Bij een flatwoning in Winterswijk brak maandagavond brand uit.
Volledig scherm
Bij een flatwoning in Winterswijk brak maandagavond brand uit. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Brand in woning in Winterswijk na ‘harde knal’

WINTERSWIJK - In een woning op de begane grond van een flat in Winterswijk is maandagavond brand uitgebroken. Er was volgens buurtbewoners voorafgaand aan de brand een harde knal te horen. De bewoner heeft het huis met twee honden ongedeerd verlaten.

0 reacties

  1. Enorme ontlading bij Heino na late treffer tegen Rohda, csv Apeldoorn voorkomt eerste zege voor Voorwaarts
    PREMIUM

    Enorme ontlading bij Heino na late treffer tegen Rohda, csv Apeldoorn voorkomt eerste zege voor Voorwaarts

    Door de nederlaag van VVOG bij Be Quick 1887 wist Rohda Raalte dat het bij een overwinning op Heino de derde plek in de vierde divisie D zou veroveren. Maar het liep anders. Een late treffer van Tim Referink zorgde voor een daverende verrassing. SC Genemuiden klom in de derde divisie A wél naar de derde plaats. In dezelfde competitie deed Staphorst goede zaken op Urk, terwijl DVS’33 zich langzaam maar zeker serieuze zorgen moet gaan maken.
  2. Heino in zwaar weer, Rohda Raalte wint moeizaam maar doet uitstekende zaken en Ruurlo ontsnapt
    PREMIUM

    Heino in zwaar weer, Rohda Raalte wint moeizaam maar doet uitsteken­de zaken en Ruurlo ontsnapt

    Heino had op bezoek bij Be Quick 1887 uitstekende zaken kunnen doen in de strijd om handhaving, maar het woordje ‘had’ verklapt het al: dat is niet gelukt. De ploeg van trainer Martijn de Vogel leed een pijnlijke nederlaag en moet zich stilaan zorgen gaan maken. Rohda Raalte heeft de zaken daarentegen uitstekend voor elkaar, zeker na de overwinning op Quick’20. WWNA versloeg SC Klarenbeek, terwijl Ruurlo op de valreep een punt pakte tegen koploper MVV’29.
  3. SV Urk trekt voorsprong over de streep, Sparta Nijkerk komt naast SC Genemuiden en HHC weet comeback niet te voltooien
    PREMIUM

    SV Urk trekt voorsprong over de streep, Sparta Nijkerk komt naast SC Genemuiden en HHC weet comeback niet te voltooien

    SC Genemuiden was er na twee gelijke spelen alles aan gelegen om weer een keer te winnen, maar leed tegen DEM de eerste thuisnederlaag van het seizoen. DVS’33 bewees daarentegen op de goede weg te zijn en speelde Eemdijk naar een kansloze nederlaag. Csv Apeldoorn deed goede zaken en Nunspeet was een maatje te groot voor Epe. SV Urk en Sparta Nijkerk sleepten eveneens drie belangrijke punten in de wacht.