door chouffleur in Politiek  ·  32 Reacties

  • 22
  • 685x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kortom lariekoek al dat alarmisme.
Ik wil mijn gas terug

5
1 chouffleur

We worden op een vreselijke manier belazerd door de politici wereldwijd en met name ook door onze Nederlandse Al Gore genaamd Ed Nijpels de man van klimaatakkoord.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/403322-ed-nijpels-de-man-van-het-klimaat-akkoord-neemt-het-zelf-niet-zo-nauw-met-het-klimaat

2
2 welofniet

Bijzonder dat een artikel in een krant staat dat kritiek levert op de doemvoorspellingen van de klimaat lobby. Foutje van de censor ?

4
3 JanHaring

Het argument van deze opiniemaker is dat de zeespiegel bij maasluis lineair stijgt en niet exponentieel.

Is er dan uberhaupt beweerd dat de zeespiegel exponentieel zou stijgen?

14
4 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

5 Captain Hero

Ik weet niet of deze grafiek gecorrigeerd is op bodemdaling. Want er kan sprak zijn van een stijging van de waterspiegel én een daling van de bodem, en in NL is de bodemdaling behoorlijk. In de meeste grafieken is zijn die tegengestelde bewegingen al tegen elkaar weggestreept. NL loopt al eeuwen voorop in het meten van de zeespiegel, logischerwijs. Die data is heel betrouwbaar. https://www.maassluis.nu/nieuws/plan-voor-gaswinning-onder-maassluis-en-maasland/

@4 : Ja, dat werd een tijdlang beweerd. Daar maakt deze man zich in onderstaand artikel nogal kwaad over https://klimaatgek.nl/wordpress/zeespiegel/

En verder komt er steeds meer land bij langs de kusten. De onderzoeken die in het volgende artikel worden besproken komen in de media domweg niet aan bod, omdat ze niet in het paniekverhaal passen. Ze maken geen deel uit van enig welles/nietes debat, en daarom zie je ze alleen besproken worden op de 'ontkennings'blogjes. Bovendien is de aanwas van land feitelijk: ze kan met eigen ogen worden geconstateerd. http://notrickszone.com/2019/01/17/new-science-89-of-the-globes-islands-and-100-of-large-islands-have-stable-or-growing-coasts/

1
6 Ness

@6
Ness
uit jou eerste link
##Er kan namelijk bodemdaling optreden of zelfs aardbevingen. In Maasdijk pompte de NAM zelfs 317 meer gas op dan afgesproken##

Kan je nagaan, ze bieden aan CO2 ,,op te slaan,, waarmee ze bedoelen CO2 de grond in pompen?
Vraag mij af wat dat al niet aan vermogen en uitstoot kost.
En wat voor zooi kunnen ze er wel niet bij mee dumpen?

Ze zijn altijd onbetrouwbaar.

2
7 dloops

@7 ,

De kosten van het CO2 opslaan op de zeebodem vallen wel mee. Ik heb ergens gelezen dat het al rendabel is bij een CO2 prijs van €50 per metrische ton.

Zorg er dus voor dat de CO2-prijs daarboven komt te liggen, en het zal voor bedrijven de beste optie worden.

6
8 progressiefliberaal

@8
Blijft oncontroleerbaar, mischien volume achter, maar wat mee gepompt word niet
Het loopt echt niet vanzelf naar beneden die oude gasvelden in

0
9 dloops

@7
Hoeveel is 317 meer gas ???

3
10 Snorrie

@6 . Bodemdaling is helemaal niet "behoorlijk". Bodemdaling is er alleen in het Westen van Nederland, en wel ca. 5 cm per eeuw. In andere gebieden stijgt de bodem zelf geleidelijk. Scandinavie ligt nu 200 meter hoger dan voorheen.
En inderdaad is er aanwas van land in het Westen. Het paleis Noordeinde staat op het strand van ca. 4000 jaar geleden. Waar nu het Binnenhof staat waren ooit de duinen.
Klimaathysterici houden van overdrijven, en stellen met opzet de gevolgen van de natuurlijke en autonome klimaatverandering zo desastreus mogelijk voor.
Cees Veerman, destijds landbouwminister en voorzitter van de Deltacommissie, zei over het doemscenario van een extreme stijging van de zeespiegel, dat extreme overdrijving noodzakelijk is om de problematiek op de agenda te krijgen.
Zo misbruikt de politiek de wetenschap.
En dat gaat maar door.
Zie: "Nieuwe energie. Een koele blik op een verhitte discussie" (201question en andere.

0
11 Hochiplush

@3 Wat een onnozele reactie. Hoe zo "foutje"? Een goede (zo objectief mogelijk) krant laat meningen horen van beide kanten. Zouden meer media moeten doen.

0
12 Hochiplush

@10
Ik denk alles wat er in zat
Maar in de link zelf kan je al zien dat dat meer regel dan uitzondering is

Bovenste link in post @6

0
13 dloops

@11 (vervolg): Zie: "Nieuwe energie. Een koele blik op een verhitte discussie. Over klimaat, CO2, thorium, duurzame energie, batterijen en de noodzaak van gas".
(201question.

0
14 Hochiplush

Het zit allemaal toch wat anders dan door de rijen van allerlei wereldse
deskundigen wordt onderwezen aan het hardwerkende en consumerende
establishment van deze byzondere planeet .
Tipje v/d sluier > Wij leven op een groot waterbed met dance-cultuur.
(Dansende baby-boomers)

0
15 m+m = Z

@13
Ik heb dat stuk gelezen.
Er staan mij iets te veel fouten in om het nog enigzins serieus te nemen

8
16 Snorrie

@16
heb er wel meer gezien die wel te denken geven.

1
17 dloops

Wat een bommetje dit artikel ...

Komen gelukkig steeds meer bommetjes die de leugenaars ontmaskeren

1
18 Vageali6888

Die huidige klimaat gebeuren is gewoon een groot fiasco.

1
19 DONKEY R

@18 precies. Als de politiek liegt, dan kun je met 100% zekerheid zeggen dat de hedendaagse klimaat wetenschap ook een groot leugen is.

1
20 DONKEY R

@20

Ik hoop dat deze informatie doordringt tot de top , en het spekken van multinationals met honderden miljarden belastinggeld niet door gaat ...

Bedrog van de eeuw

0
21 Vageali6888

De zeeiegel stijgt enkel omdat er steeds meer zeikers bijkomen.

2
22 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

23 bomber

* Verwijderd door de redactie *

24 bomber

@1 Dan moet u bij de industrie zijn. Die wil gratis en voor niks de resterende voorraden affakkelen terwijl u 200x zoveel betaalt per kwh.

0
25 Hollander1967

Volgens Jan Maat (vorige eeuw) had de Sharia hier al ingevoerd moeten zijn. Niks van te zien dus die immigranten problematiek bestaat ook niet.

1
26 ModReset

Nog eentje. Bij ons in het dorp is helemaal geen stijging van t aantal immigranten te zien. Die ene dier er al jaren woont is nog steeds alleen. Er is dus helemaal geen immigratie probleem.

1
27 ModReset

https://www.dailysignal.com/2017/08/15/al-gores-carbon-footprint-hypocrisy/
Helaas in het Engels blijkt hypocriet Al Gore zelfs voor Amerikaanse begrippen een walgelijk grote footprint te hebben.

1
28 Al

@27
Ik zou willen dat ik hetzelfde kon zeggen, maar we hebben het hier over wetenschappers die andere wetenschappers ontmaskeren. Niet over persoonlijke waarnemingen. Verder vind ik uw poging om Jan Maat te vergelijken met Al Gore wel kostelijk.

2
29 Al

@29 geef mij 100 wetenschappers die beweren dat er een immigratie probleem is dan vindt ik er eentje die het daar niet mee eens is.

0
30 ModReset

En Al Gore loopt er lekker op binnen!
Hou onze PvdA judas Diederik Samsom, onze "adviseur/lobbyist" ook even in de gaten.

0
31 logikus

Onheilsprofeten die stijging van de zeespiegel voorspellen negeren wetenschappelijke kennis

Doch nergens zijn er meer "pijnlijke verschillen van inzicht als bij krijsende politici onderling en dito "wetenschappers".
Wetenschap is immer aan veranderende inzichten onderhevig en daardoor niet absoluut. Het is vooral tijd en in dit geval bij "onheilswetenschappers" aan de voornoemde krijsende politici gerelateerd.

"God save the Queen" en vooral ook ons van de als hongerige meeuwen krijsende milieu-massa-activisten met het ons opdringen van veel ook uiterst dwaze maatregelen.
Alles elektrisch gaat ontaarden in nog veel meer benodigde kolencentrales en het geheel opnieuw moeten aanleggen van het totale elektriciteitsnet met veel meer capaciteit als nu. Immers de elektrische auto's komen straks allemaal om 6 uur uit de file thuis, gaan meteen aan de stroom en dan gaan we ook nog eens massaal elektrisch koken tijdens het bekijken van het journaal terwijl ondertussen de was wordt "gedraaid" om daarna de droger aan te gaan zetten.
Om de beperkt houdbare zonnepanelen en windturbines te produceren is er ook al veel energie nodig en is er ongelofelijk veel met vuile grondstoffen opgewekte energie voor nodig, die ook nog eens van verre met "vuile" energievretend vervoer in containerschepen naar ons toe gaan komen en dit alles zonder "schone energie geproduceerd. Zijn die producten in China geproduceerd, dan moeten die nog eens opnieuw worden vervoerd naar ons toe, met het risico dat de vracht overboord kan slaan. Alle moeite en vuile energie voor niks.

Het wachten is dan ook op gedegen onderzoek naar beter toepasbare, in alle opzichten goedkopere en uiteindelijk betere en schonere energiebronnen dan de ons tot nog toe bekende energiebronnen.

Het bevloeien van de grote woestijnen zal een prioriteit dienen te zijn om een voldoende voedselvoorziening te creëren, net als de overal noodzakelijke maatregelen van een wereldwijde grote geboortebeperking om honger de wereld uit te helpen.

De vervuiling door de aanschaf van de huidige "nieuwe" energiebronnen kan het milieu en ons wel eens duur komen te staan, ook omdat deze bovengenoemde maatregelen tot nu bijna overal zijn uitgebleven.

"Rijke mensen spelen met hun geld, arme mensen spelen met hun vrouw(en)" is tot nu toe de norm in de bestaande samenleving.

Sterkte een wijsheid voor de werkelijk kritisch wetenschappers.

0
32 Wil je niet weten

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

3 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

3 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

3 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Xxxx Naked VideoMadison Ivy In PornUnfaithful SexsceneCall Me Daddy PornNyx MonroeViolet Myers NurseXvideos.xBreast PornTelugu Call Girls Sex VideosWeather PornDoujinaLight Skin PorJacquie.et.michelSexoviolentoXxxhdManipuri XxxWww Gay Xxx ComSpencer Bradley AnalNaked Men SexingGramin Sex VideoChuky DreamAsian Massage Parlor VideoBeauty Blacked PornCuck TalkWanktubePornografia Sexual GratisAbella Danger RetiredNaked ChicaMoriha MillsHardcore Porn VideosLiya Silver BlackedLuz Noceda PornWife Tag TeamedAlex Davis PornBest Joi Videosافلام اباحية مترجمه日本av无码Fatal ModellVitiligo PornSubincisionNami HentDisi SaxFollo A Mi MadrastraDevar Bhabhi Ke SathMasala XxHomemade Amateur AnalChaterbuteCukhold StoriesSex HotelHooker AnalWwwxxx89Indian Aunty SexxSarada PornSexy Film Full SexyHotsexindianParispirnHostage PornDarkness PornEbony BwcXvideos TamilAmber EastonWww Aunty SexUnderground SexKystal SummersAnime Breast BouncingRubmaps ComTik TokpornRoanoke Skip The GamesBodyswapcaptionsPorn Amador BrasileiroNaked BlonesCassandra NixLijnkLatina AbusadaOiled OverloadMovies SexeFutacockپورن الکسیسAmateur Bi MmfNayanthara Cum Tributeಕನ್ನಡ ಬಿಎಫ್Tamil Sex Video Full Movieпорна сайтыBunyy ColbyEkaterina NovikovaBest Nude MoviesHorny DaughterTopnudecelebsCuckold GifPorn JeuxTrav SexeBrazars Porn VideosSexxxxzIroha NatsumeSon Creampies MomArabelle Raphael DickdrainersBlack Breed Gay PornMature Lesbian AsslickDream Pron MoviesBlas EliasGay Cheating PornRuka KanaeShantel Vandanten NudeAunty Porn Video IndianLesbian BerazzersDotm-004Odisha Blue PictureAll Sex Hindi VideoRaikage PornChaturbat ComPami Baby NudeBig Titties Doggy StyleRiley Read AnalAngela WhitKenzie Reeves XxxXxx SanyCrystal Rae PornMxxnsxsulPorn GalleruHow To Make A Swipe Slideshow On TiktokPornstar TeenagersNudism WifeThefirstclassjdXx VidroHot SexxxxTren SexPorn In PlaneSwallowed CompilationJennifer Lawrence Nudes LeakedPoppy Playtime Rule 34Open Sex TeluguCzech Train GangbangDesi Sex PositionWww Com Sexy HdCzechstreets Country GirlsPraewasian PornLove SexmoviesVideo Pornos Videos PornosXhentaiDaftsex Down RedditGay Interraical PornOviposter PornBiggest Mexican TitsAnime Doggy StyleChut Ki StoryIndian Xxxsex VideoSex Video Indian ActressTeinksPoenCute Pron Star