Tilburgse Priscilla die bizarre video’s maakt van gedrogeerde mannen verdacht van steekpartij

De vaste Dumpert bezoeker zal inmiddels wel bekend zijn met de Tilburgse Priscilla die vorige week verscheen terwijl ze een filmpje maakte van Guus, die er volgens haar zeggen “niet helemaal bij was”. De twee zaten overduidelijk vol op de drugs en het op eerste oog hilarische filmpje ging dan ook snel viral. Nu blijkt dat deze zelfde vrouw afgelopen maandag is opgepakt omdat ze een man heeft neergestoken.

Video’s mannen

De Tilburgse Priscilla bleek niet erg moeilijk te vinden op social media nadat vorige week een door haar gefilmd filmpje van Guus viral ging. De vrouw met meer dan tien Facebook accounts maakt inmiddels zelf behoorlijk de tongen los op social media. In het filmpje van Guus is duidelijk te zien dat beiden vol op de drugs zitten. In het Brabants is de Tilburgse te horen terwijl ze tegen Guus zegt dat hij “er niet helemaal bij is” en dat ie “ff normaal moet doen”. De moeilijk ademende Guus is nog nauwelijks in staat om te beseffen wat er allemaal om zich heen gebeurd. Een korte doorzoeking van het internet kwam al snel uit op een Youtube account van Priscilla waarop nog meer filmpjes van mannen te vinden waren. Hierin waren de mannen of volledig out van de drugs of in ieder geval zo ver bedwelmt dat ze duidelijk niet meer wisten waar ze mee bezig waren. Dit tot hilariteit van Priscilla. In een van de video’s is bijvoorbeeld een man te zien volledig naakt op een bed. De dekens op het bed zitten onder de ontlasting van waarschijnlijk de man. Dit tot hilariteit van Priscilla die vraagt of de man “het nog een keer wil doen”. Ook is te horen hoe ze in de video tegen de man in het Tilburgs zegt: Je moest eens weten wat ik allemaal met jou heb gedaan toen je out was”.

Schandpaal

Uit de video’s op haar verschillende social media accounts bleek dus al snel dat de Tilburgse Priscilla er nogal veel lol uit haalde om mannen die door de drugs niet meer wisten wat ze deden voor de gek te houden en vervolgens online voor paal te zetten. Nu blijkt dat er zich zondagavond opnieuw iets heeft afgespeeld waarbij een man het slachtoffer werd van Priscilla wordt ze ditmaal zelf volledig voor paal gezet. Hoewel de video’s op haar Youtube account inmiddels zijn verwijderd is er inmiddels op Facebook alweer een nieuwe video verschenen. Hierop is Priscilla opnieuw te zien met wederom een andere man die volledig buiten bewustzijn is door drugs. De man ligt op de grond terwijl Priscilla lachend met een brandende sigaret op zijn been duwt.

Steekpartij Tilburg

Uit een politiebericht blijkt dat de Tilburgse afgelopen maandag is opgepakt omdat ze een man zou hebben
neergestoken. Afgelopen zondag kwam er rond 23.15 uur een melding binnen van een steekpartij. Het slachtoffer zat in een woning in de Leonard van Vechelstraat waar hij door ambulancepersoneel is verzorgd aan zijn verwondingen. De man gaf aan eerder op de avond door bekenden van hem te zijn geslagen in een woning aan de Churchillaan. Een van die bekenden zou hem vervolgens ook in zijn schouder hebben gestoken. De man heeft daarop aangifte gedaan waarbij de agenten de woning aan de Churchillaan hebben doorzocht. In die woning is Priscilla woonachtig. De agenten hebben hier vervolgens een mes gevonden en drugs. Priscilla en de andere verdachten bleken niet meer in de woning aanwezig te zijn. Ze kon later alsnog worden aangehouden in de Veestraat in Tilburg op verdenking van het neersteken van de man. Ze wordt vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris die beslist of haar voorarrest wordt verlengd. Het onderzoek naar de andere verdachten loopt nog.

[sgmb id=”1″]

9 gedachten over “Tilburgse Priscilla die bizarre video’s maakt van gedrogeerde mannen verdacht van steekpartij

  • januari 17, 2019 om 21:09
    Permalink

    Persoonlijk als zo iemand dat bij mij zou doen (drogeren en op internet zetten) dan zou Nederland er een nieuwe onopgeloste moordzaak bij hebben.
    Die zou ik helemaal uit elkaar trekken zo iemand.

    Beantwoorden
  • januari 19, 2019 om 18:56
    Permalink

    Ik woon in de veestraat en wil niet dat de mensen denken in nederland dat zij hier in de straat woond(niet lang dan)
    Ga ver weg uit Tilburg …..Door jou durven DE MANNEN NIET MEER NAAR DE HOEREN
    En jij steekt graag peuken op lichamen he
    bij jou moet ze vastbinden bezine over die kop en aansteken als jij mijn man dan was jij nu …….

    Beantwoorden
  • januari 20, 2019 om 01:35
    Permalink

    Kijk eens goed jongens, die Priscilla is een travestiet.

    Beantwoorden
  • januari 21, 2019 om 22:57
    Permalink

    Priscilla heeft vroeger in pi Breda vastgezeten meermalen voor geweld uiteindelijk is ze een hoer geworden en nu draait haar geweld op mannen .Diemekske zit sinds haar 17 met justitie in aanraking ze is zelfs opgenomen geweest in jeugd tbs of isd

    Beantwoorden
    • oktober 19, 2022 om 17:18
      Permalink

      Gestoord wijf, zo’n iemand moet opgesloten zitten in een psychiatrisch inrichting!

      Beantwoorden
  • juli 30, 2022 om 09:11
    Permalink

    tja verslaafden psygische zieken en zwakbegaafden zonderlinge rand personen in de deze maatschappij trekken elkaar aan en zo kan t zijn datverknipte gedrag ontaan de zorg voor faalt omdat ze niet deze personen bereikt ,,triest

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.