Kerstboom door de lucht, vrouw bij de keel gegrepen: bruiloft loopt volledig uit de hand

18 december 2016 om 18:08 • Aangepast 21 november 2020 om 05:09
nl
Een bruiloftsfeest in Oudenbosch is zaterdagnacht volledig uit de hand gelopen. Enkele gasten en medewerkers raakten gewond, een vrouw werd bij de keel gegrepen waardoor ze bewusteloos dreigde te raken en onder meer een kerstboom vloog door de lucht.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Voor het verstoren van het feest is een 26-jarige man uit Oudenbosch aangehouden. Het zou gaan om de zoon van de bruidegom. Hij zou meerdere mensen, waaronder zijn vader, hebben verwond. Hij werd aangehouden aan de West Vaardeke.
LEES OOK: Eigenaresse feestzaal ook belaagd: 'Ik maak je dood, nu!'
Rond een uur ’s nachts hoorde de eigenaresse van feestgelegenheid Boerderij De Zellebergen gegil vanuit de feestzaal komen. Toen ze op het tumult afging, zag ze dat de verdachte een vrouw bij de keel had. De vrouw dreigde bewusteloos te raken. [tweet:https://twitter.com/P2000Live/status/810293868080037888]
LosgeslagenDe man was volgens de politie volledig losgeslagen en sloeg wild om zich heen. Uiteindelijk lukte het medewerkers van de feestgelegenheid met vijf man sterk om de man naar buiten te werken. Hierbij zijn volgens de politie enkele medewerkers van de horecagelegenheid gewond geraakt.
Ook een toevallige hotelgast die op het tumult afkwam en zich wilde ontfermen over de vrouw die bij de keel werd gegrepen en vervolgens tegen een piano belandde, werd door de man in zijn gezicht geslagen. Hierbij brak een tand van de man af. De vrouw die bij de keel werd gegrepen zou de zus van de verdachte zijn.
Tot bedaren  Opgeroepen agenten wisten de man uiteindelijk buiten tot bedaren te brengen en aan te houden. De eigenaresse van de feestgelegenheid heeft zondag aangifte gedaan van vernieling. De verdachte die er zelf ook niet zonder kleerscheuren vanaf kwam, zit vast.
Hij is in het tumult door iemand op zijn achterhoofd geraakt en moest voor behandeling aan een hoofdwond naar het ziekenhuis. Waardoor de man zo uit zijn dak ging, is volgens de politie nog niet duidelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.