Hanneke Nabuurs, huisarts in de Nijmeegse wijk Meijhorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Hanneke Nabuurs, huisarts in de Nijmeegse wijk Meijhorst. © Bert Beelen

Nijmeegse huisarts Hanneke: zorg te duur voor minima, levensgevaarlijk

,,Als ik nader onderzoek wil aanvragen, loop ik steeds vaker tegen het probleem aan dat patiënten willen dat ik het oplos. Zodat het niet ten koste gaat van hun eigen risico. Maar ik heb alleen mijn twee handen en een stethoscoop. Soms heb ik toch echt een longfoto nodig, of een hartfilmpje dat in het ziekenhuis is gemaakt.’’

71 reacties

  • Mary07

    4 jaar geleden
    Jaqueline Bos als jij het VGZ gemeentepakket Compleet neemt met o euro eigen risico hoef je je eigen risico niet te betalen. Je betaalt dan wel een premie van 158,20  euro per maand. 
  • Titus

    5 jaar geleden
    Niet zo gek ,want het ziekenfonds bestaat niet meer.  Toen functioneerde de zorg nog wél goed, dat is lang geleden! .En, door de overheid worden we  NIET voorgelicht, maar WEL voorgelogen!
  • Titus

    5 jaar geleden
    Wat veel goedkeur duimpjes, Dat van "keuzes maken" is wel een dooddoener die veel gebruikt  wordt. Prima , als u zelf dan keuzes maakt, en weet waar u over praat.  Als iemand dat alle tijd consequent heeft gedaan, en dan nóg dit te horen krijgt word ik pissig en zeg ik er wat van!( Velen hébben ook niet veel te kiezen, terwijl de rijkeren alles gedachteloos maar gaan doen! Die nemen driedubbel.) U toont tenminste nog wat begrip. Sterkte met uw gezondheid.
  • Titus

    5 jaar geleden
    Wat je eerst bespaart moet je later toch bijbetalen, als er iets aan je gezondheid gaat mankeren! 
  • Titus

    5 jaar geleden
    Dat is dan een bijzonder geval, want normaal is dat niet zo. De assistente spuit oren uit!  Die buurvrouw zal iets mankeren waardoor dat anders moest!