DE WERELD NU

Crowdfund? – De wet geldt niet voor iedereen – in Amsterdam

deradicalisering, Amsterdam

Het is diep treurig, een constatering als “de wet geldt niet voor iedereen”. Dat is nu juist wat een land bij elkaar houdt. Zou moeten houden. Maar de Republiek Amsterdam trekt een lange neus en politiek Den Haag zucht eens. En betaalt er ook nog voor.

Dat er geen beter voorbeeld bestaat om politiek Den Haag uit te lachen en te doen waar je zelf zin in hebt schijnt men in politiek Den Haag nog niet te beseffen. Maar zoals Amsterdam de boel flest begint school te maken. Dat de overheid steeds vaker een steeds hoger prijs zal moeten betalen om nog iets van gezag uit te oefenen, is een zekerheid waar je echt niet steeds bewijs hoeft te zoeken. Het is een wet van Meden en Perzen dat gezag in ontbinding autoriteitsverlies betekent. Steeds vaker nemen gemeenten een loopje met wat de nationale overheid zegt om de emoties van hun eigen burgers te steunen. Die ze zelf niet durven confronteren met de harde waarheden van het leven.

De gemeente Amsterdam maakte vandaag bekend dat het eigengereide besluit om 500 uitgeprocedeerde asielmigranten te huisvesten en uitgebreid te ondersteunen – zonder enig landelijke goedkeuring – de stad komend jaar 11 miljoen gaat kosten. €20.000 per patiënt. 7,7 miljoen is tot dusver in de begroting gedekt, en over de rest moet de gemeenteraad nog delibereren. Oh, en de plaatselijke führer onderhandelt nu ook met het Rijk over aanvullende financiering als pilot-project. Hij wil een paar miljoen. Smoes: als het gezien wordt als een landelijke vreemdelingenvoorziening (LVV) wil de rijksoverheid er wel geld in stoppen.

Waarom niet? Omdat deze mensen zijn uitgeprocedeerd. UITGEPROCEDEERD!! Dus daarvoor tuig je niet opnieuw een landelijke vreemdelingenvoorziening (LVV) op. Die pak je op en je smijt ze het land uit. Handhaven noemden we dat vroeger. Moeilijk woord, weten we. Maar zuchten doe je maar in je eigen tijd.

Niet alleen doet politiek Den Haag dus niets tegen de kleuters van het stadsbestuur die ‘spelen met geld’. Ze sanctioneren het zelfs achteraf om maar niet op te hoeven treden. Vorige maand grapte ik al dat Nederland zich maar snel van Amsterdam onafhankelijk moet verklaren. Mooi dat het tijd wordt. Aangezien de regering in die zin geen stappen ondernam, gaan we er als land weer een aanzienlijk aantal euro’s op achteruit – nog afgezien van het feit dat die 500 loslopende nieuwe Amsterdammers zich mettertijd over het land zullen mogen verspreiden. Want als de regeling afloopt zitten ze onder de vlag van We are here ergens in opnieuw een versgekraakt pand, net zo lang tot ze alsnog een papiertje krijgen dat ze mogen blijven. Toch.

Het is de hoogste tijd een crowdfund te beginnen om de staat een proces aan te doen wegens niet handhaven. Net zoals Urgenda deed, waardoor we nu met die klimaatwaanzin zitten. Het moet echt maar eens afgelopen zijn.

Ergo:


Gezocht

Jong jurist (afgestudeerd) die naam wil maken. Voor het dagen van de staat om haar verplichtingen tegenover de burgerij na te komen.

Jurisprudentie beschikbaar.

Financiering te regelen via zelf opzetten crowdfund, waarmee eerst stichting zal worden opgericht voor verdere ondersteuning.

Eeuwig diepe haat door de boven ons gestelden & de MSM gegarandeerd.

Ondersteuning – door werven van vrijwilligers.

Verdere carrière perspectieven: Moeizaam. Wij adviseren u na het voltooien van deze zaak de politiek in te gaan.

Aanmelden bij Veren.of.Lood.nu@gmail.com

Kennis van crowdfundacties strekt tot aanbeveling.

6 reacties

  1. carthago schreef:

    Heel belangrijk artikel ,thnx hannibal.Verneem graag wanneer de funding start.

  2. Gerrit Joost schreef:

    Natuurlijk doe ik mee! (een muur rond Amsterdam)

  3. Ben schreef:

    De voormalige stadsdeelraad Osdorp aan de Pieter Calandlaan is enkele jaren geleden voor € 1,8 miljoen verbouwd om 150 van die uitgeprocedeerden te huisvesten.
    Mijn broer had daar een appartement gekocht, alleen maar ellende, diefstallen, inbraken, nachtelijk geschreeuw, handel in gestolen fietsen en scooters.
    Na bijna 2 jaar zijn ze eindelijk elders gehuisvest.
    Kosten schoonmaak en herstel van beschadigingen en geroofd meubilair € 300000,00.
    Niets is te gek voor links om liegende en bedriegende gelukszoekers hier te houden.

  4. AWM Derksen schreef:

    Ongeveer 60 jaar geleden zei een RK priester mij dat “de wet geldt niet voor de rechtvaardige”; dat zou ergens in de bijbel staan. Dat was voor mij uiteraard een geliefde spreuk (!), maar kon het niet terug vinden. Later vertelde een dominee mij dat het in de geest van de bijbel was.
    Het Amsterdamse bestuur zal zich zelf dus wel erg rechtvaardig vinden…

  5. Ernie van de Wal schreef:

    @AWM. Rechtvaardigen hebben de wet niet nodig om hen in toom te houden maar wettelozen en opstandigen hebben zo een beteugeling nodig.
    Dit zal een logischer invulling zijn van wat die RK priester u vertelde.

    Het 020 gemeeentebestuur heeft geen ander idee van haar daden dan haar waan van de dag. Op enig moment botst dat vanzelf wel met de realiteit. En dat gaat het huidige 020 bestuur dan ook de kop kosten.

  6. Niets is wat het lijkt schreef:

    Ik stel voor dat alle personen die vinden dat illegalen, bootmigranten, uitgeprocedeerden, ongedocumenteerden, transmigranten, krakers enz. in NL ruimhartig moeten worden opgevangen, de financiering daarvan VANAF NU middels crowdfunding in EIGEN KRING regelen en de rest van NL daarbij met rust laten.