door Inter in Buitenland  ·  86 Reacties

  • 36
  • 1171x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De dag dat de coalitie valt moet uitgeroepen worden tot NATIONALE FEESTDAG.
Meteen ook het hele corrupte ambtenarenzooitje van justitie en andere wetenschappelijke rapportvervalsers opschonen.

2
51 logikus

@48 Je kan goed samen werken met Groningers als je hen die huizen ook werkelijk vergoed en dan toch gas uit de grond trekt is mogelijk.
Maar de mensen helpen met het herbouwen en verstevigingen van de huizen.
Kijk dat hebben ze nagelaten veel geld onttrekken aan de gemeenschap en de Groningers, die viezeriken van Shelle waaronder de NAM...

3
52 Ciater

* Verwijderd door de redactie *

53 bomber

* Verwijderd door de redactie *

54 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

55 Midasss

@52 Nee dat is niet waar. De Groningers zijn er helemaal klaar mee. Ze willen de schade vergoed hebben en dat er gestopt wordt met winnen. Als men doorgaat met winnen, zullen de aardbevingen alleen maar meer en sterker worden. En daar heeft se Groninger geen zin in, ook al heeft hij een aardbevingsbestendig huis.

2
56 Rare Rakker

@55
Wat leuk een oude bekende is toch weer terug. question

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En dan in dit geval in de betekenis van dat een oude voorkeur of liefde nooit helemaal weggaat en uiteindelijk tóch wordt nagejaagd.

1
57 rebo

* Verwijderd door de redactie *

58 Midasss

@58
Met een oude bekende bedoel ik niet iemand die hier pas een paar maanden reageert. Ik zal je dan een tip geven. Ik noem geen namen maar iemand heeft hier ooit en dat is zeker al twee jaar geleden het volgende geschreven.


"Hee, heb jij ook familie in Grand Rapids? Grappig, ik ook"

En verder vind ik Steen Geil ehhh.... ik bedoel natuurlijk Geen Stijl zelf ook een bagger site

3
59 rebo

Laten we het hopen dat Nederland EINDELIJK verlost van deze landverrader

3
60 Joepie

@60
En dan? Dan krijgen we de volgende zakkenvuller en oplichter. Want zelf geloof ik allang niet meer in de integriteit van onze weledelgestreelde politici. Want ze hebben volgens mij allemaal veel meer dan een agenda.

1
61 rebo

* Verwijderd door de redactie *

62 Midasss

@13
Ik denk, dat veel mensen nu ook vraagtekens bij Dijkhoff neer gaan zetten. Voor mij heeft hij afgedaan. Niet geloofwaardig en dat plan van die postcodediscriminatie was echt absurd.

1
63 hopefully

* Verwijderd door de redactie *

64 Midasss

Volgens mij is een regering alleen met de PVV en de FVD een soort van sociaal project , maar ik ben uberhaupt benieuwd of de haantjes Wilders en Baudet wel met elkaar samen kunnen werken , verder verwacht ik dan de partij opgevuld zo moeten worden , SP hoor ik hier mensen zeggen , ik betwijfel het , de SP gaat niet samen met de PVV , met de FVD weet ik niet een twee drie , daarnaast is de SP 'Links' , en de heren Baudet en Wilders zijn rechts , die willen alleen met rechtse partijen in een coalitie lijkt mij , dus welke partij komt dan weer snel te kijken ja de VVD , ik gok dan ook op een PVV , FVD , VVD , CDA , SGP , coalitie als zoiets al mogelijk is.

1
65 MarcusCole

@62
Het was enkel maar even een plagerijtje van me en dat is het laatste wat ik er nog over zeg. En verder vind ik zelf juist het mooie dat iedereen hier op NK zijn ei kwijt kan. En hoe extremer of dat de reacties aan beide kanten van het spectrum zijn hoe mooier of dat ik het vind.

0
66 rebo

* Verwijderd door de redactie *

67 Midasss

@67 meer wat in jou straatje past bedoel je ?

1
68 Eastwood

@67
Ja maar dat zal niet gaan gebeuren denk ik. Heel in het begin van NK was dat nog wel het geval dat iedereen gematigd was. Maar dat heeft maar heel kort geduurd. Volgens mij nog niet eens een maand. Waarschijnlijk dat iedereen toen even de kat uit de boom heeft gekeken. En het is ook niet realiseerbaar denk ik met al die tientallen zo niet honderden draadjes die er per dag worden geplaatst, en met al zijn duizenden reacties. Dan zouden er -tig meer mensen bij moeten komen op NK om al die reacties te checken en om alles in goede banen te leiden. Waarschijnlijk reageren ze vooral op klachten en worden dan de meest extreme reacties er uit gehaald.

Ik denk zelf toch dat je je niet te veel door je emoties moet laten meeslepen bij wat je hier zoal leest.

0
69 rebo

* Verwijderd door de redactie *

70 Midasss

* Verwijderd door de redactie *

71 Midasss

@71
Ik vond nu.nl in die tijd toch leuker. Hier gaat het helemaal enkel maar over de islam en Wilders en Rutte en Trump enz. Op nu.nl had je toch nog wel meer variatie met hele andere onderwerpen zoals onder meer wetenschap. Dat kwam waarschijnlijk omdat je daar je reacties dan onder het betreffende artikel van nu.nl zelf kon plaatsen. En hier open je zelf een draadje met een externe link van een andere site.

1
72 rebo

@72 Ik mis de nuancen je moet op nieuwskoerier , boos , woest , woedend zijn anders hoor je er niet meer bij ...

1
73 MarcusCole

* Verwijderd door de redactie *

74 Midasss

@73
Bij mij is eigenlijk het omgekeerde gebeurd. In het begin had ik het ook nog wel een beetje maar tegenwoordig denk ik "Schijt aan dronken Naatje." en dan lach ik er gewoon om.

1
75 rebo

@74
Goed idee. question

0
76 rebo

Dit kan maar op een enkele manier worden opgelost.

NEXIT!! Uit de VN. Uit alle verdragen die de grondwet ondermijnen. Corruptie strafbaar maken. Je bent ambtenaar of je bent zakenleven. Geen hybrides. Geen lobbies. Geen monopolies. Geen verdragen die boven de grondwet gaan. Gekozen bestuurders. Zowel lokaal als nationaal. Gekozen rechters. Eventueel benoemd door de politiek.,

Het Amerikaanse systeem is verreweg superieur aan de maakbare totalitaire sovietstaat die wij zijn geworden. Alle propaganda over Amerikaanse toestanden ten spijt. Het enige dat de Amerikanen nog echt fout doen is dat ze de monopolies in de pers en onderwijs toestaan.

Amerikanen hebben een bloeiende economie sinds de crisis. Wij hebben een langzame neergang sinds de Kunduz coalitie die lasten op lasten blijft stapelen en steeds verder van de realiteit onnozele doelen najaagt voor steeds meer geld en dwang.

3
77 purelogica

@77 Je klinkt als een socialist..

5
78 Harry Kroepoek

@78 En les op scholen wat termen werkelijk betekenen zonder al die linkse begripsverwarring. Een woord betekent wat he betekent en je mag niet zomaar de definitie omdraaien.

1
79 purelogica

@79
Amerikanen hebben een bloeiende economie

Zeg ik je bent voor socialisme voor de rijken.

"Geen lobbies. Geen monopolies". Het is te lachwekkend voor woorden je lijkt de SP wel.

5
80 Harry Kroepoek

'Kabinet Rutte III kan ieder moment instorten'

Geen ramp. Nederland is toch al uitgekeken op dit kabinet.

0
81 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@78 Het eerste deel is onrealistisch ja. Toch ben ik het hier wel mee eens: “Wij hebben een langzame neergang sinds de Kunduz coalitie die lasten op lasten blijft stapelen en steeds verder van de realiteit onnozele doelen najaagt voor steeds meer geld en dwang.”. In plaats van een slankere overheid en lagere lasten hebben we hier al bijna 20 jaar alleen maar ‘zuur’ zonder het beloofde ‘zoet’. De overheid keert zich steeds voelbaarder tegen de eigen burgers en de regeltjeszucht en verboden nemen alleen maar toe. Kosten voor simpelweg leven nemen ook gestaag toe, en dat wordt met de klimaatonzin zeker niet beter. De totale belastingdruk remt de koopkracht hier behoorlijk.

1
82 Akiron

Dit komt doet voor dictator Rutte VVD dan kan er zich voor mei nog als kandidaat voor Brussel stellen da er onder zijne leugens niet meer onderuit komt waar er altijd zegt dat er niet naar Brussel gaat. Ik stem 20 maart PVV voor de eerste kamer.

0
83 Gunther

Een paar keer per dag ga ik buiten luisteren of ik nog niks hoor vallen.
Tot nu toe, jammergenoeg, nog niks gehoord, het kraakt af en toe wel.

2
84 Jan met de korte achterlul

@80 Ik ben voor directe democratie en meritocratie in een begrensd gebied. Monopolies zijn daarin de grote bedreiging. Zowel monopolies in de politiek (socialisme) als monopolies van multinationals. De enige partij die voor de democratie, soevereiniteit en meritocratie opkomt zijn het forum voor democratie en de PVV.

Alle andere partijen zijn socialistisch of feodaal. Dat wil zeggen zij willen een overheid die samen met multinaionals mensen stuurt/exploiteert in plaats van mensen die de overheid sturen. Dat is het principiele verschil van inzicht tussen democratie en socialisme/feodalisme/fascisme. Ofwel alle andere partijen. ZIj noemen dat populistisch. Wat feitelijk hetzelfde betekent als democratisch. En ze noemen populisme vaak fascisme wat echt nergens op slaat. Jij maakt het nog bonter door tegenstanders van het socialisme domweg socialisten te noemen.

Fascisme is wat de EU is. Multinationals die de politiek besturen. Dat is fascisme. Socialisme is de dictatuur van het proletariaat ofwel een onaantastbare politieke klasse die de mensen beschouwt als onwillige kinderen die in alles moeten worden bestuurd vanuit een ideologie. Beiden werken goed samen omdat ze beiden streven naar het uitschakelen van inspraak / burgerrechten en centraliseren / hierarchisch maken van alle macht. Waarbij alle inspraak wordt uitgeschakeld en mensen geen rechten meer hebben. De overheid wordt daarbij onaantastbaar voor burgers en bestuurbaar voor het grote kapitaal.

Dus nee. Ik ben geen cocialist. Maar een democraat. Maar dan echt.

0
85 purelogica

* Verwijderd door de redactie *

86 Chat Baker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@71 Dat wrijf ik de IND toch ook aan? Of hoe lees jij wat schrijf? In het Arabisch? Of in het Tiginya?...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@67 Ik neem het de overheid ook kwalijk.Alleen denk ik niet dat ze het in de gaten hebben. Die mensen lopen nou eenmaal niet met het hart op...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

DikkeTor
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

@6 Dit is geen moord, hier in Nederland ultra-links zouden zeggen : Sociale gerechtigdheid XD...

6 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@65 "En dat zijn er ongetwijfeld heel veel die er op los liegen om een verblijfsvergunning te kunnen bemachtigen." Het is de taak van ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@64 Ze blijven hier hangen voor hun kinderen.Zij denken dat hun kinderen hier een betere toekomst kunnen krijgen dan in hun thuisland. Dan d...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

DikkeTor
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Nou nou nou, een plastic geweertje maar :) Dat is geen dreigement! XD Stel je niet zo aan, dat is anders dan een granaat aan je auto-deur geplak...

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@60 En daarom reken je alle asielzoekers daar op af....

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@11    Nav de voortdurende brute agressie van de ruSSen zal men in Europa/NAVO nu vermoedelijk hard aan de slag gaan om langeafstands...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@58 Ik vind ook dat als je deze mensen hier opvangt je ook voor de nodige adequate psychische hulp zou moeten zorgen. Mensen komen vaak uit een ...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Free Download Sexy Porn VideosLesbiansex ToysGood Girl PornPorn SaudiBig Tiddy Goth GfHentiatvPornos ComicJohnny RaipdEcchi Na Onee Chan Ni ShiboraretaiMom Aon PornJeyla Spice AnalPhotoacompanhanntesVideoporno De NegrosHotxxxxxxxPictures Of Naked Hot WomenAbella Danger GangbangActresses PornosBrooke Shields ToplesStickamgirlsWrestling NudeEbony Big Boobs Striptease4chan GidFyptt.toRaj Kundra Sex VideoRakuen ShinshokuAnimated Dragon PornBad PornHot GilfsRhianna NudesDrcumcontrolAstolfo Cosplay PornRap XxxNude FacesittingMinecraft SexingJapanese PorngraphyFirst Time SexstoriesDani Daniels HusbandViv ThomasPorn Role PlayingFree Porn TeenagersProstate Massager PornPriya Banerjee NudeXxxx XxxcPorn MediasNudiezTeen Pussy SexPorm MovieKitty TubeRachel Nichols NudeWww Xxx Gay2 In 1 XxxNadan XxxKamsutra Full MovieGujrati XnxLeabian Sexy PornCelebritypornBrazink SexoSkip The Games ColumbusGinebra BelucciDani Dsniels PornPost Op Shemale PornXxx TiotokFull Hindi Blue FilmXxx Hd Hindi MaiPron Sex PictureLesbian Porn EbonyHearvy-rMarleny TiktokMichael Vegas PornAnoexic PornTitty TuesdyFuck Local Sluts At Fuckhoes.xyzKerelasexUndertalw PornAllison Parker NakedPamella BordesXvideo Indian BhabiHaving Sex In The KitchenAnime Indian PornRiley Reid DpDalota Johnson NakedFree Brazz PornS&m PornCummin In Her MouthPorn CruisingXnxx Thiland ComFemjoy NudesBest Cam Girl SitesGianna Michaels FeetBengali Bf HindiBf XxxiiPornhubxGeogina Rodriguez NudesJharkhand PornSex With Desi GirlDesi Anal ComPorn ZcechTeen MasturbChaterbateSaleemarrm1Kama OxiHindi Porn Full HdJesseloadsXxxnx. 2023Pornhublive DownRussian PhubAva Addams KissingGirl To Girl Sex ComSkinny GilfBridgette B TitChiaki HidakaBigtits Mom AnalAshley Aleigh PornHot Women RedditUfc PornhubSunny Leone Sex Video LocalRed Tube GauAnul PornJapan FuckMelena VelbaXxx Photo 2020Victoria SnooksIndian Teacher Porn VideoBjbabesJamaocan PornCumshot XvideosXxx Videos ComXnxx StoruesNuaghty MachinimaGif TittsKelly Russell NudeHistoires Fr AsslrPron MoveEva Green XxxReddit Gone WildHevi PornKatrına LawTaylor Tomlinson NudeXev Bellrinher PornEnglish X VideosXnxx Photo IndianXvideoa3Bideos XxxScarlettkissesxoTeacher FuckingDesi Panu ComFriday The 13th PornIndian Sex SitesR3n33 R0s3Ariel X Muscle Barbie