door Havermout in Politiek  ·  47 Reacties

  • 17
  • 1078x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 bosco

Dat hele asielbeleid is een compleet groot toneelstuk, van een ongeloofwaardige overheid.

1
2 Marrie

Dat kunnen ze helemaal niet omdat dit in strijd is met het coalitie/akkoord.
Verkiezingsretoriek!

1
3 WHuls

Weet iemand op welke dag dat baantje in Brussel voor Rutte precies vrijkomt? Vanaf die dag hebben we veel minder van dit soort "spanning opwekkende berichten". Dan is het kabinet namelijk al gevallen en kan Rutte zonder al te veel imagoschade naar zijn droombaantje.

1
4 xtremy

De betrouwbare politici in Den Haag gaan weer 180 graden draaien want de verkiezingen naderen weer. Het is en blijft eigenlijk een zielig beroep waarin jezelf totaal je eigenwaarde en geloofwaardigheid verkoopt.

1
5 Dissident

Ze hebben weer wat gevonden om kiezers te trekken. In dit geval de zielige vluchtelingen kinderen.
Bah wat laag om op deze manier kiezers te trekken. Trap er niet in want je wordt belazerd waar je bij staat. De NGO's gebruiken ook altijd zielige kindertjes om geld te krijgen de politiek doet het nu om stemmen te winnen. Wat doorzichtig.

1
6 jdj

Verkiezingen binnenkort? Wat een stelletje hypocrieten.

1
7 Hochiplush

Dan gaan ze hier naartoe komen met een toeristenvisum, kind hier geboren laten worden, Nederlander, mag niet uitgezet, ouders ook blijven, want die moeder van die twee uit Armenie is ook stiekem NL weer binnengelaten. En er wordt nu gezorgd voor een startkwalificatie voor illegale jongeren, en hele groepen illegale volwassenen worden gehuisvest en bejegend alsof ze legaal waren, althans in Amsterdam.

Precies hetzelfde als Sanctuary Cities in US, zoals Los Angeles. Daar mogen ze zelfs stemmen voor alle verkiezingen. Hier mogen ze stemmen voor de gemeenteraad. Geen wonder dat Amsterdam er zoveel mogelijk een adres in Amsterdam wil bezorgen, nu de globalisten in het zadel zitten hier.

1
8 Wendel

Laat maar klappen.
Aan dit zooitje die nu regeren is een en al ellende.
Dus klap maar.

0
9 annie

@9 geloof je het zelf ? achterkamertjes liefde is niet te doorbreken.

1
10 Jan van Gent

Zsm laten klappen.

0
11 Bram brabant

Op zich hebben CU en D66 hier een goed punt (en misschien Buma ook wel, als hij ten minste eens een standpunt durft in te nemen).

Je moet geen kinderen nu uit gaan zetten, terwijl er zo meteen misschien besloten wordt dat die kinderen mogen blijven. Los van of je voor of tegen zo'n kinderpardon bent, heeft niemand wat aan dat heen en weer slepen en de onduidelijkheid.

Dat brengt ons ook meteen bij de hoogste prioriteit: men moet men dus eens een keer duidelijkheid gaan geven. Gisteren zijn er weer 117 mensen verdronken omdat men in de politiek maar ambivalente berichten uit blijft zenden, zodat mensen de oversteek blijven wagen. Het gaat hier verdorie om mensenlevens, dat gekibbel en de onduidelijkheid en het opportunisme die dat meebrengen, moeten maar eens afgelopen zijn. Toon eens wat daadkracht en maak een keuze:

1. Geen kinderpardon, gewoon streng de regels naleven (want die zijn er ook niet voor niks).
2. Wel een kinderpardon, (en het risico lopen dat anderen er ook vanuit gaan dat ze misschien toch wel later voor een regeling aankomen als ze in eerste instantie geen recht hebben op asiel.)

Omdat je bij optie 2 alsnog bezig blijft, zou ik zeggen, kies 1. Dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Maar goed, begin überhaupt daar in Den Haag dus maar eens met voor één duidelijke optie te gaan, dan zijn we al een heel stuk verder.

27
12 progressiefliberaal

Hoeveel kinderpardons moeten er dan nog komen?

0
13 Querulijn Xaverius,

Klimaatakkoord, kinderpardon ... het broeit wat in DH.

0
14 JackKropotkin

Pardon ik heb mijn kind jullie kant opgestuurd als ze mag blijven komen wij ook gezellie naar uw welvarend landje !

0
15 Jan van Gent

* Verwijderd door de redactie *

16 Captain Hero

Die Robot Jetten heeft toch geen standpunten hij is geprogrammeerd met kunstmatige intelligentie en elke vorm van empathie ontbreekt bij robots.

0
17 welofniet

@16
Precies dat is de truuk. Je stuurt je kinderen op een rubberbootje deze kant op, en hoop dat ze heel aankomen. Dan weten de ouders dat zij binnenkort met de rest van het gezin, en natuurlijk opa en oma ook deze kant op mogen komen.
Ze misbruiken hun kinderen hiervoor met de wetenschap dat de kinderen kunnen verdrinken tijdens de tocht. Dit is vanuit de ouders misdadig gedrag waarvoor ze in plaatst van een verblijfsvergunning een gevangenisstraf zouden moeten krijgen.
De ouders hebben het er waarschijnlijk voor over om hun kinderen aan het gevaar blood te stellen, zodat ze hier kunnen genieten van hun uitkering met de diverse toeslagen en gratis zorgverzekering. Plus dat ze mega veel cursussen mogen doen, zoals taart bakken, tekenen, muziekinstrument spelen, pottenbakken etc. Dus cursussen die geld kosten, maar waar ze verder niets mee kunnen, maar waar ze wel extra geld voor krijgen.

0
18 Niet wit niet zwart

@18 moet zijn @15

0
19 Niet wit niet zwart

Kunnen we misschien in mei samen met de EU ook NL verkiezingen houden. Dat zou geweldig zijn.

0
20 niet-alles-geloven

Het is natuurlijk vreemd dat de VVD een onderzoek heeft ingesteld naar de onmogelijke eisen om in aanmerking te komen voor een kinderpardon maar intussen kinderen blijft uitzetten omdat ze denken dat de PVV en FvD er baat bij hebben als er een tussenstop ingevoerd wordt..Met andere woorden politiek bedrijven over de rug van kinderen die hier geboren zijn of hier jaren wonen.

12
21 jantje van leiden

Dat gedoe over asielkinderen heeft de VVD aan zichzelf te danken.Want na jaren verantwoordelijkheid genomen te hebben zijn de procedures nog steeds te lang en blijven asielkinderen te lang in het ongewisse over hun toekomst.

3
22 jantje van leiden

Die globalistenpartijen zijn niet te vertrouwen, alles voor de wereld niks voor de eigen bevolking, stem ze in maart weg.

3
23 DNEUS14

Er zou een verbod moeten komen voor de binnenhuppelaars om tijdens hun procedure een kind te verwekken.

2
24 gaulette

Sja -- van D66 kun je het verwachten dat die hun standpuntwn als de wiedeweerga verlaten.
Kiezersbedrog is hun niet vreemd.
Dat hebben ze al vele malen als een beproefd wapen in verkiezingstijd ingezet.
Integriteit is hen dan ook volkomen vreemd.

Dus op jacht naar zetels -- deinzen ook zij niet terug om weerloze kinderen te gebruiken.
Hopelijk maken al die kinderen zich niet blij met een dooie mus.
Het is nog maar een voorstel.
Er wordt een commisie gevormd -- die zeker tot aan de zomer nodig heeft om met een advies te komen.

Bedrog van de bovenste plank dus.
Ná de verkiezingen houden ze zich weer allemaal aan het regeeraccoord.

Politici zijn een smerig en Leugenachtig volkje.
Die nergens voor terugdeinzen om aan zetels te komen.

1
25 Jalinda

** gebruiker verwijderd **

De verkiezingen komen er aan en de ene partij zet in op "daadkrachtige taal" en de anderen zetten in op "zielige kindertjes" , ik ben benieuwd wie er straks gelijk heeft gehad met zijn verkiezingsstunt .

26 verwijderd682241

Niets anders dan ordinair op de onvrede in de samenleving in te spelen om vervolgens na de verkiezing de kiezer weer opnieuw uit te kleden. Ik ben heel de VVD meer dan zat. En de rest van de politci geloof ik ook niet meer.

PS. Overigens was Stef Blok in het vorige kabinet een van de grote veroorzakers van de hedendaagse puinhoop op de woningmarkt.

0
27 Nos Calan Gaeaf (s7p)

* Verwijderd door de redactie *

28 Dumper

In de praktijk blijven de islamieten en worden de christenen eruit geschopt.

2
29 grovi

het liefst zie ik het klappen pas rond of net na de verkiezingen.

0
30 ongelovenloos

@28 Uw oproep is voor velerlei uitleg vatbaar.Stem op de populistische partijen of op de partijen die het beste voor hebben met de gewone burger en dat is niet de FvD of PVV.

10
31 jantje van leiden

** gebruiker verwijderd **

Ik krijg een vermoeden dat de VVD bewust aanstuurt op een kabinetscrisis en val van het kabinet zodat Rutte zonder gezichtsverlies naar Brussel kan. Dat deze "carrièresprong" de Nederlandse burgers miljoenen euro's gaat kosten zal de VVD een rotzorg zijn.

32 verwijderd5929219

* Verwijderd door de redactie *

33 Dumper

veeg ze van de kaart a.s. maart

1
34 semperpenis

@33 Van GL en de PvdA weet ik zeker dat ze dat niet gaan doen.GL heeft gesproken over een coalitie met de VVD maar zag dat terecht niet zitten en PvdA brandt zich de vingers niet meer na de onterechte afstraffing voor verantwoordelijkheid nemen in het Rutte II Kabinet.Van de PVV en FvD kan ik geen zinnig woord over zeggen.Wat ik wel weet is dat het partijprogramma van de FvD menig rechtse VVD-er zal overhalen om op de FvD te stemmen.

1
35 jantje van leiden

Triest natuurlijk dat kinderen die hier opgroeien en totaal geen kans op asiel hebben de dupe zijn van procedures. Waarom is er jaar in jaar uit verzuimd om deze procedures te verkorten? Het kan toch niet de bedoeling zijn dat via rechtbank o.i.d. de onterechte asielprocedure steeds maar weer opgeschoven of verlengd kan worden en de onterechte asielzoekers in Nederland blijven hangen.

0
36 Eric

@31 Juist wel PVV of FVD natuurlijk

Dat zie je nu weer

2
37 GOTCHA666

Het is toch een verdomde schande dat incompetente snotneuzen als Jesse Klaver en Rob Jetten zomaar in de kamer kunnen zitten!!! Waar is het mis gegaan??

1
38 PeKa

D66 is ook voorstander van glijmiddel want pechtold is een gladde aal.

1
39 Handalf

Het komt bij mij over als een verkiezingsstunt … en dan met name om bij de VVD zetelverlies te voorkomen. Onder het mom van 'wil je geen soepeler kinderpardon, dan is een sterke VVD binnen deze coalitie nodig, stem dus geen FvD of PVV, maar VVD.

0
40 mightimouse

De VVD toch. Ze hadden fluitend al hun proefbalonnen en uitzettingsbeleid uit kunnen voeren met de PVV, maar nou net die partij sluiten ze uit.
Laat u niet in de maling nemen mensen. Zodra de verkiezingen voorbij zijn schurkt dr VVD weer tegen links aan. TRAP ER NIET IN! Stem PVV of FVD.

1
41 Spraypaint

Laat het kabinet maar klappen.....

2
42 DONKEY R

Ach verkiezingstijd.
Iedereen roept wéér wat.
Die draaikontenpartijen het meest.
Als puntje bij paaltje komt, kruipen ze weer bij elkaar op schoot.
Want Regeerakkoord, dichtgetimmerd tot en met.
En de VVD geeft natuurlijk niet toe, omdat ze dát nóg meer stemmen gaat kosten..

0
43 Strongoli

Theater meer niet. Er is maar een agenda en dat het Europese agenda

0
44 Tyler

Als ze ballen hebben laat dan het kabinet vallen als de vvd niet mee wil werken.

0
45 rabartels

Gisteravond mocht Klavertje er weer een schepje bovenop doen met zijn klimaatwet. Ook dat is verkiezings retoriek. Want voor de verkiezingen kan zijn wet nog amper besproken worden. Hij heeft wel weer de kans gekregen om een statement te maken, zo vlak voor de gemeenteraads verkiezingen.

1
46 Verwonderd

SP en PvdA wil ook en uitzetstop rond asielkinderen Waar 90% PVV stemmers + 90% FvD stemmers en 50% van alle 50 plus stemmers tegen zint door en peiling gisteren bij Een Van Dag..Ik stem 20 maart PVV en denk ook heel Limburg/ Zuid Limburg de dit doen.

0
47 Gunther

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

3 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Gb Road Delhi PornNokar XxxTori Black Sex VideoMarianna Di MartinoBunnie Xo LeakedMaking Love To A LesbianLexy SweetEbony Doggystyle PovAssoassAdult Dvd TakSleep Wife PornFacefuck TourThe Best Porn WebsPornoxxxPorn Small TittsSelina BentzFat Shemale PornKelsi Monroe Bang BusXxx VabiX VibeoShe SwallowsNude Women At The BeachAll Porn ComicsSuoiresnu Kill La KillSneha Sex TamilIncredibles HentaiBoobs Press HdIndian Aunty Nude SexMia Khalifa Xnxx DownloadUnconsciouspornSex Selector FreeTop PornôFuta Hentai GamesNokrani SexSexy ViboWomen AnalPetite Milf NudeSexy GaneIndian Sex Adult VideoMallu MalayaliPaige Wwr PornHentai ImagensXxx Porn Free DownloadWww Daring Sex ComAnalmexicanMistress T BlowNhentai Monster GirlXnxx Xxx Video ComBhabhi Saree NudeDirty RuleteVixenpornhubFirst Time Anal SexPoen HunGay ChatrandomReddit CucoldBlow Job GifsMale Celeb NudeNip Slip GirlfriendFree Newest Black PornPhimsex.comNew Hd Xxx ComBf Picture NepaliPakistani Sister SexDangling TittiesRedtuneBengali Audio SexSexi SetoriMonkey BlowjobKaitlyn Katsaros PukeNiykee Cruz PornNina Hartley InstructionalKehlani AssFree Pron Download VideoReal AmaturepornEboney PulseSexe MangaX Vidios Em PortuguêsVideo XfrancaisNewbiennudesPirate Bay SiteFtv GilrsLewwdzoneNicki Minaj AssholeSloppy Latina BlowjobsChloe Ferry NudeChritine Taylor NudeDost Ki Maa Ko ChodaFamily SexyGand Marne KiGoddessanna WebcamYhivi BbcEmmalayne NudePor DudeJilbob BugilBig Tits PicPunishment Porn HdAsia M PornTubegalorr.vomSommer Tay NakedEthiopain PornPorn PolisePictures Naked WomenMy Sisters Hot Friend PornIndian Cousin PornSeltinsweetHarmonyreginsHorney Step SisterJavtvHabbib ShowSexe TagsLokal XxxxAlexander Daddario NudeDark XMia Kalifa PronRax PornEmily Willis CompilationEnglish DoujinBrazzers For FrePornhubcimNice Boobs NudeBig Boobs Indian XnxxGender XxxFat Wemen PornSoap2day UnblockedRecurbate.Bryce Dallas Howard BootySexy GayMilf Seduced By Young Man . Pamela RíosIndian Brother Sister FuckGratis Porn.comKiwvr-569Hotmoza ComSex22Sex Porn PhotoSissification HypnosisJoel BirkinXnxx Indian ThreesomeXnxxfuckSister Brother BrazzerBest Of Leah GottiXnxx DawulodAlia Bhatt Ki Sexy VideoAdultporn HubAyame Misaki NudeHot Aunty Ki ChudaiSekx VidioMaa Ki Chut ChudaiPorn GifyCamie Utsushimi PornAlexa Black Porn