door HIPHOPNIEUWS.NL in Showbizz  ·  26 Reacties

  • 2
  • 724x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 bomber

Die boef is een onbeschofte vlegel en heeft geen enkel recht van spreken om met 300 km per uur op de snelweg te rijden.

3
2 welofniet

Poes uit een rijdende auto gooien. Boef doe je mond eens open............. Dacht ik wel past precies op de trekhaak.

5
3 Uitede aka Espede

@1 Dierenvriend kan verschillende betekenissen hebben.

5
4 Rex

** gebruiker verwijderd **

Sneuneus Boef.
Laat hen eerst xijn rigen stoepje maar eens schoon vegen en schoon houden alvorens die grote muil van hrm open te trekken.

5 verwijderd2420

Hij zet niemand op zijn plaats; hij kent zijn eigen plaats niet eens.

2
6 kritischelezer

Ik weet niet wat er tegenwoordig verstaan wordt onder ' iemand op zijn plaats zetten', maar die reactie van Boef valt daar volgens mij niet onder.

3
7 Vogelverschrikker

Voor dit figuren is de oubliette de geëigende verblijfplaats. Of het rasphuis. Of het dolhuis. Of het PCB. Of de long stay, Of ...
Zoveel mogelijkheden naast het onbegeleid rond laten lopen in de samenleving ...

3
8 Herr Wolf

** gebruiker verwijderd **

De afgelopen week moest Boef bij de rechter in Breda voorkomen voor opnieuw een strafbaar feit: hij zou met de Max Verstappen-achtige snelheid van 300 km per uur in en rond Tilburg hebben gereden. Om Boef veroordeeld te krijgen, heeft Justitie een boekwerk van ruim 300 pagina’s in elkaar geknutseld over de racende rapper. De eis? Tweeënhalf jaar rijontzegging en een boete van 7.000 euro.

Voor Boef is een dagje rechtbank inmiddels een routineklus. Belediging van politieagenten, betrokkenheid bij een vechtpartij of opruiing. Noem een strafdelict en de 25-jarige Boef is er voor op het politiebureau geweest. Een taakstrafje is hem niet vreemd. Tussendoor is hij artiest.

Boef gebruikt zijn rechtbankbezoekjes inmiddels als pr-materiaal. “Nederland check m’n album, bijna online“, zei hij woensdag, nadat De Telegraaf hem om een reactie vroeg op de strafeis. De onverschilligheid spatte ervan af: wie maakt Boef wat? Over anderhalve week beslist de rechter. En daarna? Is het wachten op weer een rel. 

9 verwijderd2420

@3
Dat had dan duidelijk beter andersom kunnen plaatsvinden question Maar zoals gewoonlijk met die miskleunen zijn ze totaal niet in staat tot enige zelfreflectie en realiteitszin, de arrogante sukkel.

2
10 Bleke Betty

Wie is Boef? Jan Dijkgraaf ken ik wel.

2
11 nostradamus666

boef, inteelt...

2
12 t.rap.er.niet.in

** gebruiker verwijderd **

En een zich zelf overschattende rapper/vlogger........met een behoorlijk justitieel dossier..........
Een mislukte kansenparel!

13 verwijderd2420

@4 O geitenneukers zijn ook dierenvrienden?

2
14 Reagurius

Een dierenvriend is hij niet. Een moslim is geen dierenvriend. Honden zijn straatdieren in hun ogen en onrein, en geen huisdieren. Geiten mogen ze neuken zoals in Turkije veel gebeurt omdat vrouwen pas mogen neuken als ze getrouwd zijn en ja een man moet wat. En alle moslims vermoorden dieren voor het offerfeest en niet om te eten. Het is een feest al die dieren onnodig doden.

Het word tijd dat rapper boef eens op zijn plek word gezet. Jan Dijkgraaf heeft hem terecht op zijn plek gewezen wegens lak aal de Nederlandse samenleving zoals de meeste moslims. Vooral onder Marokkanen en Turken. In de aangehaalde rechtszaak had de rechter een grote stapel onbetaalde verkeersboetes waarvan er zeker 50 wegens te hard rijden. oa van 120? in de bebouwde kom. Ze moeten zijn rijbewijs voor altijd ongeldig verklaren en een rijverbod voor 20 jaar opleggen

3
15 Jan met de korte achternaam

@11
Tipje van de sluier ..... Its in the name. question

2
16 Tante Annie

@15
Prima onder woorden gebracht question

3
17 Bleke Betty

@15 . Hoe krijg je zoveel bullshit bij elkaar verzonnen.

12
18 mo

@18 wat klopt er dan niet of is niet waar? Het offerfeest moeten ze verbieden vind ik. Dieren vermoorden voor een feest moet niet kunnen. Dat van die geiten word door Koerdische collegas verteld, dit hebben ze zelf ook gedaan in Turkije.

En verder is het waar dat Marokkanen en andere moslims schijt hebben aan regels en wetten. Rapper boef heeft een stapel bekeuringen die hij weigerde te betalen. Was op tv in een rechtszaak.

Dus wat is er onzin?

3
19 Jan met de korte achternaam

@19 u beweert : “En alle moslims vermoorden dieren voor het offerfeest en niet om te eten. ”
Onzin:
Op deze dag worden door moslims dieren die volgens dhabiha geslacht zijn gegeten. Het vlees wordt door hen gegeten en verdeeld onder armen, buren en familieleden. Doorgaans slacht men in België of Nederland een schaap of lam, waardoor het feest de bijnaam het Offerfeest kreeg. Om een overschot aan vlees te voorkomen kunnen meerdere mensen samen een dier slachten.

U beweert: “een moslim is geen dierenvriend. Honden zijn straatdieren en in hun ogen onrein”

Onzin: dat zal voor sommigen zo zijn maar steeds meer hebben een hond als huisdier.

U beweert: “Geiten mogen ze neuken ....”

Onzin: dat mag niet maar werd gedaan door schaapherders die dagen/wekenlang alleen in de bergen waren. Heeft niets met geen seks voor het huwelijk te maken.

Uw gelul over dat Marokkanen en Turken schijt hebben aan regels en wetten is zo stupide generaliserend dat het te belachelijk is om op in te gaan.

U heeft hier en daar weleens wat gehoord zo lijkt het, het nooit geverifieerd omdat uw verdraaiing zo lekker bij uw onderbuik past.

13
20 mo

** gebruiker verwijderd **

@20 +++++

21 verwijderd23941

@20 toch zeggen koerden in Nederland dat ze geiten neuken omdat ze geen vrouw kunnen krijgen. Dat doen de Koerden in de bergen. Het is daar een gewoonte en oke daar zitten ook veel schaapherders tussen idd. De meeste daar hebben dieren. Mijn collegas komen echt uit de bergen in het oosten van Turkije.

En vaak zie je dat Turken en Marokkanen de regels overtreden. Je ziet het bij toeterturken. De term komt niet uit de lucht vallen. Bij bruiloften worden alle regels en wetten overtreden. En vaak hebben ze stapels bekeuringen zoals rapper boef. Die heeft ruim 50 snelheids overtredingen. En die krijg je niet als jij je goed gedraagt. Hij scheld ook altijd politie uit en is het voorbeeld van veel van zijn landgenoten

2
22 Jan met de korte achternaam

Rappers met hun namaak muziek, zijn volgens mij allemaal tuig.
Het is de muziek van de misdadige jeugd.

PS.
Hij zette niemand op zijn plaats, maar lullde maar weer eens wat.

1
23 MARCUSAURELIUS

@22 . Ja en zo zijn er Nederlanders die paarden neuken of van alles in de paarden stoppen zodat ze doodbloeden. Doen alle Nederlanders dat?

Blokkeren alle Nederlanders een snelweg?

Marco Bakker reed een vrouw dood in een parkeergarage en probeerde zich er onderuit te lullen. Hij had veel fans. Doen alle Nederlanders dat?

Onze volkszanger Mick trekt een pistool in een volle kroeg. Doen wij dat allemaal?

Zo kan ik nog wel even doorgaan maar ik mag hopen dat het muntje valt nu

9
24 mo

@24 kijk eens naar je voorbeelden en hoe oud ze zijn. vergelijk het eens met de voorbeelden van de laatste 3 jaar mbt islamitisch tuig. Het enige waar Jan een beetje kort door de bocht gaat is dat hij het niet over algerijnen heeft. (boef is algerijn) verder heeft hij groot gelijk. Zolang minder dan 5% van de bevolking voor 90% van de criminaliteitscijfers zorgt, kan je er van uit gaan dat van die 5% de meerderheid geen interesse heeft in de nederlandse wetten en regels en weigert die te respecteren. Overigens was het niet alleen Marco Bakker die zich er uit probeerde te lullen na een dodelijk ongelijk, dat was ook een oud voetballer. En beide heren hebben van het publiek flink de deksel op de neus gekregen. Niemand die zich geroepen voelde 1 vd 2 te verdedigen zoals de islamitische minkukels nu doen. Begint het muntje bij u al te vallen?

2
25 Merlinswit

@25 . Ach dit was een opsomming van wat me zo te binnen schoot. Is legio te noemen dat recenter is. Het gaat om het punt.
Je kan met percentages komen wat je wilt maar nog steeds geldt dan niet dat je daarmee een hele bevolkingsgroep weg kan zetten.

Volgens mij ging en gaat het Kluivert voor de wind hoor dus dat deksel op de neus valt wel mee.

6
26 mo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

Dus Weerwind gaat gewoon zijn eigen gang? Dat is illegaal. Hij moet uitvoeren wat de meerderheid van de TK heeft besloten. Doet hij dat niet dan...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Strongoli
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

Weer wind: de verpersoonlijking van wat echte Democratie inhoudt.Belachelijk om zo'n motie eerst oordeel Kamer te geven en als er voor hem een...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Nicks R. Van
Burgemeester Rijswijk verbiedt Eritrees bevrijdingsfeest vanwege mogelijke rellen

Voor een Eritrees bevrijdingsfeest moeten ze in Eritrea zijn!...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Femke Halsema over geplande actie XR: ’Blokkade A10 levensgevaarlijk en onverantwoord’

Verbied het dan gewoon mens! Of laat je ze eerst de boel bezetten en ze daarna met harde hand weer verwijderen? Denk even na....

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

RobP
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@20 De EU bestaat uit landen. Die landen hebben een vertegenwoordiging in het EU bestuur zitten. Indien die landen allemaal dezelfde problemen o...

5 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Zeven mensen opgepakt in Australisch terreuronderzoek naar mesaanval

Waarom mogen we niet weten uit welke hoek dit komt en wat het motief was?...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Reconquista
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@21De zoveelste nutteloze maatregelen die nu even versneld worden doorgevoerd met het oog op de verkiezing in juni. Ze doen gewoon een Rutte e...

18 minuten geleden geplaatst door Reconquista

soapbox
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Er zijn wel meerdere redenen om uit de EU te stappen. En wellicht een nieuwe oprichten zoals die aanvankelijk bedoelt was, maar dan met meer con...

21 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Op termijn komt gezond verstand terug....

22 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@20 "EU ... ze doen niks" EU-migratiepact. ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Princess EmilypornMikki Marie NudeFree Black PornsiteIndei NudesHorny PornvideosLanatheplug PornIrish NudesGloryhole SecretGracie Bon PornGia Derza LesbianLoversinlove_Momstuck PornAnal DildoingLana Rhoades Onlyfans LeakBbw CucklodMassive Tits MotherHomemade College PornMia Malkova FlexibleFantasy Hentai MangaFurryhentai GamesIndian Hot Video DownloadBengali Girl NakedAnimation Porn HdBlack Pregnant PornBengali X BfAex VidoesMom And Sun PronFirm Tit TeensPorno GangbangPornrulesStwp Dad PornCorinna BlakeSexy Hot ChutEva Yi18 Teen Xxx VideoSex Masala MovieTheconnelltwinsMoommy Got BoobsExtreme HollyVr PorndownloadGenilia XnxxMatty PornTamanna Hot VideosNaked Games OnlineTelugu Puku SexHot College Girls NudeChubbycreampiesFilem Semi KoreaPorn PicaSmut ManwaWatch Hentei OnlineMom With Big Boobs PornJav Deep ThroatXxloveBangladeshi Open SexXviddeoXxi VidoRomantic Porn StarFsex VideoAmateur DpedMia Khalifa Game NightSexyxXnxx NiksindianLesbian Porn HazingThandie Newton TitsDiora Baid NudeNew Girl Xxx VideoHad Sex VideoAunty ExArthena FarisKingnoireIsekai PornDrunk Girl PornSerious PornBangla Xxx Video LocalXxxpornzone ComStepsister DeepthroatTransgnder PornPorn SreachRita Patel SexDani Daniel FuckPornos MexicanosCockwhispererPor'o GayX M Xx.comBanshemoon NudeHeidi Lee BocanegreNokia Sexy VideoPornhub BdsmMasterbation Toys For MenUncutmzaaJulie CashShaiden RoufeXxx With DesiShasha FoxSexy Naked EomenPorn HurtEbony Lesbians Riding FacesCojiendo MexicanaHentiepornCandice MichelleWww.xvideoLesbianad CojiendoPron SocksBoobs Sucking While SleepingHorror Movie Hollywood SexHindi Honeymoon VideoAnya Olsen Chloe TempleRaalitykingsSunny Leone Fucked HardGood PorntoNadine-j.deCartoon Vr PornIndian Sex Video Hd VideoXxx Hot Sex Video ComDampplipGone Wild AudioHd Sex TubeXvideosgaybrasileiroBigcock XnxxXxxcoomAmber Moody NudeReal Eroge SituationIndian Fucking Porn VideosBollywood Actress Real Sex VideoKorean Girls PornBrooke ShieldspornFeet LickedAsian Gf NudeName That Porn AdPorneqFotos De Mujeres DesnudoTaboo SexxxMasie Williams NudeSexxxxyy VideoKajol Nude PicsXvideos IndXxx Hd Video HardXxx XxlEbony White DickBig Boobs CharurbateBrazz Network.comE621 VideoErosmaniaJackiebabigirl OnlyfansNude BraestBhabhi Ka DoodhGadi XxxCherie Deville CreampieSmallest Porn Star