U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 39
PVV-leider niet blij met proces ondanks toewijzen onderzoekswensen ...

6 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
40
7
LEES MEER OVER

** gebruiker verwijderd **

@100 Bedankt voor uw reactie!

Ik kom al langere tijd tot deze conclusie "Ze zijn compleet gehersenspoeld en zien het verschil niet meer tussen goed of fout." een andere verklaring is er niet.

En er zijn er ook een paar hier die zwaar aan dit volgende syndroom lijden "Ze zijn zó overtuigd van hun eigen gelijk, dat ze niet meer normaal kunnen denken."
En op die manier met hun semi inteligente braaksels mensen proberen te intimideren of af te branden, zelf totaal vergeven van de haat waarmee ze anderen proberen te labelen.
Ik kan ze en nu zo uitpikken, en dat zijn voor mij de ergsten.

Dus ook dit heb ik gezien question "Dan proberen ze zich af te zetten tegen álles en iedereen, waarbij ze nietsontziend te werk gaan.

Maar óók zij vallen een keer van die trap af."

Ik hoop dat u gelijk heeft met deze zin, dan gaat bij mij de vlag uit.

101 gebruiker verwijderd    
6 maanden geleden door gebruiker verwijderd

-- Geert Wilders: Voor drievoudige moord trekt een rechtbank drie dagen uit, voor drie woorden vijf jaar --

Die rechters zullen ook wel denken.....
´ Wie rekt het nu 5 jaar uit met allerlei draaierijen ? ´
Dingen als duizenden mensen oproepen om te getuigen en wat de rechter ook toe wijst het zal nooit goed zijn.

102 techcenter    
6 maanden geleden door techcenter
5
Meld

Zo zie je amar weer dat trollen zelfs tot in onze politiek te vinden zijn,
welkom in de TwilightZone .

103 techcenter    
6 maanden geleden door techcenter
3
Meld

voor een moord gaat u in de bak
bij 10 moorden naar het gekkenhuis
bij 100.000 moorden wordt u uitgenodigd voor onderhandelingen in Genève

104 Ogod    
6 maanden geleden door Ogod
2
Meld

@51 Waarom haat jij de westerse normen en waarden zo?

105 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
7
Meld

@54 Ook voor jou de vraag. Waarom haat je de westerse normen en waarden zo? Waarom zie je niet dat de islam niets goeds brengt?

106 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
7
Meld

@105
Hoe kom je er bij dat ik westerse normen en waarden haat? Als je nou gevraagd had waarom ik jouw waarden en normen haat had je wellicht een antwoord gekregen.

Als jij iets op zou hebben gehad met die westerse normen en waarden zou je gebruik hebben kunnen maken van het westerse rechtssysteem en je neerleggen bij een uitspraak.
Maar iets zegt me, dat als het OM jouw klacht niet als ontvankelijk verklaart, jij net als W. gaat roepen dat de rechterlijke macht 'nep' is (of zo).

Dus vertel eens, waarom haat jij die westerse samenleving zo? Wat is je allemaal aangedaan door die maatschappij dat je zo ultra-intolerant bent geworden ten opzichte van het gemiddelde? En zo boos ook.

107 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
2
Meld

@106 Ik ben er voor dat een joods persoon in religieuze kleding op straat kan lopen ,ik ben er voor dat een homo met een geliefde of in extravagante kleding op straat kan lopen , ik ben er voor dat een islamitisch persoon in religieuze kleding op straat kan lopen dus , ik ben er voor dat een vrouw schaarsgekleed op straat kan lopen dus ik ben westerser dan fascisten met een islamitische,christelijke,joodse,autochtone of wat voor achtergrond dan ook.

108 21st Century Guy    
6 maanden geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@107 @108 Mijn normen en waarden ZIJN de westerse normen en waarden. Ik wil dat onze vrijheid bewaard blijft. Dat onze vrouwen en dochters gelijkwaardig blijven aan hun mannen/vaders/broers en niet zoals die ellende in SA waar je als vrouw nog minder waard bent dan ... tja, dan alles.

Ik wil dat onze normen en waarden, onze gebruiken, onze omgangsvormen als enige gelden en ook keihard verdedigd worden. Andere normen en waarden, andere gebruiken, andere omgangsvormen die NIET passen bij onze samenleving MOETEN we gewoon keihard kunnen bestrijden.

Ik heb de islam in al zijn kwaadaardigheid meegemaakt. Ik weet hoe vreselijk die ideologie de 'aanhangers' (gevangenen is een beter woord) onderdrukt. Ik weet dat de islam op geen enkele manier bij onze samenleving zal kunnen passen omdat zij in alles dwars staat op onze manier van denken, onze manier van leven, onze omgangsvormen, gebruiken, cultuur, normen en waarden.

En tegen al die haatbaardimams - en bijbehorende moskeeën - wordt niet of nauwelijks opgetreden. Al de haat die er gepreekt wordt wordt met de mantel der liefde bedekt onder het mom van 'cultuur'.

Het heeft tig jaar geduurd voordat er eindelijk eens een (gedeeltelijk) burqaverbod werd ingesteld en dan nog weigeren bepaalde overheidsfunctionarissen om dit te handhaven.

Tegengas geven tegen die vreselijke ideologie en de wereld erop attenderen dat de islam de westerse wereld op geen enkele manier goed doet wordt tegenwoordig meteen afgedaan - ook door jullie twee - als fascisme, islamofobie en ga zo maar door.

En boos? Nee, vreselijk kritisch op alles en iedereen die de islam maar de hand boven het hoofd blijft houden. Vreselijk kritisch op iedereen die nog steeds spreekt over een multiculturele samenleving terwijl die helemaal niet bestaat. We hebben een multiculturalistische samenleving. Een samenleving met culturen die niet te mengen zijn.

Vormt de islam een probleem voor onze samenleving? JA
https://www.youtube.com/watch?v=DKkJ6J4SKJE

En dat probleem moeten we snel aanpakken.

109 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
5
Meld

@109 Ik ga niet een half uur naar de moslimomroep kijken vertel jij maar wat je onderschrijft wat daar gezegd wordt.

110 21st Century Guy    
6 maanden geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@109
"Dat onze vrouwen en dochters gelijkwaardig blijven aan hun mannen/vaders/broers"

Was het maar zo, er is een grote mate van ongelijkheid tussen de seksen in Europa. Nederland moet als het gaat om emancipatie onder andere de landen Rwanda, Bolivia, Burundi, Mozambique en de Filippijnen voor laten gaan (2017, http://reports.weforum.org/global-gender-gap-report-2017/dataexplorer/)

Het enige waar je tegen ageert is de islam. Cultuur is continue onderhevig aan verandering, wen daar maar vast aan. Er is geen land dat in staat is gebleken cultuur te bevriezen, Zelfs Bhutan niet. In plaats van te vechten tegen andere normen en waarden zou het zinniger te strijden voor verworvenheden, zoals bijvoorbeeld vrijheid van religie, van meningsuiting, etc.
Helaas zie je bij populisten het tegenovergestelde: repressie, liedjes verbieden, uit functies willen ontheffen, teksten verbieden, etc. En die repressie leidt louter tot verzet.

Ja, we leven in een 'multiculturalistische' samenleving. Daarbij is tolerantie essentieel. Monocultureel wordt het écht niet meer. Gelukkig maar, een beetje variatie is veel leuker.

Sterkte.

111 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

112 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+

@112
Je poging tot schelden maakt je bijdrage nóg zwakker.

Cultuur is níet te sturen, hoe graag je dat ook wilt. Geen land ter wereld waar het succesvol is gelukt de cultuur te sturen. Er hoeft derhalve ook niets bestreden te worden.

Overweeg het volgende eens:
"Terreur komt voort uit onmacht om cultuur op te willen leggen aan anderen."

En het werkt nergens. Dat W. zo tekeer gaat dat hij voor een rechter zich moet verantwoorden geeft aan hoe onmachtig hij en zijn gevolg zich moet voelen. Die mensen kan alleen maar sterkte toegewenst worden want of ze hoog of laag springen ze krijgen hun zin niet, noch linksom, noch rechtsom.

113 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@113 Een 'cultuur' die jegens de geldende cultuur vijandig is én er ook niet mee te verenigen is moet men bestrijden. Zo simpel is het.

114 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
2
Meld

@114
Nope, je kan hooguit andere (bijvoorbeeld 'je eigen') versterken.
Bovendien is dat 'vijandige' van jou zo subjectief als het maar zijn kan en daar maken populisten gretig gebruik van. Vandaar die aanklacht van 'opruiing'.

115 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@115 Vertel, wat is er positief aan de islam?
Wat de islam voor negatieve invloed op onze cultuur heeft ziet iedereen maar niemand is in staat om de positieve bijdrage te noemen.

En dat komt omdat die bijdrage er niet is.

116 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
3
Meld

@116
Je vraag impliceert slechts een afkeer, hij slaat verder nergens op omdat islam net zo divers is als christendom, atheïsme, etc.
Jouw irritatie is jouw probleem, niet van een cultuur, huidskleur, kleding, etc. Laat je niet aanpraten dat jouw irritatie veroorzaakt wordt door anderen, zoals W. doet en waarvoor hij voor het hekje staat.

117 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@117 Je beantwoord de vraag niet ...

118 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
1
Meld

@118
Het is dan ook geen vraag, het is een insinuatie vermomd in een vraagstelling.
Populisme lokt kennelijk suggestie en insinuatie uit, want in onze dialoog doe je weinig anders tot nu toe.

119 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@119 Je bent dus niet in staat de vraag te beantwoorden ...

En dat komt omdat er niets positiefs aan de islam is te benoemen. De vreselijkheden kennen we allemaal, die hoeft niemand meer te benoemen.

Het is geen insinuatie maar een constatering.
Het is geen populisme maar realisme.

120 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
1
Meld

@120
En zo denk ik over racisme en discriminatie.
Het enige dat ik daar aan kan doen is mensen te leren dat beide zinloos zijn, verbieden racistisch te zijn heeft niet zo veel zin ook al is het strafbaar.
Dus al zou je gelijk hebben - wat je niet hebt, je hebt een zeer beperkt generaliserend beeld - dan heb je nog steeds niets aan repressie op basis van dat beeld. En zeker niet op de manier die W. propageert omdat die in strijd is met onze (grond)wetten.
En jij, als bezorgde nationalist, vindt die wetten vast enórm waardevol. Lijkt me.

121 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@121 Je schrijft er lekker op los maar de vraag beantwoorden lukt je niet. Sterker nog, je bent niet eens in staat om een poging te wagen.

Kom, boter bij de vis.

122 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
4
Meld

Ja, duhuh een 3-voudige moord is ook simpeler om te bewijzen...

De bedoeling van drie woorden vraagt ook meer uitleg. Als was de bedoeling van geertje eigenlijk glashelder: stoken en zieltjes winnen...

123 Manja    
6 maanden geleden door Manja
3
Meld

@122
Als jij nou gewoon op molens blijft jagen geniet ik van de mensen om me heen met wie ik samen het land deel, ongeacht hun religie, geaardheid, huidskleur, etc. In ál die mensen zitten kwaliteiten die ik waardeer. Zelfs in mensen zoals jij, al is het soms wat langer zoeken. Ik kan dat doen want ik ben wars van religie die mij gebiedt en verbiedt dingen te doen en te laten.

Enne, dank je maar ik schrijf er niet lekker op los, ik probeer je duidelijk te maken dat je angst & haat niet terecht is en niets bijdraagt aan de samenleving als je ermee anderen probeert te onderdrukken.

124 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@124 Conclusie: Jij hebt inderdaad GEEN enkele positieve bijdrage van de islam die te benoemen is. De vreselijke negatieve bijdragen zijn overbekend.

"""
Ik kan dat doen want ik ben wars van religie die mij gebiedt en verbiedt dingen te doen en te laten.
"""
Als de islam hier een nog grotere invloed krijgt zal dat snel veranderen.
Verder heeft de islam je al dingen verboden. Maak maar eens een tekeningetje van hun pedoMo, plaats dat in een krant en schrijf je naam erbij.
Ik kom wel naar je uitvaart ... beloofd.

125 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
4
Meld

@125
"Als de islam hier een nog grotere invloed krijgt zal dat snel veranderen."

Alle moeite was dus voor niets, je hebt er niets van willen begrijpen.
Da's jammer maar voorspelbaar en nogal onnozel van mij dat ik het toch probeerde.

126 Lidpver    
6 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@126 En nog steeds geen antwoord!

"""
Alle moeite was dus voor niets, je hebt er niets van willen begrijpen.
"""
Ik heb de donkerste kant van de islam leren kennen. Ik praat uit ervaring.
En dat tekeningetje? Wel een grote mond maar vervolgens dat niet durven.
En je durft het niet omdat je weet dat de islam je de mond snoert. Sterker nog, je hoofd van je romp zal scheiden.

En het erge van de volgende afbeeldingen is dat ze allemaal zo waar zijn.

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.vlaamsbelang.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F08%2F20090615taliban-420x280_c.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.vlaamsbelang.org%2Fcartoons-voor-de-vrijheid%2F&docid=ZsMdluWErvoxKM&tbnid=BNDaklMvOv62kM%3A&vet=10ahUKEwj1usfDqu7fAhVE3qQKHTbjBlYQMwiLAShBMEE..i&w=420&h=280&client=firefox-b-ab&bih=728&biw=1536&q=cartoon%20islam%20vrijheid&ved=0ahUKEwj1usfDqu7fAhVE3qQKHTbjBlYQMwiLAShBMEE&iact=mrc&uact=8

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FB62s6jrIQAAuWQr.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Ftwittertl.wordpress.com%2F2015%2F01%2F10%2Fblondemevrouw-8-januari-2015%2F&docid=7sAWa9cMWZp3PM&tbnid=HdCl4vYMqDvnBM%3A&vet=12ahUKEwiWsYPqqu7fAhXRzKQKHdIdBlA4ZBAzKAswC3oECAEQDA..i&w=404&h=295&client=firefox-b-ab&bih=728&biw=1536&q=cartoon%20islam%20vrijheid&ved=2ahUKEwiWsYPqqu7fAhXRzKQKHdIdBlA4ZBAzKAswC3oECAEQDA&iact=mrc&uact=8

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fdonquijotte.files.wordpress.com%2F2015%2F01%2Fvoltairerules.jpg%3Fw%3D470&imgrefurl=https%3A%2F%2Fdonquijotte.wordpress.com%2F2015%2F01%2F12%2Fvrijheid-van-meningsuiting-uh%2F&docid=RqzepT7H_UJajM&tbnid=96f2RWMCpA7H7M%3A&vet=12ahUKEwjP67fGq-7fAhXvsaQKHdn_C1s4yAEQMyhBMEF6BAgBEEI..i&w=259&h=195&client=firefox-b-ab&bih=728&biw=1536&q=cartoon%20islam%20vrijheid&ved=2ahUKEwjP67fGq-7fAhXvsaQKHdn_C1s4yAEQMyhBMEF6BAgBEEI&iact=mrc&uact=8

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fzeepertje.files.wordpress.com%2F2017%2F02%2Fislamic-no-humor.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fzeepertje.com%2F2017%2F02%2F18%2Fcartoon-sense-of-humor%2F&docid=pN4CyZj6ex9E8M&tbnid=maoxnooC4snB_M%3A&vet=12ahUKEwiWsYPqqu7fAhXRzKQKHdIdBlA4ZBAzKC0wLXoECAEQLg..i&w=440&h=317&client=firefox-b-ab&bih=728&biw=1536&q=cartoon%20islam%20vrijheid&ved=2ahUKEwiWsYPqqu7fAhXRzKQKHdIdBlA4ZBAzKC0wLXoECAEQLg&iact=mrc&uact=8

127 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
4
Meld

@126
Tja, extremisten bekeert niemand..... Die halen gelijk hun bijbelteksten aan om anderen te bekerenquestion

128 Manja    
6 maanden geleden door Manja
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Vaccineren: de grote illusie
Steeds vaker worden we overspoeld met alarmer...

23 uur geleden door Hadito

FRANSE KATHOLIEKEN VERBIJSTERD OVER TOENAME K...
In Frankrijk wordt hevig gedebatteerd over de...

15 uur geleden door Kiki

Cortez tegen Trump na racistische tweets: &ld...
Cortez tegen Trump over racistische tweets: “...

17 uur geleden door Bekerhouder

Van bange christelijke partijen mogen kindere...
Nynke de Jong schrijft drie keer per week ove...

1 dag geleden door AD

Italië: raket gevonden bij extreemrechts
De Italiaanse politie heeft maandag in Noord-...

15 uur geleden door E.Meel


ADVERTENTIE


Laatste reacties
caso
De uit zee opgepikte migranten moeten wel erg...
Het kan wel, dichtsbijzijnde kust, of land va...

minder dan een minuut geleden door caso

Joepie
Je Verwacht Het Niet --- Asielzoeker met acht...
We hebben inmiddels al veel te veel van da...

minder dan een minuut geleden door Joepie

Reconquista
Dit is de Dag op straat: hoe is het succes va...
Het FvD succes zit hem denk ik in de massa-im...

minder dan een minuut geleden door Reconquista

Bezorgde Europeaan
Sissen in Rotterdam gaat ondanks sisverbod ge...
@12 lisaaatjuh,inderdaad U spreekt een wa...

1 minuut geleden door Bezorgde Europeaan

Kaksaboemsa
Trump in de clinch met ‘the Squad’: voor ...
Waarom laten ze in de media het laatste gedee...

1 minuut geleden door Kaksaboemsa

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig