Vladimir Poetin
Volledig scherm
Vladimir Poetin © AP

“Poetin lacht in zijn vuistje om Britse brexitchaos en Amerikaanse shutdown”

Aan beide zijden van de Atlantische Oceaan verkeren twee eeuwenoude democratieën - die de voormalige Sovjet-Unie nog samen ‘bekampten’ tijdens de Koude Oorlog - in een politieke crisis. Terwijl in het Verenigd Koninkrijk niemand nog lijkt te weten hoe het verder moet met de brexit, worstelen de Verenigde Staten met de langste shutdown uit de geschiedenis. In Rusland lacht Poetin in zijn vuistje, zo analyseert CNN.

30 reacties

  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Gino De Neef, 'waar is uw bewijs? Ondertussen in de VS, zegt Guilliani dat er wel inmenging geweest is tussen de Trump campagne en Rusland. De advocaat van Trump bevestigt dus wat 13 overheidsdiensten al lang als waarheid aannemen. Daar heb je de feiten, ontkent ze maar.
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    Chaos chaos??? Er worden onoverkomelijke administratieve moeilijkheden voorspeld en je wordt voor achterlijk versleten als je niet bang bent van Brexit. Lijkt een beetje op de voorspellingen met de millenniumovergang. Enkel de onheilsprofeten zijn er zélf beter van geworden door allerlei verzekeringen, databeheer, computerupdates, dubbelbewaringen enz enz voor woekerprijzen te verkopen. Nu is men vanuit EU exact hetzelfde bezig.
  • Frank Debruyne

    5 jaar geleden
    Aan alle zwetsers hier die menen iets over Rusland te weten, de persvrijheid daar staat MINSTENS op hetzelfde niveau dan hier.. En wat mij betreft zelfs hoger
  • benny vandersanden

    5 jaar geleden
    2 gevallen waar een minderheid een meerderheid probeert te saboteren. Eeuwenoude democratieën? Wat een grap
  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    In gans de wereld zit de elite aan de coke daarom willen de democraten (sic) niet dat de grenzen met Mexico dicht gedaan worden want anders kunnen ze niet meer snuiven want in de drugs handel zijn het grote jongens die de lakens uitdelen en niet de kleine dealers