door Havermout in Overig  ·  42 Reacties

  • 12
  • 1379x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waren soortgenoten dus niets mis mee.

2
1 eigenmening

Hoofddoekjes ..tja ... ik kan niet zeggen dat ik verrast of verbaasd ben ...

3
2 Herr Wolf

Is ook niet netjes.

0
3 Schildpad

Wat een respectloze vrouwen.
Schandalig.

2
4 Marrie

Tja, stelen zit in hun bloed kunnen die zeugen niets aan doen.

3
5 eigenmening

Ach geen zorgen ..... ies koeltoer toch ?

2
6 Een hardwerkende ZZPer

Sharia zegt: afkappen van steelhandjes.

3
7 Tiidmasine

** gebruiker verwijderd **

Iets met IQ,, inteelt, niets aan te doen.

8 verwijderd91413519

Negeren die bedreigers op FB met hun grote waffel, bedreigen Is zo laf op social media.

1
9 lisaaatjuh

Het is en blijft smerig volk

2
10 Interessant

Oh daar kijk ik niet van op. Marokkanen heh... Eertje aangetast... Asociale schijtlijsters.

1
11 Ness

Tja van een uitkering kun je geen bloementje kopen he? En die fantastische kerels van die voddenkoppen zijn meer bezig met bedreigen van anderen dan met hun vrouw…. Wat een walgelijk en diep triest volk is het ook…. terug naar de woestijn aub!

2
12 Shadowfox

Ja maar, ze jatten van een Marokkaans graf XD Dan is het goe, het is goe.

1
13 DikkeTor

Typisch voor dat volk....

1
14 Topperz

Het is niet netjes wat de vrouwen deden , een domme actie . Evengoed is het een domme actie een filmpje hiervan op internet te zetten met de vrouwen herkenbaar in beeld .
De vrouwen kunnen door het plaatsen van het filmpje in problemen raken die in geen verhouding staan tot de daad die ze hebben begaan .

17
15 Olivia

@15 Het zou juist wel prima zijn als hun verblijfsvergunning en uitkering wordt afgepakt en dat ze het land uitgeschopt zouden worden!!

2
16 Topperz

Ha , ik ga Uw verlaten Nk. lol . Ik was voorheen Doortjebont en daarna Sjaaken truus en nog eerder Meer van Minder

8
17 Jan van Gent

* Verwijderd door de redactie *

18 wegmetons

Ongeacht wie of wat je bent, van gedenkplekken en kerkhoven steel je niets. Heeft met respect te maken. Maar ja, bij sommige moet dat er weer even ingeramd worden.

0
19 Robbedoes

In een eerdere post schreef ik dat de normen en waarden van deze bevolkingsgroep en ons niet mixen...en dit zorgt voor (te) veel spanningen in onze samenleving..misschien is een postbus 51 achtige instructie op tv een mogeljkheid..hierin kun je bv laten zien dat het uitschelden van vrouwen die niet op je reageren als jij netjes iemand "kankerhoer" noemt, niet ok is...dat het gooien van vuurwerk naar ambulance personeel die iemand aan het reanimeren zijn, niet helemaal tof is. Dat persoonlijke eigendommen niet van iedereen zijn..dat liegen en bedriegen doorgaans alleen in de politiek gebruikt mag worden en niet onder de bevolking, dat respect voor iemand die net dood is, normaal is, dat het hebben van een uitkering bedoelt is als kortstondige tijdelijke oplossing is om je financieel te ondersteunen, dat het beroven van oude mensen absoluut geen respect bij de overige Nederlanders oplevert, dat het terroriseren en aanranden van jonge meisjes in zwembaden, not done is..enzv.. Mogelijk dat ze dan gaan doorkrijgen dat het steeds opnieuw bevestigen van alle vooroordelen die er tegen hen bestaan, hun imago ernstig schaadt. Veel dubbele paspoorters komen daardoor niet aan het werk, en zijn niet in staat om een normaal leven op te bouwen..waar blijft die zelfreflexie bij deze groep? Of mixt dat niet met hun normen en waarden? Dat vind ik!

1
20 Gerritruyter

Die vrouwen waren nogal onherkenbaar, en buiten wat spotterij en gegrom was er niet veel aan de hand geweest. Maar de idioten veroorzaken zelf ophef door doodsbedreigingen te gaan uiten. Dus nou is de boot aan. Er worden wel vaker lieden aan de digitale schandpaal genageld bij Dumpert; wie zich gedeisd houdt is met 3 dagen vergeten. Want nou ja, een paar rare wijven stelen een paar bosjes bloemen van een gedenkplaats, is lullig, maar geen halsmisdrijf. Maar dit blijft hangen.

1
21 Ness

Laat dan weer eens duidelijk zien hoe verrot dat volk is!

3
22 Zie Hier

Dat een deler op feestboek van dat filmpje bedreigt word is al een teken dat zelfs jattende hoofddoekjes die hun eigen geloofsgenoten besteelt boven de normale Nederlanders staat, hoe laag kan je zinken met zo'n mentaliteit.

2
23 eigenmening

** gebruiker verwijderd **

Bedreigingen aan het adres van de plaatser van het filmpje zijn duidelijk afkomstig van figuren met lange tenen en een kort lontje die het kennelijk:
1.heel normaal vinden om bloemen van een gedenkplaats te stelen
2.heel ongepast vinden om op deze daden aangesproken te worden

Persoonlijk vind ik stelen van bloemen van een gedenkplaats heel ongepast en mogen de daders daar, in volle glorie, mee geconfronteerd worden.

24 verwijderd2420

@18
je wilt niet weten hoe vaak er op de kerkhof iets ontvreemd wordt , laatst nog een stenen beeld op het graf van mij zwager meegepikt ( Boedha beeld ) . Praktische altijd wordt er stiekem gestolen , deze vrouwen deden openlijk (zichtbaar voor anderen ) bloemen meenemen van de gedenkplaats , en dat is on-respectvol te doen . Ik wacht op een reactie van de vrouwen waarom ze dit gedaan hebben , wat de reden is bloemen weg te halen op een gedenkplaats .

3
25 Olivia

@24 .." Persoonlijk vind ik stelen van bloemen van een gedenkplaats heel ongepast en mogen de daders daar, in volle glorie, mee geconfronteerd worden...

Dat is ook ongepast en eveneens dom , maar wel geen misdaad waarvoor je op internet geplaatst hoeft te worden , dat vind ik te ver gaan . Met die reden dat mensen uit eigen kring (moslimgemeenschap ) waar die vrouwen toebehoren dat als belediging kunnen opvatten waardoor weer andere grotere problemen kunnen ontstaan voor deze vrouwen . Familie van de vrouwen zullen zich dat realiseren waardoor deze bedreigingen gaan uiten naar de plaatser van het filmpje .

7
26 Olivia

** gebruiker verwijderd **

@26
Dus dan mogen bedreigingen worden geuit aan het adres van degene die het filmpje heeft geplaatst?
Dacht het niet.

27 verwijderd2420

@27 Dus dan mogen bedreigingen worden geuit aan het adres van degene die het filmpje heeft geplaatst?

Dat zeg ik nergens .

5
28 Olivia

** gebruiker verwijderd **

@28
Uit uw reactie @26 :
"Familie van de vrouwen zullen zich dat realiseren waardoor deze bedreigingen gaan uiten naar de plaatser van het filmpje"; ik veroordeel de dreigementen, ú niet. 
Familie van de vrouwen dienen zich te realiseren dat de "dames" zich ongepast hebben gedragen en tegen hen optreden, géén dreigementen uiten jegens degene die de "dames in full action" heeft gefilmd.
En ja, in deze tijd gaat zo'n filmpje (helaas) dan op Fa(e)ce(s)book of YouTube of Dumpert.
Alles voor de likes (off topic: net zoals filmpjes van zware ongevallen i.p.v. zélf een poot uit te steken).
Het is niet anders.

29 verwijderd2420

@26
""Dat is ook ongepast en eveneens dom , maar wel geen misdaad waarvoor je op internet geplaatst hoeft te worden , dat vind ik te ver gaan""

Niemand zegt dat het een misdaad is dat zijn je eigen woorden maar het internet is bij uitstek de plaats om dit onaangepaste en structurele gedrag aan de kaak te stellen. De schandpaal werkt vele malen beter dan wegkijken en goedpraten.

1
30 Reconquista

@29
Ik ben het er niet mee eens dat er een filmpje wordt geplaatst over twee vrouwen die een hoop bloemen op een plein zien liggen waarvan ze mogelijk vooraf niet wisten waarom die bloemen daar lagen , dachten waarschijnlijk weggegooide bloemen . Je hoort in het filmpje de ene vrouw zeggen "Ja , dat mag " Iedereen is niet op de hoogde van een herdenking voor rapper Reis . Vraag me ook af of dat zo maar mag ongeoorloofd mensen filmen om op facebook te zetten met als doel de vrouwen aan de schandpaal te nagelen .

uit uw reactie .. ik veroordeel de dreigementen, ú niet.

Ik hoef niet te veroordelen , dat laat ik aan de rechter over mocht dat er van komen . Ik kan wel mijn mening geven , meer niet .

Mijn mening is dat door het plaatsen van het filmpje de vrouwen onnodig en bewust ten schande worden gezet voor het meenemen van bloemen waarvan ze mogelijk niet eens wisten wat de reden was van die hoop met bloemen die daar lag op dat plein , de vrouwen dachten dat dit kon gezien hun reactie .( ja dat kan .) Iedereen is niet op de hoogte van wat er speelt en gebeurd in zijn omgeving . Ik kan me er een voorstelling van maken dat de familie van deze beiden vrouwen zich zorgen maakt wat voor een impact het plaatsen van het filmpje kan hebben binnen de gemeenschap waarin ze leven en ook buiten die gemeenschap .

Als ik familie was zou ik zeker aangifte gaan doen tegen de plaatser van het filmpje , eveneens kan de plaatser van het filmpje aangifte doen van bedreiging richting hem .

6
31 Olivia

@30 "..maar het internet is bij uitstek de plaats om dit onaangepaste en structurele gedrag aan de kaak te stellen. De schandpaal werkt vele malen beter dan wegkijken en goedpraten.

De schandpaal ? leven we nog in de middeleeuwen waar we mensen aan de schandpaal willen nagelen ? voor zoiets doms als bloemen meenemen , hoe ver zijn we heen dan ?

7
32 Olivia

@32
In de middeleeuwen aten we ook brood...en dat doen we nog steeds. Maar laten we maar niet over de middeleeuwen beginnen want daar kan de religie die je zo hartstochtelijk verdedigd ook nog wel over meepraten. En het gaat niet over alleen maar een bosje bloemen van straat plukken maar om een gedenkplek. Het is eigenlijk een soort grafroof. En daarnaast gaat het natuurlijk over over een bepaalde mentaliteit die te linken is aan cultuur of levenswijze en waar veel mensen zich aan storen.

1
33 Reconquista

@33 "..de religie die je zo hartstochtelijk verdedigd >..

Ik verdedig geen ene religie , ook geen islam . Ik reageer onpartijdig op een voorval over twee vrouwen die bloemen meenemen , zou je ook sieren onpartijdig te reageren .
Of die vrouwen wisten of zich er van bewust waren iets ongepast of ongeoorloofd te doen moet zich nog uitwijzen .
Als de vrouwen zich er ten volle van bewust waren dat dit wat ze deden moreel verwerpelijk is dan verdienen ze schande , maar als de vrouwen zich er niet van bewust waren wat ze deden( moreel niet kon) verdienen ze niet alle commotie omtrent dit vooral .

Ik wacht dus nog af

5
34 Olivia

Grote bekken-lange tenen- korte lontjes brigade weer eens. De regering heeft de plicht zijn eigen burgers te beschermen tegen uitschot. Wat doet deze regering: beschermt het uitschot tegen eigen burgers.

1
35 gaulette

Criminele moslim wordt afgeknald, moslimpinguïns jatten z'n bloemetjes en moslims doen doodsbedreigingen. 3x moslims, 3x kut.

1
36 grovi

** gebruiker verwijderd **

Ik zeg het maar "netjes":

Iemand doodschieten
bloemen jatten van gedenkplaats doodgeschoten persoon
doodsbedreigingen uiten=
schandalig
ongepast
ongewenst

37 verwijderd2420

@34
Oké, laten we er vanuit gaan dat de dames niet konden inschatten wat ze deden.

Maar toch, die gene die hen filmde heeft tegelijkertijd hen (tijdens het filmen) laten weten dat ze niet respectvol bezig waren.
Heeft hen ook laten weten waarvoor die bloemen daar lagen.
Dat die er uit respect voor het slachtoffer daar neergelegd waren.
Ik heb haar op die video zelfs horen zeggen dat het slachtoffer ook een Marokkaan was.
Heeft allemaal geen indruk gemaakt, want ik zag (op dat filmpje) beide dames weglopen, terwijl er één een bos bloemen in haar hand hield.

En als jij dat filmpje gezien hebt, heb je dat ook allemaal moeten horen en zien gebeuren.

Dan kan het toch niet anders zijn dat het ook voor jou duidelijk is, dat hun niet respectvol gedrag van 'bloemen pakken' absoluut niet door de beugel kan.
En hun handelen valt dan toch niet te vergoelijken of goed te praten?

0
38 tegenzinnig

@34
Dat klopt wat je zegt , de vrouw zei dat ze niet respect vol bezig waren ,dat de bloemen er lagen voor een dode Marokkaan waarom die bloemen er lagen , en meer .
De vrouw die filmde zei tegen de vrouwen "dat kan niet " waarop ze als reactie kreeg "Dat kan wel ". Dat gegeven maakt dat ik twijfel of ze wel begrepen hebben waarom ze de bloemen niet konden meenemen .

De vrouw die filmde had op de vrouwen toe kunnen lopen om het duidelijk uit te leggen , maar ze had het te druk met filmen , haar interesse het filmpje op Facebook te plaatsen had haar voorkeur .
Dus het zeggen door de Vrouw ! het kan wel! laat mij twijfelen .
Voor hetzelfde dachten ze dat er een hoop weggegooide bloemen lagen , die er doelloos lagen , maar er eigenlijk nog te goed uitzagen om te laten liggen .

Ik weet niet hoe goed deze vrouwen begrepen hebben waarom de bloemen er lagen , daarom geef ik het het voordeel van de twijfel zo gezegd .

0
39 Olivia

234 voor @38

0
40 Olivia

@34
"'Ik reageer onpartijdig op een voorval over twee vrouwen die bloemen meenemen""

Mwa onpartijdig!? question Ik zie vooral iemand die zich in allerlei bochten aan het wringen is om hier een andere draai aan te geven. Er liggen niet alleen bloemen op de herdenkingsplek maar ook knuffelberen en veel briefjes met teksten. Deze vrouwen wisten donders goed wat ze deden maar hebben gewoon een hele andere moraal. En als ik een linkse moraalridder zou zijn geweest zou ik me afvragen of het niet racistisch is om er automatisch vanuit te gaan dat vrouwen met een hoofddoek dom zijn en het allemaal niet begrijpen. (maar gelukkig ben ik geen linkse moraalridder en dus vraag ik me dat ook niet af)

"" zou je ook sieren onpartijdig te reageren""

Ja dat wordt moeilijk. Ik ben nou niet bepaald onpartijdig als het gaat om de religie en de religieuzen die iedereen op aarde in hokjes stoppen en discrimineren inclusief mij (en jou)

0
41 Reconquista

@41
Ik ken die vrouwen niet , en u ook niet .
Laten we maar afwachten , ik geef de vrouwen nog altijd het voordeel van de twijfel .
met die reden die ik al zei
Vrouw zei "Ja dat kan " . De andere vrouw gooide de bloemen terug op de hoop , en ik kan me niet voorstellen dat als een vrouw begrepen heeft dat de bloemen bedoeld zijn ter herdenking van een overledene ze de bloemen zou gooien , dat zou totaal moraalloos zijn .
En ik hoef me niet in bochten te wringen want daar heb ik totaal geen baat bij , ik hoef geen moslims te verdedigen en voel me daar ook niet toe geroepen .
Als je zelf partijdig wilt zijn dan is dat je eigen keuze , ik kies daar niet voor .

0
42 Olivia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@6 Echt niet. . . . ...

zojuist geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Ronaldo komt met Ferrari van 2 miljoen aan bij hotel in Lissabon

Ik vind hem er niet geweldig uitzien.De auto dan hè. Ronaldo is best een lekker ding, al is hij mijn type niet....

2 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@9 Alsjeblieft zeg!!! Ik ga echt de politiek niet in. . . heb wel wat beters te doen.En wat mijn "werkzame oplossingen" zouden zijn, he...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Voor je gaat dweilen, moet je ook eerst de kr...Ach, laat ook maar....

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

Ondertussen roepn kolonisten op de Westoever op tot een legeroffensief in de Westbank, "Op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever i...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Het is en blijft een trieste zooi daar in de Gaza. . . . ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Schuitje varen thee tje drinken en dan richting thuisland....

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@3 Jij dan maar....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12Ze hebben daar geen zinvolle tegenargumenten tegen .We moeten eigenlijk medelijden hebben met degene die dat maar niet willen zien .Ze...

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@8 Aan jou dan maar. Hoewel ik alleen maar kritiek van je lees en nooit werkzame oplossingen. ...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Daily PornHd Quality PornIndian Bhabhi SexxChubby Wife PornTeamskeet.ckmDownload Porn VidFree SolopornAsslicking VidsHot Female NudesButtcrushMale Nude WrestlersPornchinaCheating Xxx HdNude Wife SelfieBig Tits BouncingHot Latina NudeForeign Xxx MoviesPorn Movie ParodyAirikacal Leaked OnlyfansXvdieosAnn Margrett NudeNew Df6 OrgFilm Xx GratuitSambapirnoXxx Bf Hd HotTapsi Sex PhotosIndian Desi Bhabi SexElsa XxxSunny Leone Xnx MovieChaturbate ComHot Girls Boobs VideosRachel Steele Porn VideosToni SweetsCatch Mom NakedAnime CumshotsXhampster PornXxnx VedieosEnjou Kouhai Ep 8Penny PornhubCumswallow TeensExtremecreampiesIjirare: Fukushuu SaiminPregnat Pornstars2b NierWw Xvidos ComPornxxx FreeBrazzers Free Hd PornJogos De PornosR Ule 34Tiny Tixie NudeNude MermaidsCute00kiaraEnony Feet PornManipuri Sex MoviePorn Full Hd MomHiden Camera MasterbationX Desi BoobsMom Help Son PornHarley Dean ButlerBest Rule 34Men Nude CelebFilmes Pornô CaseiroHentaipeeChear Leader PornXx Sex Video HdGremlynneShiri Allwood PornCelebrity VaginasHot Rhona MitraBrandi XxxIndian Mom Xnxx VideosLeah Gotti HardBlack Free PornNiffy ArchivesTamil Sister And Brother SexOlivia's PornFreexratedvideoClothed BlowjobKatrina Hot SexMalayali PennuSex ChattingVideoporno Francais GratuitJulia Ann PornMilano Persuasion PornJennifer Jostyn NudeGlory Hole HentaisHd Fuck TubePornography CastingBig Labia PornBiqle PornAsian Booty PornPron GilrFilmes PonoNipple Piercing PornhubX Video DownloaderRedo Of HealerKissa Sins XxxMobile Porn ClipsChristy Mack XxxCollider PornXxx Anal DesiXhub PornSara JaypornBikini Cream PieWild OrgyBackroom Casting Couch Creampie CompilationWomen Masterbation4tube.cpomMikailadancer Onlyfans LeakPorn GalerryTwitch NudityHitomilSexual Message Near MeOnly.fans LeaksSwag 視頻Sara BellumSarah Banks FeetAmateur Cock SuckPorbhub.Tiny Asian NudeReal Life SexBlacked Com Group SexGaygloryholeFree Shemal PornJavsexguruFarting On Face PornPornos Big CocksWww Beeg CoomSex PapaXmaster Hindi AudioSexy Film Sexy Blue FilmMuscle Gay Porn VideosPornô De BrasileirasLadybug PornBusty Women NudeJock SpankCaioveyronPuta CojiendoMature Teaching PornBrooke DieselXxx Video Com Mp3XossipzTop Porn TubeFotos De Pessoas PeladasFappingActors NudeOffice Porn HdThewiking2000Hentia StarfireIzzybunnie Nude