De Gerformeerde Gemeente Arnhem vond vanmorgen een regenboogvlag op de stoep.
Volledig scherm
De Gerformeerde Gemeente Arnhem vond vanmorgen een regenboogvlag op de stoep. © Guus Wopereis

Regenboogvlag getekend op stoep bij Gereformeerde Gemeente Arnhem

ARNHEM - Dinsdagmorgen was het daar ineens, een grote regenboog van stoepkrijt, midden voor de deur van de Gereformeerde Kerk in Arnhem. #antinashville staat erbij geschreven, en #love4all. Een paar uur later was het tekenwerk alweer zorgvuldig van de stoep geschrobd.

32 reacties

  • Burger

    5 jaar geleden
    Wat is er mis met een sprookjesboek en daarin geloven?
  • Josefien

    5 jaar geleden
    Juist omdat je het Nashville gedrag ondertekend hebt, wil je het  weg halen! De regenboogvlag staat immers symbool voor acceptatie van  LHTB-ers!
  • Wimke

    5 jaar geleden
    Het geweld tegen lhtb-ers komt voor het grootste gedeelte uit de moslimhoek, en anti-homo preken zijn ook wekelijks te horen in verscheidene moskees. Daar hebben zij geen verklaring voor nodig.
  • Maartje

    5 jaar geleden
    Omdat de APV van Arnhem meldt dat je geen water op de grond mag werpen of storen of te laten lopen bij vorst of dreigende vorst. Daarnaast, waarom zou je dit kunstwerk weghalen als je het Nashville verdrag getekend hebt? Dan heb je toch geen ruggengraat om dit diezelfde ochtend weg te halen? Dan zou je trots moeten zijn op je getekende verdrag en niet dit verwijderen. 
  • Titus

    5 jaar geleden
    Dat kun je niet menen! Alleen om nageslacht te verwekken mogen mensen geaccepteerd zijn? Als dat waar is zou méér dan de helft van de  nu bestaande mensheid geen recht van leven hebben? Dat is er de consequentie van! "Gods woord" naar de eigen mening vertalen, betekent dat het  Gods woord niet meer is!