door Inter in Binnenland  ·  1048 Reacties

  • 33
  • 2337x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@990

1000!!!!!

4
1001 Dunkelheit

@1001

Scheiße

2
1002 Dunkelheit

@987 Ik heb niet op deze post gereageerd omdat hij zo vol zit met aannames. U stelt zich eerst voor hoe 'ze' iets zouden doen en gaat vervolgens los op 'links' omdat 'links' zou doen wat u net bedacht heeft. Er is mijns inziens geen enkele reden om aan te nemen dat 'ze' dat zouden doen, en dus ook niet om boos te worden op 'links'. Het is uw eigen hypothese, geen realiteit.

2
1003 Smiling

@988 "Gaan we het bespreekbaar maken in de moskee, op tv of wat? Waarom willen jullie vrouwen bedekken, wat is jullie verklaring hiervoor!"

Ik wil helemaal geen vrouwen bedekken, als ze daar zelf niet voor kiezen. Dus laat dat jullie maar achterwegen, net als dat hindi zo graag een tulband willen dragen of zoiets.

In de open samenleving genaamd Nederland maken we dit juist bespreekbaar, maar niet door elkaar te beledigen of erger, met uitsluiting tot gevolg. We kunnen landen als Saudie Arabie, Israël, Orthodoxe kerken in Oost-Europa of de Evangelisten in b.v. VS, niet dwingen om onze manier en ideeën op te volgen, we kunnen ze hooguit aangeven, wat er niet klopt in hun geloof in vergelijking tot de werkelijkheid. En dat is wat Nederland al decennia doet.

3
1004 User76

@1000

Haha : )

1
1005 Dunkelheit

** gebruiker verwijderd **

@1003 Ik heb niet op deze post gereageerd omdat hij zo vol zit met aannames.

Met de waarheid bedoelt u, ja die is ongemakkelijk!

1006 verwijderd110

@1004 Houd Israël er lekker buiten idioot.

4
1007 Yiroesh

@1006 Nee, met aannames. U maakt zich kwaad op 'ze' en 'links' op basis van een zelf verzonnen scenario. Stel dat ik volgens u bij 'ze' en 'links' hoor, dan kan ik u vertellen dat ik de rol die u mij toebedeelt in uw speelfilm afwijs.

1
1008 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@1006 Aanvulling

Aannames is iets wat nog niet gebeurd is, het met 2 maten meten is dagelijkse kost!'
Dus niks aannames maar realiteit!
Ze mogen handen weigeren /zonder boete...vrouwen mogen een mannelijke arts weigeren/zonder boete. Ze mogen alles weigeren of eisen zonde consequenties.
Dat is realiteit! En zelfs jij kunt dat niet ontkennen!

Wat de autochtoon moet is respect en begrip hebben tot in het belachelijke!

1009 verwijderd110

@1007 Hoezo? Dat is toch ook een geloofsbolwerk? Die hele Jeruzalem is hoofdstad, door o.a. Trump getriggerd is toch tegenwoordig een heet hangijzer?

3
1010 User76

** gebruiker verwijderd **

@1004 In de open samenleving genaamd Nederland maken we dit juist bespreekbaar,

Waar dan??
En we hebben het nu over de islam in Nederland, niet over alle geloven in de hele wereld!

1011 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@1008 U maakt zich kwaad op 'ze' en 'links' op basis van een zelf verzonnen scenario.

Nee ga lekker door, werkt niet.

Ik verzin niets, dit is allemaal realiteit en al eens gebeurd en gebeurt nog!
Dus probeer het maar weer te ontkennen//succes!

1012 verwijderd110

Jullie hebben het gehaald!
Wat een prestatie question

1
1013 Schildpad

@1010 Nee, dat is het niet. Laat staan het op een hoop te gooien met idioten uit Saoedi-Arabië.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Importance_of_religion_by_country

Uhh fyi Israël is groter dan Jeruzalem.

4
1014 Yiroesh

@1014 Dus geheel Israël is net zo vrij in denken als (in) Nederland?

3
1015 User76

@1010 Ultra orthodoxe Joden hebben het niet voor het zeggen in Israel. :-/

1
1016 foshizzle

@1009 'Ze mogen alles weigeren of eisen zonder consequenties'. Ik kan niet zoveel met dat soort generalisaties.

Ik geloof direct dat er moslima's zijn die geen mannelijke arts aan hun lijf willen. Maar of het nu echt een enorm probleem in Nederland is waag ik te betwijfelen. Ik weet wel dat niet-moslims ook zo hun voorkeuren hebben over welke arts ze behandelen mag. Ik heb ook liever een vrouw als het gaat om gyneacologische zaken.

Dat handen schudden vind ik persoonlijk een volstrekt non-issue, al is het maar omdat verreweg de meeste moslimmannen vrouwen gewoon een hand geven en omgekeerd. Ik ben in z'n algemeenheid niet bereid van alles een toestand te maken. Beetje pragmatisch met elkaar omgaan en elkaar wat ruimte geven vind ik een stuk verstandiger.

Dat iemand niet bij een moslima z'n boodschappen wil afrekenen vind ik stupide, maar geen probleem. Kennelijk moest hij er discriminerende zaken bij zeggen, en dat vind ik wel een probleem.

Als in uw voorbeeld in #952 een moslimman een andere kassa zou kiezen dan die met een niet-hijabdragende vrouw, dan zou ik dat stupide vinden, maar geen probleem. Als hij daar racistische kretologie bij zou slaken, dan zag ik dat wel degelijk als probleem.

3
1017 Smiling

@1014 Volgens mij begrijp je mijn lijstje niet van idiote monotheïsten. De evangelisten in Amerika zijn ook denk ik geen meerderheid, en datzelfde geldt misschien voor Israël, maar in vergelijking met Nederland, kan ik je vertellen, dat er nog maar weinig 'devoted' gelovigen zijn. Hopelijk kunnen we de in Nederland opgegroeide moslims daar ook van overtuigen, maar dat heeft vaak te maken met ouders, die de oude tradities in stand willen houden.

3
1018 User76

@1016 Ik heb het niet eens over ultra orthodoxe joden, maar dat een hoofdstad verplaatst zou moeten worden naar een religieus betwist gebied, dan weet je bij voorhand al dat dit conflict zal creëren, waar ook de Israëli's zich schuldig aan maken (uitgelokt of niet).

3
1019 User76

@1018 Oh maar ik begrijp je lijstje wel. Er is alleen iets mis mee. Je hebt het over "Saoedi-Arabië en Israël" en over "Orthodoxe kerken in Oost-Europa of de Evangelisten in b.v. VS". Daarmee plaats je Israël op één hoogte met Saoedi-Arabië, terwijl je oosters-orthodoxe kerken en evangelisten als specifieke groepen eruit pakt. Waarom doe je dat dan ook niet met haredim, vraag ik me dan af. Vergeleken met de VS en Oost-Europa valt Israël qua religiositeit juist nog mee, maar staan vergeleken met Saoedi-Arabië en dat soort. Je framet Israël als een of ander religekkie land, terwijl we juist best liberaal zijn.

3
1020 Yiroesh

@1019 Ok, dacht dat het over ideeën qua kledingvoorschriften ging, niet om religies in het algemeen.

1
1021 foshizzle

Op naar de 2000 question “ Doen ze het of doen ze het niet”

3
1022 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@1022 Gaat niet lukken! question

1023 verwijderd110

@1020 Misschien heb ik verkeerde interpretaties over Israël, hoewel ik de verhuizing van de hoofdstad nog steeds een verkeerd signaal vindt afgeven. En krijg je weer dat gezeik wie de tempelberg qua geloof zich toe-eigent en al die nonsens.

Het was maar een voorbeeld lijstje, pin je niet vast op dat ik een land noemde i.p.v. de groepen in dat land waar ik het niet mee eens ben, ik ben ook niet alwetend, god .. question

2
1024 User76

@1024 Mjah ik reageerde wel wat overspannen, that's me, maar ik kan niet tegen die stigmatiserende beeldvorming hier altijd. Sorry I guess.

1
1025 Yiroesh

** gebruiker verwijderd **

@1017 Als in uw voorbeeld in #952 een moslimman een andere kassa zou kiezen dan die met een niet-hijabdragende vrouw, dan zou ik dat stupide vinden, maar geen probleem

Nee vanzelf niet, dat is voor niemand van links een probleem.


Dat iemand niet bij een moslima z'n boodschappen wil afrekenen vind ik stupide, maar geen probleem

Nou veel hier wel hoor!

Maar het is niet uit schaamte dat een islamitische vrouw geen mannelijke arts wil, en dat weet u net zo goed als ik. Ze mag het niet.

Ik heb die keus niet om te weigeren, dan word ik ook raar aangekeken als ik bijvoorbeeld geen verpleger wil in het ziekenhuis.
Heb ik ook geen moeite mee gelukkig, maar het is ook geen optie.
Maar ik heb wel in het ziekenhuis om die reden een moslima apart gelegd zien worden.!

1026 verwijderd110

@1026 Ik heb niet alle reacties gelezen, misschien, maar nergens gezien dat het weigeren van het boodschappen afrekenen bij een moslima als veel meer dan stupide werd gezien.

Maakt het uit waarom iemand een bepaalde arts niet wil? De laatste keer dat ik in het ziekenhuis lag lag er een vrij chagrijnige vrouw naast me die absoluut niet wilde dat een mannelijke verpleegkundige haar hielp met wassen. Zij kreeg ook haar zin. Het ziekenhuis wilde patiënten niet nodeloos gestresst maken, dat bevordert de genezing niet. Apart leggen gaat mij wel wat ver.

4
1027 Smiling

Gaat het hier nog steeds over die ouwe saggerijn?


Sjesus.

4
1028 Violier

** gebruiker verwijderd **

@1028 Je zus had er niets mee te maken hoor!

1029 verwijderd110

Riep u mij?

2
1030 Denisova

"Onze Vader in de hemel, laat uw naam geheiligd worden, laat uw koninkrijk komen en uw wil gedaan worden op aarde zoals in de hemel. Geef ons vandaag het brood dat wij nodig hebben. Vergeef ons onze schulden, zoals ook wij hebben vergeven wie ons iets schuldig was. En breng ons niet in beproeving, maar red ons uit de greep van het kwaad. Want aan u behoort het koningschap, de macht en de majesteit tot in eeuwigheid. Amen."

4
1031 Denisova

** gebruiker verwijderd **

Maakt het uit waarom iemand een bepaalde arts niet wil?

Nee ,niet als je een andere arts beter vindt of meer vertrouwt, maar wel puur om zijn man zijn. Een hand hand weigeren is ook niet erg als je een pijnlijke hand hebt of iets anders, maar wel omdat je iemand geen hand wil geven omdat ze een vrouw is!

Als ik geen moslim arts wil wordt dat ook niet als okay gezien, dan discrimineer ik. Waarom is dat andersom dan niet hetzelfde??

Apart leggen omdat het in het ziekenhuis hier gemengd is, vrouwen en mannen op 1 zaal!
In bed lag ze helemaal in de doeken, ik vind dat niet normaal!
Denkt u dat ze mij apart hadden gelegd wanneer ik en mijn fam was begonnen met jammeren?

1032 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@1032 Waarschijnlijk wel.

1033 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@1033 Waarschijnlijk wel.

Waarschijnlijk wel...wat? kun je wat duidelijker zijn?

1034 verwijderd110

@1032 Het lijkt mij knap ingewikkeld leven met allerlei regels over wat mag en wat niet mag.

We hadden het over het weigeren van een mannelijke arts/verpleegkundige door een vrouw. Dat is iets anders dan een geloofsovertuiging eisen.

Ik kan niet oordelen over de redenen om uw kamergenote apart te leggen. Ik kan me voorstellen dat het voor u een opluchting moet zijn geweest, zo werd u ook niet langer met haar geconfronteerd. Misschien had jammeren uwerzijds tot hetzelfde resultaat geleid. Probeer het eens, als u onverhoopt weer in een ziekenhuis terechtkomt. Ik kreeg ooit een eigen kamer omdat ik niet meer kon stoppen met huilen - alle moeders op zaal hadden hun baby bij zich, de mijne lag in de couveuse.

3
1035 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@1028 , ja, het gaat nog steeds over die kassajuffrouw die een oude man voor de rechter daagt en hem opzadelt met een proeftijd. Ik hoop dan ook dat haar proeftijd bij de Lidle afloopt met een ontslag.

1036 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1036 Ik hoop dan ook dat haar proeftijd bij de Lidle afloopt met een ontslag.

Ik ook!

1037 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@1033 Sorry, spreek ik jou nu weer aan?? Of ben ik je weer onbewust aan het stalken?
Ik heb ook niet over je geroddeld. Dus is er wat? question

1038 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

Zaterdagmiddag was ik bij die winkel uit Zweden met die grote ballenbak. Ik had honger en ging naar de snackbar. Ik sta in de rij want we willen ieder twee vegabroodjes (ja, even proberen). Ik kijk opzij en zie dat de rij naast ons voornamelijk bestaat uit zo te zien Marokkanen. Vreemd, en ik kijk naar die jongen achter de koeltoonbank. Bril, keukenmutsje op waaronder zwarte krullen. Aardig kereltje om te zien. Dan valt het me op dat de klanten gelijk overgaan op een Marokkaanse taal. Eerst even tasten of hij die taal spreekt en toen een gekwebbel. Wij schuiven in de rij naar voren en die jongen komt achter de toonbank vandaan. In het passeren zie ik zijn naambordje: Yaccoub.

Zou ik dat in New York ook doen, als de vegamedewerker Hans blijkt heten ...?

1039 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1034 Waarschijnlijk zouden ze je apart gelegd hebben.

1040 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@1035 Probeer het eens, als u onverhoopt weer in een ziekenhuis terechtkomt.

Nee waarom?/ ik hoef geen extra privileges, ik ben tevreden met een goede behandeling net als iedereen. Dat u dat gebruikt op die manier moet u weten.

We hadden het over het weigeren van een mannelijke arts/verpleegkundige door een vrouw. Dat is iets anders dan een geloofsovertuiging eisen.

Nee, we hadden het over meten met 2 maten. Maar ik begrijp dat u daar geen zin in heeft.
Voor mij weer "nuff said!"

1041 verwijderd110

@1039 Dat denk ik wel ja question

0
1042 foshizzle

** gebruiker verwijderd **

@1040 Waarschijnlijk zouden ze je apart gelegd hebben.

Nou denk het niet hoor.
Ik heb op zaal gelegen met mannen die een serenade gaven in fluiten en snurken, ik deed geen oog dicht.
Ik was zelf behoorlijk ziek(dat weet je immers?) en heb gesmeekt om me te verleggen...Maar noppes hoor! Doppies in de oren!

1043 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

Het is mooi geweest, allemaal nog en goede nacht.

1044 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@1043 Je was tóch ziek? En tegen mij beweerde je van niet. Verwarrend.

1045 verwijderd23941

@1041 In meten met twee maten heb ik inderdaad geen zin. In discussies die van de hak op de tak springen ook niet.

Wat gebruik ik op welke manier?

2
1046 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@1045 Je was tóch ziek? En tegen mij beweerde je van niet. Verwarrend.

Wanneer beweerde ik van niet dan?

1047 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@1046 Nee dat heb ik begrepen dat u daar geen zin in hebt!
Dus nuff said..welterusten maar weer! slaap lekker.

1048 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Hindi Bp HdPorn Movie Eng SubSisters Big TitsMydesi NetBestand Free.comDesenhos PornografiaSloansmoans PornBooty Shake GifDesi Mms Video ComYuanliliDebonair BlogPhub BoobsHd Jav ComThenicolet NudesBbc DominationBest Ebony Porn ActressBalance Tes NudesNude LatiansGay Passionate Sex4tube ComLove Creampie ComCartoon AnimesexMom FacesitingRulr 34 VideoQuadrinhos Eroticos IncestuososPornografia VideoLily LnRoad HeadLeolulu FacialBhabhi Ki Gand MariPornhub SafetyVideos Big TitHeather Brooke PornDesi Sex XvideoEating Out PornMadi Collins CreampieWatch Hentai AnimeBelle Grace NudeHamster MoviesSiswet 19Porn AccodentRenamon PornHuge Boobed AnimeSkipthegame Columbus GaPoonam Pandey New Porn VideosIndian X ClipsEbony TribbungJogos AdultoCharli D'amelio NakedXmxx.Rashmika Mandanna Sexy PicXxx Video Hot AuntySexvidzHot Hd Sex ComNude Hard SexMovies Like Hollywood Sex WarsVelem BokepFree Hentai GeneratorNude Red HedsEmanuel Chriqui NudeSkip The Games Jacksonville FloridaSexmecBhai Se ChudaiJuan El Caballo LocoScottie Thompson NudeWww XvideoTern Hd PornHuge Cumshot SwallowHottie NudeSusu Jpg NudesPorn RedhairHot Kamalika ChandaHot Mom Porn StarBbc TsPillow Humper JoiYoungoldlesbianAfrican Babes NudeSec PornhubMyvidstetMartha Stewart NudeChristina Ochoa NudePornocu AnnelerHaileybieber NudeUrvashi Rautela Porn VideoHow To TittyfuckFutanari GameForced Orgasm VideoSquirting Red HeadFree PornbeOnlyfans Leackes2021xxxJapanese Sex Hd VideosAunty Bathroom SexElsa Jean OnlyfansTsunadw PornBig Ass PornoMomxxx.comSleepy Footjob3d Porn SiteKarma Rx ThreesomeHenati PicsImagefap.coimHd PornićiSlimthic VicSwuirting MilfMassage Room PornographyXxn.indonesiaMfreecamsCar Wash PornBlack Pussy FuckLesbian SeducesFoursome On Playboy TvSexiest Femboy PornXfreed PornPornografia De LésbicaPornocpSophie Dee VideosXxx In WashroomBlack IncestHot Pov Blowصورة متحركة سكسPenis MassageDad Anals DaughterXxx BoyStudent PornCute PusyRegarder Films PornosBrazze Porn VideosDaniellexxvv PornSexvidrosSmall DicksexOnlyfans BunkrTubegalore .comCliti ComPornographiques AfricaineCast PornhubKelle MartinaBengali Xx Video BfShakila Hot SexAngela White Virtual RealityNude Hot DadsBagodaPorn Gif AnimeSofia Black-delia NudeVictoria Snooks NudeHuge CumsjotAshley Alban PregnantFree Hd Pron VideoHindi Xnxx VidioLesbian Videos Xxx