Vario Cooking Centre
Volledig scherm
Vario Cooking Centre © Rational

Door deze snufjes krijg jij je eten nog sneller op tafel

Koks in restaurants hebben steeds meer techniek tot hun beschikking om gasten snel van eten te voorzien. Tijdbesparing is hard nodig, want het tekort aan koks loopt alleen maar op. Vervangt straks een robot de kok? 

  1. Belgen met handen in het haar: menukaart zonder garnalenkroket? Onbestaanbaar!
    24

    Belgen met handen in het haar: menukaart zonder garnalen­kro­ket? Onbestaan­baar!

    De hoge garnalenprijs drijft vooral Belgen tot wanhoop. In Nederland eten we graag een garnalencocktail of een broodje verse garnaal, maar onze zuiderburen zijn helemaal dol op de gepelde delicatesse. Vooral als ze zijn verwerkt in een kroket. Hun culinaire snack wordt door schaarste onbetaalbaar en de garnalenkroket dreigt zelfs van de menukaart te worden geschrapt. ,,Een kiloprijs van 80 euro, niet normaal meer.’’