Deze honden springen een gat in de lucht!
Volledig scherm
Deze honden springen een gat in de lucht! © AD/Privéfoto's

Sneeuwpret in het hele land in beeld

Op steeds meer plekken kleurt het landschap wit. Kinderen, volwassen, maar ook katten, honden en konijnen genieten van de centimeters sneeuw die vandaag in Nederland vallen. Honderden lezers stuurden een foto in, hieronder een selectie van de vrolijkste kiekjes. 

  1. Pegida-voorman aangehouden in rechtbank omdat hij met koran aan hondenriem slingert
    update/met video

    Pegida-voor­man aangehou­den in rechtbank omdat hij met koran aan hondenriem slingert

    Pegida-voorman Edwin Wagensveld is woensdag aangehouden in de rechtbank in Arnhem, nog voor zijn rechtszaak begon. Hij kwam daar om zijn gebiedsverbod aan te vechten, maar slingerde tegelijkertijd een koran aan een hondenriem in het rond. Hij overtrad hiermee het noodbevel dat hem eerder werd opgelegd. Volgens de gemeente is Wagensveld een mogelijk doelwit van de organisatie achter de recente aanslag in Moskou.
    Arnhem
  2. Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Na belletjes van meerdere boze klanten uit Amsterdam trok een groothandel vorige zomer aan de bel bij z’n bezorger. Want waar bleef hij met de beloofde bestellingen? De chauffeur bleek op eigen houtje nog bezig met bezorgingen in het oosten van Nederland. Na meerdere waarschuwingen moest de man zich binnen twee uur op het kantoor melden, anders kon hij zijn spullen inleveren.
    Zoetermeer