door Havermout in Buitenland  ·  96 Reacties

  • 6
  • 1190x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 officieus ook, hoor.

@49 “Wat we zien is een patch/permaban van de admins.”

question daar gok ik op, dat de hyperadmins het uiteindelijk niet meer kunnen aanzien en keihard gaan modereren.

0
51 Attercopus

@50 "Wat er te bereiken valt is het spul waar de SF vol mee zit. Ik denk dat de SF schrijvers veel te romantisch zijn en dat een technologische soort uiteindelijk zichzelf en zijn planeet kapotmaakt. "
Klopt, maar ja, "Soort X ging langzaam en kermend ten onder nadat deze haar gehele thuisplaneet had kaalgevreten en vergiftigd" is natuurlijk een stuk minder heroïsch plot dan "Soort X gaat de ruimte verkennen met aan magie grenzende technologie, en ontmoet allerlei vreemde volkeren".

0
52 Neobullseye

hoe dan ook we zullen de deur echt niet platlopen daar.

0
53 hendrika

@52 zeker, en ik neem het ze ook niet kwalijk hoor (en ben zelf dol op SF). Ik denk alleen dat mensen zich goed moeten realiseren waar die F op slaat, en minder focussen op die S. question

0
54 Attercopus

@52 Nou ja, het werkt voor Mad Max question en The Hunger Games, The Maze Runner en aanverwante postapocalyptische tienerdrama's.

0
55 dani

Een lichtjaar wordt door de meeste gezien als een afstand.

Er zijn er ook die het als een soort tijdseenheid zien, daar het gekoppeld is aan de hoogst mogelijke informatie snelheid.
Er wordt dan wel eens gesproken van: ""die ster staat op 43jaar van on ons af.""
Men bedoeld dan dat informatie van die ster er minimaal 43jaar er over doet om ons te bereiken.

0
56 MARCUSAURELIUS

@43

Ik ben me er van bewust, beide stellingen zijn waar, hoewel ogenschijnlijk in tegenspraak.
Wij nemen ‚the point’ waar, maar het waar nemen (zelf) is nergens op gericht.
(Wat dus wederom met elkaar in tegenspraak is)

Anyway, voor wie de tegenstellingen kan overbruggen, voor hem zal gelden: „er is niets voor u, noch achter u”. Voor wie in de wereld van tegenstellingen leeft, hen rest niets anders dan tandengeknars en geween. En ook hier zijn beide posities waar. Het licht schijnt, maar wij kunnen het licht niet begrijpen, we kunnen het licht slechts zijn. (Of niet zijn, wat de mens meestal verkiest)

Het leven zit erg vernuftig in elkaar, iedereen krijgt wat hem of haar toe komt.

1
57 WijzeDwaas

@42

Waaruit volgt dat we de werkelijkheid nooit waar kunnen nemen. Nou ja, die ene lichtseconde tussen maan en aarde valt nog wel te overzienquestion

1
58 WijzeDwaas

In de vroegere SF stonden er, in zo'n geval, altijd buitenaardsen te trappelen om ons van alles mede te delen. Tegenwoordig hebben ze door dat die lui zich helemaal niet afvragen of wij er zijn en wat wij van ze vinden, ze hebben het te druk met hun eigen ding, dat bij stom toeval trillingen veroorzaakt die wij als radiogolven en dus communicatiemiddelen beschouwen.

1
59 Wendel

@44

Nog erger…we kunnen niet alleen onze eigen ogen niet vertrouwen, ook degene die kijkt kunnen we niet vertrouwen…….

2
60 WijzeDwaas

@48

Je kan beter schrijven dat tijd een lengtemaat is, net als breedte, hoogte en dikte.

1
61 WijzeDwaas

@49

Als een beschaving daadwerkelijk duizenden of miljoenen jaren op ons voor is, hetgeen in de tijdsrekening van het heelal niks bijzonders zou zijn, dan zal energie ook geen probleem meer zijn. Je denkt vanuit menselijk perspectief. Maar het kleinzielige, menselijke gedoe lijkt me kosmisch gezien geen maatstaf….. Een 'beschaving’ als de onze heeft weinig overlevingskansen, we vernietigen onze eigen leefomgeving. Evolutionair gezien zijn we mislukt. Maar dat geeft niks, er zijn miljoenen planeten in het heelal waar mss beter ontwikkelde soorten kunnen ontstaan. Of al ontstaan zijn……

1
62 WijzeDwaas

Als iemand die zich de naam heeft aangenomen van een science fiction serie , vind ik het idee van buitenaardse wezens erg tof , alleen het probleem is op dit moment bij contact met een 'buiten aardse levensvorm' , kan het nog weleens funest voor ons aflopen , niet alleen dat die alien waarschijnlijk een stuk verder ontwikkeld en gevolueerd is dan wij zijn , en ons of als mieren zal zien , of als de oorspronkelijke bewoners in de Amerika's gedurende tijd van kolonisatie , er is ook nog iets met 'religie' die nog zeer prominent aanwezig zijn , en nog steeds van mening zijn dat de mensheid het centrum punt van het universum is , dat word het hekel punt ... Aan de andere kant wellicht zijn het jehova aliens question

0
63 MarcusCole

@62 Ik vermoed dat de eigenschappen die nodig zijn om te evolueren als soort (pre-beschaving) strijdig zijn met de eigenschappen om die nodig zijn om op een beschaafde manier een planeet te runnen. Ik gok er op dat elke technologische soort zijn planeet zal vernietigen (voor zichzelf dan). Sommige leren misschien om andere planeten op te slorpen en zich zo in leven te houden. Maar goed, ik denk dat complex leven zeldzaam zal zijn, en dat technologische beschavingen heel, heel erg zeldzaam zullen zijn (en van korte duur zijn). Ik denk dus niet dat je 'betere' soorten zult aantreffen. Maar goed, dat is mijn persoonlijke gok.

0
64 Attercopus

" Het zou afkomstig zijn van een sterrenstelsel 1,5 miljard lichtjaar van ons vandaan, "

"Maar een wetenschapper van Harvard is van mening dat de flitsen te maken hebben met buitenaards leven."

Als het van buitenaards leven komt, dan weten we dus dat daar anderhalf miljard jaar geleden leven was.

Nog maar de vraag of het dan nu uberhaupt nog bestaat.

En een "antwoord" terugsturen, is ook vrij zinloos. Dat is dan ook weer anderhalf miljard jaar onderweg. En voordat we dus een reactie kunnen krijgen op ons antwoord, dan zijn we alweer 3 miljard jaar verder.

Schiet dus allemaal niet heel erg op.

0
65 Weet geen naam

@61 : Deze specifieke lengtemaat is afgeleid van een heel specifieke snelheid in meters per seconde waardoor het lijkt of tijd en afstand inwisselbaar zijn, wat ook wel een beetje zo is - want we kijken immer terug in de tijd als we naar een ster kijken, zelfs als we naar onze eigen zon kijken. Want dan zien we de toestand van de zon van 8 minuten geleden. Maar ook met afstanden per auto's gebeurt dat inwisselen wel. Als je zegt 'ik woon op 6 uur rijden van plaats X' dan ligt X vast niet meer in NL.

0
66 Ness

@64
Ik ben niet zo negatief.
Ik denk da technologieën die zich beperkingen weten op te leggen, zichzelf meestal niet zullen vernietigen, die het niet kunnen zijn tot de ondergang gedoemd. (Dat is waarschijnlijk ons lot)

Het uitwijken naar andere planeten is in dit verband slechts uitstel van executie.

0
67 MARCUSAURELIUS

@64

Ik hang de hypothese aan dat leven een veel voorkomend verschijnsel is in het heelal.
Evolutie is eigenlijk gebaseerd op egoïsme en daar is niks mis mee.
De best aangepaste soorten overleven op een willekeurige planeet.
Maar als evolutie een denkend wezen zoals wij voortbrengt, dan gaat datzelfde egoïsme wat het denkende wezen zo ver heeft gebracht tegen zich werken. En dat is precies wat we zien in de huidige tijd.

Dus in mijn optiek is evolutie een algemeen verschijnsel waar leven ontstaat. Maar een beschaving zal die evolutionaire neiging tot het recht van de sterkste moeten zien te overwinnen. Daar zie ik op planeet aarde geen aanwijzing voor met leiders als Trump, Erdogan, Poetin en noem alle grote ego’s maar op. Waar blijven de Mandela’s en de Ghandi’s? De mensheid kan niet blijven door gaan met elkaar weg concurreren.

Vermoedelijk gaan 99 van de 100 beschavingen weer ten onder aan egoïsme. En kijken we nét tegen die ene aan op 1,5 lichtjaar afstand die het wel heeft gered.

2
68 WijzeDwaas

@62 Ook als energie geen enkel probleem meer is, dan is er nog geen reden om dat te verspillen aan hoogvermogen gammaflitsen. Ik bedoel, de energie is gelijk aan het direct omzetten van meerdere zonnemassa's in een seconde. Dat is héél ver voorbij Kardashev II.
Wat is het nut? Gewoon zomaar? Dat is eigenlijk ook denken vanuit menselijk perspectief.

Als ze zover op ons voorlopen dan zijn ze misschien wel digitaal, virtueel, voor ons functioneel onsterfelijk. Een seconde voor hen is een miljard jaar voor ons en/of omgekeerd. Maar dit universum loopt heel langzaam af, entropy is a harsh mistress. Dus iedere joule telt tot het einde. Misschien zelfs wel tot voorbij het einde... En zij hebben geduld, zij kunnen wachten... en de volgende iteratie starten.
Ik moet SF gaan schrijven question

Nee, als deze flitsen hun oorsprong vinden in een of andere beschaving, dan is er wel een probleem. In ieder geval wel voor die beschaving. Een experiment dat fout is gegaan, een doomsday machine, etc.

0
69 dani

@68 Aangezien de vernietigende Aarde van de mens , kan het zowaar zijn , wij zijn ook maar een paar keer net van onze 'apocalypse' uitgeweken , er zal vast wel een parallel universum zijn waar de varkensbaai crisis totaal de andere kant is opgegaan , bijvoorbeeld.

0
70 MarcusCole

@69

Ik kan het nut niet zien waar vergevorderde beschavingen die wel zien.
Dat is voor mij onmogelijk.
Plaats iemand uit de middeleeuwen in onze maatschappij en die persoon begrijpt er niet alleen niks van, hij zou doodongelukkig zijn.

Vergeet ook niet dat in het heelal de energie van de zonmassa niks is. Onze zon is maar een heel middelmatig sterretje. En dan nog een van de velen.

1
71 WijzeDwaas

@50 Je bent te pessimistisch, maar voor de menselijke soort ben ik bang dat je wel eens gelijk kunt hebben.

0
72 Positivo

@72
Voor onze soort deel ik dat pessimisme ook.
Het is ons niet mogelijk ons zelf de noodzakelijke beperkingen op te leggen.

Wel zijn we erg goed in het ontkennen van de noodzaak of zelfs de hele problemen. question

0
73 MARCUSAURELIUS

@68 Je stelt het een beetje kort door de bocht, maar in grote lijnen ben ik het wel met je eens. Ik denk alleen dat we met die radioflitsen tegen een natuurlijk fenomeen aankijken en niet naar een teken van beschaving.

@72 Ik denk niet dat de mens een bijzonder 'slechte' soort is. Ik denk dat buitenaardse technologische soorten geen haar beter zullen zijn. Dus wat dat betreft ben ik niet zo pessimistisch question.

0
74 Attercopus

@71 -- "Vergeet ook niet dat in het heelal de energie van de zonmassa niks is."

Nee, maar het is verdomd veel in een seconde voor iedere beschaving, hoe vergevorderd ook. Ik bedoel, stop de zonnemassa eens in Einstein's beroemde formule. En dat is de ondergrens voor deze flitsen.

Ik kan ook niet gissen naar de motieven van ET, behalve dat hij naar huis wil question Ik kan hooguit deduceren.
Bovenstaande berekening levert ongeveer de energie op die nodig is om de Alcubierre Warpdrive een seconde te laten werken. Zien we hier de eerste FTL-flitsen van anderen? Wie weet...
Maar de meeste deducties wijzen naar iets destructiefs, niet zozeer naar iets nuttigs of constructiefs. Dat ze zoveel energie tot hun beschikking zouden kunnen hebben, prima, maar dat dat regelmatig zomaar KLABAM!!! doet, nee. Hoe vergevorderd ze ook zijn, ze zullen niet immuum zijn voor de Wet van Murphy, of zichzelf.

0
75 dani

@73 @74 , Een goeie vernieuwende doorbraak op technisch gebied en we redden het misschien, of op medisch gebied, door genetische aanpassing sterkere en slimmere mensen enz

0
76 Positivo

Aliens , deze planeet overslaan ,behalve als jullie er een snelweg afslag van willen maken , naar akte ...

0
77 MarcusCole

@70

Het is denkbaar dat de mensheid voor 99,99 % uitsterft en dat een paar verstandige exemplaren het overleven en wat beters op zetten. Dat is idd al eens een keer eerder gebeurd. Parallelle universa, daar geloof ik niet zo in.

1
78 WijzeDwaas

Oh jee..ook al gele hesjes in de ruimte?? question

0
79 netcat

@76
Zo'n doorbraak schuift het probleem wat op in de tijd.
We zijn met veel te veel mensen, nu kun je wel er voor zorgen dat er op de een of andere manier meer voedsel komt, maar na een zekere tijd dienen zich dan weer andere problemen aan.

Het enige wat helpt is ons zelf als soort te beperken in aantal, maar daar wil 95% niet aan.
Dus hobbelen we gewoon verder richting afgrond.

0
80 MARCUSAURELIUS

@80 Een goeie doorbraak zou zijn indien we de zwaartekracht volledig begrijpen en opheffen, niet het opgevoerde vuurpijlenwerk wat we nu hebben dus,
of het begrip tijd kunnen veranderen, eventueel rekken of comprimeren.
Er zijn wel mogelijkheden, hoop ik.

0
81 Positivo

@81
Ik denk dat dat soort zaken gewoon niet mogelijk zijn.

0
82 MARCUSAURELIUS

@82 Niet te somber, als 150 jaar geleden de huidige techniek beschreven had, was je voor gek uitgemaakt.
Stel dat je ze toen vertelde dat men met passagiersvliegtuigen zou vliegen met meer dan 500 passagiers, ze hadden je nooit geloofd.

0
83 Positivo

@83
Men dacht dat het constructief niet mogelijk was.
Maar er zijn zaken die waarschijnlijk niet kunnen, omdat er dan de nodige natuurwetten zouden moeten worden overtreden.
Zo zoekt men al meer dan tweeduizend jaar naar een Perpetuum mobile maar het is helaas onbestaanbaar.

0
84 MARCUSAURELIUS

@84 De tijd zal het leren.

1
85 Positivo

Halve Zijlstra!

1
86 CoolMemories

@8 "...dan zijn ze nu allang uitgestorven of geëvolueerd...."

Misschien als we het via een wormhole proberen kunnen we de beelden nog achterhalen...?!

0
87 CoolMemories

@41 "...Er zijn geen meerdere dimensie van zijn...."

En Rutte dan...?!

1
88 CoolMemories

@88

Rutte en jij bestaan uit elkaar. Ja, dat is moeilijk om mee te leven, maar toch is het zo.

Zelfs jij en ik bestaan uit elkaar, Cool. Jij als maffe complotter en ik als anti-complotter.
Tegendelen heffen elkaar op en samen zijn jij en ik niets……

1
89 WijzeDwaas

@60 "...we kunnen niet alleen onze eigen ogen niet vertrouwen, ook degene die kijkt kunnen we niet vertrouwen……...."

Daar heb je gelijk in! Als wij de lichtsnelheid zouden weten te vertragen tot die van de wind dan zou ik bij windstilte tegen een Wijzedwaas kunnen botsen omdat zijn beeld mij nog niet bereikt had of ik zou hem zien terwijl ik hem al lang gepasseerd was!

1
90 CoolMemories

@90

Inderdaad, zonder lichtsnelheid zou het heelal in elkaar storten. Dan zou er geen „hier en daar” meer zijn en werd waarnemen onmogelijk. Overigens dienen we ons af te vragen of het wel zo is dat het licht beweegt en wij stil staan. Het zou ook zomaar andersom kunnen zijn. Die filosofische overweging biedt nieuwe aanknopingspunten.

2
91 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

92 Captain Hero

@91
De gedachte (Geest) is de snelste 'beweger' in het AL.
Naast supersnel door allerlei Universa flitsen of gewoon
aanwezig zijn in alle Universa tegelijk (zoals gewoonlijk)
kan die Geest de gehele configuratie van stoffen ook
gewoon weer fixeren of terugbrengen naar
the Point of (no) Return. ....als Hij/zij dat zou willen .

(Wij zouden als geestelijke potentie -blauwdrukjes
zomaar weer deel daarvan uit kunnen maken...... na het
ervaren der dualiteiten van geest en stof en het
her-inneren en ordenen daarvan volgens de Universele
Orde van Liefde=verbondenheid geleid door de Wijsheid)

0
93 m+m = Z

@93

Het is de gedachte welke uit tegenstellingen bestaat en dus gelokaliseerd is.
De berg kan niet zonder het dal gedacht worden en hun positie (locatie) staat vast.
Het is de waarnemer welke stilstaand beweegt en dus op alle locaties aanwezig is.
Het is het universele verklaringsmodel.

Of de mens er deel van uit maakt wordt door de mens zelf bepaald.
Qua locatie kan ik me niet onttrekken aan de dualiteit van tegenstellingen.
Ik 'ben’ op locatie en alles wat ik niet ben is op een andere locatie.
De enige weg kan er dus uit bestaan door mijzelf en daarmee mijn locatie op te geven.
Over liefde valt geen zinnig woord te wisselen. Liefde is een heerser, de twee werelden tuimelen om haar heen. Zij speelt haar spel met mij en iedereen, net zo lang tot de mens -moe geworden- haar dromerig aan staart……

2
94 WijzeDwaas

Iedereen schijnt te vergeten dat de evolutie, die zorgt dat egoisten overleven, tegelijkertijd afhankelijkheid van de groep in ons heeft ingeprogrammeerd, altruisme dus, ook om te overleven. En zodra de dringende noden van het individu zijn vervuld, gaat het altruisme in werking. Dan pas blijkt wie daar veel van heeft, en wie weinig, en delven de mensen met veel altruisme langzaam het onderspit. Hoewel zelfs dat niet per sé hoeft.

Tijdens en na een ramp worden de egoisten er weer uit gewied voor het grootste deel, namelijk omdat de altruisten nog weten wie er voor elkaar zorgt, wie niet, wie dus te vertrouwen is, en goed om mee samen te werken, wie niet. Dat is bewezen door een epidemie van tbc onder verschillende groepen apen van hetzelfde soort op hetzelfde eiland.

1
95 Wendel

@95 evolutie draait ook zeker niet alleen om egoïsme van individuen; samenwerking is ook uiterst belangrijk (ook, en misschien zelfs vooral, als de dringende noden nog NIET vervuld zijn). Neemt niet weg dat die samenwerking en altruïsme beperkt zijn tot de eigen groep en de eigen soort (vandaar ook dat Dawkins het had over de zelfzuchtige genen). Dat is bij lange na niet voldoende om een hele planeet te beheren.

0
96 Attercopus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

5 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

9 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

16 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

23 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

26 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

31 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

35 minuten geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

36 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

41 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Family Porn VideosBrazzers Cheating PornAnal Force VideosBoobs GifsStep Sister SecTyga's Onlyfans LeakedHitomi TanakaXxx Addams FamilyNumi PornClub Eros ClevelandArianny Celeste Nude NakedDost Ki Biwi Ke Sath SexHindi Sexy 3gpIndian Sister PronAward Winning PornIndian ThreesomPier Perri AnalWhat Is HenthaiKindgirls CimBest PornpicturesJaponesas SexualesKangana RanautxxxGirlfriendvideos ComBollywood Actress Hot XxxThe Condom Broke PornAlexa Grace Mike AdrianoHornbunnVideo PornograpRua 69SexعراقيWife Sex XxxXxx MarvelMortherlessRachallday NudeDrunk Girl PornFree Porn Video DownloadGia IyzelNepali PornhubHindi Bold MovieGotanynudedBondage GifsTamil ScxAnty Boy SexNaked Desi BhabhiBlack Guy Sex VideoMassage Hidden Cam PornWebcam PornosXhster LiveNaked Mature WivesAubrie SinclairKenna James HotKorean Stepmom SexWhat Is FutunariaVideosde SexobrasileiroBig Gril PronNude TeenphotosJapan Lactation PornTrasgredireShraddha Srinath SexSex Picture Sex VideoMature Porn VdsDunny Leone NudeHot MoaningSexy Pattycake NudeChoitali SexTapsi Sex VideosValery SantosDownload Xxx Videos HdWalking Dead Clementine PornCalvin Klein ThongNude MilfsVideoporno TransexualPornhub Brandi LoveTop Rated Porn MoviesGramin Xxx VideoJuegos X XxStep Siblings SexCameltoemilfJaye Summers PuretabooPorn BulmaKayla KayderBesthentaiBbw TitysEnglish Sex Video HdNude BloopersJavlabaryHentailibFilmes Pornôs De NovinhasBooty Porn EbonyTaboo IiiHow To Lick ClitorusHd Porn ComciFinging PornChupando CulosXhamster VixenVideo Sex OfficeMom Som CreampieEat PussDuct Taped BondageFrenulum LickHot RomanceWww WorldsexXx Videos MarathiHindi Suhagrat FilmEhentiaHot Bengali Boudi SexSasha Grey SexyNude In Gta VAhegao NudeKobeni HentaiHaire PusyReagon FoxxYorgelis CarilloXnnx Brother And SisterParvati SexBoobs Sucking ComSania Mirza Bf VideoBhabhi SrxXxxx Video 3gpBabystter PornCadace LuxTamil Xxnx VideosWarina Hussain SexPornxtubeHot Gay Men Sex VideosLatest Movie Sex ScenesCodi Kaladin PornMargo Sullivan.comFrench HentaiJasmine James PornXxxbidoPornfull FreeNunpornAntarvasna Audio StoryFuturama HentWaifuumiaDesi Bhabhi Ki GandTracer HentaiModelmediaasiaPornography InstagramVitiligo PornTaxi SexClassic Porn ComAlia Bhatt Hot Sex VideoOnly Fan VideosVidéo érotique AmateurPornovideo 18Kelsi Monroe Picked Up And FuckedXxx Hamster IndiaIndianpronvideos