door Inter in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 41
  • 784x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dikke plus Inter.

6
1 dloops

En Geert ............ welke GOEDE klimaatvoorstellen heb jij dan?

MET kostenplaatje a.u.b.!

50
2 =*(++)*=

@2 Dat hele klimaatplan is weggegooid geld. Maar u gaat dat niet meer meemaken denk ik

6
3 chouffleur

@2
Geert gelooft, gelukkig, niet in die onzin.

6
4 Weetal

** gebruiker verwijderd **

@4
Een weegkijker dus.

5 verwijderd111

Investeren in schijtende zeemeeuwen heeft ook geen zin.

7
6 CSP

Geert krijgt zijn financiering uit Rusland, dus hij wil niet graag zien dat we ons onafhankelijk maken van Russische olie en gas.....

45
7 Realisme graag!

De verhoogde energiekosten hebben niets met het klimaat te maken.Of dacht u dat de schadevergoedingen aan de huizen van de Groningers door de NAM en Shell betaald gaan worden?

4
8 jantje van leiden

Merkel maakt electriciteit voor 25 euro per megawatt-uur (bruinkolencentrale uit 2012)

1
9 Ogod

Hoe dan Geert? Graag met onderbouwde berekeningen in plaats van wat roepen of met een vod van een A4 aan komen zetten die meer kost dan het oplevert en vervolgens je eigen electoraat hard raken met hogere huren en nog rechtser dan de VVD zijn op economisch gebied.

29
10 Arno82

@8 U heeft deels wel gelijk. Volgens mij wil men de belasting op gas fors verhogen om mensen over de streep te trekken te investeren in zonnepanelen en/of warmtepomp.
Maar de inkomsten uit de belastingverhoging op energie van begin 2019 zullen inderdaad wel besteed gaan worden aan bijvoorbeeld de huizen in Groningen.

0
11 kdekat

@11 De overheid heeft een belang in de NAM en is dus deels verantwoordelijk voor de schade aan huizen met betrekking tot de aardbevingen.Dus wie gaat dat betalen ?

1
12 jantje van leiden

@12 De regering zal zeggen de NAM maar in werkelijkheid zal het wel grotendeels door de overheid (dus de burgers) betaalt gaan worden.
Die hele gaswinning is toch wel wanbeleid vanuit de overheid. Het was te verwachten dat als je zoveel gas oppompt als In Groningen is gebeurt dat invloed zal hebben op de bodem. In plaats van een fonds op te richten waarin men (net als Noorwegen heeft gedaan) een deel van de gasinkomsten wordt gestort heeft men de gasinkomsten besteed aan prestige- en geld verspillende projecten als bijvoorbeeld de HSL en de betuwe lijn. Met het geld uit zo'n fonds had men de schade aan de huizen in Groningen nu kunnen herstellen.
Ook heeft men het gas voor een groot deel praktisch voor niets weggegeven aan het buitenland en dat zal wel niet stoppen als straks alle Nederlanders van het gas afmoeten.
Regeren is vooruit zien maar daar is met betrekking tot de gaswinning weinig van te merken geweest de laatste 50 jaar. Dat belooft niet veel goeds voor de (noodzakelijke) energietransitie vrees ik.

0
13 kdekat

Iedereen die zo voor dat klimaatakkoord is en voor dat elektriciteitsgebeuren moet maar als proefkonijn in Woerden gaan wonen in die gas-loze woningen.Dan piepen ze wel anders als je ineens ziet dat je met een dubbele energierekening opgescheept wordt voor een beetje warmte.Geluk met die warmtepomp de komende dagen als je moet barsten van de kou voor die 0,0007 graden (als dat dan nog waar mocht zijn)

0
14 Eindpenthode

inderdaad PVV. ik ben al blij dat ik mijn huur en zorgpremie maandelijks kan betalen. of dat over een paar jaar nog zo is, vraag ik me af. ik ben er bang voor

1
15 Roomboterbabbelaar

Wat nou als ze de verhuurdersheffing afschaffen
En dan de sociale huren verplicht 120 euro omlaag (scheelt meer dan de helft van de toeslagen). En de prijzen zijn dan meer in lijn met de werkelijkheid en niet in lijn met de huizenbubbel. Vooruit zien zeg maar.

En geen belasting meer op gas en licht. Alleen kosten voor onderhoud van het systeem.

Haal dat beetje extra belasting dat dan nodig is op doormiddel van belastingen op houtkachels en open haarden en zaken die doorberekend worden aan de industrie.

Lagere lasten hopla. Oh en regel tandzorg weer centraal. Vermoedelijk heeft de onderkant dan ongeveer 100 extra per maand per gezin zonder dat er veel meer geld bij hoeft.

6
16 Harry Kroepoek

** gebruiker verwijderd **

@2 : die zijn niet nodig, want onze regering overdrijft wel een heel groot deel.

17 verwijderd9139144

@16
Ben je gek of zo?
Edje Nijpels wilde net een boerderij er bij kopen.

1
18 dloops

* Verwijderd door de redactie *

19 bomber

@2
dus jij staat achter het klimaatplan .
dan moet je niet over wilders beginnen want die heeft al vaker gezegd dat het onzin is .
waarom moet hij dan volgens jou met plannen komen.

0
20 ongelovenloos

Door de burger 200x zoveel te laten betalen als de industrie creeert Rechts weerstand tegen de energiebelasting. Natuurlijk wordt de industriele heffing doorbelast maar dan hebben burgers tenminste een keuze of ze hun geld aan een schoon produkt uitgeven. Wanneer zijn produkten duurder worden door een energiebelasting zal bij de producent een reguliere prikkel ontstaan om schoner te produceren en daarmee de kostprijs naar beneden te brengen. Dat is hetzelfde als bij dure tegenover goedkope produktiemethoden.

De energiebelasting werkt dus wel mits je het rechtvaardig toepast en niet de burger aanslaat m aar de industrie ontziet.

1
21 Hollander1967

@2 Wanneer je eve Jensen had gekeken dan had je kunnen weten dat Geert dit hele klimaat gedoe, de nieuwe melkoe van Rutte vindt

1
22 Anonymousje

@10 Niet zo kletsen mafkees
Laat ze eerst maar eens komen met de doorrekening van dat klimaatplan
Dan pas jammeren weer over Geert

Gas uit groningen als dat op gas uit Rusland of USA
Anders kerncentrales
Dat is de oplossing

2
23 GOTCHA666

Hoe eerder dit kabinet valt, hoe beter voor de portomonee.
En dat woord "klimaat" voor van alles en nog wat, begint aardig irritant te worden.
Wie al die woorden zoals klimaatplannen klimaatwet, klimaatbeleid, klimaattafels, klimaatrapport, klimaatakkoord, klimaatmeesters, klimaatondermerhandelaars enz. nog niet zat is, moet zich eens na laten kijken.

0
24 Strongoli

@10
Ga jij maar heel lang je adem inhouden.
Das goed voor het milieu...

0
25 Dragonton

@25 ook goed voor het milieu om je darminhoud niet op sociale media te zetten, dat geeft ook veel luchtvervuiling namelijk.

5
26 Arno82

Stem PVV daar red je Nederland mee.

0
27 DONKEY R

@13 Helemaal mee eens! Het huidige klimaat beleid is in mijn ogen een soort paniek voetbal waarbij men als een kip zonder kop een doel probeert te bereiken dat gedoemd is te mislukken omdat er totaal geen duidelijk uitvoerbaar plan of visie is. Nu men ineens van alles wil en moet, blijken er in de praktijk zoveel hobbels en kuilen in het verschiet te liggen die zoveel onkosten met zich mee gaan brengen, dat de bereidheid van de gewone burger om met deze gekheid mee te gaan tot het vriespunt begint te dalen. De politiek heeft eigenlijk al ruim 20 jaar zitten snurken, en had inderdaad toen al verder vooruit moeten kijken. Het is niet zo dat het klimaat nu ineens een groot probleem is, dat had het 20 jaar geleden minstens net zo erg moeten zijn. Nu blijkt bv. de infrastructuur in dun bevolkte gebieden waar men de ruimte heeft om zonneparken te bouwen niet geschikt te zijn voor de extra belasting op het elektriciteitsnet. Twee derde van de gemeenten hebben nog geen toekomst planning gemaakt ten aanzien van het elektrisch rijden en de laadmogelijkheden daarvoor. De redenen daarvoor kan iedereen al raden. Burgers worden nu bij voorbaat wel financieel onder druk gezet door verhoging van de energiebelastingen, i.p.v. juist te stimuleren met voordelen. En heel veel mensen hebben ondanks dat de energieprijzen de pan uitstijgen niet de financiële middelen om te investeren in zonnepanelen, warmtepompen of een elektrische auto. Als je wel de financiële middelen hebt dan wordt je naderhand afgestraft door b.v. het verhogen van de WOZ waarde omdat je huis meer waard geworden is vanwege die zonne panelen. Ook het in onzekerheid laten van zonnepaneel bezitters op de lange termijn m.b.t. de renderingsregeling zal de gemiddelde huizenbezitter weerhouden om in zonnepanelen te investeren. Het lijkt erop dat de politiek van alles graag wil zien veranderen, maar dat men absoluut niet de intentie heeft om de burger enigszins te laten profiteren van zijn eigen investering op de langere termijn.

0
28 Mvid-

Die extra energiebelasting die we met z'n allen nu betalen , gaat gewoon in de grote pot.

Het zou me niets verbazen als er uiteindelijk de opgelopen kosten van immigratie mee gedekt worden ...

Het word tijd dat een aantal gepensioneerde boekhouders alle geldstromen gaan uitpluizen , alle bonnetjes opvragen middels een wob verzoek en aan de slag.

0
29 Vageali6888

@2

Klimaatvoorstellen voor wat ??

Er is geen CO2 probleem , en Nederlandse fabrieken en auto's zijn de schoonste ter wereld

0
30 Vageali6888

@3 : Dus mensen met gezondheidsklachten zoals o.a. die uit Velsen moeten niet zeuren want er is niks aan de hand?

15
31 =*(++)*=

Klimaatgekte Asielwaanzin en EU-nonsens. Dat is de inzet bij de verkiezingen in maart voor de PS2019 die beslissend zijn voor de 1eKamer. Zet het partijkartel schaakmat door de wetgeving te blokkeren.

0
32 schrootflint

@31

Tja , je hebt een punt dat fabrieken als Tata een schoner moeten ... daar zijn geen honderden miljarden van de burger voor nodig , maar simpel strengere regels voor uitstoot

0
33 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

34 Gr@ndioos

@34

Ja , maar daar zijn de klimaatalarmistische partijen weer tegen ... ze propaganderen wereldhandel en globalisering...

Ze propaganderen dus het grootste deel van het probleem

0
35 Vageali6888

Geert zegt dat CO2, zoals bewezen, een noodzakelijke stof is om leven te bouwen. Zonder die door deugend links CO2 in onze atmosfeer was de aarde een dode planeet, zoals de maan.
De PVV is voor leven, het deugende deel is voor de dood.

0
36 Mollevanger

@36 CO2 is ook een broeikasgas. Het gaat om de balans. Die balans is verstoord en de reden die daarvoor wordt gegeven is grotendeels door menselijke oorzaak en dan met name door 2 zaken:
- We brengen meer CO2 in de atmosfeer door verbruik van fossiele brandstoffen.
- Oerbos dat CO2 omzet, wordt massaal gekapt en verbrand om goedkope akkers te creeeren

Wanneer je CO2 wilt zien als een bron voor leven, moet je dus een flink tegenstander zijn van het vernietigen van oerbos.

Veel linkse partijen willen de oneerlijke subsidie van gas en olie voor de industrie van tafel en invoerheffingen op produkten uit vuile landen. Die subsidiering van de industrie is oneerlijk, Het zou hetzelfde zijn als dat de industrie voor een dubbeltje een gram goud kan kopen maar dat de burger 20 euro moet betalen.

Achter de industrie zit 'het grote geld' en door het halve verhaal te vertellen en niet te pleiten voor eerlijke verdeling, verdedigen de PVV en Baudet de voordelen van 'het grote geld' ten koste van de burgers.

3
37 Hollander1967

@37 Er is geen subsidie op olie en gas, dat is een uit de lucht gegrepen fictie obv. verzonnen getallen mbt. zg. geleden schade. Wel is het zo dat de electriciteit voor de industrie veel goedkoper is door korting op de belasting. Electriciteit kost maar 25 €/MWh en u betaalt 250.

0
38 Ogod

@2 Het kabinet moet ervoor zorgen dat er een goed onderbouwde kosten-batenanalyse bij het klimaatakkoord wordt gevoegd. Vooral over de baten is men geheimzinnig stil. Maar als blijkt dat we 100 miljard euro uit gaan geven om 10 miljard euro aan schade te voorkomen, dan zijn we verkeerd bezig!!
Dus kom op met die baten, laat eens zien wat het ons oplevert!!

0
39 PeKa

@33
Klimaat akkoord regelt bij hun alleen CO2 regels, en GEEN uitstoot andere stoffen lijk mij?

0
40 dloops

@37 "CO2 is ook een broeikasgas. Het gaat om de balans. Die balans is verstoord....."

Dat bepaalt de natuur zelf wel, niet jij.

0
41 PeKa

Ze moeten niet stoppen met het klimaatakkoord, maar met het zoals altijd de kosten eenzijdig bij de burgers neerleggen!
Onze klein en achterkleinkinderen willen ook graag in een normale wereld leven!

0
42 dummydum

De balans er erg lastig te verstoren hoor. De aarde grijpt zelf in door bv. een stuk groener te worden. De arrogantie alleen al van ons mensen om te denken dat wij het klimaat wel even zullen regelen. En dan met cijfertjes aankomen van een paar 100 jaar. Hoe oud was de aarde?

Ik denk dat we juist om dit moment aan het herstellen zijn van een ramp of waarom denk je dat ze boomstronken vinden in het wegsmeltende landijs van bv. groenland. Dat ijs hoort daar helemaal niet.

Als je echt wat voor het milieu wilt doen dan moeten jullie stoppen met fokken!

O ja klimaat gekkies, lees ook een wat verhalen van de tegenpartij dan hoef ik niet zo veel bullshit te lezen.

Het klimaat is dat wat het is en daar doen wij niets aan. Tegen de tijd dat wel wel in staat zijn om in te grijpen staan voor kort voor uitsterven.

0
43 Zibberzap

Meer CO2 is een groenere planeet met meer bossen: https://www.nrc.nl/nieuws/2016/04/26/onze-planeet-wordt-groener-en-groener-1615033-a978023

0
44 Ruud100

Van alle mistanden in de wereld komt ons kabinet met het klimaatakkord als eerste prioriteit om mee aan de slag te gaan en hiervoor honderden euro's extra per maand bij de burger in rekening te gaan brengen.
Serieus denk er eens over na, armoede, hongersnood, nuclueare dreiging, ziektes, andere millieu problemen zoals de plastic zee in de oceanen komen ze hier met het 0.00003 verminderen van co2.
Een of ander vaag klimaatplan dat zelf niet door te rekenen valt door het het CBR wat de kosten voor de burger zullen zijn, zo debiel zijn de 600 punten in dit plan.
Iedereen die het millieu een warm hart toedraagt moet toch kermend van ellende op de grond liggen na de presentatie dit onzalige plan door lieden die zelf in energielabel D huis wonen en met hun patserauto's op Diesel rijden.

1
45 Shannara

PVV.NL?!

Ach ja, kennelijk kan het Wilders geen reet schelen dat de kinderen van de gewone man straks opdraaien voor nog veel hogere kosten.

Grote, ingewikkelde en langdurige kwesties worden door de populisten niet goed behandeld.

Voor hen telt slechts de kiezersgunst op de korte termijn.

Om het maar even simpel te zeggen: als de populisten al in 1600 aan de macht waren gekomen, dan had nederland er nooit zo uitgezien.

Dijken? De gewone man is al lang bij als ie vandaag te vreten heeft, etc.
.

2
46 hippodepippo

@41 De natuur kan het niks schelen of jij verzuipt in een modderstroom.
De natuur lost haar probleem wel op.

0
47 Hollander1967

@38 Dacht je nou echt dat Shell of Akzo evenveel betaalt aan leveringskosten voor een MWh als jij?
Let's turn the tables. 1 tarief op iedere kwh. Dan is er een natuurlijke prikkel om schoner te gaan produceren.

0
48 Hollander1967

@47 Helemaal waar. Alleen ga ik niet verzuipen in een modderstroom.

0
49 PeKa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Nou, met deze oplossing hoef ik verder niet meer mee te denken over de lasten van de vasten ...== Vanuit het geloof zijn er meerdere uitzond...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

In ieder geval beter dan aan een boom in het bos vastbinden maar ik vraag me af waarom de eigenaar ze niet gewoon naar het asiel heeft gebracht....

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maar die druk is er wel degelijkex collega Achmed nam altijd verlof mer Ramadan,ging ie naar Marokko om zn hoog bejaarde moedertje te overtu...

2 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Slavink
LIVE | ’Palestijnse terrorist geeft in verhoor verkrachting van Israëlische vrouw op 7 oktober toe’

De Israelische soldaten hebben deze knul toch netter behandeld dan de Russische soldaten met de daders van de City-Hall-aanslag....

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9 Voor mij zijn het ook mensen hoor!!!! Kijk, dat jij er geen probleem mee hebt dat de "gewone vrouw" binnen de sport geen schijn van kans ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

10 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

12 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

13 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

16 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@8 Voor mij zijn het mensen. En daar praat je gewoon met respect over.Waarom transgenders niet respectvol zouden zijn naar vrouwen is mij een...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sasur Bahu XvideoSex Vedeo DownloadMompov MatureYourichi PornJapanese Rape XnxxXx Sex PictureNew Xxx Video DownloadIndian PornstatMs Frizzle PornPeaches LarueKevin Costner NakedMelina R34Petting PornElisabeth Shue NudesDesi Hard Xxx VideoNude Brett RossiFicking VideoSalwar Suit PornMia RaiAnal PmvاباحيةJapanese Porn ComicsPorn AdmrPorn CaseiroKesha OrtegaIntraccial PornHentai My Mother VostfrCamera Caseira ComActinglightskinAngela White PerspectiveGuy Sucking BoobsSouthern PornAriana Grande NudaWwwxxx8Nude Lesbian VideosBlowjob CompilationBlack Cam GirlsHentai_dollReshmi Nair VideosIndian Sxx VideoFelicityfeyDentist PornAyleks NudeVictoryaxo NudeEroge H Mo Game MoSexvidos TeluguNew Sex Hindi HdSexyvideo Com3dporn AnimeLesnian PornSlim Black PornHanime VostfrOld Naked WomanXnxx Com MmsTriple Sexy Video HdSexy Blue Picture OpenBangali Xxx Hd VideoBlackmail Mom PornhubThumbzillqVxideosXomorris NudesXxnx Hot SexyKaitkrems Onlyfans LeakedMommy Talking DirtyEbony Dark PornNyou BooruHot Girls FuckKeke Palmer NudesBoops PornKristina BellPorns TurkishCorinnakopf FeetHaryanvi Xxx VideoPorn Gay HindiBukkake HentaiXixyBoy Press Girl BoobsAnimal Sex 3gpSunny Leone DesiBhabhi PotnXxx 1984Porn During Periods4 PornGaysexmovieInteractive Porn GameXnxx IndaenMy Cherry Crush PornLizzy LaynezBuckets Pmv By EditstarBrittney Renner NakedJenna SativaWww Xxx KolkataOrgasmic LatinaSneaky Link.pornTara Tainton PovPorno TwitterXnxx BangbrosBlow Job BracesIndian Hidden Mms VideosParody PornIndustry InvadersMy College RoomieFull Open Recording DanceGrope MilfSwingerspornFilms Pornographiques En StreamingMangasorigineGay PornogratisXhmatsrLuxury GirlAsian Hot Sex VideoSex PrnImg/rsc.ruBeleasaRyleerabbitRed Saree AuntyDrunk GangbangCum On Face CompilationErrotic MassagePhone PornDiana Prince NudeXxx Porn PicturesEnglish Aunty Sex MovieSunny Leone Xnxx VideoHot Lesbian SeductionMadison Moores PornVideos Pornos Anales CaserosJamie Marleigh AnalMy Free Cams MNepali NudeWww Pron Sex VideoAniman SpanishFree Porn DownloderRussian Actress NudePlayboytv SeingRaelilblack PornXnxx Video TvSunny Leone DeepthroatHendi XxKenzie Anne CreampieHarley Quinn FacesitDoggystyle BdsmSkipthegame Albany GaMummy Ki ChudaiPunjabi Mms PornParispornXxx Poran SexNipple Kissing VideoBest Pornsite For FreePink Tities