door Febee in Buitenland  ·  491 Reacties

  • 13
  • 1393x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@448 Dat zou je niet alleen kunnen maar ook MOETEN.
Ineens begrijp ik de totstandkoming van je reacties op hier op NK. Ik vergeef het je nu maar.

0
451 kritischelezer

@451

Over dubbele negatie zegt men ; Het gaat echter niet om logica, maar om een taalverschijnsel dat bedoeld is als versterking van de negatie.

10
452 Vageali6888

@428
Tsja, wat denk je dat het gaat kosten om New York, Seattle, San Francisco, Corpus Christi, St. Petersburg, Tampa, Anchorage, Miami, San Diego, Virginia Beach, Los Angeles en zo nog 15 Amerikaanse steden te evacueren als de zeespiegelstijging waar Parijs onder andere over ging daadwerkelijk gaat plaatsvinden?

@431
En wat als landen als China, Japan, Ierland en Brazilië hun geld terugvragen?
https://www.marketwatch.com/story/heres-who-owns-a-record-2121-trillion-of-us-debt-2018-08-21

3
453 Lidpver

@452 Uit welk sprookjesboek komt dat nu weer? Uit het werkje dat zeg "als iedereen het fout doet is het vanzelf goed" ? Als je iets anders zegt dan wat je bedoelt, zoals met Trump steeds het geval lijkt te zijn, dan wordt het communiceren wel een ondoenlijke zaak.

0
454 kritischelezer

@453

Als we met het parijs akkoord de globale temperatuurstijging maar met 0.05grC kunnen beïnvloeden , dan gaat dat ook geen invloed hebben op de zeespiegel ...

Alleen Nederland honderden miljarden , wereldwijd vele biljoenen verkeerd uitgeven ....
Multinationals gaan er smerig rijk van worden , uit de zak van de burgers

12
455 Vageali6888

@454

Nee , als je steeds zeurt terwijl je precies weet wat er bedoeld word , dan wordt het communiceren wel een ondoenlijke zaak ...

12
456 Vageali6888

@455
Dus die 25 steden worden geofferd en jij maakt je nog druk over geld? De VS zal vervallen tot derde (of moeten we dan praten over vierde?) wereldland.

1
457 Lidpver

@457 Binnenkort het grootste succes van Trump: De Dag Dat De Dollar Valt.

0
458 kritischelezer
459 -Koeievla-

@439
Complimentje van dommer dan dom.

@437
Doet pijn hè jongûh, wederom ingehaald door echt nieuws.

13
460 Proemevla

@460
Dat laatste weet jij alles van, stel ik me zo voor.

0
461 -Koeievla-

Whitaker over de vervolging van 'sex traffickers' die opereren via de zuidgrens:

[quote]
Acting AG Whitaker on the prosecution of sex traffickers.
[/quote]

13
462 Proemevla
463 kritischelezer

En de Trumpolina's blijven de leugens van Trump tot in den treuren herkauwen.
Trump lacht zich kapot met dat achterlijk volk.

2
464 GreyB

@460 Oh?
TV Station That Accused CNN of Spiking Wall Segment For Political Reasons is Now Backtracking!
by Aidan McLaughlin , Jan 11th, 2019, 7:54 pm

0
465 kritischelezer

@462
Whitaker kan zich beter bezig houden met de sex traffic van zijn baas..

2
466 GreyB

toen de leugens werden uitgedeeld stond trump vooraan, heeft die kleuter ze allemaal meegenomen. Kan nog jaren vooruit

1
467 oculus amet

So 2016. And then you LOST the most recent election! By a lot! So now you must work with Nancy and the Dems like normal government proceeds. You had 2 years for your promise uninhibited. You were offered $25B, you didn't take it. Too late now! Open the government you MoFo!!!

1
468 Moien

@418 Ik zeg ook niet dat Trump het verdiend, maar Obama ook totaal niet. Dus waarom Trump dan niet? Maar nogmaals, ik vind dat ze het beiden niet verdienen.

Schreef het al in een ander draadje, dus even gekopieerd:

Obama kreeg die Nobelprijs in het begin van zijn presidentschap ter aanmoediging. Dat is al belachelijk, een Nobelprijs krijg je voor prestaties, niet voor zaken die je misschien gaat doen. Dan wil ik ook wel een Nobelprijs voor de natuurkunde, want wie weet ga ik daar nog eens wat in doen.Nobelprijs secretaris heeft later ook gezegd dat ze spijt hebben om de Nobelprijs aan Obama te geven omdat ie er niets van heeft waargemaakt.

7
469 Scrow

@466
Oh ja, wat dan?

6
470 Proemevla

Vreemd dat de fake news media niet met polls kwamen na de toespraak van Trump, nou nee dat is niet vreemd, de resultaten waren niet wat ze verwachtten, het blijkt dat Trump wederom, na de toespraak, behoorlijk gestegen is in de ratings en die verhoging is afkomstig van onafhankelijke stemmers.
Wederom heeft een plannetje van de demonrats verkeerd uitgepakt, voor hun zelf:

12
471 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

472 E.Meel

@471 Captain Fanta komt weer met een "uitermate betrouwbare" bron.... whahahahaha!!!

0
473 TedjeR

@471 staat gewoon een artikel op ABC, ook blijkt nog steeds dar een meerderheid van de amerikanen, die muur en het geld wat het moet kosten niet zien zitten en bijvoorbeeld liever goede betaalbare gezondheidzorg willen hebben, het onderwerp waardoor democratische afgevaardigden in van oudsher republikeinse staten de midterms hebben gewonnen, mr landslide.

0
474 Moien

Wat onderbelicht is, wat ontkend wordt, is het sex trafficking gebeuren en dat is voor duidelijke redenen, 'ze' zitten er zelf tot hun nek in, daar zijn genoeg bewijzen voor, bewijzen die ook openbaar komen door foi verzoeken, een voorbeeldje:

Here is the new FBI internal e-mail that has been released under FOIA.
This would seem to match up well with notes from the first DOJ/IG Report regarding the Clinton E-Mail "Investigation", in which the IG buried the following notations way down on page 294 and, of course, far from the Executive Summary, which no one read anyway.
https://vault.fbi.gov/fbi-communication-on-discovery-of-hillary-clinton-e-mails-on-anthony-weiners-laptop-computer/fbi-communication-on-discovery-of-hillary-clinton-e-mails-on-anthony-weiners-laptop-computer-part-01-of-01/view#document/p2

The notes, from page 294, of the original IG Report appear as a thumbnail to this video.
They read, as follows:

"initial analysis of laptop -
thousands emails Hillary Clinton & Foundation
Crime Against Children" (sic)

Note also the capitalization of the three words in the last line. They are faithfully reproduced as written by FBI Agent Coleman of the NY Field Office. I am guessing that the redacted name in the newly released letter is that of Agent Coleman.

Pedo netwerk tot in de hoogste kringen.

9
475 Proemevla

@475 gemeld: off-topic.

0
476 TedjeR

@476
Totaal on topic omdat elk jaar meer dan 10.000 kinderen over de zuidgrens gesmokkeld worden die ingezet worden in de sex industrie.
Feitje tedje.

10
477 Proemevla

@477 Je weet dat omdat je er dankbaar gebruik van maakt op het darkweb? Waar het hart van vol is daar loopt de proem van over.

2
478 Drs. Mezun

@477 je roeptoetert maar wat.

1
479 TedjeR

De 5 miljard worden gebruikt voor:
De aanleg van, in totaal 234 mijl, muur / hek op strategische plaatsen.
De benoeming van 75 rechters om asiel aanvragen te verwerken.
750 grenswachten.
Technologie.
Meer bedden omdat de opvang capaciteit te klein is.

Vanaf 3'29'' :

11
480 Proemevla

@478 @479
How low can you go? Jullie erg 'low'


[quote]
Before they are trafficked to the US, women and girls as young as 14 are routinely kidnapped from villages surrounding Tenancingo by men who trick, threaten, and even seduce them into working for the illicit sex trade.
[/quote]

https://www.businessinsider.com/this-mexican-town-is-the-sex-trafficking-capital-of-the-world-2015-2?international=true&r=US&IR=T

De kinderen worden voornamelijk door MS13 bendeleden over de grens gesmokkeld en in de VS ingezet.
Kinderen / sex slaven zijn in tegenstelling tot drugs (ook voornamelijk door MS13 gesmokkeld) een voortdurende bron van inkomsten.

Pedofilie bestrijden is één van de speerpunten van Trump.

10
481 Proemevla

@481 Dat kan nog zoveel lager. Ik zou zelfs af kunnen dalen tot jouw niveau.

0
482 Drs. Mezun

@481 hoe komt het toch dat beschuldigingen van pedofilie, hier altijd komen van gefrustreerde extreem rechtse fascisten, die zelf de moraal van een pepernoot hebben en liegen om hun gelijk te halen als volkomen normaal verklaren. Wie de schoen past.......

1
483 Moien

@481 je blijft ronddraaien in de bekende cirkeltjes, Captain Fanta...

En als "pedofilie bestrijden" zo'n speerpunt van hem is, verklaar dan eens waarom Trump de DA die een van de grootste pedofilie zaken in de US geschiedenis onder het vloerkleed geveegd heeft in zijn kabinet gehaald heeft? Kennelijk omdat Trump zelf een pedofiel is.

1
484 TedjeR

@477
[Feitje]

Een proemefeitje.

0
485 -Koeievla-

Ik denk trouwens dat ik Het Grote Plan van Trump inmiddels ook begin te begrijpen. Het is uiteraard nogal simpel, dus ik moet het haast wel bij het goede eind hebben:

Uiteindelijk zal hij moeten zwichten in deze kwestie (dat moet ie érgens toch ook wel kunnen aanvoelen?), en in het vervolg zal hij iedere miskleun van hemzelf, en alles wat scheef gaat tijdens zijn bewind, afdoen met "ja maar ik heb de muur niet kunnen bouwen (vergezeld van wat bijzinnen om de democraten zwart te maken) dus daar kan ik niets aan doen", of woorden van gelijke strekking. Hij verzekert zich op goedkope wijze (niet in de financiële zin natuurlijk, integendeel) tegen toekomstige 'schuld' van hemzelf aan mislukt beleid. Zijn aanhang zal het als altijd prachtig en terecht vinden. Daar rekent hij op.
Dat klopt toch, he proem?

Toch zal hij ermee moeten leren leven dat de democraten nu het Huis 'bezitten'. En hijzelf de shut-down.

1
486 -Koeievla-

Zielige figuren, het was ook één van de speerpunten van Obama, alleen bracht die net als de andere zaken er weinig van terecht in de praktijk, Trump doet wat ie beloofd heeft, niet alleen door resultaten (zie grafiek) : https://www.wnd.com/2019/01/sex-trafficking-arrests-trump-vs-obama/ maar ook door wetgeving: https://www1.cbn.com/cbnnews/2019/january/trump-signs-into-law-anti-trafficking-bill-named-after-abolitionist-frederick-douglass

Verder is per 1 januari een amendement in werking getreden, toegevoegd aan wetgeving mbt militaire tribunalen.

6
487 Proemevla

@487
Schattig toch hoe je je reactie steeds weer met denigrerende opmerkingen naar anderen meent te moeten beginnen.
Maar het Plan ziet er dus inderdaad ongeveer zo uit als ik geschetst heb?

1
488 -Koeievla-

@487 Daar heb ik over gelezen eerder, ja. Trump is echt goed bezig met het aanpakken van mensenhandel, speciale task force opgezet.. Hij zal er geen tot weinig credits voor krijgen maar van mij krijgt ie die wel question Goed en belangrijk werk.

4
489 Scrow

@487
Het was een 'Bill' van het Congres en niet van Trump

2
490 GreyB

@489
Het is een wereldwijde operatie, net zo goed georganiseerd als de andere takken / speerpunten.

5
491 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

31 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Nude PeachVillage BfBrazzers AppAy Papi LatinaAlexis Texas Hd PornElly Clutch Sharing A Bed With My Sisters Best FriendFlashing MaidXnxnx VideoGay Sex XvideosHardcore TeenFull Nelson SexGender Transformation PornBellydownanalErootic ReviewSkipthegames GeorgiaMollypills.comXnxx TyNude Dance HdNude Teens IndianHot Gril PussyViolet Valentina PornAdult Sex StoriesHanim3Reddit GonewilfFilmes Pornôs Com TravestisWww.vidoe Xxx.comHot XxxxxGroup Xx VideoElouise PleaseNaked GrannyYiff PornFuckers Breeders Gay PornHuge Boob SsbbwTeenage Latina PornNhentao.Ubiles PornXnxx HottestHindi SecxNew Japan Xxx VideoEbony ChaturbatrPorn Spider GwenDesi Room SexLeah Gotti Sexy VideoIndian FockingSex Video Porn HardSunnyleonevidioFunxxxXxx Car ToonMentally Retarded PornBlack Teen PornCogiéndome A La AbuelaMature Sex HdXnxncXnxx Hot GarlsBunni.emmie LeakedSouth Indian Blue FilmBlackmailed Stepmom PornHentaimama.ioKristin Scott PornSex Bihar VideoHd Prons VideosJapanese PorneHentiamangaRollercoaster Nipple SlipThickistmamiBegger PornTamil Bf VideoUrfi PornSeducing Web SeriesAnnabelle Rogers PornhubHillary Scott PornstarMollie.jade NudeNoddlemagazineLesbian Aisian PornCumcovered FaceFat Aunty SexLatest Aunty SexXxx Hindi SadiNavy XxxSex CamsListcrawler Greenville ScN HentiCelebtrity PornAthea FarisTaboopornhubXnxx CamBoobs Pressing VideosAdventure PornSunny Leone Sunny Leone SexXvdiosKaren Mcdougsl NudeSukihana LeakDani Daniel BlackedFoxhqMilf LegsPornhublive CouplesXxx Boobs PicTeam Skeet Xxx ComFull Romantic Xxx VideosBlow Jobs For WomenBig Titted Cheating WifeX. VedioTricked BlowjobSexo Pornografia VideosGay Prostitution PornJeux De Sexe En LigneGenderxfilmsHaley420Step Mom Porn Sex VideoLesbian Squirt In FaceDicksharkErotica LitSavana GingerHelen Merrin NudeNaruto Porn ComicRomantic Sex XnxxBritneyxmylifeLive Sexy ComHeureporno.comReagann FoxxNaked Yoga SexErotic AdmrAdultsesrchReddit StarletsIvy LebellepornNudist Family Sex VideosRegan Foxx AnalHentai OrgAnal TubesPorn Stars On Tik TokTik Tok Versão AdultoSexon The FarmUnoresidentXxx MadageXxx Porn ArabMom Xxx SunMandy Rhea AnalFingering In TrainNina HeartlyExcogi Full VideoNude SingerOurhotwivesAnime Rule34Titty PucsWw Sex Com HdOld Man Sex Video HdHard FackCamela CluchtTamil Actress Meena Sex VideoFingering Anime