door Havermout in Economie  ·  32 Reacties

  • 4
  • 627x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hou er wel rekening mee dat als er velen een dergelijke lening afsluiten de rente in de tussentijd omhoog gaat bij een regering waarbij 1 van de kabinetspartijen in zit.

0
1 Voorzittershamer

Lenigen worden altijd met veel liefde aangeboden. Uitkijken dus!

0
2 shym

** gebruiker verwijderd **

Blijf alsjeblieft aan het gas u wordt belazerd door te denken dat u goed bezig bent voor het milieu , in minimaal 6 landen in Europa wordt het gas juist als milieu maatregel aangelegd in die landen .

3 verwijderd682241

Nee dank u

0
4 Interessant

en ik maar denken dat het voor bestaande oudere woningen een veel duurder en uitgebreid proces is... maar nee die mogen het tot nu toe helemaal zelf oplossen.

0
5 beertje36

@3 ..u wordt belazerd..

Vertel eens wat nieuws.
Het energielabel en al die onzin er omheen is 1 grote farce.
Daar deugt werkelijk helemaal niets van.
Er dient te worden uitgegaan van het aantal m2 die met de buitenlucht in aanraking komen, maar ze gaan uit van het aantal m2 vloeroppervlak.
Daarnaast blijkt er een gigantisch verschil te zijn tussen het theoretische verbruik ten opzichte van het werkelijke verbruik.
Met het G label scheelt het 50%.
https://tinyurl.com/ybafme3g

1
6 in holland

Gestoord

0
7 Placon

Hoe hoog zou die lening dan zijn, wat kost het dan om je nieuwbouw woning alsnog aardgasprijs te maken ?

0
8 Marrie

Als ik goed geinformeerd ben is dat fonds helemaal niet zo voordelig... Ze schrijven een stappenplan voor en per stap wordt een deel vergoed. Je krijgt 10 jaar om het terug te betalen. De rente wordt gesubsidieerd door de overheid.

0
9 ObJener

@8

Van mij kan je aan het gas (blijven)
En laat je vooral niet gek maken, want het is alleen een spelletje van Amerika dat middels gas fraction, een zeer vervuilende manier van gas winnen, hun gas aan ons willen slijten.
Amerika wil zelfs sancties opleggen bij die bedrijven die nu de pijpleiding vanuit Rusland met 1.200 km verlengen en het gas 30% goedkoper kunnen leveren dan Amerika.
Daarnaast heeft Noorwegen al aangegeven dat zij bereid zijn om gas aan ons te leveren.
En omdat Rutte cs aan de leiband lopen van Amerika is 1 + 1 dus ongeveer 3.

0
10 in holland

@9 De rente wordt gesubsidieerd door de overheid.

En wie betaalt dat dan uiteindelijk?

0
11 in holland

Als het nieuwe huis geen rijtjeswoning is zou ik een hoog rendement cv ketel op olie kiezen.

Je bent dan niet afhankelijk van beslissingen van politici.

0
12 JanHaring

@12 Als het nieuwe huis geen rijtjeswoning is zou ik een hoog rendement cv ketel op olie kiezen.

Inderdaad.
Oliestook blijkt 60% goedkoper te zijn dan opgedrongen warmtepompen
https://denhaagtekijk.wordpress.com/2018/09/26/oliestook-blijkt-67-goedkoper-te-zijn-dan-opgedrongen-warmtepompen/

0
13 in holland

En zou het ook omgekeerde werken, dat als je een nieuwbouwhuis koopt zonder gasaansluiting, je een lening kunt krijgen voor de aanleg van een gasleiding.

2
14 Marrie

@10 “Daarnaast heeft Noorwegen al aangegeven dat zij bereid zijn om gas aan ons te leveren.”

Klopt maar met de huidige infrastructuur kunnen zij maar maximaal 25% van ons totaal gasverbruik leveren. Dus voordat we helemaal over zouden kunnen op Noors gas, moet er nog voor vele miljarden geïnvesteerd worden

1
15 Rare Rakker

@15
Dan gaan we wel naar Poetin.
https://pbs.twimg.com/media/DvhqLPQXQAE-kIY.jpg:large

1
16 in holland

@15 Mooi dat ze 25% van ons totale gasverbruik kunnen leveren, meer dan genoeg om alle huishoudens (die dat willen) van gas te blijven voorzien.
Geeft wat meer tijd om met goede plannen te komen om uiteindelijk alle huishoudens van het gas af te krijgen.

2
17 kdekat

@16 Dat vind ik persoonlijk niet een goed idee. Rusland heeft al wat vieze trucjes uitgehaald omtrent het gas in Oekraïne. Ineens de prijs gigantische verhogen, niet mee eens dan gas afsluiten. Rusland heeft arbritragezaak verloren en moet 2,6 miljard aan Oekraïne betalen. Maar dat doen ze niet, in plaats daarvan sluiten ze voor straf het gas af. En met Nederland, onderzoek naar MH17 wordt niet gewaardeerd dus importstop op Nederlandse bloemen. Rusland chanteerd dus flink, vooral met het gas

6
18 Rare Rakker

@17
Je moet helemaal niet van het gas af willen zoals @3 aangeeft.
Jij bent het ideale slachtoffer van die groene Khmer.

Hopelijk hebben de kiezers het besef op 20 maart dat het vervangen van politici makkelijker en goedkoper is, dan het vervangen van hun auto voor een elektrische, of de cv vervangen voor een warmtepompinstallatie.
https://pbs.twimg.com/media/DvSI8WDXcAAFhKR.jpg:large

1
19 in holland

@18 Rusland chanteert dus flink

En jij denkt dat Amerika dat niet zal doen met die labiele president?

1
20 in holland

@11 de burger betaalt!

0
21 ObJener

@19 Ik wil helemaal niet van het gas af en dat gaat voorlopig ook niet gebeuren want dat kan helemaal niet. Wat wel een probleem is dat de hoeveelheid fossiele brandstoffen niet oneindig is en er uiteindelijk iets moet komen in de plaats daarvan. Voor mij een dringerder reden voor de energietransitie dan C02 reductie.
De plannen die men nu heeft (iedereen aan het warmtenet, warmtepomp en electrische auto) gaan naar mijn mening nooit werken, zeker niet voor 2030.
Ik wil helemaal geen warmtepomp of electrische auto, buiten het feit dat ons stroomnet de hoeveelheid stroom die daarvoor nodig is helemaal niet (zonder regelmatige stroomuitval) kan leveren. Er zijn nu al gebieden in Nederland waar een stop is op de aanleg van zonnepaneel parken omdat daar het stroomnet de capaciteit niet voor heeft.

0
22 kdekat

Let op, lenen kost geld.
Zo is toch de slogan?

0
23 JohnZero

Hoop dat Nederland nog wakker geschud kan worden om die kartel partij van Mark Rutte weg te stemmen of het liefst eigenlijk verbannen naar hun zo 'oh trotse USA. Kunnen wij onze Nederlandse soevereiniteit weer herstellen en handel drijven met landen die geen volledige puppets zijn van de USA (Canada, Australië, UK en Nieuw-Zeeland), en steeds meer landen als Japan en Frankrijk die onder Amerikaanse jurisdictie en druk staan vertonen weerstand, dus genoeg keus buiten die landen heen lijkt mij.

Bovendien voor de oplettende mensen zijn Rusland en China eigenlijk door de USA niet meer te stoppen, de dollar zal onvermijdelijk zijn dominante plaats als universele koers verliezen en zal moeten concurreren met andere grootmachten op een wat meer "eerlijke manier van handel" dan nu, zullen we maar zeggen.

Het is nog niet te laat hoop ik om deze hele "van het gas af" en klimaatakkoord gekte te stoppen.
We hebben onze Nederlandse soevereiniteit inmiddels al verloren aan Brussel, zitten met het Marrakech pact en klimaatakkoord en iedereen die het zich later financieel niet meer kunnen veroorloven (omdat alles alleen maar duurder gaat worden omdat de super rijken zich in een hefboom effect bevinden) worden de minder gelukkigen geketend aan schuld en rente (American slave 1.0) en zodadelijk gaan we American-Dutch slave 2.0 zien, als we lamme schapen blijven.

De wereld is groter dan alleen handel met de USA en kunnen we misschien net als vroeger onze onze belasting geld weer besteden aan bv onze kennis economie, innovatie, techniek, productie ed ipv ons land afhankelijk maken van multinationals en bankiers.
Duurzame technieken als de warmte-pomp en zonnepanelen zijn bovendien nog niet eens economisch rendabel en commercieel uitvoerbaar om volledige huishoudens te voorzien, misschien als je oneindig veel geld hebt...

Rusland heeft nog gas voor 200 jaar... en verkoopt het graag goedkoop omdat ook zij een economie hebben en moeten overleven, zij houden alleen als het ware geen pistool tegen je hoofd om het kopen af te dwingen zoals de USA dat wel doet. De sancties hebben alleen maar bewezen dat Rusland meer onafhankelijk wordt en het Westen eigenlijk helemaal niet nodig heeft hoewel we het beide economisch zoveel beter zouden doen als we gingen handelen met Rusland, China en ander omringende landen.

Dus geen reden om van het gas af te gaan en ondertussen de duurzame technieken zich lekker verder laten ontwikkelen totdat het efficiënt genoeg is.
En misschien kunnen we dan wel die 900++ miljard dat gemoeid is in het klimaatakkoord (en iedereen een financiële slaaf zal maken), investeren in nuttige dingen zoals men vroeger deed voordat Mark Rutte en zijn bende kwam. En dat is onze kennis economie, productie, techniek en innovatie. Of meedoen met het Nord-Stream 2 project en China's nieuwe Silk road, om maar iets te noemen

0
24 OpstruuN

Een lening "krijgen"???
Wie houdt wie voor de gek?
Meen tóch begrepen te hebben dat alle nieuwe huizen aardgasvrij zouden worden opgeleverd, óf was dat nóg niet aan de klimaattafels besproken, dat er óók nog nieuwe huizen zijn die nog opgeleverd moeten worden?
Stem deze idioten weg in maart, die deze idioterie maar promoten.

1
25 Strongoli

@22
"Wat wel een probleem is dat de hoeveelheid fossiele brandstoffen niet oneindig is en er uiteindelijk iets moet komen in de plaats daarvan."

U hebt niet opgelet op school.

Aardolie waar fossiele brandstoffen uit gedestilleerd worden ontstaat uit vergane resten van organisch materiaal. Het omzetten van de organische resten naar aardolie is een langzaam proces, maar plankton dat vandaag is gestorven kan onder de juiste omstandigheden het basismateriaal zijn voor aardolie die over miljoenen jaren gewonnen kan worden.

Zolang er leven is op onze planeet zal er ook nieuwe aardolie ontstaan.

Uw stelling dat aardolie een eindige energiebron is, is dus niet juist.

4
26 JanHaring

@24 ++++ u begrijpt het.

0
27 Eric

Zijn ze in Den-Haag echt zo dwaas om te denken dat Nederlanders zich massaal in de schulden gaan steken om aanzienlijk aan comfort in te boeten?

0
28 Bokkerijder

En dat alles omdat onze Regering onder Amerikaanse Druk niet aan het Russische gas wil, en dat dan 'verkoopt' als zijnde een klimaat maatregel … het is toch wat in dit NEP Nederland...

0
29 mightimouse

@28 ..en wat denk je dat je bij verkoop voor je huis extra vangt als je er 50k aan isolatie en dergelijke instopt?...

juist ja... die kosten krijg je er nooit meer uit.

0
30 beertje36

Pas op! Lenen kost GELD..... @30 Inderdaad krijg je deze investering bij verkoop never nooit meer terug.

0
31 TouchScreen

Starters kunnen dat makkelijk bijlenen voor hun koopwoning............NOT

0
32 hopefully

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

3 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Aunty Sex Video Aunty Sex VideoIndianmomxxxSiri Porn VideosBrother BfMexican Hairy PussysSharon Tate NudePorn Bisex OrgySophia CastellosGlori Hole VideoKeralsexMallu Sex DownloadIndian House Wife FuckStrangleressFirst Time Having Sex PornPornograf IaDeepthroating TeensHigh Speed SexAnna Fairs NudeRomantic Porn Videos DownloadShes Gonna SquirtStuffer 31Summer Hart JoiParadosehillForum AcompanhantesPorn Gay BlackedLena NicoleIvanka Trump SexyBrazers Mom ComKindgirlspornMarina MuiKuukowPorn VidoBhabhi Ji Porn VideoPorn TeamsteeMulheres De Animes NuasBella Shepard NudeSkyexsummersXxxpoanBrutalx PornNegrita FolladaSpied On NudeOfficer GangbangFemale EwcortJapanese SexoPorn With SongCaley Cuco NakedHentaizapArabs SexsHd Sexy Video GirlHola 18Mom Son Dad PornTiktok PornvideoT F GamesWebtoon érotiqueBf Hindi BfCaballo Mujer SexoMia KhalRecurdbateSexual DockingVivian Fox PornPorn Hub RokuCelebrities That Have SextapesPorn BizzaroElizabeth Debicki NudeCheri DevilleAparna SexTrueanal ComOral FuckAccidental PenetrationCams MfcFilme PronoShakira PornôHq PornrXnxx Big PussyTamil Sex GroupMompov LaurenPorn At CampJacqueline Fernandez Porn VideoHindeexxxXnxx Bhai BehenBollywood EroticEbony LapdanceOnly Fans XxxAsemaletube.comFutinari PornPornotransexuelPorn Xyz ComAmateur HanjobShalu Menon XnxxChudakkad VideoWhicked Whims ModGone Wild Audio RedditBokep Live StreamingXxn Desi VideoCheating Sex ComHannah Waddingham TitsJasmine LaurenWww.fuq ComFemdom KissingPornstar JoiFucing MassageMoney Shot Films PornHelene ZimmerSexy Photo SexEdging Challenge PornStepmom Jerking Me OffNaughty NachinimaKam SexLicking ThighsIndian Hot Aunty FuckBalance Ta NideSokkaSocial.media GirlsXnx Desi ComMilfblowjobsLesbian Cuckold PornSquirt In My MouthTeacher HentaisBob_d3dSunny Leone X MovieLeaked Snapchat VideosWw Sex Com IndianFree Adult PornPorn MadrastrasGif TittsNaked BlondesHorny Lilly TamilXxx Video Sony LeoneBig Booty Anime Porn日本 成人 视频Xxx Sex Video SongAmber IvysSwaping PornReddit WincestI Sext ChatAmateure PornsDirtirouletteBeurettes PornosLilly Jamesفيلم سكس امريكايىVicky StarknudeSex Video Full Hd 4kReal Hardcore Sex VideosFallout 4 Nude ModsFree 3d Porn GamesAnna Rajan HotMarathi Sex Marathi Sex Marathi SexDiablo Lilith PornSexo Pornografia VideosArtificial Intelligence Porn Game