Nancy Pelosi samen met president Donald Trump bij eerdere onderhandelingen over de shutdown.
Volledig scherm
Nancy Pelosi samen met president Donald Trump bij eerdere onderhandelingen over de shutdown. © AFP

Trump vernedert Huisvoorzitter Nancy Pelosi en verbiedt haar overheidsvliegtuig te nemen naar België

Woensdag riep zij hem nog op zijn State of the Union uit te stellen. Gisteren nam hij wraak, en hoe: Amerikaans president Donald Trump heeft de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, de Democrate Nancy Pelosi, verboden om een officiële reis te maken naar ons land, Egypte en Afghanistan. Pelosi moet eerst met geld over de brug komen voor de grensmuur, laat Trump in een snerende brief verstaan.

111 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Stefan Corbeel, uw hysterische repliek en het afwenden naar 'links' zegt me genoeg over uw 'betrouwbare' bronnen. Grenscontrole is belangrijk, een muur is inefficiënt. Er zijn andere manieren, maar uw idool Trump zal maar al te graag een deel van de verdiensten in eigen zakken stoppen.
  • Patrick Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Trump moet zich diep schamen.De ambetenaren zo in de kou laten staan. Stop die shutdown en stop met het dromen van die muur.
  • Dirk Saenen

    5 jaar geleden
    Pelosi krijgt een koekje van eigen deeg. Wie schiet moet altijd de terugslag verwachten. Overigens, voor diegene die met 'een Amerikaan' gesproken hebben : DE Amerikaan bestaat niet. Tussen bvb een Amerikaan uit Californië en een Amerikaan uit Utah zijn de verschillen véél groter dan tussen een Belg uit Charleroi en een Belg uit Antwerpen.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Wij willen allemaal onze mening geven over de Amerikaanse politiek, en kunnen nog niet eens eensgezind over de Belgische praten!
  • lars vandenberge

    5 jaar geleden
    Trump is er erg goed in om beurzen te laten crashen, handelsoorlogen te starten, regio's te destabiliseren (denk aan de herkenning van Jeruzalem) en nog een hoop andere miskleunen. Ondertussen is zijn hele staf van hem gaan lopen. De slechtste president aller tijden.