Russen halen uit om gaspijp (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door in holland in Politiek  ·  98 Reacties

  • 20
  • 1464x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die Hoekstra valt behoorlijk tegen met zijn globalistische visie en koude oorlog-retoriek.....net wanneer zijn president zo veel moeite doet om betere betrekkingen met Rusland aan te knopen....

4
51 CoolMemories

@49
U heeft dus nog nooit zaken gedaan in Rusland, anders poste u wel iets anders

5
52 LGK

@28 "..."heeft Rusland veel respect voor andere landen”, schrijft Shulgin. "..."

Als je de buitenlandse politiek van Rusland en VS met elkaar vergelijkt zie je dat de VS veel bemoeizuchtiger en oorlogszuchtiger zijn tot in de verste uithoeken van de wereld! Rusland verdedigt hoogstens zijn belangen en etnische Russen langs de grenzen....!

4
53 CoolMemories

@50
Tja, dictators geven zich niet zo makkelijk over

5
54 LGK

@53

"Rusland verdedigt hoogstens zijn belangen en etnische Russen langs de grenzen....!"

En dictators in de rest van de wereld

5
55 LGK

"Hoekstra waarschuwde voor een gasdeal met de Russen. „Want dan geef je Moskou ook de macht om jullie gaskraan dicht te draaien wanneer het hun uitkomt.”

Ik denk dat Amerika dan vooraan staat te dringen met hun LNG bootjes met duur gas. Geen reden voor angst dus.

0
56 Dune

@53

"Rusland verdedigt hoogstens zijn belangen en etnische Russen langs de grenzen....!"

In andere soevereine landen dus

5
57 LGK

Poetin is een eindbaas en daar kan je goed zaken mee doen!

6
58 The Master of the Universe

@56
"Ik denk dat Amerika dan vooraan staat te dringen met hun LNG bootjes met duur gas."

Nou, nee
Europa is een dump markt voor LNG

6
59 LGK

@59 Nog beter.

0
60 Dune

@58

Grappig toch, dat je in Rusland geen zaken doet met bv Gazprom, maar met Putin

7
61 LGK

@60

Wat dus betekent dat een bootje LNG wel eens goedkoper dan Russisch gas kan zijn
Dus inkopen, opslaan en verkopen als het winter is

8
62 LGK

@58
Totdat je iets doet wat Putin niet zint, en je gaat chanteren de gasprijs te verhogen
Zie Oekraïne

Grappig toch, dat een president kan besluiten om buiten een contract om de prijs ineens te verhogen?

7
63 LGK

@61 Mijn zoon was twee geleden bij Gazprom voor zaken, maar hij had Poetin niet gezien. question

0
64 Dune

Poetin is eindbaas..dus daar doe je zaken mee.
De oekraine is niet in staat om poetin gas te betalen.

4
65 The Master of the Universe

@64
Het omkopen niet waard?

6
66 LGK

@63 Nederland is niet te chanteren met aardgas. Dan zetten we gewoon onze eigen kraan weer even open.

Oekraïne betaalde de rekeningen niet. Rusland rekende jarenlang een vriendenprijsje aan Oekraïne. Totdat ze geen vrienden meer met Rusland wilden zijn. Eigen schuld, dikke bult.

1
67 Dune

@66 Gazprom is goedkoper dan Shell. Omkopen is niet nodig.

0
68 Dune

@65
Helft van gas behoefte oekraine komt nog steeds uit Rusland

"Poetin is eindbaas..dus daar doe je zaken mee."
In NL zou men vreemd opkijken als Rutte zaken doet

7
69 LGK

Gazprom of Gasprom is het grootste bedrijf in Rusland en het grootste aardgasbedrijf ter wereld. Het levert aardgas aan veel landen in Europa, met name aan ex-Sovjetstaten en landen in Centraal- en Oost-Europa. Wikipedia
Aandelenkoers: GAZP (MCX) RUB 158,26 -0,89 (-0,56%)

Dus meteen zaken mee doen!!!

2
70 The Master of the Universe

@68
Vreemd dat Rusland Shell wel nodig heeft
Zie Sakhalin

7
71 LGK

Energie zonder gedoe
Gazprom Energy maakt deel uit van de Gazprom Group, een van ’s werelds grootste energiebedrijven. Dat biedt continuïteit als het gaat om de levering van energie. Bovendien hoeven we voor het leveren van gas geen gebruik te maken van tussenpersonen. Daardoor blijven onze tarieven transparant en scherp. Toch is Gazprom Energy vooral een Nederlands bedrijf. En dat merk je.

Wij houden van duidelijkheid. Net als jij.
We houden bij Gazprom Energy niet van te veel mooie woorden. We staan liever met beide benen op de grond. Omdat we weten dat jij dat ook graag doet. Je wil vooral duidelijkheid. Geen onnodig puzzelwerk. Gazprom Energy biedt je dat gemak. Met tarieven die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. Met duidelijke producten. Met heldere voorwaarden. En met heel veel aandacht voor jou. Daar mag je ons aan houden.

1
72 The Master of the Universe

Natuurlijk, we moeten het duurdere schaliegas kopen van de Amerikanen en daarom verzint Amerika alles om Rusland economisch te boykotten. Van zogenaamde gifgasaanvallen in Syrie tot het neerhalen van de MH17. Op deze manier willen de Amerikanen voorkomen dat we het veel goedkopere gas uit Rusland importeren.

1
73 B55

Gazprom groeit hard in Nederland
02-02-2014, 20:08 AANGEPAST 02-02-2014, 21:41ECONOMIE
Steeds meer Nederlandse bedrijven kopen stroom en gas van het Russische Gazprom. Gazprom Energy Nederland wil binnen vijf jaar 15 procent van de zakelijke markt in handen hebben. Energiereuzen als Nuon en Essent kunnen de concurrentie moeilijk aan.

De Nederlandse energiebedrijven hebben steeds meer moeite om winst te maken. Dat zal de komende jaren niet makkelijker worden. Hierdoor, zo voorspelt adviesbureau PwC, zal het aantal fusies en overnames op de Nederlandse energiemarkt dit jaar flink toenemen.

Dong
Gazprom Energy is al actief op de zakelijke- en consumentenmarkt in Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk. Daar zijn ze onder meer bekend door het sponsoren van de Champions League en de Duitse voetbalclub Schalke 04.

In Nederland is Gazprom Energy een kleine twee jaar actief op de zakelijke markt. Vanuit een klein kantoor in Den Bosch bestormen de Russen de Nederlandse energiemarkt. Het bedrijf zegt op dit moment geen ambitie te hebben om de consumentenmarkt op te gaan. Toch werd Gazprom een aantal weken geleden in verband gebracht met de overnamestrijd van energiebedrijf Dong. Uiteindelijk werd Dong, met een bestand van 150.000 klanten, verkocht aan Eneco.

Prooi
De Nederlandse energiebedrijven zijn door de tegenvallende resultaten van het afgelopen jaar een mooie prooi geworden. "De Europese energiesector staat zwaar onder druk", zegt Jeroen van Hoof, voorzitter van de Europese Energiegroep van PwC. En die druk zal naar verwachting nog even aanhouden. Oorzaken zijn de economische omstandigheden, de overvloed aan groene stroom uit Duitsland, de ontwikkelingen rondom schaliegas in de VS en de recente bouw van nieuwe centrales in Noord-West Europa.

"We achten de kans dan ook groot dat Nederlandse energiebedrijven activiteiten in de etalage zetten. Denk daarbij aan de verkoop van centrales en klantenportefeuilles, maar ook aan fusies en samenwerkingsverbanden." Ook energiebedrijven met langlopende contracten zouden interessant zijn voor investeerders, omdat ze langetermijnzekerheid geven.

0
74 The Master of the Universe

@70

Je kan beter zaken doen met Shell
26,32 EUR −0,045 (0,17%)
Gazprom is sterker gedaald

7
75 LGK

Waar Rutte waarschijnlijk niet bij stilstaat (of zelfs maar bij wil stilstaan), is het feit dat de aanvoer van Russisch gas véle malen milieuvriendelijker is dan de aanvoer van Amerikaans gas.

Het Russische gas kan door een pijplijn hier komen, terwijl het Amerikaanse gas over zee vervoerd moet worden. Behalve dat het vervoer met vrachtschepen enórm vervuilend is, maakt dat het gas ook nog eens duurder. Het gas Russische gas door een pijplijn hierheen laten komen is goedkoper.

Maar goed, Rutte heeft vast zijn keuze al gemaakt, vrees ik; gas afnemen van de Amerikanen. En hij voelt waarschijnlijk 'in al zijn vezels', dat dát het beste is voor Nederland.
Hopelijk zit er nog 'n beetje gezond verstand (én milieubewustzijn) bij de coalitiepartners van de VVD...

1
76 Scorpio

kantoor is hierbij een optie.

Het Russische staatsbedrijf Gazprom, in de hele wereld actief in de energiemarkt, heeft in Nederland een leveringsvergunning voor stroom en gas gekregen. Het bedrijf heeft al in diverse andere Europese landen leveringsvergunningen, waaronder het Verenigd Koninkrijk en België.

De Nederlandse Mededigingsautoriteit vermoedde dat Gazprom de zakelijke markt op wilde. Gazprom zelf bevestigt dit niet. Woordvoerster Ewa Hemmerling van Gazprom Marketing & Trading van Gazprom geeft aan dat nog niet duidelijk is of zij leden gaan werven in Nederland. Zij reageert naar vakwebsite Energeia: “In Spanje en Slowakije hebben we bijvoorbeeld ook leveringsvergunningen aangevraagd om mogelijkheden te openen.”

Op dit moment is dus nog onduidelijk wat het Russische staatsbedrijf in Nederland wil doen. Mocht het op termijn wel de Nederlandse markt energie gaan leveren, dan is een kantoor op Hollandse bodem ook een optie.

Gazprom, wereldwijd het grootste aardgasbedrijf, moest dezelfde test doorstaan als de kleine, beginnende energieleveranciers. Dat hield bijvoorbeeld financiële toetsing in, maar ook een presentatie van hun businessplan en uitgebreide toelichting op hoe zij hun mogelijke rekeningen op willen zetten.

Wanneer het Russische bedrijf in ons land de markt op gaat, merkt u hier niets van qua kwaliteit van stroom en gas: de daadwerkelijke levering blijft in handen van uw netbeheerder. Mocht Gazprom de Nederlandse markt energie gaan leveren, dan houden we u hier uiteraard van op de hoogte.

1
77 The Master of the Universe

Gazprom Energy
Gazprom Energy is een energieleverancier en tevens een zakelijk en dienstverlenend bedrijf die onderdeel is van Gazprom Group. Gazprom Group is één van de grootste energieleveranciers ter wereld. Zij leveren sinds 2006 elektriciteit en gas aan de zakelijke- en particuliere markt in grote gebieden als het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.
Sinds oktober 2011 heeft Gazprom Energy een leveringsvergunning van de NMA om ook te kunnen leveren aan kleinverbruikers.

Waarom Gazprom Energy?
Bij Gazprom Energy sta je niet in de wacht, u krijgt als consument direct contact met het team.
Daarnaast biedt Gazprom Energy lage prijzen, omdat deze energieleverancier eigen gas wint.
Ook schakelt Gazprom Energy snel en doelgericht. De consumenten krijgen duidelijke informatie en heldere adviezen en op basis daarvan kunt u als consument snel de beste beslissing nemen.
En dat niet alleen, Gazprom Energy biedt oplossingen die volledig aansluiten bij uw wensen en eisen.

Wilt u meer weten over de tarieven van Gazprom Energy in vergelijking met die van andere energieleveranciers? Start dan nu met het vergelijken met energie vergelijken om zeker te weten of Gazprom Energy bij uw past!

Wilt u meer weten over Gazprom Energy? Neem dan met behulp van onderstaande contactgegevens contact op met Gazprom Energy:
Adres: Victorialaan 15
5213 JG ’s Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0800 4297766
Website: www.gazpromenergy.com

1
78 The Master of the Universe

@74

"Energiereuzen als Nuon en Essent kunnen de concurrentie moeilijk aan."
Sinds wanneer delven die gas?

Maar het antwoord geeft u zelf in uw post
"de overvloed aan groene stroom uit Duitsland"
Dus er is minder gas nodig in NL

"de ontwikkelingen rondom schaliegas in de VS"
Toename LNG


"Het bedrijf zegt op dit moment geen ambitie te hebben om de consumentenmarkt op te gaan"
Nee, want technisch gezien kost dat veel geld,omdat het calorisch gehalte naar beneden moet worden gebracht

4
79 LGK

Niet dat 'de Russen' veel beter, zijn, maar Hoekstra is, wat mij betreft, al dusdanig door het ijs gezakt dat dat met vertrouwen in Hoekstra nooit meer goedkomt. Die liegt binnen een minuut nog meer bij elkaar dan Trump kan. En dat wil wat zeggen.

1
80 handsfree

@78

"Bij Gazprom Energy sta je niet in de wacht, u krijgt als consument direct contact met het team."

Nou, dat is echt wel de USP om over te stappen

Maar leg eens uit, waarom zou ik direct iemand willen spreken?
De distributie van gas is in handen van netbeheerder

"Ook schakelt Gazprom Energy snel en doelgericht. "
Want ze hebben meerdere producten in huis?
Ze kunnen sneller leveren?

"De consumenten krijgen duidelijke informatie en heldere adviezen en op basis daarvan kunt u als consument snel de beste beslissing nemen"
Welke keuze?
Gas is generiek voor de consument
(of u moet een flesje nodig hebben voor de caravan)

"Gazprom Energy biedt oplossingen die volledig aansluiten bij uw wensen en eisen."
Zijn die wensen voor elke consument in NL niet gelijk?

3
81 LGK

@80

Wat heeft Hoekstra dan mbt gas dan gelogen?

3
82 LGK

@81 Je dwaalt behoorlijk af. Het gaat om Nordstream II versus Hoekstra's bullshit.

2
83 Dune

@78

Maar leg eens uit voor mij

Ik heb stadswarmte en alleen gas voor koken
Kost 5 euro per maand al 8 jaar lang en ik heb niet eens een gasmeter

Wat kan Gazprom mij bieden?
Welk helder advies kan Gazprom mij bieden?
(Buiten dat ik niet in de wacht sta)

3
84 LGK

@83

Nee, het gaat erom dat Putin niet meer via Oekraïne Europa van gas meer wilt voorzien
De transport capaciteit van Rusland naar Europa is voldoende met bestaande pijplijnen.

Echter Putin wilt buitenom Oekraïne, gas aan Europa leveren, want Putin wilt niet dat Oekraine geld verdient aan de doorvoer van gas.

Technisch is er geen reden om Nordstream II aan te leggen

Net zo min is er een reden om Southstream II aan te leggen
Maar nu krijgt Turkije de helft van zijn gas via Oekraine en Griekenland het land binnen
Met Southstream II hoeft het niet meer via die route

De beweegreden van Hoekstra (VS) is niet zozeer LNG aan Europa leveren, maar Oekaine van inkomstenbron blijven voorzien.
Want Europa is een dump markt, daar verdient VS weinig aan
En VS heeft zeer weinig capacitiet aan oostkust voor vullen van LNG schepen (nu 1 haven)
VS zou niet eens aan vraag kunnen voldoen voor Europa
Voor VS is het veel interessanter om via west kust Azie te bedienen

1
85 LGK

@76

"Behalve dat het vervoer met vrachtschepen enórm vervuilend is, "

Uhhhh
Dan heeft u er geen verstand van
LNG schepen varen laatse jaren op het gas wat ze bij zich hebben

"Het gas Russische gas door een pijplijn hierheen laten komen is goedkoper. "

Ohhh

Aanleg kosten 10.000.000.000
Waneer is dat terug verdient?

1
86 LGK

@85 Poetin wil voor de doorvoer van gas aan Europa niet meer afhankelijk zijn van Oekraïne. Lijkt me heel verstandig. question

0
87 Dune

@87

Want?

Oekraine wilt graag doorvoeren, ze verdienen eraan

Putin wilt dus dat Oekraine niet meer aan doorvoer verdient

1
88 LGK

Trollbot #88 geeft zichzelf gelijk antwoord. Handig.

2
89 grovi

Ik meende dat de VS allerlei invoer tarieven heeft verhoogt op staal en dergelijke.
Geen reden om aan te nemen dat zodra we van ze afhankelijk zijn hetzelfde flikken.

De Rus heeft geen interesse om onstabiliteit te veroorzaken in west Europa.
Anders hadden ze de boel allang overgenomen lijkt me.

0
90 Dragonton

@90
Invallen in de Oekraïne
Dreigementen richting de Baltische staten
Gasaanval in het VK
Hackpogingen op het OPCW
Het gedoe met trollen
MH 19

Etc etc.
En nou wil ik niet eens beweren dat de Russen overal schuldig aan zijn, maar ze zijn wel altijd heel dicht in de buurt.

De Rus is consequent bezig om het westen, en zeker Europa te destabiliseren.

4
91 Janzzen

@91 Heb je de buitenlandpolitiek van VS en CIA sinds Vietnam wel eens bekeken.....?!

Blijkbaar niet, anders kwam je niet met dat simpele lijstjes dat in alles verbleekt bij vergeleken die van de VS die over de lijken van miljoenen gaat!!

0
92 CoolMemories

@91
Eh Dat waren wij die een STAATSGREEP steunden in de Oekraine, en vierkant achter het bombarderen van burgers stonden, die op iemand anders hadden gestemd, die de verkiezingen gewonnen had.

Eh en ook wij stonden vierkant achter Georgie, toen Georgie Zuid Ossetie binnendrong, en op de vroege ochtend van 8-8-2008 al meer dan 40 Russiche blauwhelmen hadden afgeknald.
Een paar uur later lagen de 2 compounds van de Russische blauwhelmen, en de hoofdstad vollaan onder bombardementen vuur.

Wat hadden de Russen anders kunnen doen?

Eh dat waren wij, die Joegoslavie naar de hel gebombardeerd hebben, en gebalkaniseerd, omdat het zowat het enige Post Soviet land was, dat zich niet liet privatiseren, voor een appel en een ei.

Eh, dat waren wij, en zo kunnen we doorgaan.

2 atoombommen onnodig op Japan
4 miljoen Noord Koreanen gebutcherd , van de 8 miljoen
Nog eens wat miljoenen erbij in Vietnam.
Vervolgens de steun aan tal van staatsgrepen en burgeroorlogen
Denk aan Chile 1973, omdat die mensen boven op ons koper waren geboren, of Honduras 2008, omdat die mensen een iets hoger pensioen en minimumloon wilden. (Dat maakt ons T-shirtje 2 dubbeltjes duurder.)

Jogh....
De Rus is NIET consequent bezig om het westen, te destabiliseren.
De Rus is WEL assertief bezig onze agressie te counteren.
En dat is hard nodig ook.

Of zijn het de Russen die Kiev bombarderen?
Nee toch.

0
93 janpietersn

@91
Dat gedoe met die trollen

Ehm,, integrity initiative, etc ... anyone

0
94 janpietersn

MH17
Geen spat van bewijs over wie de MH17 nu werkelijk naar beneden haalden.

Wel is ook onze regering medeverantwoordelijk door hun steun aan een brute staatsgreep door figuren die niet veel later in het oosten van het land hun eigen burgers gingen bombarderen, OOK vanuit vliegtuigen, omdat die mensen daar op iemand anders hadden gestemd, die de verkiezingen gewonnen had.

Onze regering is mede verantwoordelijk voor het creeren van een situatie waarin er TERUGGESCHOTEN werd naar vliegtuigen.

1
95 janpietersn

@91
Gasaanval in het VK

Ehhm Weerom geen spat van bewijs.
Hard roepen, "De Russen hebben het gedaan" is geen bewijs.
En waarom zou Putin, enige weken voor de verkiezingen, enige maanden voor het voetbal, met gifgas gaan strooien in een buitenland?
Waren de kogels op of zo.
Is de geheime dienst vergeten hoe je een ongeluk moet ensceneren?
Who stands to benefit?

1
96 janpietersn

Janpietersn uit stpietersburg

1
97 Denisova

@54 Bedroevend antwoord !!

0
98 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Thierry Baudet (@thierrybaudet) on X

Hij is zeker niet de enige. Ik denk dit ook al jaren en gelukkig komen er wel steeds meer mensen bij. Maar het blijft bizar hoe dit tijdperk van...

1 minuut geleden geplaatst door Bleke Betty

duurendaal
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Het is duidelijk dat Timmermans niet de partijleider is van de harde kern aan extremistische bewegingen waar GL rond is gebouwd, maar ook niet v...

23 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Strongoli
Thierry Baudet (@thierrybaudet) on X

Ik vind het deze keer, een goede analyse van Baudet.Het klopt wèl grootendeels wat hij aanroert èn wordt ook door kritische journalistiek en...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

@3 En als hij niets zegt mag hij de hand in eigen boezem steken omdat hij de activisten niet tot de orde heeft geroepen. Zó voorspelbaar, jouw...

1 uur geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Willen we wéér zo'n schreeuwer op De Dam, tijdens de nationale Dodenherdenking????Hij had gewoon zijn grote mond moeten houden. Je weet van ...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

2 uur geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Indian Male PornstarSexi Xxx HdJasmine Grey BbcBbc Breeds WifeBlack Nude BbwVideosporno En EspañolChat Ao Vivo PornôFilmes Pornôs EróticosLatino TwinksHidden MasturbatedDehati Sex StoryDesi CinemasA Wife's NightmareIndian Maa Beta Sex VideoSexy Film Blue Film Sexy Film Blue FilmBestfreepornAsa Akira MassageVer Comic PonHomemade DeepthroatAirport XnxNude LadiesChloe Lamb OnlyfansUncensored MomDont Cum In My MouthViola BaileyPorn Funny MemesZero TwopornCelebrity Nude SceneYung Porn StarsTeenage Facial PornTiny Penis PornClaudiamarieDanika Mori DpDesi Xxx DownloadVintage Orgy With Hairy PeopleWww.po R N.comDevi Sex VideoPorn In HotIndian CuckholdTitboobsBlacktube.xomJapanese EpornSexo LevianaPankhuri KunalTharkiActress Leaked NudeJock SpankingKajol Porn VideoOutdoor SexyShibuya KajoSwetha BasuHot Mallu XnxxDesi Sex Video First TimeClaire Stone OnlyfansReshmaxxxWwe PornSexe AmateurfranceXvideosfeticheSexo Guay GratisKate Beckinsale NudeGaymaketubeWettmelonsBangladeshi Bf SexCory Chase BjEatmycuntKatrina Kaif Ka Sexy VideoDani Daniels Hot Sexy VideoIwia SexCamera Diaz PornBraces Girl BlowjobEbonypulse TvBdsm.frSusy Gala PornAsia OrgyNelpornoXxx Hello MomVrkm-1079Romantic Missionary PornAubmissive PornMegaparsonalsHentailx ComBunni3jpg NudePublic Pickup SexDesi Wife Hard SexSexfreeBig Busty Tittys动漫 色情Https://www.camwhores.tv/Vidéos Pornographiques AdultesVídeo Sexo ViolentoTallahassee Skip The GamesMom And Friend XxxArtejonesSaphic EroticaOutcall Massage Near MeXvid HomemadeX Videos BlondeAunty Boobs PicBbc And EbonyVideo Blue VideoSuhagrat Xxx HindiAheago HentaiLunarexx Onlyfans LeakedEbtoon XyzSite PormosMonica SweetheartMoti Moti ChutElder Sister XxxGemma OnlyfansOreno3dBest Asian Porn StarsCeleb JuhdBlack Shemale PornPornhat.LesbianpornmoviesOverflow XxxDared To Be NudeLocal Sex MmsBox Truck SexHidden Hot VideosMallu Aunty KundiCutest Japan PornHentai ImagensXnxx JymNuedJana JordanThroat Fuck CompilationAnime Cat PornPorn ApplicationKutsujokuMamsexWww.livejasminFuta ImpregnationTürkhish PornHottest Porn ThreesomesAczd-135Sasur XxxWww Defloration VideoXxx Videos PornosAnastasia Knight PornHot Pornstar NudeRealboourReal Celebrity NudeJavdockBlack AmbuahEden IvySexvido.xxxDieper PornMalayalam Actor Sex VideoLatina Solo Squirt