'verloren' en een vijand van Israël. Daar besteed ik de moeite ook niet meer aan; tijdverspilling en zinloze acties. Nee, ik geef ze voor al die anderen die eerst denken dat jouw woorden nog enige nuance en waarheid bevatten. Ik geef ze ook de andere visie en inzichten. Dat jij die link wegzet als "schrijfsels van een religieus fanaticus" zegt al meer dan voldoende. Inhoudelijk heb je er niets tegenin gebracht. In al die jaren niet! Dat is jouw zwakte, namelijk. Je hebt geen weerwoord tegen zelfs een "religieus fanaticus". Dom dom dom!

Fijn dat ook jij vindt dat die "palestijnen" gewoon een paspoort zouden moeen krijgne. Maar dan valt die hele miljoenenindustrie, genaamd "Palestijnse vluchtelingen", in het water en kunnen de vele arabieren-met-macht er niet meer met het ontwikkelings- en steungeld vandoor gaan. Die mensen worden door hun eigen broeders gegijzeld en benadeeld. Al ruim 70 jaar gelegaliseerd bedrog, verduistering, flessentrekkerij en oplichting van de halve wereld. Door die arabische vriendjes van je.

1
10 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

1 minuut geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter Alexander - Das Tu Ich Alles Aus Liebehttps://youtu.be/0XTPrSijsZo?si=c2hvqBnp8KJ_KEAb...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is die bruinrechtse Kamervoorzitter Martin Bosma....

6 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor mensen....

13 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor niemand....

14 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Verdedigen doe je op je eigen grondgebied, Ali;niet door je buurland binnen te vallen en de bevolking te verkrachten en te vermoorden.Wat...

26 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

29 minuten geleden geplaatst door Immanuel

NK. App
Detroit ListcrawlerGif De SexePornos ExtremoPesquisando PornôHot XxxLiterotica.fomChat PornPornô ClubeSlimthick LatinaDesi Free Porn VideoAsian SexgamesTaboo Tube PornSexe FilmAlexis AndewsSexy Cartoon PornIndian Porn MeRomantic Scene With SexForced Bisexual FemdomShopfylter PornVibtage XxxBarely Legal Teens PornImgur PornographyLauren German PornDesi Xxx XhamsterWww Sex VidiyoFroced XxxTyra Tinley楼凤网TgstorysitePornhub.comqqRocktplay6Paisley PorterAnnie CruzTrippie Bri Leaked OnlyfansJosephine Jackson PornAsshole Licking FemdomJapan Porn UncensoredDirty-tinaLoni Anderson In The NudeMia MalkivaFemale Body Builder NakedHot Named TeensWet Puss YgamesLndian Lesbian PornChubbymature PornLactating Lesbians PornXxxxcxxcBit Tit Step MomSex Video VerginErocom TvAnime Porn UncenserdThe Fappening.blogspotIxxxs PornXxxpakistanChicks With DickesMen On The Nude BeachSunny Leone With Johnny SinsBbc For GrandmaPorngaeRajasthan Ladies SexHot Rashmika MandanaLesbian OrgiesBrazzers Full Movie DownloadHijab Hookup Porn情色 片Lady BonersSlayhilXnxx MonAngel BimboXxx PotnNovinhabucetudaMha NhentaiBoobs GrabToonily.conAmateursexeFull Hd Pron VideoSexiest Kim KardashianEtuzan JakusuisCarton Porn VidsSubmissive BratPornografia SitesWhat Is AutofellatioIndian Aunty Porn PicsXxx Bengali AuntyEnglish Sex ComedyFree Lesbian Porn VideodMom Massege PornAv 日本Porn JaponaiseKhalifa Ki SexyIndan SexxGoldenageofpornGujarati Sex VideoOld Man Fuck Teen GirlTamil Sex Video OnlyThe Gay PornNee ShiyoSexy Porn PicsEnglish Sex XxxCurvy EroticMamatha XxxSharon White PantyhouseNude Scene Game Of ThronesEnormousdickVirtualpornVirtualrealtransWhat Does Sodomising A Woman MeanMature EroticEsterbronKangana Ranaut Sex SceneJapanese Porn MassegeFilm Sexs JapaneseKimberly PornAsmr Blow JobThe Best Porn SitesBest Porn Sites FreeMahnwa 18+Nila Kunis NakedWww Beeg Vedio ComDesi Erotic SexLovense VibratorNaukar PornJapanese Porn.comP O R N CartoonSite Porn BrasileiroAbigail Spencer MasturbatingSex Video Tube ComHd First Night Sex VideosFist XxxOnlyfans ThotsMr Hankey ToysLarino Gay PornPregnant Sex Video ComEbony MystiquexxxNew Porn Big BoobsSwathi Sex StoriesBananasuckingHorny Lesbo PornBarepuntingLinda Blair PlayboyRetroporn PicsIndian Feet MistressOctavocXxx Vid TumblrPorn PwagEmma Kotos SexAlexa Bliss BoobsGim Xxx VideoPornhub OrgAdivasi Porn