Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Advocaat uit Eindhoven weer over de schreef: man raast met 145 kilometer per uur over Kennedylaan

EINDHOVEN - Een Eindhovense advocaat die onder verscherpt toezicht staat, is weer in de fout gegaan. Hij werd in oktober betrapt tijdens een forse snelheidsovertreding en raakte zijn rijbewijs kwijt.

  1. Deken in beroep tegen voorwaardelijke schorsing advocaat uit Eindhoven

    Deken in beroep tegen voorwaarde­lij­ke schorsing advocaat uit Eindhoven

    DEN BOSCH/BREDA - De deken van de orde van advocaten heeft hoger beroep aangetekend tegen de voorwaardelijke schorsing van een Eindhovense advocaat die vorig jaar drie keer werd aangehouden omdat een conflict met zijn ex-vrouw escaleerde. Deken Jan Frederik Schnitzler vindt dat de advocaat makkelijk wegkomt met een voorwaardelijke schorsing en vindt een onvoorwaardelijke schorsing passender, laat hij weten in een toelichting.
  2. PSV is na een ultieme pot klits-klets-klander-voetbal officieus kampioen: dit waren de uitblinkers
    PREMIUM

    PSV is na een ultieme pot klits-klets-klan­der-voet­bal officieus kampioen: dit waren de uitblin­kers

    PSV is donderdagavond in Heerenveen officieus kampioen geworden, na een wedstrijd waarin de ploeg van Peter Bosz de Friese defensie helemaal aan barrels knalde. Het werd 0-8, een ongekende uitslag. PSV schoot werkelijk uit de startblokken en na twaalf minuten leidde de formatie van Bosz al met 3-0, tijdens een galavoorstelling die meteen deed denken aan de wedstrijd bij en tegen AZ van eerder dit seizoen.
    Eindhoven