Nieuws

'Redding vrouw bij brand Apeldoorn kwam in gevaar door fotograaf'

De redding van één van de bewoners van de flat in Apeldoorn - waar zondagmiddag brand uitbrak - kwam in gevaar door een fotograaf. De fotograaf hinderde de brandweer, schrijft de hulpdienst op Facebook. © de brandweer in actie in Apeldoorn
APELDOORN - De redding van één van de bewoners van de flat in Apeldoorn - waar zondagmiddag brand uitbrak - kwam in gevaar door een fotograaf. De fotograaf hinderde de brandweer, schrijft de hulpdienst op Facebook.
De brandweer probeerde de bewoonster met een hoogwerker van haar balkon te halen. 'Gezien het natte weer (en dus het natte gras, red.) is het dan gang maken tot voor de flat, want wegkomen is lastig', schrijft de brandweer.
Een fotograaf liep op dat moment richting de flat, waardoor de hoogwerker moest stoppen. De hoogwerker kwam niet meer van de plek en de vrouw kon op die manier niet meer worden gered. 'Gelukkig lukte het wel op een andere manier, maar nogmaals een dringend verzoek: Maak de weg vrij en blijf uit de buurt', aldus de brandweer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!