door Febee in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 4
  • 446x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Blaas een bootje op, roei een stukje de zee op, gooi je paspoort weg en hoppa, gratis huis en levenslang bijstand + toeslagen.

4
1 Spraypaint

Ja...het is u i t s t e k e n d geregeld in Nederland..echt rechtvaardig zoals hierover gedacht wordt, met dank aan ons fijne kabinet!

3
2 Gerritruyter

Als het aan de EU ligt, dan wordt het nog veel erger.
Want een EU ingezetene, van een ander EU land die naar Nederland komt en aannemelijk kan maken dat hij hier 1 dag heeft gewerkt, kan direct aanspraak maken op onze voorzieningen.
En als uitkeringsgerechtigde ook aanspraak maken op een sociale huurwoning.
Getrouwd en met 1 of meer kinderen doet de slagingskans met sprongen stijgen.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2824603/na-een-dag-werken-recht-op-nederlandse-ww

6
3 in holland

Nog minnen op @3 ook.
Ik heb het niet verzonnen.
Daarvoor moet je bij Drunker c.s. in Brussel zijn.
Koop maar vast een geel hesje.

5
4 in holland

Nederland is te vol, zwaar overbevolkt.... Jaarlijks komen er tienduizenden asiel/gelukszoekers hier naar toe. Ook zij willen wonen..... Hier valt niet tegenop te bouwen.
Nederland komt zo nooit van haar woningnood af.....

4
5 LoydMorris

jong heeft nooit met gemak een huis kunnen vinden.
ouderen moeten in te grote huizen blijven wonen omdat er niet gebouwd is voor hun vraag naar kleiner.
2 ouderen houden 2 te grote huizen aan en hebben een lat omdat ze anders gekort worden.

8
6 info

Er wonen hier bijna 4 miljoen allochtonen. Als je die op een of andere manier het land uitkrijgt, dan zijn er weer genoeg woningen voor de Nederlanders, zowel jong als oud.

7
7 Beflapje

@4 Omdat je onzin verkoopt?
De grens zit nu op 6 maanden. Dan heeft een Pool ook geen recht op een sociale huurwoning zoals ze het dan na een dag ook niet hebben.

4
8 Wild Rover

@6 er zijn gewoon teveel allochtonen. Van de 17 miljoen inwoners zijn er ‘maar’ 13 miljoen échte Nederlanders. Daar zijn huizen genoeg voor. Maar helaas hebben die 4 miljoen nep-Nederlanders ook recht op een woning.

6
9 Beflapje

frustraties lopen alleen maar op als je dan ook nog eens ziet dat die parasieten die ons land in komen ook nog eens eerder een huis hebben dan de anderen op de wachtlijst.
die hoeven er geen moeite voor te doen en al helemaal geen geld voor hoeven te betalen .
verder kunnen ze alles doen wat ze willen want allemaal vrije tijd .
en daar sta je dan met je 50 uurige werkweek en moet nog op de kleintjes passen ook voordat je je nog in de schulden werkt.

5
10 ongelovenloos

@9 wen er maar aan of vertrek anders zelf. nep zijn grotendeels ook Nederlanders.

mooi, een volksverhuizing straks van de Echte Nederlanders.

12
11 info

@10 voor een hardwerkende autochtoon is Amsterdam onbetaalbaar geworden. Terwijl hordes allochtonen Nieuw-west en Zuid-oost hebben ingenomen. Zij kunnen middels ‘soepsiedie’ speciaal voor allochtonen dankzij links heel goedkoop een woning huren. Dat die wijken onleefbaar worden en dat Amsterdam een stad wordt waar alleen nog maar zeer rijke autochtonen en expats aan de ene kant en kansarme (criminele) allochtonen aan de andere kant kunnen wonen interesseert de overheid en vastgoed boeren geen klote.

4
12 Beflapje

@11 Veel Nederlanders zijn in de jaren '50 / '60 massaal geëmigreerd op advies van o.a. onze eigen toenmalige regering. Nederland was met zo'n 10 miljoen inwoners reeds te vol..... En nu?... Nu leven we hier met ruim 17 miljoen inwoners. Hoe zou jij deze problemen oplossen?

2
13 LoydMorris

@12 ah, u kent Amsterdam Zuid Oost. u bent op de hoogte.
tja, niet iedereen wilde daar wonen. toch mooie flats en de echte Nederlander ging daar ook wonen, net als de echte Surinaamse Nederlanders.

er zijn ook weer mensen vertrokken die achteraf nietzo van flats hielden en er is wat afgebroken, dat ook.

eh ja, Prins Bernhard en consorten maakt het niets uit dat ze in centrum panden verdelen in hokjes en huurprijzen opgejaagd zijn dat is weer waar.

in het centrum kon niet veel meer gebouwd worden, ook dat nog.

geld is verder een probleem. met geld zat zijn er geen problemen.

5
14 info

@13 Iedereen die een beetje wilde boeren en/of naar ruimte smachtte, vertrok.
Wat we nu zien, is zeker overbevolking maar ook weer selectief. Er zijn genoeg krimpgebieden waar je prima een huisje kunt huren voor een schappelijk prijsje. Maar dan woon je niet in de stad of in de buurt.

0
15 Wild Rover

@14 toevoeging
renovering in Amsterdam heeft er ook voor gezorgd dat Amsterdammers een huisje gingen kopen in Noord Holland. en ja, of je betaald meer huur of je woont in Almere, eigen keuze verder.

5
16 info

@13 misschien kan de Nederlandse regering de mensen die nu roepen dat Nederland te vol is ook helpen aan een bootreis en een plekje voor de exodus van de Echte Nederlander.
uiteindelijk deed men dat toen ook.

@15 klopt
nadelen zijn gebrek aan openbaar vervoer en winkels, begrijp dat er in dorpen ook veel leegloop is nu.
maar ruimte genoeg.

7
17 info

@17 Jij bent helemaal een lekkere.... Nederland heeft eeuwenlang dit drassige rivieren-landje opgebouwd, bewoonbaar en veilig gemaakt en nu zouden wij het uit handen geven aan lui die te beroerd zijn om van hun eigen land wat te maken?

3
18 LoydMorris

@17 toevoeging @15
hoewel het nu een stuk moeilijker is voor mensen die geen vaste contracten hebben of de mensen die ontslagen worden. dan verwacht men dat ze weer heel Nederland door sjezen voor ander werk.

6
19 info

* Verwijderd door de redactie *

20 Undertaker

@20 De 'weg met ons' malloten.

4
21 Cody

wel, de onelinermaffia is ook weer ter plaatse.

have a nice evening.

7
22 info

@18 jouw verre verre verre voorouders hebben dit land gesticht. Jij niet. En de rest van de huidige Nederlanders ook niet. Je kan geen rechten aan je voorouders ontlenen, dus het feit dat je verre voorouders dit land hebben gesticht maakt niet dat jij als autochtoon méér recht hebt op een huis dan een allochtoon. Een allochtoon, al dan niet hier geboren, heeft evenveel recht op onderdak als een autochtoon.

7
23 Diederik82

@18 Binnen 10 jaar zouden al die nietsnutten hier verzuipen zonder ons.

3
24 Wylde Gjert

@23 Niet als je hier zomaar zonder papieren binnen komt vallen en nog nooit ene sodemieter hebt bijgedragen als het aan mij ligt.

3
25 Wylde Gjert

@23 Ga dat eens in Afrika, China, Japan, Australië of waar dan ook ter wereld verkondigen.... Eens kijken of je daar woonruimte krijgt....

4
26 LoydMorris

@24 vinden we dat erg? question

3
27 Beflapje

* Verwijderd door de redactie *

28 Undertaker

@5
Tuurlijk, geen betaalbare koopwoningen komt door migratie....
het is onze kut overheid die veel reclame maakt in het buitenland zodat investeerders
de huizen opkopen en deze duurder gaan verhuren.

Zelfde gebeurt er in de farma industrie, hedge fonds nemen de boel over, sluiten research en development en maken de bestaande medicijnen 10 keer zo duur.

De rijken maken ons kapot, voor de mensen met netflix, kijk dirty money.

3
29 NLsandman

@27 Wat mij betreft verzuipen al die nutteloze lamzakken, zolang wij als autochtonen maar droge voeten houden. question

2
30 Wylde Gjert

@19 Alsof er alleen maar in de Randstad werk is?

0
31 Wild Rover

@26 ik heb geen kennis van de grondwetten van die landen. Maar in Nederland heeft iedereen die hier geboren is/genaturaliseerd of een verblijfsvergunning heeft recht op onderdak.

Dat jouw over over overgrootvader heeft meegeholpen om de dijken te bouwen geeft jou geen extra privileges of rechten natuurlijk.

5
32 Diederik82

@29 voor sommige mensen is alles de schuld van allochtonen / immigranten. Ook als het brood bij de supermarkt uitverkocht is. Dan hebben al die ‘kut allochtonen’ de broden weggekaapt.

1
33 Diederik82

@23 Subjectief idealisme.
Je kunt gewoon voorwaarden stellen aan nieuwkomers m.b.t. arbeidsparticipatie of in ieder geval diens houding ertegenover.
Het is verreweg te simpel om iemand die al 40 jaar werkt gelijk te stellen aan iemand die binnen komt wandelen en sociale voorzieningen eist omdat 'hij er net zoveel recht op heeft en de voorouders het land hebben opgebouwd'. In dat laatste geval zou het hele systeem in de westerse wereld omdonderen.

0
34 Wild Rover

@31 nee, natuurlijk NIET.

maar een huis kopen of huren nu, verweg in de boerenbuiten zonder financiele zekerheid is een stuk moeilijker. raakt men het werk kwijt, dat dan daar in de buurt was neem ik aan, dan kan het giga problemen opleveren. en dan heel Nederland afsjezen voor ander werk is niet echt een pretje.
en die mogelijkheden zijn er nu meer dan vroeger, dacht ik.

maar goed, was al weg.

enjoy

3
35 info

@32 Aan de Grondwet mag niet getoetst worden. Derhalve kun je gewoon een wet maken die stelt dat niet ieder importgezin een eigen huis verdient.

1
36 Wild Rover

@35 Dus je zou er alleen maar gaan wonen als er werk in de buurt was?
Het is hier geen achtergebied hoor, binnen de kortste keren kun je nieuw werk gevonden hebben niet ver ervandaan. Iets met dorpen en industrieterreinen in de buurt enzo. question

0
37 Wild Rover

toch nog even.
ik vind het heel terecht dat vluchtelingen opgevangen worden.
maar de hulp is soms ook overtrokken.
hoewel.
als ik hier lees, dan gooi ik mijn paspoort straks weg en ga naar Nederland, krijg een huis, ingericht, een miele wasmachine en een nieuwe BMW.
geloof toch niet dat het zover gaat.
meen laatst gelezen te hebben dan nieuwkomers, net als autochtonen, ook op een wachtlijst komen voor huurwoningen. ook terecht.

wel, enjoy

3
38 info

@37 is persoonlijk.
wij hebben ons wezenloos gereden omdat wij graag op die plek wilden wonen, scholen, werk, opleiding.
achteraf een tikje spijt. wat een milieu vervuiling en tijdverspilling.

eh ja, die leegstaande plattelandsgemeenten waar u het over had, daar barst het van het werk natuurlijk, daarom ook die leegloop.

cu

2
39 info

@33 tja, dat zit vast in hun hoofd en laten ze zich ook graag aanpraten.

2
40 info

@39 Geen ict-werk, psychologenwerk of kunstenaarswerk nee. Wel gewoon arbeid. question

0
41 Wild Rover

** gebruiker verwijderd **

@17 misschien kan de Nederlandse regering de mensen die nu roepen dat Nederland te vol is ook helpen aan een bootreis en een plekje voor de exodus van de Echte Nederlander.
uiteindelijk deed men dat toen ook.

Dit is eigenlijk heel erg verraderlijk wat u hier zegt? Dit zijn de mensen(en dat moet u ook weten wat leeftijd betreft) die in de jaren 70 erin gehamerd kregen dat we moesten stoppen bij uiterlijk 2 kinderen,1kind was eigenlijk nog veel beter. Dit omdat ons land veel een veel te vol was, en het zo dus helemaal fout ging. Ik weet dat nog heeeel goed!Toen hebben we ons dus massaal netjes aan 2 kinderen gehouden,zodat onze kinderen in dit doemscenario nog een toekomst hadden. Zeg nu eens info, logen ze toen?? Of denk u dat ze ons nu voorliegen dat het gedrukt staat?? Want voor asielparasieten is er wel ruimte die er voor ons niet was blijkbaar. Nu kan het niet op, de leus is er kan nog meer bij. Sterker voor de asielzoekers zijn er huizen en geld wat er voor onze kinderen niet meer is. En nu dat de mensen zich belogen bedonderd/uitgeknepen en besodemieterd voelen zeg u dat zij degene zijn die maar moeten oprotten uit hun eigen land? Zonder schaamte?

42 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Dat is al zolang die asielzoekers hier naar toekomen. Zijn zat verhalen over te vinden. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Een geloof is inmiddels tot ras gepromoveerd? Voor mij is een geloof een keuze. En daar mag je op hakken zoveel je wilt. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@35Sinds wanneer heb ik een religie? Ik ben niet gelovig maar wel allergisch voor fascistische godenaanbidders die vrouwen, homo's en joden al...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@32 En wie is daar schuldig aan? Niet mijn (groot)ouders. . . Zij hebben mijn broers en zussen netjes opgevoed. Niet mijn leraren en ond...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Tijd voor een ritje in de gloednieuwe achtbaan van Europa Park: Voltron Nevera

Uren in de rij voor een ritje van nog geen minuut. ...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Komt dan ook gelijk al dat vuurwerk aan de orde waar blijkbaar kleine kinderen bij zijn betrokken. Uiteraard de kinderen van henk en ingrid. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

soapbox
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@34 Is bij jouw religie niet anders hoor....

7 minuten geleden geplaatst door soapbox

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@29""We hebben het over het gevoel van vrijheid in Nederland en daar hoor de vrijheid van Godsdienst, die zwaar bevochten is, gewoon bij."'...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@27 Je blijft dom, kan daar niets aan doen. Nou ja je hebt toch wel nog een prima internetrugzakje voor jezelf kunnen regelen. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@31 Vooralsnog heb ik het over die specifieke grondwet voor de godsdienst. Godsdiensten behoren geen specifieke privileges voor hun leden te heb...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Tick Black PornDoberman Studio.pornNude In Miami BeachSpankbang ComIncest Sex ComicsJuegos HentaiHot Amateur NudesDeepfake NsfwPregnant NakedSlow XxxPublic Agent AsianChanell Heart PornSybiansexTeemskeetPorn .oviesIndiansexstories2Horny AsmrJames Deen Sex VideosIndian Kamwali SexHot Teacher SeduceTeenpornNude Asian BabesPeachez SarahGoblinhentaiJessie Lee XxxHandjobgirlsMiltfsKayce884 NakedMom Ad Son PornBouncing Boobs GifAnal TumblersMultiplayer Sex GamesIndian Army PornHindi Mom Porn VideosFillupmymom.comMale Nude WrestlingKanker Sister PornSpy Cam MasturbationAdo Pornosالسكس العائليDocto Porn.comXx Video StudentAunt Cass HotPaige Van Zant NudePenes Más GrandePornstar FoxPprnosMegan Bitchell NudeDiora Baird Onlyfans NudeFug ComPorcore.Site Pornográfico GayCam4 Femmes Françaisesافلام سكس عربيهJoi CountdownOdia Sex Kahani ComThefappeningblog ComBiqlrPaige Spara NudeJulissaomgSexy_siriMilf GallerisX Video Hindi NewGirl And Girl Porn VideoRussian First Time Sex VideoMother Son PornAtk ExotZoey PortlandLeabian Oorn3d Porn AnimatioAnna Rose XxxElizabeth StarrNaked Ann MargaretDilbar Dilbar Gana VideoMia Khalifa Xxx NewBihari Bhojpuri SexMoviezhub.spaceTransgender Anime PornNana Taipei PornXvideo TodosDoggystyle PornHub Xxx2 Girls PornStormy Daniels SexFigure PornSite Prono GratuitCorazon LunaHentai Ugly BastardZoeyreyesSexycandidgirlFacesitting VideosAhley Anderson PornPekkvidsTop 10 Porn WebsitesNxxxxnDl GaypornArtificial Academy 2Sex Video Hd StoryBhai Behan Ki BfBeautiful Japanese PornFucking JapaneseBig Booty Latina PornstarsGirlsshoweringLocal Randi SexRashmika Hot XxxLi Bingbing NudeTamilnadu College Girls Sex Videos420 SexFish BlowjobEliza Ibarra April FoolsPeople Making LoveTour Or BootyContos Eroticos De SexoSinfuldeeds Norway 6thNoughty Amerika ComSister And Brother BfTwink TubeAndrea TrueRosieandalenaPorn Video Hd 2019Aoc DeepfakeSarahillustratesvip OnlyfansReshma XvideoIndian Pregnant Sex VideoVerzin PornHokker PornBusty Teen PornstarsGia SinclaireCute Little ButtsJmm SextapeXhamsters GratuitCaought PornHindi Movie Xx VideoXxxffmPornpics.ocmDesuarchiveSuperdeepthroutJacquie.et MichelWww NxxxCumming On WomanPorn Star Xxx VideoXnxx DaniXxx VideaX Videos LoveEnglish Sexy English SexAjj Applegate PornSaxy VidaoDesi Xxx CoNude MpviesFree Porn Stream