• 11
  • 711x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat is niet verrassend.
De WCC is immers een organisatie die werkt/slaaf is geworden voor de tegenstander omdat zij de leer van Christus hebben afgewezen.

Hun oecumenische leer heeft als doel dichter bij de 'wereld' te komen en niet bij Christus en Zijn leer.
Het klinkt allemaal leuk en aardig en is een genot voor het gehoor maar dat is precies het tegenovergestelde waarvan de Christus ons heeft willen waarschuwen.
Christenen hebben niet het doel gekregen om andere christenen te vangen in hun misleidingen.
Zij kregen de opdracht om Zijn leer te verkondigen en mensen te vangen voor Zijn Evangelie.


De WCC is aards geworden en waar de Christus een erge hekel aan had was......het aardse.
Omdat dat voorbij gaat.
Daarom noemde Hij hun, Zijn volgers, 'Hemelburgers'.
Mensen die fysiek op de aarde leven maar eigenlijk in een andere dimensie leven.

3
1 Malinois

Ik blijft het zeggen, dag in, dag uit:

Religie maakt voortdurend méér kapot dan ons lief is. Al duizenden jaren...

1
2 weerman

NGO monitor. Deze zgn. onafhankelijke monitoring groep is in feite een Israëlisch overheidsinstrument.
EAPPI heeft banden met B'tselem en 'Breaking the Silence' en alleen dat al maakt EAPPI, in Israëlische ogen, tot staatsvijand. Kortom, EAPPI moet kapot.
Israël wenst geen pottenkijkers bij de uitvoering van de illegale kolonisering van bezet gebied.

Wat is er dan mooier voor Israël om EAPPI aan te vallen op een stomme antisemitische uitspraak van een EAPPI waarnemer. Alsof de uitspraak van een enkeling een hele organisatie treft.

Voortdurend wordt er in het NGO monitor rapport naar de IHRA definitie van antisemitisme gewezen.
Deze definitie is zeer omstreden omdat kritiek op de Israëlische kolonisatie en bezetting maar al te gemakkelijk is om te buigen naar het bezweringskruis van het antisemitisme. Nederland heeft deze definitie niet aanvaardt.

33
3 Hendrianus

@1

Volgens je redenering over het 'aardse' kan
er dus geen sprake zijn van een beloofd land. Dat is toch behoorlijk 'aards' waaraan, volgens jouw, Christus een hekel zou hebben. Volgens mij kun je als christen prima met beide benen stevig op de grond staan met de blik naar de hemel.

Wat niet wegneemt dat aardse schatten vergangkelijk zijn. Zo ook de kolonisatie van de Westbank vergangkelijk zal zijn. Sterker, het hele aardse is vergangkelijk.

Wat niet wegneemt dat de mensheid hehoorlijk faalt in het rentmeesterschap aangaande de Aarde.

33
4 Hendrianus

7.5 is al een tijdje weg, ze is waarschijnlijk naar een WCC opfriscursus.

2
5 Hatschikidee

Zegt het CIDI .

11
6 No newstoday

@1

Joden zijn ook geen christenen .
Met hun gedrag ben ik ook allesbehalve blij.

13
7 No newstoday

Goed bezig die kerken.

6
8 Harry Kroepoek

Yerushalayim shel zahav

3
9 Uitede aka Espede

@2 Ik blijf het zeggen, dag in dag uit: Atheïsme is de ergste gesel der mensheid.

Atheïsten hebben in de vorige eeuw meer dan 200 miljoen mensen vermoord. Dat is meer dan het dubbel van de 1e en tweede wereldoorlog bij elkaar.

.”

Vox Day over atheïsten en massamoord:

Het was waarschijnlijk een verbazingwekkend toeval dat elke communist die in de geschiedenisboeken te vinden is publiekelijk zijn atheïsme verkondigde ….. er zijn achtentwintig landen in de wereld geweest waarvan bevestigd kan worden dat ze bestuurd zijn door een zelfverklaarde atheïst. Deze achtentwintig historische regimes zijn bestuurd door negenentachtig atheïsten, van wie meer dan de helft zich schuldig gemaakt heeft aan democide (moord door de overheid) van het soort van Stalin en Mao ….
Het totale dodental voor de negentig jaar tussen 1917 en 2007 is ongeveer 148 miljoen doden door de bloedige handen van tweeënvijftig atheïsten, drie keer meer dan alle mensen gedood door oorlog, burgeroorlog, en individuele misdaad in de hele twintigste eeuw bij elkaar.
De historische stand van het collectieve atheïsme is dus 182.716 keer erger op jaarbasis dan de ergste en meest beruchte misdaad van het christendom; de spaanse inquisitie.
Het waren niet alleen Staling en Mao die zo moordzuchtig waren, dat waren alleen maar de ergste van die hele voor de hel voorbestemde groep. Voor elke Pol Pot wiens beruchte naam nog steeds met horror wordt uitgesproken vandaag de dag, was er een Mengistu, een Bierut, en een Choibalsan, goddeloze mannen wiens namen nu overal vergeten zijn behalve in de landen waar ze eens heersten met een rode hand.

Is een 58 procent kans dat een atheïstische leider een aanzienlijk percentage van de bevolking waar hij over heerst zal uitmoorden voldoende bewijs dat atheïsme een systematische invloed geeft om slechte dingen te doen?
Wanneer dat niet overtuigend geacht wordt, wat dan betreffende het feit dat de gemiddelde atheïstische misdaad tegen de mensheid 18,3 miljoen procent erger is dan de ergste verwoestingen door de christenen, ondanks dat de atheïsten slechts een twintigste van het aantal mogelijkheden om ze te begaan hadden. (christendom 2000 jaar, atheïsme 100 jaar) Wanneer men het statistisch aanzienlijke aantal van de atheïsten in aanmerking neemt, en dan bedenkt niet één in een duizend religieuze leiders zulk soort grootschalige gruwelijkheden begaan heeft, dan is het onmogelijk om iets anders te concluderen, zelfs wanneer we niet precies begrijpen waarom dit het geval zou moeten zijn.
Eén geval kan een ongeluk zijn, zelfs twee kan toeval zijn, maar maar tweeënvijftig incidenten in negentig jaar dat ruikt naar een oorzakelijk verband!

Vox verschaft een fascinerend perspectief. Zelfs wanneer men de overduidelijke oorzaak en gevolg relatie tussen staatsatheïsme als heersende ideologie en massamoord opzij schuift, dan nog is een simpele analyse van de atheïstische/theïstische overtuigingen van de leiders van staten een schokkende aanklacht tegen atheïsme.

In de 20e eeuw “is er een 58% kans dat een atheïstische leider een aanzienlijk percentage van de bevolking waar hij over heerst zal uitmoorden.”

Atheïsme is de dodelijkste ideologie in de geschiedenis, zonder enige rivaal.

En dan blijven er maar mensen roepen dat religie meer kapot maakt dan je lief is.

Religie komt niet in de buurt van atheïsme.

2
10 Ovadjah Josef

@10 Ha Elia heb je een ban op je Haatsiblisie account?

3
11 Harry Kroepoek

Een beetje zot van NK om dat bericht over palestijnse vrouwenmeppers hier onder te schuiven.

Hier het belangrijkste gedeelte er uit:

In dit artikel wil ik inzoomen op iets waarvan mensenrechten activisten in andere gevallen altijd zeggen het heel belangrijk te vinden: vrouwenrechten.

Het behoeft nauwelijks toelichting dat onder het bewind van de moslimfundamentalistische Hamas in de Gazastrook het daarmee beroerd gesteld staat. Vrouwen mogen daar zo ongeveer niets.
Maar ook onder het bewind van het zogenaamd ‘gematigde’ en ‘seculiere’ Fatah op de Westbank worden vrouwen onderdrukt. Een aantal uitzendingen van de officiële Palestijnse televisie laat dit duidelijk zien.

Zo zei de hoogste islamitische bestuurder van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Al-Habbash, op 8 september 2018 dat getuigenissen van vrouwen gewantrouwd moeten worden en daarom soms geen wettelijk bewijs kunnen vormen (clips onderaan het artikel):

“Vanwege de reële natuurlijke verschillen tussen mannen en vrouwen, zowel in fysieke aspecten als mentale aspecten, is de getuigenis van een vrouw in sommige gevallen niet voldoende. Dan kan de mentale aard van de vrouw geen betrouwbare getuigenis opleveren.”

Op 21 september 2018 preekte sjeik Issam Amira in de Al-Aqsa moskee – in Jeruzalem, op de Tempelberg – volgens moslims hun derde meest heilige plek:

“Obsceniteiten dringen alle huizen binnen en vaders en andere mannelijke voogden zijn zich er niet van bewust. Er is een felle strijd nodig om de eer van onze vrouwen te verdedigen.
De eer van onze vrouwen is heiliger dan ons eigendom, onze levens en onze heilige plaatsen. De geschonden eer van vrouwen kan niet worden hersteld, terwijl eigendommen en heilige plaatsen kunnen worden terug genomen.

Zeg [daarom] tegen je vrouwen: ‘Wij zijn bereid om te sterven om jouw eer te verdedigen – maar tegelijkertijd staan wij klaar om jou te doden als jij jouw eer zelf niet genoeg bewaakt.'”

Volgens de sharia mag een man zijn vrouw slaan, blijkt uit vele uitzendingen op de Palestijnse televisie. Op 1 april 2017 bijvoorbeeld raadde een vrouwelijke (!) reporter mannen aan om wel voorzichtig te zijn en niet ‘door te slaan’:

“Aan degenen die slaan en geweld gebruiken om hun huwelijksproblemen op te lossen: lees het Koranvers opnieuw zorgvuldig [Soera 4:34] Er zijn oplossingen voorafgaand aan afranselingen. Als het moet, zijn er religieuze regels voor afranselingen die opgevolgd moeten worden.

Heren, het doel van de mishandeling is bestraffen, maar doe het op een manier die geen blijvend letsel veroorzaakt.”

Vrouwen mogen wettelijk niet geloofd worden, maar wel geslagen of zelfs vermoord vanwege ‘onzedelijk gedrag’. Maar zoals gezegd, zogenaamde pro-Palestijnen kijken hier van weg. U hoort hen hier niet over.

Want als Israël er niet de schuld van gegeven kan worden, is Palestijns lijden net zo oninteressant als dat van bijvoorbeeld Tibetanen of Congolezen.

Laten we dat laatste even benadrukken:

WANT ALS ISRAEL ER NIET DE SCHULD VAN GEGEVEN KAN WORDEN, DAN IS PALESTIJNS LIJDEN NET ZO ONINTERESSANT ALS DAT VAN BIJVOORBEELD TIBETANEN OF CONGOLEZEN.

En zo is dat. De moslinksen gebruiken de palestijnen alleen als een stok om de Joden mee te slaan. Is dat niet mogelijk, dan mogen de palestijnen van die hypocrieten gewoon in de stront zakken.

3
12 Ovadjah Josef

De wereldraad van kerken haat de Joden met grote haat.

Net als de moslinksen.

3
13 Ovadjah Josef

* Verwijderd door de redactie *

14 E.Meel

@5 Ik denk dat ze dood is.

2
15 Ovadjah Josef

@14 De gebruikelijke reactie als moslinksen met de feiten geconfronteerd worden.

1
16 Ovadjah Josef

@13 Ze haten alleen immitatie Judestanen zoals jijzelf joh.

2
17 Harry Kroepoek

@12
Weet je wat me enorm irriteert? Als we in jouw uitspraken "moslims" voor "joden" vervangt hebben we het over antisemitisme.
Maar willekeurig welke andere groepering (of dat nou ras, volk, geloofsgemeenschap of voor mijn part de schaatsclub is) mag je gewoon affakkelen, beledigen en er vreemde verbasteringen (wat zijn "moslinksen"?) voor verzinnen.

Zonder me te willen mengen in de Palestijnse kwestie of Israëlische gedragingen, het irriteert me dat werkelijk élke vorm van kritiek of bedenking tegen of over Israël en Joden direct onder de noemer antisemitisme wordt geschaard.

4
18 _Kapnah_

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

@4 Is gewoon de vrouwelijke vorm van de cowboy....

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@43 voor @42 natuurlijk....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@41Die Elsemieke is een naar mens. Net zoals 90 procent van de mensen hier....

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

sockknitter
Kennedy kiest extreem-linkse gescheiden immigrantenslet met een miljardenfortuin als running mate - Dissident.one

@6Trump is een migrantenlul. Zijn vader kwam uit Duitsland....

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@35 Ja, die laat zich weer eens in de broek kijken. (Ik bedoel dit niet letterlijk uiteraard, dit voor de mensen die dit niet zelf kunnen bed...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

@6De minner blijkbaar niet....

15 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Ik wens ons marine schip alle sterkte en succes toe....

22 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Kan je die stelling ook omdraaien? Kan je gelijk zien of die marineschepen nog wel effectief genoeg zijn. ...

24 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Kennedy kiest extreem-linkse gescheiden immigrantenslet met een miljardenfortuin als running mate - Dissident.one

Tjee ik dacht even die senator john kennedy....

26 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Devar Bhabhi ChudaiMiss BananaXxx Facking VideoAlina Lopez BlackTribbing BbwNaruto Shippuden PornSimon Kitty PornIndian Local XvideoBangladeshi Sexy Bf VideoSister And Brother Mom XxxPorn CdzinhaBig DickboySita SexSex Gym VideoPorn Download ComHindi PrnPussy AuntyPorno GratuisXnxx Sexy Hd VideoHebba Patel SexBig Boobs Indian WebcamIndian Heroine Porn VideoBhanu Priya HotXvideos In MalayalamAnal.comBreast Feed PornAmelia LiddellSex Video SearchMilf Rule 34Andhra Nude Recording DancePorn SnufLil HumperwDove Cameron NudesCumshot CompilaitonHiden Camera MasterbationMadhuri Dixit PornGrandes PollonesGay Gangster PornWomen's Hairy VaginasDefloration HdIndian Grils Sex VideosCorey Case PornSavita Bhabhi Hindi SexBoobs Groped In BusNeha XxShemale Escort PornPornographie BizarreSkyler Simpson LeakedDebonair PornPenny Barber BlackedShanin Blake PornSexystoriesVenezuelan PornstarsRulespornAsian.pornoAva EdenGaysex ShowerAnjali Arora Leaked VideoBokep Indo StreamingRamesh Jarkiholi Sex TapeBollywood ChudachudiAtm PornRandi Ki GandHentai Forced XxxLostcrawlerSexo Xxx GratisBaddiehLavideosujourProno BrasileiroHot Pornos VideosRechatrubateZxxxxcXnx Telugu MoviesBrandi Love Full VideoReylene RichardsNaked Doggie StyleChinese Hot Sex MovieBhabhi Ki Sex VideoHd Xxx Blue FilmNip SuckPast Out NudeVintagexxxMariska X VideosHot Naked BabesIce GauAlison Angel PornRehead AnalSexy Bridget MoynahanChudail WalaReal Incest VideosTiktok Star PornOna ZeeVinnie Hacker NudesAlinabecker PornSheridan LoceCharlotte Parks NudeMarlene MourreauNaked Anime GuysXbideozNiemoneyyFree Save Porn SitesNude Femal CelebsMandy Flored PornGay SeductionpornBelly Dance Sex VideoKimber WoodsLiya Silver NudeSex Girl LiveBlacked AnalpornIndian Film Sex VideoJennifer Lopez FuckDaddy Daughter AnalBrother Jerking Off To SisterGlory Hole PormXxxx XvideoMia Khalifa Porn PicturesBhojpuri Xxx MovieDesi Maza PornFree PorngraphHomeade FleshlightHttps://onlyfans.com/Jrze-159Mia TitsBending Over Camel ToeXratedvideoNiftty GayXnxx Video SisVoyeur PronSif HentaiMelanie Lynske NudeDaizha MorganTamil Sex Movie OnlyWscortJapanese PrnstarBlack Xxx MoviesHnxxBlue Picture Film Video MeinDesi Bhabi Porn HdAnal AnimeLesbian Interracial PornSkipthegames TacomaXzxxxxElizabeth MarxsStory And Sex MovieMasala X VideoXxnx Porn HubJulia Louis Dreyfus SexyWhite ChinaaXxx Com 3gpMaza Juice