door Havermout in Buitenland  ·  14 Reacties

  • 1
  • 292x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi Hamas gaat zichzelf uitroeien!

0
1 Zie Hier

Dat noemen we Palestijns zelfbestuur.

0
2 Dune

Elke dictatuur vreet zichzelf altijd van binnenuit op. Gewoon, omdat de top altijd bang wordt voor de eigen leden. Bang dat een ander meer macht weet te vergaren dan de ander, dus maakt men elkaar bij voorbaat maar af. Stalin verving elk jaar de generaals van de Sovjet-Unie; werden doodgeschoten of gingen naar een goelag om zich dood te werken. Hitler: net zo doodsbang voor de top en liet er vaak velen voor "landverraad" doodschieten. Hamas is een zeer strenge, religieuze, dictatoriaal ingestelde groepering. Reken maar dat men bang is voor elkaar. Niet voor niets zit de top van Hams niet in de Gazastrook; veel te bang dat ze vermoord worden. Zij zitten in luxe villa's in o.a. Qatar, een luxe leventje te leiden. Geld stroomt flink binnen, zelfs uit Europa...

0
3 weerman

@3 weerman

Als onderliggende partij in een oorlogs en blokkade situatie is het altijd oppassen voor infiltratie van de vijand en collaborateurs. Zeker bewegingen die actief zijn, zoals Hamas, is het oppassen.

Bovendien heeft Hamas ook nog eens te vrezen van verrader Abbas met zijn Fatah. Zij hadden in 2006 samen met de VS en Jordanië en Egypte faciliterend een coup voorbereid om Hamas met geweld uit hun democratisch verworven positie te zetten. Hamas doorzag dat en knikkerde Fatah uit de Gaza strook.

12
4 Hendrianus

@4
Ja, ik weet dat jij vindt dat alle ellende die de Gazanen overkomt, de schuld is van Israël, en ook van Abbas. Hamas wil zooo graag hun vorm en uitleg van 'vrede', alleen trappen de buren daar niet in, en Abbas óók niet. Maar we weten nu wel dat jij achter terreurbeweging Hamas staat, en ws. ook wel achter dezelfde soort beweging in het noorden, genaamd Hezbollah. Ben je van Iraanse origine of zo? Of van arabische?

0
5 weerman

Krijgen ze na het vonnis ook nog zo'n sightseeing door Gazastad?

0
6 Malinois

@5 weerman

Ik ben een Hollandse kaaskop die een hekel heeft aan de Iseaëlische illegale kolonisatie. Dat is een groot onrecht en door de rest van de wereld veroordeeld.
Het wonderbaarlijke is echter dat Israël daar niet in gestopt wordt.

9
7 Hendrianus

@7
Je hebt kokervisie. Heb je je wel eens afgevraagd of je wel zo'n 'goede' mening hebt, of dat je tot een extreem-denkende minderheid behoort? De mens die niet meer twijfelt, is namelijk een radicalist geworden....
Misschien is het allemaal minder 'wonderbaarlijk' dan jij denkt en denkt het overgrote deel van het publiek er heel anders over. Maar iets zegt mij dat je het nog nooit zo hebt bekeken, en ben je voor 100% overtuigd van je eigen gelijk. Dat is een vorm van inert denken die voortdurend maakt dat gesprekken van jou met anderen zo gekenmerkt worden door een enorm spanningsveld. Je bent geradicaliseerd, ziet de bias niet meer en blijft jezelf maar opfokken, denkend dat je met het voortdurend verspreiden van jouw mening (want meer is het echt niet!) anderen kunt overtuigen. Dat je ongelijk hebt, moet je nog steeds gaan inzien EN gaan toegeven. Pas DAN is er nog hoop voor jou. Niet zolang je denkt en redeneert als je al jaren doet.

0
8 weerman

@8

Je reactie is volledig op de man gespeeld. Ik sta echt niet alleen in de mening dat de kolonisatie, overhalen van Israëlische staatsburgers naar door Israël bezet gebied, illegaal is. De laatste VN Veiligheidsraasd resolutie, 2334, veroordeelt andermaal Israël als kolonisator en roept op om onmiddelijk te stoppen met bouwen in bezet gebied.
http://www.un.org/webcast/pdfs/SRES2334-2016.pdf

Diegenen die een kokervisie, vaak op christelijke basis, zijn diegenen die menen dat er geen Israëlische bezetting is en dat de kolonisatie van bezet gebied een recht is. Zij zijn de marginale, maar helaas invloedrijke, minderheid.

15
9 Hendrianus

@9
Tuurlijk was m'n reactie op-de-man; ik gaf je immers antwoord omdat jij MIJ weer antwoord gaf. Dus wees zorgvuldiger met de term "op-de-man", maar ik vrees dat jij dat niet snapt...

De VN veroordeelt Israël voortdurend. als er iemand een bruine scheet laat, komt er wel een veroordeling. De VN wordt dan ook allang niet meer serieus genomen, want het is een drukmiddel en politiek wapen van moslims, olielanden en Jodenhaters geworden. Dus je kunt het duizend keer schrijven en denken dat je met een VN-uitspraak gelijk hebt, maar ik hoor je nooit over de -zeldzame!- uitspraken tegen islamitische dictaturen, tegen terreurorganisaties en tegen landen die de Mensenrechten negeren.

Je verdere betoog leg ik terzijde; dat is allemaal kinnesinne en slechts de mening van een Israël- en/of Jodenhater. Zinloos, en het voegt niets anders toe dan nog meer haat.

0
10 weerman

@10

Je argument in was @8 , "Je hebt kokervisie. Heb je je wel eens afgevraagd of je wel zo'n 'goede' mening hebt, of dat je tot een extreem-denkende minderheid behoort?" Dat ontkracht ik door via VN Veiligheidsraad resolutie 2334 aan te tonen dat mijn standpunt breed gedragen wordt.

En wat is je gebruikelijke reactie als je argumenten op zijn, "Jodenhaat". Zo kennen we 'weerman' weer.
Je komt niet verder dan, "Dat je ongelijk hebt, moet je nog steeds gaan inzien EN gaan toegeven."
Je geeft geen enkel argument waarbij je aantoont dat de Israëlische kolonisatie politiek van bezet gebied enige legale basis heeft. Dat die politiek NIET breed veroordeeld wordt. En dus maar weer wapperen met je "Jodenhaat" kaartje.

10
11 Hendrianus

@11

Slechts arabieren en anti-Israëlische lieden praten over een "bezetting". Anderen hebben het hooguit over "betwist gebied". Jij bent ZO van je gelijk overtuigd dat je niet meer open staat voor de realiteit, en je verschuilt je achter een ronduit anti-Israëlische organisatie. Het is in jouw anti-Israëlische ogen alléén maar goed als de VN dat ook vindt. Je bent net een kleuter die achter mama's rokken staat en naar het buurjongetjes spuugt, maar wat je mama dan net niet ziet.

Als er sprake is van antisemitisme en/of Jodenhaat dan wel Israëlhaat, dan mag men dat gewoon zo benoemen. De nieuwe truc van antisemieten hier is om het woordgebruik weg te wuiven en te veroordelen en te benoemen als 'overdrijving'. Dat is een bekende truc waar ik niet in trap, net als je op-de-man-spielerei. Jij verwijt dat mij maar zelf doe je het nog een graadje erger.

Trouwens; hoe is het met die 45 man? Zijn ze al vermoord zonder eerlijke rechtszaak? Zijn hun lijken al achter motoren door Gaza-stad gesleurd, ter afschrikking aan de bevolking? Want je weet weer keurig van het onderwerp af te sturen en mensen met een andere mening te beledigen, maar ON-topic zeg je wijselijk niets, wetende dat jouw geliefde terreurbeweging voor 100% handelt in strijd met de Mensenrechten. Daar heb je het maar niet over! Erg laf!

1
12 weerman

@12 weernan

Zie @4 waar ik on topic reageer en waar jij met @5 off topic op reageert. Je beschuldiging dat ik niet in ropic reageer is dus vals

Zeker mag je antisemitisme benoemen. Als je mij er echter van beschuldigd moet je dat aantonen. Dat doe je dus niet. Welke maatlat hanteer jij voor antisemitisme? De 'weerman' maatlat?

Verder spreken alle landen behalve Israël over bezet gebied. Zelfs het hoge gerechtshof van Israël spreekt over bezet gebied. Dan zal het wel bezet gebied zijn niet?

23
13 Hendrianus

@13
Zie de laatste alinea van mijn @12 ; je voldoet weer keurig aan het profiel. question

1
14 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Weer eens een draadje naar de gallemiezen door onderling gezeik tussen een paar . . . . Next....

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

progressiefliberaal
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

https://www.youtube.com/watch?v=RA-txZPC1KULaten we dat maar in de films houden....

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@1 Wie heeft er tegenwoordig nog zin om te leven XD...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@177 Die kans is bijzonder klein. Alleen als je in de voorste rij auto's staat is dat misschien mogelijk. En dan moet daar toevallig een gek tus...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Vageali6888
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@3Nog meer dood en verderf aan beide kanten, want Rusland gaat natuurlijk navenant opschalen om de verdediging op rode te houden.Weet ...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

rebo
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@192 Ja ik wacht het ook in spanning af hoe dat gaat aflopen Hendrianus. Nog vier nachtjes slapen en dan is het zover. Dan weten we meer. 😀 ...

9 minuten geleden geplaatst door rebo

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Valt dat niet gewoon ronduit onder afpersing? ...

13 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Vageali6888
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@75"Dat is het Russische verhaal"Helaas is dat wat er feitelijk gebeurd is, en de openlijke uitspraken van lieden binnen de VS zelf.....

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@75"Janoekovitsj tekende zelfs nog een overeenkomst met de oppositie"Klopt, en dat ga je tegen hem gebruiken ?"maar vluchtte later d...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Lissa Aires NudeMistress DanielaSex Like RealPornographi AfricaineWife First ThreesomeLasbian Xxx VideosSelfie NudesNice CockTebu8Sakshi Dhoni HotXxxn BoobsPatna Ka BfFutanari CbtHot Porn Short VideoColumbian AnalMobil Free Porn VideoPony SexMiliah MichelSwathi Naidu BoobsRichelle Ryan New VideoExhibitionism WifeGhetto TubsMale To Male PornNtr FetishAdult Dating AppReal Rough PornJeux HentaMasterbaterActriz Colombiana PornFamily Sex Video HindiXxx Full Movie DownloadBhabhi Porn Videos DownloadAsex TapeIndian New Hot WebseriesNew Panu GolpoSucking CockingSlutmomoPorn AsmeMagazines PornographiqueLina SantosHot Adult VideoCumasianBleach NakedFree Full Film PornPorn MonsterMalkin Sex VideoDesi Boobs Porn VideoLesbian Strapon RoughArab EscortPornographiques AfricainePeliculas Phorno GratisAnal Close UpKoren XnxxDakota Kai NudeAbi TitmussIndian House SexSister X VidioHansika Motwani AssLicking CummingEnf CfnfTranny Lesbian PornFotos De Atrizes NuasAnimation GaysexHot PornhubQuean PornPanu XxxBoobs RomanceAdrianna ChechikMonster 3d PornBrazzers VifeoUp Ka Sex VideoSofie DeePorn Teens ComKatiana Kay LeaksSexy Anime HentaiPink PunaniWww.nifty.oegImageflapLavaríaGaialoveheartGay LeatherpornPorn Desi GayEnglish Adult StoriesFrat PornAsian Girls NakedKaren YuzirihaKaitlin Olson SexyFree Porn SitOrgasm SoundsAsuka SexyRedheadcreampieFlir4freePonhub.frNikki RhidesCarrie EmberlynnXnxx ShowerXnx Indian Girl永野一夏Pictures Of People HavingsexArmpit FedishGayxbideosIsaiha MaxwellPpinay PornWhite BoxxEsperanza Gomez ShemaleBhabhi XxSukube Elf TanboukiKatie McgrathnudeCream Bar StoolsBig Boobs SqueezeLena Paul And Angela WhiteAva Eden Casting CouchMr. Skin.comSexgayplusPuppygirljennaBbw Ebony AnalBig Nipple LesbiansBig Tit CreampiCaieraBeautyeroticKendra The Viking NudesBest Fucking VideosMia Kalifa SexySnuffpornFat Pussy LipsHookervideosNupournousWww.chaturbate.comNude Redhead SexyRey Rule 34Women Wrestling PornCnc Porn VideosSoft Porn For LadiesNovelcrowPorncousinHighschool Dxd Nude ScenesSex Movie SexSamantha Sex HdGinger XxxKaley Cuoco NaketMrbengaSexo LatinoPornô LegendoPorn Last Of UsBig KlitPeaky Blinders NudeJia Lissa Tori BlackKiara LordXxx Porn Video Hd HindiStreaming Erotique Film