AP
Volledig scherm
© AP

Meeste Amerikanen geven Trump en Republikeinen schuld van shutdown

BuitenlandEen meerderheid van de Amerikanen geeft president Donald Trump en de Republikeinen de schuld van de huidige shutdown, die intussen de langste is uit de geschiedenis van de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een peiling van ABC News en de krant The Washington Post. Een meerderheid is nog altijd tegen de bouw van een muur aan de grens met Mexico, maar steun voor het project blijkt het afgelopen jaar wel toegenomen te zijn.

21 reacties

  • Jo Desk

    5 jaar geleden
    @Marcel De Witte, de enigen die de schuld van de Democraten schuiven zijn de Republikeinen die hun achterban eerst gebrainwashed hebben dat Mexico dit ging betalen (was een vaste kreet bij ELKE meeting van Trump, ook toen hij al president geworden was).
  • jeff De Boeck

    5 jaar geleden
    Hij is verkozen . Dus heeft hij een meerderheid van Amerikanen achter hem.
  • Paul COLIN

    5 jaar geleden
    De muur van Berlijn? Het kot was te klein in het westen. Terecht! Maar nu staan er in het westen overal muren... En dan wil hij eveneens een muur bouwen tussen Mexico en de VS? Die man is gevaarlijk, verwerpelijk en onkundig.
  • Paul vanhaezebrouck

    5 jaar geleden
    Wat er ook gebeurt, Trump zit daar, en we hebben hem,of zijn kliek, tenminste voor 30J. aan ons vingers. Zijn dochter is kandidaat voor voorzitter van de Wereldbank! Né t'is nu aan gij.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    De republikeinen hadden een meerderheid in beide huizen in de eerste twee jaar. En in de senaat heb je een meerderheid met 51 stemmen, jan jacobsen. Hun meerderheid in het congres zijn ze kwijt gespeeld.