door Febee in Buitenland  ·  81 Reacties

  • 42
  • 1311x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 "Gelukkig staat de technologie ook niet stil."

Mikken op technologische innovatie die nog moet plaats vinden terwijl je 50% CO2 reductie over 11 jaar hebt beloofd lijkt me niet verstandig.

0
51 Conradijntje

@14 ; Leg me even uit...

Rutte I 2010; 20% van de stemmen voor de VVD
Rutte II 2012; 26,58% van de stemmen voor de VVD
Rutte III 2017; 21,29% van de stemmen voor de VVD

Toch al 9 jaar een 100% VVD beleid. Punten die de andere regeringspartijen hadden uit onderhandeld in het regeerakkoord werden soms de volgende dag door de VVD al van tafel geveegd.

1 juli 2015 referendum over het Oekraïne verdrag. 61% stemt tegen; verdrag gaat door. Inlegvelletje over militaire steun.. maar de geluiden gaan toch op om die te gaan geven.
22 februari 2018 referendum over de sleepwet. 49,5% tegen, 46,5% voor, 4% blanco. Toch gaat dat ingevoerd worden.
Referendum wordt afgeschaft.

Vreedzaam protesteren, demonstreren; vrijwel nooit enig effect.

Waar is die democratie? Zo'n 20% tot 26,8% maakt hier al 9 jaar volledig de dienst uit. Dat noem ik geen democratie. En het is nu dus al bewezen dat de door jou aanbevolen methoden geen enkel effect hebben.

2
52 Mariska3

@52 De VVD regeert niet alleen hoor maar moet iedere keer een coalitie vormen met een meerderheid. Cordon sanitair!

8
53 Harry Kroepoek

@48
""Jij weet dus blijkbaar niks van Frankrijk. Het is al het land waar de welvaart het meest herverdeeld wordt.""

Doe maar eens even wat Franse berichtgeving en cijfers opzoeken over hun besteedbaar inkomen dat al daalt vanaf 2008. De gemiddelde Fransman gaat er 440 euro per jaar op achteruit en ondertussen worden de rijken alleen maar rijker. Hetzelfde liedje in Nederland waar tussen 2000 en 2017 de economie met 12% groeide en ons besteedbaar inkomen in diezelfde periode met 3% daalde. Jij mag ja en amen blijven knikken maar gelukkig zijn er steeds meer hardwerkende mensen die deze roofpartijen van een elite meer dan zat zijn en eindelijk hun zuurverdiende centen gaan opeisen.

""Misschien hadden ze allemaal moeten gaan stemmen, niet achteraf lopen janken.""

En of er achteraf gejankt mag worden. Meneertje Macron heeft de boel bedonderd. Net doen alsof hij het socialisme de rug had toegekeerd en zogenaamd met een hele nieuwe ideologie en stroming komen om zieltjes te winnen. En wat blijkt als hij eenmaal verkozen is? Is het gewoon weer dezelfde salon socialist die vrolijk op oude voet verder gaat. Dat is gewoon bedrog en het wordt tijd dat we dat eens een keer gaan afstraffen want tot nu toe kunnen politici in Europa gewoon liegen omdat wij het gewoon accepteren.

2
54 Reconquista

Oei…er zijn weer veel Darwin Awards uitgedeeld zie ik.
Het is me toch allemaal wat. Opereer je als een vijandig leger en dan gaan ze zomaar orde handhaven! Waar slaat dat nou weer op?

13
55 WijzeDwaas

@3

Ja, die Fransen zijn wel goed hè? Je kan zien dat ze hebben geleerd van de moslim terroristen.
De autochtonen daar kunnen het nu ook!

12
56 WijzeDwaas

@11

Hebben moslims nu ook gele hesjes aan?

12
57 WijzeDwaas

@18

Ja, de revolutie van1789…die eindigde met een keizer , oorlog en overal in Europa bezetting…

Goed voorbeeld! Daarom steun ik die gele hesjes terroristen dan ook niet.
Ik heb helaas te veel historisch besef….

14
58 WijzeDwaas

Risico van het vak. Zolang de Franse politie niet met scherp ziet op ongewapende betogers is er niks aan de hand. Aanpakken dat gele tuig. Er is in een democratische samenleving geen plaats voor communisten, anarchisten en rechts-extremisten.

13
59 Gewoon een student

@53 ; Yep. En ze krijgen het er al 3 maal achter elkaar voorelkaar dat het toch een 100% VVD beleid wordt. Punten die de andere regeringspartijen hadden uit onderhandeld in het regeerakkoord werden soms de volgende dag door de VVD al van tafel geveegd.

Ken je deze nog?
https://www.metronieuws.nl/nieuws/2012/11/vvd-bureau-inkomensafhankelijke-zorgpremie-is-niet-eerlijk

>
Het inkomensafhankelijk maken van de zorgpremie is niet gestoeld op liberale beginselen en is "verre van eerlijk". Dat zei directeur Patrick van Schie van de Teldersstichting, het wetenschappelijk bureau van de VVD, tegen radiozender BNR. Hij reageert op de ophef die in de VVD is ontstaan over de afspraak in het regeerakkoord om de hoogte van de zorgpremie afhankelijk te maken van het inkomen.

Veel VVD'ers zijn woedend over de maatregel, die de wat hogere inkomens raakt. Van Schie vindt dat de VVD'ers maar voor zichzelf moeten uitmaken of ze dit punt een aanvaardbare concessie vinden van hun partij in de onderhandelingen met de PvdA.<

De ENIGE echte concessie die de VVD de PvdA gunde werd dus NA het ondertekenen van het regeerakkoord alsnog van tafel geveegd. En dat soort geintjes flikt de VVD dus telkens weer. Partijen die daar niet aan mee willen werken (vooral de SP maar bij de aanleiding tot het vallen van het kabinet de PVV ook een keer) worden door de VVD weggezet als "partijen die hun verantwoordelijkheid niet willen nemen".

En kneuzen trappen daar nog in ook. Of je loopt blind achter Rutte aan óf je zou "je verantwoordelijkheid niet nemen". Dat dat "verantwoordelijkheid nemen" puur verkiezingsverraad en kiezersbedrog is.. dat is natuurlijk geen probleem voor de o zo integere VVD.

0
60 Mariska3

@14 1e regel ..Als dat zou gebeuren gaat u het zwaar krijgen
elke dag peentjes zweten

2
61 Bollieboos

@58 ; Aan je 'historisch besef' mankeert anders wel heel erg veel. Zonder de Franse revolutie was er geen welvaart geweest in Europa.

0
62 Mariska3

@59 ; Welke democratie? Is er wel sprake van democratie als er voor anders denkenden geen plaats is?

2
63 Mariska3

@61 ; Ja.. dan keren degenen die ze altijd zo hartstochtelijk schoffeert zich tegen haar.. Iets met karma of boemerang..

0
64 Mariska3

@54 ,

(Even wat extra witregels plaatsen om mijn antwoord wat duidelijker te scheiden)

"Doe maar eens even wat Franse berichtgeving en cijfers opzoeken over hun besteedbaar inkomen dat al daalt vanaf 2008. De gemiddelde Fransman gaat er 440 euro per jaar op achteruit en ondertussen worden de rijken alleen maar rijker. Hetzelfde liedje in Nederland waar tussen 2000 en 2017 de economie met 12% groeide en ons besteedbaar inkomen in diezelfde periode met 3% daalde. Jij mag ja en amen blijven knikken maar gelukkig zijn er steeds meer hardwerkende mensen die deze roofpartijen van een elite meer dan zat zijn en eindelijk hun zuurverdiende centen gaan opeisen."



Ja, dat is dus vanwege dat socialisme waar ik het over had. Dat werkt niet, zo blijkt wel weer. Fijn dat we het eens zijn.


"En of er achteraf gejankt mag worden. Meneertje Macron heeft de boel bedonderd. Net doen alsof hij het socialisme de rug had toegekeerd en zogenaamd met een hele nieuwe ideologie en stroming komen om zieltjes te winnen. En wat blijkt als hij eenmaal verkozen is? Is het gewoon weer dezelfde salon socialist die vrolijk op oude voet verder gaat. Dat is gewoon bedrog en het wordt tijd dat we dat eens een keer gaan afstraffen want tot nu toe kunnen politici in Europa gewoon liegen omdat wij het gewoon accepteren."


Macron is geen salonsocialist. Verdiep je eens in de maatregelen die hij neemt. Hij wil ervoor zorgen dat mensen niet meer verzekerd zijn van levenslange banen, de vastgeroeste arbeidsmarkt wordt versoepeld, hij wil dat mensen die totaal niet uitblinken in wiskunde, geen door de staat betaalde studie wiskunde kunnen doen zonder zich op zijn minst bij te moeten scholen (ja echt - zulke lui zitten ook tussen de GH; mensen die menen alles te moeten mogen, maar niks te moeten).

Al die maatregelen vinden die GH niet leuk omdat die hun hele leven lang zijn gepamperd, onhoudbare rechten hebben verworven (zie die levenslange baangarantie) en niet beter weten dan dat een overheid er was om welvaart, van iedereen die maar een beetje boven het maaiveld uitstak, gigantisch te herverdelen.

Je komt best wel links over trouwens met geklaag over 'de elite' en 'roofpartijen', tegelijkertijd klaag je dat Macron het socialisme niet achter zich laat. Ben je nu voor meer welvaartsverdeling, of minder?

11
65 progressiefliberaal

Verder is het trouwens ook niet relevant hoezeer die mensen misschien gelijk hebben dat er een probleem is.

Ze vormen letterlijk nog geen procent van de bevolking. Sinds wanneer gaat men in een democratie alles omgooien omdat een tiende van een procent van de bevolking of zo het er niet mee eens is?


Dat zou net zo absurd zijn als stellen dat iedereen hier op NK moet gaan doen wat ik vind dat er gedaan moet worden. Gewoon omdat ik anders dreig de server op te blazen. Sinds wanneer geven we toe aan terreur van een kleine minderheid die denkt de overgrote meerderheid te kunnen dwingen iets te doen?

8
66 progressiefliberaal

@65 ; Wat heeft het verrijken van de rijken, elite en multinationals en het verarmen van de armen en burgers onder modaal in Godsnaam te maken met socialisme?!? Dat is een neo-liberaal concept, geen sociaal concept.

2
67 Mariska3

@67 ,

Die vraag kun je beter richten aan degene die zei dat Macron een salonsocialist was.

Dat is de man niet, dat pretendeert hij niet te zijn. En iets dergelijks heb ik ook niet beweerd dus ik snap niet wat ik met deze vraag aanmoet.

6
68 progressiefliberaal

@67 ,

Frankrijk is één van de meest socialistische landen in de rijke wereld. Dat is een feit.
https://data.oecd.org/gga/general-government-spending.htm

Macron maakt daar terecht een einde aan, want de reden dat veel werkende mensen geen cent overhouden, is omdat de overheid een gigantisch deel inneemt. Bijna 60%. Dat is alsof hier in Nederland iedereen in de hoger dan de hoogste belastingschaal zou vallen.

8
69 progressiefliberaal

Het zijn nog steeds halve nazi's, net als in de oorlog met het Vichy-regime.

6
70 Vilseledd

@14 "We proberen geen regeringen omver te werpen en geweld hoort ook niet. Het zou chaos worden als elke malloot die het niet met een regering eens is geweld gaat gebruiken."

Een regering is per definitie een initiator van geweld.

4
71 Vilseledd

Altijd lachen hier trouwens.

Iedereen maar zeiken op links, maar heb je een stel extreemlinkse verwende relschoppers die overal tegenaan trappen in één van de meest socialistische landen in de rijke wereld, dan vinden ze het ineens geweldig omdat Macron als relatief rechtse president ineens de duivel zelf lijkt te zijn.

Ondertussen natuurlijk vooral blijven minnen als je op die idioterie (niet alleen van de GH zelf, maar ook van de absurde claims van aanhangers dat we zouden moeten luisteren naar wat relatief gezien een handjevol terroristen zijn) gewezen wordt.



Vergeet allemaal niet te klagen in het volgende draadje over een moslim die iemand berooft en de 'linkse slappe hap' die het laat gebeuren!

6
72 progressiefliberaal

@72
Tja, op enig logisch denken kun je de boze witte mens hier niet betrappen. Vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor hun eigen mening.

4
73 PuurHagelslag

Welke betogers worden hiermee bedoeld?
De gewone demonstranten of die met die bivak mutsen.
Als het die met die bivakmutsen zijn dan ks het prima dat ze de rest van hun leven verminkt zijn

1
74 Slaaf van den Haag

Mijn kritiek op de politie is waarom ze niet omdraaien en die charlatans van de regering arresteren...

Ze laten zich nog als kegels door die mafklappers gebruiken ook...

2
75 Tjeesus...,

kan nog wel eens averechts werken....
komen er alleen maar meer opdagen

Ik hoop dat ze die macaron(i) helemaal in de tomatensaus dompelen en verzuipen....

2
76 Madman351

Wie een geel hesje aantrekt, terwijl de omstandigheden dat niet rechtvaardigen (voor werk, autopech ed), verminkt zichzelf. Voor het leven!

7
77 Hadjememaar

"De regering wijst vooral op het agressieve karakter van de manifestaties, of van de vandalen -"casseurs"- die van het protest misbruik maken. Er zijn ook duizend agenten gewond geraakt. Minister van binnenlandse zaken Castaner vraagt "om er geen karikatuur van te maken. Het gaat echt niet om brave betogers versus slaande agenten.""

Dat is het dus wèl, hij liegt, die man die gisteren in zijn achterhoofd is geschoten terwijl hij vluchtte voor agressieve politie was een hartstikke brave betoger, vader van drie kleine kinderen en brandweerman.

Wil die vlerk nou echt beweren dat de politie iedereen even aankijkt wie wel en niet een brave betoger is alvorens erop los te schieten? Natuurlijk niet! Net als eerder in het artikel wordt gezegd, zijn brave betogers die verminkt of gedood worden, "collateral damage".

Ze zeggen zelf, in een klein hoekje, met die "casseurs" oftewel relschoppers, dat die er op af komen om te rellen. En typisch, dat ze niet eens van ver hoeven aan te reizen, sinds dat Calais naar Parijs is verkast en daar in allerlei straten soortgelijke kampen heeft opgebouwd.

Wij hebben een golf aan autobranden, schietpartijen, messentrekkerij, allemaal manieren van vechten die hier niet inheems zijn, al heel lang. Ook was er een traditie, in de 60-er jaren, dat de politie infiltreerde en rellen ging schoppen van tussen de demonstranten om ze in een slecht daglicht te zetten.

Het is ook weer regelrecht gevolg van regeringsbeleid dat er nu zoveel gewelddadige moslim-extremisten op een excuus liepen te wachten, zich in de menigte te mengen en zoveel mogelijk gewonden en vernielingen te scheppen. Als de regeringen in Europa niet zo idioot aan de leiband van de OPEC liepen en almaar immigranten binnenlieten in ruil voor olie, als ze bereid waren geweest veel eerder met Rusland zaken te doen, waren ze allang uit die tang weggeweest waardoor ze moeten kiezen, omvolken en islamiseren of met Rusland zaken doen.

Verre "vrienden", de islamitische VN en US deep state, dwingen Europa achter de schermen met dreiging met geweld dat ze per sé moeten omvolken, dan doe ik liever zaken met een goede buur dan die "verre vriend".

2
78 Wendel

Als je als overheid dergelijk geweld moet gebruiken is dat altijd een teken van zwakte. Niet van sterkte,

2
79 Querulijn Xaverius,

@78 ,

Als die brave huisvader van drie kleine kinderen zich dan niet ingelaten had met die Gele Hesjes, dan was het misschien wel heel anders afgelopen.

Sorry hoor, maar optrekken met types waarvan bekend is dat ze het meer om het slopen doen, is gewoon erg dom bezig zijn.

Net wat @77 zegt in feite. Wees dan als betoger verstandig en onderscheid je van die terreurgroep die de GH inmiddels verworden zijn.

3
80 progressiefliberaal

Klinkt als nep nieuws.

2
81 hippodepippo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Ook de EU legt Israëlische kolonisten op de Westoever en in Oost-Jeruzalem nu sancties op

https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240419_50043957?utm_source=google&utm_medium=organic"In een reactie zegt demissionair minister van Bu...

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

    "sites onwelgevallige WAARHEDEN schrijven" Proest ... ! ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@90 Denk je dat deze mensen zo gevaarlijk zijn dat Nederlanders die de waarheid spreken voor hen naar het buitenland moeten vluchten?...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Ja, bedankt, weet ik gelijk welke sites onwelgevallige waarheden schrijven, dat zijn door de denktank van het ministerie der waarheden als valse...

13 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

van Keulen
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Omdat hardwerkende Nederlanders niet zitten te wachten op zakkenvuller Frans Timmermans met zijn achterlijke groene en pro islamitische ideeën....

15 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@89 De Russen ontwrichten de zaak m.i. niet, dat doen zulke mensen....

18 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@89 Deze is ook wel leuk, https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.geenstijl.nl/5141172/hier-ligt-na-de-ver...

20 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Wat een lading dom GL/Pvda gelul!Spekman is het enige stukje nog restende betrouwbaar Pvda!De rest is aardig te vergelijken met een dict...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@36 kom op Vageali6888, je kan beter dan dit simpele getrol en selectieve gequote. Was nog best veel week om ""Radiation like this could har...

21 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

NK. App
Sunny Leone Hot Bf VideoXxx Desi PoranIndian Sexy Chudai VideoFsiblogspot.comJapanise PorntubePorn Gmaes HubSexy X Xx VideoJack And Jill PornhubSeika JogakuinPorn WatchRomantic PornstarsAnna De Armas NudePhornhub ComShemale On Female PornXxx 1980Call Boy VideoSelena Gomez Porn VideoAngela White Mia MalkovaSex Scene ComThreesome Porn In HdR Asians Gone WildCaca PornCandid UpskirtChanel West Coast NudesPorn Videos Hd LatestPussy In PantiesHunta-889Xxx Desi Indian AuntySophiasexAv 网站推荐Twitter MilfsSniffuesManyu Hiken-choJennifer Coolidge BoobsGay Camp PornBengali Xxx BfIndian Telugu SexXxx Sex In TamilPorn HorSpeedoru PornX Movies For YouShadbase 37Nursh BjDesi Hard Sex VideosDownload Video JavAsmr Role Play PornChastity TeaseZelda Purah PornBailey BaeWww Porn Video In HindiSleeping PornsShakira BikiniHuge Tits AsiaTru Kaite PornDesi Lydic NakedPenes Grandes XxxSis And Bro Porn VideosThisividSex AmateurZoe Bloom PornWalking Around NakedTrippie.bri PornFree Porn With Black PeopleAbbie Maley AnalGiantess Anal InsertionNude YogavideosMeet And FuckSteven Universe Gay PornIce Spice Deepfake PornR/lesbiansHentai Ptbrایرانیان سکسFull Sex Telugu VideoXnxx Telugu PornG.f Mom PornBest Asian Porn StartsHqbuttsXxx NewLadki NangiAnimeporn HdOnly Fans Leak VideosTank Top Striptease NudeAlmondbabeSlamminladiesLeah Jaye PornGirl Fingering HerselfWww Tamil Hot VideosCamsoaShane DieselMolly Jane CreampieTamil Aunty Xxx VideosTamanna Sexy PicsKusti XxxAnne Hathaway Nude PicsMum And Son Hot Sex VideoMom And Son Taboo PornNigrosexPussy ChatnaAnn's Bra ShopSexy Bhabhi Boob PressKidnap And Sex VideoForced Bi PornSis With Big TitsIndian Affair PornEmily Willis VrBlack Cartoon PornAldut ChatXnxxx MovesWww Porn BizTamil Incent StorySexo Gratis En EspañolEbony Lesbsin PornSasha Grey OnlyfansJacquie Et MichelePorn KissingJack And Jill ThreesomeSarah Snyder NudeCrackwhore AnalAdukt ChatHqoornerMiley Cyrus PeeAndie ValentinoXvideo SasurPorn India AuntAva DevineanalVeyour House TvChloe Difatta OnlyfansVouyer VidiosEmber Snow Curious NeighborDesi Maid FuckMurrsuit PornGlory Holes With WomenTitan MenMysore MalligaFani VideoBangla Blue PictureMast Chut ChudaiHollywood Actress Naked MoviesHotsex MassageFree Mobile Porn GamesVintages PornosRabitt FinderMommy NakedTmnt April PornSalman And Reshma SexIndian Wife Honeymoon SexReddit SquirtFilme PornHentai CoreanoAubrey Plaza Feet